Brittinaiselle vankeutta ”holokaustin kiistämisestä”, vaikka se ei ole maassa rikos!

Tuomio annettiin holokaustin kiistämisen sijaan "viestintärikoksen" perusteella.

Sionismi

Alison Chabloz.

56-vuotias Alison Chabloz tuomittiin hiljattain neljän kuukauden vankeuteen holokaustin kieltämisen vuoksi, vaikka Iso-Britanniassa se ei olekaan virallisesti rikos. Stalinistiseen tapaan maan sionistisen tuomioistuimen täytyikin keksiä sopiva rikos, jonka varjolla väärinajatteluun syyllistynyt kansalainen saataisiin vangittua.

Tuomiossa julistettu virallinen rikosnimike olikin ”viestintärikos”, joka kieltää ”äärimmäisen loukkaavan ja valheellisen” tiedon levittämisen sähköisessä kommunikaatioverkostossa.

Piikki juutalaisten lihassa

Chabloz oli ollut mukana amerikkalaisessa podcastissa, jossa hän oli muun muassa kutsunut holokaustia ”juutalaisten ikuiseksi lypsylehmäksi”, viitaten siihen, miten paljon juutalaiset tekevät rahaa holokaustikorvauksilla.

Hän oli ollut tapahtuma-aikaan ehdonalaisessa vankeudessa saatuaan aiemmin tuomion holokaustia kyseenalaistavien laulujen tekemisestä ja jakamisesta verkossa.

Chablozista tuli vuonna 2019 historian ensimmäinen holokaustin kieltämisestä tuomittu Britanniassa. Hän alkaa muistuttamaan rohkeudeltaan saksalaista isoäiti Ursula Haverbeckia, joka on vangittu lukuisia kertoja samoista ”rikoksista” kuin Chabloz.

Lähde: Daily Mail

Aktivismi Alison Chabloz Britannia Britannian juutalaisyhteisö Historia Holokausti Juutalaisjärjestöt Oikeuden korruptio Poliittinen vaino Politiikka Revisionismi Sensuuri Sionismi Toinen maailmansota Ulkomaat Ursula Haverbeck Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Oikeassahan tuo nainen on, holokaustia käytetään ikuisena rahansiirron välineenä. Jos (((heidän))) vaatimuksiin ei suostuta esimerkiksi valtiotasolla, saa helposti antisemitistin leiman ja poliittinen ura on sitten sitä myötä siinä hyvin monen kohdalla.
  Onhan se jo nähty, että valtaosa poliitikoista ajaa jotain muuta kuin oman kansansa etua.

  Asioiden hämäräperäisyydestä kertoo paljon jo sellainen seikka, että aiheesta ei saisi keskustella enää ollenkaan kriittiseen sävyyn ja kaikenlaiset paljastukset tämän aiheen ympäriltä, jotka poikkeavat valtavirtahistoriasta, kuitataan vain ”salaliittoteoriana”, eikä edes pyritä kumoamaan niitä väitteitä, jotka ovat ristiriidassa sen kanssa mitä ihmisille on historian saatossa syötetty.

 • J.K.

  Vastaa

  Tätä ihme paskaa tämä nyt vaikuttaisi olevan.

  ”…hän oli muun muassa kutsunut holokaustia ”juutalaisten ikuiseksi lypsylehmäksi”, viitaten siihen, miten paljon juutalaiset tekevät rahaa holokaustikorvauksilla.”

  Asia on juuri näin ja itsekin pidän holokaustia samana. Piste.

  Ursula Haverbeckille nostan visiirin ylös, koska jaksaa ns. taistella tuulimyllyjä vastaan.

 • juha.

  Vastaa

  ” Jos haluat tietää, kuka sinua hallitsee, katso ketä et saa arvostella.” ‑Voltaire.

 • Ano nyymi

  Vastaa

  Ei löydy meiltä politiikoista tällaisiaa naisia, huhtasaari tosin vastustaa muslimeja mutta on kovasti proisrael.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Mikä on holokausti? 

  Ainakaan minä en tiedä siitä mitään ja minua ei myöskään kiinnosta tietää siitä yhtään mitään. Mielestäni kaikilla maapallon kansalaisilla on oikeus päättää siitä, mikä heitä kiinnostaa/mihin he uskovat. Oli kyse sitten ”holokaustista” tai vaikka Eurooppaan suunnatusta ”väestönvaihdosta”.

  Yhtä totuutta tässä maailmassa ei ole. Yksilö päättää mihin hän uskoo.

  • Sitä käydään joka päivä

   Vastaa

   Holokausti on sitä järjestelmällistä valkoisen miehen tuhoamista mitä tällä hetkellä suoritetaan sekä euroopassa että etelä-afrikassa. Tarkoitus on hävittää valkoinen dna-rotu kokonaan maapallolta ja korvata se tyhmällä sekarotuisten dna:lla. Jota hallitsisivat sionistit.

  • tulitikkutyttö

   Vastaa

   Mielipiteenvapaus on sinänsä hyvä asia, mutta jos se ei perustu faktoihin niin eipä sillä pahemmin ole arvoa juuri kenenkään silmissä. Saa toki uskoa vaikka enkeleihin, hopeahoitoihin ja Atlantiksen viisaisiin mutta ei sitten kannata ajatella kuinka pilkallisesti suurin osa ihmisistä suhtautuu tällaisiin uskomuksiin. Kaupalliset TV-kanavat sallivat kaiken maailman Astral-TV:t, ja laatumediakin tekee rahaa ihmetuotteiden, kalliskorkoisten kulutusluottojen ja horoskooppien avulla.

   Vaihtoehtoinen mielipide ei ole automaattisesti oikeassa, holokausti on kuitenkin 1900-luvun yksi tarkimmin dokumentoituja asioita. Jos Neuvostoliitto olisi romahtanut yhtä perusteellisesti kuin Saksa, niin vankileirien ja kommunistien hallinnon salaisuuksien arkistot olisivat auenneet, nyt Stalinin ajan asioiden paljastamisesta saa tekaistuilla perusteilla pitkiä tuomioita. Sinänsä varsin ’lupaavasti’ on Venäjän ruplan kurssi kehittynyt viime aikoina!

   Kamputseassa tapettiin Pol Potin hallinnon aikana puolet väestöstä, Pohjois-Korean todellisuus on tiedetty länsimaissa jo 70-luvulla ja kummasti Vietnamin sodan aikana pohjoiseen ei päässyt toimittajia perehtymään asioihin ja tämä vääristymä jäi esimerkiksi USA:ssa suurelta yleisöltä huomaamatta, itse ihmettelin asiaa jo teininä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Jos holokausti on niin selvä ja todistettu tosiasia, miksi sen tutkinta ja epäily ovat rangaistavia? Oli kyse mistä tahansa, joku sitä epäilee mutta vain holokaustin epäily on rangaistavaa. 

  Vain valhe tarvitsee lain tukea.

 • J.K.

  Vastaa

  Jassoo. Täällä ei ole kommentointi käytössä…

  • Nationalisti

   Vastaa

   Ei tämä mikään livekommentointi ole koskaan ollutkaan.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Kun holokaustia ei saa pyrkiä tarkastelemaan totuuden kautta, olisi kätevintä sopia, että olemme tehneet muslimeille saman. Sitä kautta olisimme niille ikuisesti kaiken velkaa, tulkaa ottamaan. Saa ottaa käyttöön.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi