Yle Watch: TV-mainosten tarjoama musta joulu

Mikäli ette pidä jonkun alla olevan mainoksen propagandasta boikotoikaa tuotteita ja lähettäkään reklamaatiota yhtiöiden verkkosivuille.

Rotu

Suomalaiskatsojia on piinattu rotumuukalaisilla mainoksissa jo vuosia, mutta vasta viime jouluna negridisoitujen joulunviettoperheiden määrä ryöpsähti toden teolla silmille. Tänä vuonna Yle Watch päätti ottaa ylös satunnaisella tv-katselulla löydetyt vierasrotuiset mainosnaamat. 

Miksi sitten tavallisten tv-katsojien naamaan hierotaan täysin vieraita kasvoja? Monikansallisia jättejä lukuun ottamatta monet firmat eivät välttämättä itse edes vaadi mainoksiinsa kiintiömuukalaisia, vaan niitä tarjoavat itseään trendikkäiksi kuvittelevat mainostoimistot. Varsinkin muotiaatteita seuraavat naiset ovat halukkaita lisäämään mainokseen lisää väriä. Toki mainostoimistoista löytyy myös koko joukko aisankannattajia, joista on hienoa nähdä toisrotuisten valloittavan kuvaruudun.

Mikäli ette pidä jonkun alla olevan mainoksen propagandasta boikotoikaa tuotteita ja lähettäkään reklamaatiota yhtiöiden verkkosivuille. Antakaa kuulua mitä mieltä olette näistä matalan intensiteetin kansanmurhaa edistävistä yhtiöistä ja mainostoimistoista.

Rusta (ruotsalainen tavarataloketju): mainoksessa kaksi mulattilasta.

S‑Market. Joulupöydässä näyttelijä Taneli Mäkelän vieressä musta afrotukkainen nainen.

Jenkki purukumi. Nuorisomainos, jossa musta kehopositiivinen big mama.

Cubus (vaateliike). Monikulttuurisessa mainoksessa musta lapsi, aasialainen, pari valkoista nuorta naista. Toisessa neulemainoksessa itäaasialaisia naisia.

Toyota automainos. Paljon mustia henkilöitä, etenkin lapsia. Mainoksen lopussa musta nainen johtaa sinfoniaorkesteria.

Säästöpankki. Feministinen mainos, jossa pankin ensimmäinen tilianavaaja 1800-luvulla oli nainen. Nykyaikaan siirrettynä sama nainen puhuu yleisölle, jossa näkyy ”kuin itsestäänselvyytenä” mm. neekerimies ja vierasrotuinen nainen.

Stadium (urheiluvaatemainos). Hiphop-neekeri hengaa muiden ”viileiden” vetelysnuorten kanssa.

Dove Men (miesten suihkushampoo). Mainosvideolla esiintyy musta nyrkkeilijämies.

Ifolor (valokuvaus). Mainokseen on tungettu ilman selitystä mulattityttö.

Boozt (ruotsalainen kenkä- ja vaateliike). Mainoksessa tanssivia rotumuukalaisia ja mulatteja.

Hennes & Mauritz. Liuta itäaasialaisia naismalleja.

Nordea pankki. Pitkässä mainoksessa pyörii runsaasti rotumuukalaisia mm. itäaasialaisia ja mulatteja. Lopussa valkoinen lesbopari suutelemassa.

MannaFrutti (valmistaja Risifrutti.fi). Nuori neekerimies kuhertelee valkoisen naisen kanssa.

DNA (puhelinyhtiö). Mainoksen koukkuna euroviisufinalisti Käärijä, jota palvelee tiskin takana itäaasialainen nainen.

Sokos Hotel. Vaikuttavassa videossa ”viileä” tarjoilijaneekerimies.

Avainlippumainos. Suomalaisesta työstä ja osaamisesta kertovassa mainoksessa esiintyy mulattinainen.

Kicks (ihonhoito ja meikkaus). Paljon neekerinaisia.

Supersafkaa – koko Suomen Kotikebab. Aivan liikaa hengaavia rotumuukalaisnuoria.

Pedigree (koiranruoka). Musta poika mainosraidan keskeisenä hahmona.

Lindt suklaa. Kuvatussa perheessä vierasrotuisia.

Nicorette (nikotiinipurukumi). Mulattimies ja paljon kongoideja.

Vattenfall (sähköyhtiö). Mainoksessa vilistelee näkyvästi intialaisia ja muita aasialaisia.

Axe (deodorantti). Neekerimies pääosassa.

Cesar (koiranruoka). Perheen koiraa hoitaa pariskunta, jossa toinen on mulattimies ja toinen valkoinen nainen.

Extra White (purukumi). Autossa istuu purkkaa jauhamassa neekerinainen kaverinaan etelän hetelmä.

MacDonalds (hampurilaisketju). Autossa istuu kiintiöneekeri.

Tui (lomamatkat). Mainoksessa vilisee intialaisia.

Artikkeli julkaistu alun perin Yle Watch ‑sivulla.

Kapitalismi Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurisuus Muoti Rappiokulttuuri Rodunsekoitus Rotu Talous Väestönvaihto Yle Watch

Keskustelu

34 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Valklihsyhetm

  Vastaa

  Hyvä lista. Korostuu etenkin ruotsalaisten ja norjalaisten ketjujen mainoksissa. ja ajan kuvan mukaan valkoinen kaunis nainen ja mies ei.
  Listalta puuttui Lego.

 • mörkö

  Vastaa

  Yksittäisten tuotteiden muutaman ihmisen boikotointi ei näy missään. Itse saa paremman mielen.
  Mainoststo on jo saanut rahansa eli niitä ei kiinnosta.
  Viesti ja lupaus siitä ettei enää käytä tietyn yrityksen tuotteita/palveluja voi ehkä jotain saada aikaan. Siihen viestiin pitäisi osata laittaa mainostston nimi jolloin niitäkin voi alkaa kiinnostaa jos tilaukset vähenee.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei ole varaa ostaa mitään joten tulee boikotoitua luonnostaan

 • Juha

  Vastaa

  Osta ruoka maatiloilta ja tue suomalaista pienviljelijää. Muutenkin on syytä välttää tätä masonic pyramidikusetusta..

  https://youtu.be/_DISGLjg8Kw?si=tUrjSBd5gcN-Qc8u

 • chairman

  Vastaa

  Täydellinen rappio on tuotettu Suomeen USA:sta ja tätä tosiasiaa eivät ymmärrä USA:n ihailijat. Kaikki maat joissa USA toimii miehittäjänä on myös mustia ja latinoita sotilaspuvuissa, seuraus monirotuiset lapset. DCA-sopimus ja Nato merkitsevät EU:n väestönvaihdon onnistumista myös Suomen erittäin kapean DNA-pohjan tuhoutumisen kautta!

 • Schlageter

  Vastaa

  Tämä on tärkeä aihe ja artikkeli on hyvä.
  Oppikaamme jälleen historiasta. Saksassa kehotettiin ”Kauft nicht bei Juden!”, älkää ostako juutalaisilta. Jokainen valintamme on tärkeä. On tärkeää pidättyä viemästä rahaa yrityksille, jotka levittävät sekarotupropagandaa. On tärkeää välttää karvakäsien pitserioita ja kebab-baareja. Viekää asia vielä pitemmälle: älkää hyväksykö palvelua muukalaistyöntekijöiltä kaupoissa, ravintoloissa jne. Älkää puhuko suomea sellaisten henkilöiden kanssa, jotka ilmiselvästi ovat muukalaisia. Jos joku neekeri kysyttyään teiltä kadulla tietä ja saatuaan vastauksen englanniksi sanoo ”minä puhun kyllä suomea”, niin vastatkaa, että ”arvostan äidinkieltäni niin paljon, etten puhu sitä muukalaisten kanssa”.
  Muukalaisten pitää joka askeleella tuntea, etteivät ole Suomessa tervetulleita.
  Lopulta he pakkaavat tavaransa ja poistuvat maasta.

 • Yäk

  Vastaa

  Ällöttää noi mainokset. Kekkereitä on varmaan jotain 1% Suomessa oleilevista oletetuista ja joka paikkaan niitä pitää työntää näytille.

 • TT

  Vastaa

  Neekerien vilinä ja vilske mainoksissa on saavuttanut jo tajunnan räjäyttävän tason. Kummasti se murjaaninnaama sitten katoaa, kun esitellään jotain aitoa osaamista vaativaa suorittamista.

 • Kumikeijo

  Vastaa

  Palautetta kannattaa antaa. Toki paremman kuvan saattaa antaa asiallisempi sanailu, vaikka kieltämättä on välillä saanut hillitä mieltään ettei lipsahda vittusaatanan puolelle.

  Mainosmaakarit toki hierovat karvaisia käsiään päästessään helpommalla, kun ei tarvitse muka enää lokalisoida mainoksia esim. Pohjoismaita varten, vaan samat kuukerit voi käyttää joka paikassa – tekoälyn avulla saadaan tarvittaessa suun liikeetkin kohdistettua kuhunkin kieliversioon. Toivoisin kuitenkin mainoksia ostavilta tahoilta järjenkäyttöä mitä mainostavat, kenelle ja millä tavoin esim. Finnair 100 ‑videomainoksissa lentokentän ruuduissa oli ainakin syksyllä pelkkiä neekereitä ”Meitä yhdistämässä” ‑teksteillä. ”Hyvä” Suomi!

 • Sami

  Vastaa

  Netistä deletoitu artikkeli

  Race mixing commercials

  ”Propaganda promoting mixed-race relationships, particularly white women with black men, has become so general, even the least observant have begun to notice.”

  ”Just four Jewish owned mega-corporations control the vast majority of all advertising agencies”

  ”There is clearly a disproportionate number of Jews and those with Jewish sympathies involved in mass media advertising. From small start-up firms to multi-billion-dollar corporations, all of which are promoting hostile anti-white falsehoods, while praising “diversity” and “inclusion.””

  ”The New York Times states that these companies are so powerful “they can indirectly set network television schedules and starve magazines to death or help them to flourish,” by deciding how and when to spend advertising dollars. Each company owns dozens if not hundreds of smaller agencies; Omnicom has bought over 150 firms alone.”

  ”Globalist CEO John Wren currently heads Omnicom Group. Omnicom was founded by Allen Rosenshine, Keith Reinhard, and John Bernbach, all three are Jewish and promote the exclusivity of Jews ~ but work hard to destroy ethnic-European ethnicity.”

 • Tampereeltavaan

  Vastaa

  Aion laittaa ainakin osalle näistä suomalaisista firmoista sähköpostia aiheen tiimoilta. Kehotan muitakin toimimaan. Ps tukekaa hyviä kotimaisia brändejä/firmoja. Muunmuassa vaatetuksen saralla Tamperelainen Nousu valmistaa 70-luvun sporttityylistä inspiroituneet vaatteensa suomessa, mikä on todellinen harvinaisuus tänä päivänä. Malleina pelkästään ainakin oletetusti suomalaisia miehiä ja naisia + tervehenkisiä yhteistyöprojekteja. Laatu on loistavaa!

 • Salomon

  Vastaa

  He he extra white purukumineekeri. Hassua, että kultaisiin kaariin yhdistetty, lasten lihasta hamppareita paistava, pikaruokaketjun mainoksessa ei neekereitä näy. Vaan marinin oloinen pirihuora imee kahden läskin yrjöämää sontaa

 • Joonas

  Vastaa

  Täysin samaa mieltä.

 • Porkkanalaatikko

  Vastaa

  Vierasrotuisten yliedustus mainonnassa vaikuttaa myös mustiin. He kokevat olevansa valtavirtaa ja menestyjiä. He kokevat olevansa oikeutettuja parittelemaan valkoisten naisten kanssa riippumatta himonsa kohteen haluttomuudesta.

  Kun todellisuus poikkeaa mainosten maailmasta, muukalaiset tuntevat tulleensa väärinkohdelluiksi ja kostavat.

  • Peräseinän poikamies

   Vastaa

   Kuvan veitsityyppi on päässyt tappamisen ja veren makuun. Ei sitä enää seksi kiinnosta.

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Rakas maamme on vuosi vuodelta yhä vähemmän sellainen, kuin me suomalaiset haluamme sen olevan ja yhä enemmän sellainen, kuin juutalaiset ja heidän talutuskoiransa haluavat sen olevan.

  • Eugen Schauman oli vapaustaistelija

   Vastaa

   Pitää perustaa Suomi uudelleen ilman mädättäjiä.

 • Porkkanalaatikko

  Vastaa

  Vauva.fi sivuilla oli 2023-12-31 Aamulehden mainos, jonka kuvituksessa hissiksi lavastetussa tilassa on viisi suomalaista, yksi itä-aasialainen ja yksi Länsi-Afrikan mustan näköinen henkilö. Musta oli keskipisteenä. Kuvan naiset katsoivat ylöspäin ihailevasti mustaa, joka vaikutti tyytyväiseltä. 

  Tuskin enää selkeämmin voisi mustaa nostaa jalustalle.

  Tässä linkki kuvaan ilman mainostekstejä:
  https://c.bannerflow.net/accounts/sanoma-media-finland/5f896405ce75240d9027a89f/images/e35fe885-90b5-40b8-86d9-4aa3703c23e3.jpg

  • Parturi on ollut huumeidenjakelija Kuopiossa

   Vastaa

   Valkoiset horot on aivopesty viihdeteollisuudessa olemaan tosielämässä rotumuukalaisille mällin tyhjennyslaatikoita.

  • Suomalaismies

   Vastaa

   Oon nähny tän mainoksen. Musta äijä lukee puhelimesta jotain siitä miten tampereelle muutetaan paljon tms ja puhuu tampereen murteella. Aito tamperelaismies….

  • A-K

   Vastaa

   Mustat ei taida olla oikein suosiossa itä-aasialaisten keskuudessa. Itä-Aasian suunnilla ei mädätystä siedetä yhtään. Sen verran älykkäämpiä ovat verrattuna orjamaisiin suomalaisiin.

 • Erkki Peräharju

  Vastaa

  Onneksi en ole ollut DNA asiakas enää vuosiin. Kun nyt joku paskankäärijä pitänyt mainokseen tunkea. Nykyään on jopa vaatimus,että olet kunnon huora joka suhteessa. Löytyy onlyfans tilit ymmämuut some kotkotukset.

 • Jotkut menevät junalla, jotkut jäävät ratapenkkaan.

  Vastaa

  Kuka vittu älykäs seuraa teeveetä, elokuvia, musavideoita? Herätkää ratapölkyt, jumalauta

 • Esko

  Vastaa

  If-vakuutus rakastaa myös neekereitä.

 • marco de santa

  Vastaa

  voi surulista uganda muhola nuoria tule suome minä ole suomalane marco de santa

 • NEEKERÖINTIIN KYLLÄSTYNYT

  Vastaa

  Muistakaa #aamulehti .. neekeri keskiössä markkinoinnnissa jota muut katsovat palvoen

 • Että näin

  Vastaa

  Tuota propagandaa ts. mustapesua/lqbtevvk on jo toistakymmentä vuotta hivutettu systemaattisesti mainoksiin, tv-sarjoihin, elokuviin yms. yhteyteen.
  Mainoksista puheen ollen: OP mainostaa ”nuorten” hyvinvointia hedonistisella neekerillä joka pyörii kalliiden kenkien keskellä, oikotien mainoksessa wannabehinuri asuntoja.

 • Kari vitie

  Vastaa

  YLE watch olisi voinut huomata, etteivät somalit sittenkään sovi suomalaisiinkaan mainoksiin. Mainostoimistojen työntekijät kiemurtelevat kun kysyy, että miksi somaleja syrjitään. Mainosten tummaihoisten kasvonpiirteet muistuttavat valkoihoisten piirteitä. Oikeat mustat neekerit eivät sovi näihin mainoksiin.

 • Eugen

  Vastaa

  Kulttuurimarxismi edistää väestönvaihtoa..

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Boschin mainokset ovat todella tympeitä. Hieno saksalainen yhtiö on ihan rappiolla. Mainoksissa ”mustalla tyylillä” laulava n —–i muodostaa äänitaustan kodinkoneiden kestävyyttä ja tilavuutta esittelevälle kuvastolle. Vihaan noita mainoksia, on pakko laittaa ääni pois niiden tullessa, koska se gettomääkiminen on enemmän kuin mitä ihminen voi kestää.

 • SA-Pekka

  Vastaa

  Entäpä posti? Perkele neekeriä pukkaa joka viikko postilaatikkoon ja vielä joku mamu tuo ne.

  • Konservatiivi

   Vastaa

   Postin palvelu on nykyisin ihan luokatonta ja siinä lafkassa mainokset muuten vastaavat todellisuutta: monissa kaupungeissa ugalabugala kunniakansalainen jakaa postit minne sattuu.

 • Vilho

  Vastaa

  Miksi mainoksissa ei näy romaneja? Heitä on sentään elätetty täällä jo paljon kauemmin kuin afrikkalaisia. Tämä on selvää syrjintää.

 • Turo

  Vastaa

  Minua vähän häiritsee toi TUI:n juttu. Mitä väestöä intiassa sitten pitäisi olla? Samanlaista kuin Tuurin kyläkaupassa? Joka on muuten näistä mainoksista ahdistuvan ihmisen ainoa ”lomakohde”.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi