Keniassa kampanjoidaan: ”Elämä Suomessa on helvettiä – hoitakaa lapsenne pois sieltä!”

Homma juontaa juurensa farssiin, jossa satoja kenialaisopiskelijoita matkusti Suomeen opiskelemaan sairaanhoitajiksi. Afrikkalaisten paluumuuttokampanja on suomalaisten kannalta tietenkin iloinen asia.

Ulkomaat

Keniassa on ryhdytty kampanjoimaan Suomea vastaan ja kenialaisten paluumuuton puolesta. Kampanjan mukaan Suomessa ”elämä on helvettiä.” Paikalliset vanhemmat kehottavat ihmisiä ”hommaamaan lapsensa pois Suomesta.”

Homma juontaa juurensa farssiin, jossa satoja kenialaisopiskelijoita matkusti Suomeen opiskelemaan sairaanhoitajiksi. Suunnitelma oli, että kenialainen maakunta maksaa kaikki näiden kulut ja opiskelijat palaavat kotimaahansa Suomesta saatujen oppien kanssa.

Pian opiskelijoiden saapumisen jälkeen selvisi, ettei Keniasta ole tullut sovittuja rahasummia. Selvitysessä selvisi, että paikalliset virkamiehet olivat varastaneet rahat. Maksuvastuussa olleen maakunnan kuvernööri vieritti maksuvastuun oppilaiden vanhemmille, jotka ovat päätyneet myymään omaisuuttaan maksaakseen kuluja.

Oppilaille oli myös valehdeltu hallituksen toimesta sairaanhoitajaopiskeluiden kestävän vain vuoden verran. Todellisuudessa sairaanhoitajaopiskelut kestävät useamman vuoden.

Nyt afrikkalaiset ovat päätyneet Suomessa tekemään pimeitä töitä muun muassa siivoajina, rakennustyömailla, ruoka­kuskeina sekä prostituoituina. Toisin sanoen he vievät rikollisin keinoin töitä suomalaisilta, eivätkä maksa niistäkään veroja.

Lähde: HS

Afrikkalaiset Kenia Kenialaiset Kotimaa Musta rotu Rappiokulttuuri Rotu Talous Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Etlan Aki Kangasharju sanoi: ”hallituksen on todella vaikeaa saada työllistetyksi 100 000 ihmistä, mitkä se on suunnitellut työllistävänsä”. Sitten sillä löi hieman tyhjää ja jatkoi nopeasti: ”mutta on tärkeää, että saamme maahanmuuttajia, jotta työvoimaa on.. ” Vihaan tuota agendaa täyttää Suomi kaikenlaisilla kehitysmaalaisilla, jotka ei oikeasti osaa mitään eivätkä tule viihtymään siinä työssä, johon tulevat. Sitten hekin ovat kortistossa ja järjestelevät huumeita Suomeen yms.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hyvä. Saisi olla koko Afrikan laajuinen kampanjan, jossa kehotetaan ja painostetaan muuttamaan takaisin Afrikkaan.

 • Euroopan itsemurha

  Vastaa

  Stna että vituttaa tämä meno. Summa summarum ne prkl:n avustusjärjestöt yms, ovat saaneet aikaan helvetinmoisen sotkun koko Eurooppaan. Unohtamatta poliitikoita. Italiaan tulee hyökynä koko ajan paskasakkia ja ongelmia ja kukaan ei tee mitään.

 • TT

  Vastaa

  Ei edes neekeri kestä Vantaata.

 • Erityistason seksuaaliterapeutti

  Vastaa

  Pitikö Suomen mennä pilaamaan hyvän maineensa Afrikassa. S‑tana, ai niin emmehän ole enää Suomi, vaan globaalin huijaripääoman miehittämä maa. Paljonko sulle jää vähemmän rahaa elämiseen kuin ennen Marinin täystuhohallitusta. Onko vielä kivaa jollakin, hä? Ei ole, mafiakommarit johtava maata ja bisneksiään täällä. Oletko saanut perintäkirjritä sähköyhtiöiltä, pysäköintifirmoilta, viranomaisilta? Joko sinut on heitetty ulos kodistasi?

  • inssi

   Vastaa

   Tottakai vihervasemmisto menee saaliinjaolle naamioutuna Suomen kestävyysvajeen yms paskan nimissä

 • ValhallaX

  Vastaa

  Avustusjärjestöt ovat mainio suojatyöpaikka vihervasemmistolaisille maanpettureille ja yleensäkin kulttuurimarxisteille. Rahaa tulee helposti, mitään ei tarvitse tehdä ja neekereille maksetaan satoja miljoonia – lopputulos: Muutama kymmenen upporikasta neekeriperhettä Sveitsissä luksuslinnoissa.

  Juutalainen Ylivalta in action.

 • Schlageter

  Vastaa

  Tämä on hyvää mainosta Suomelle! Jos koko Afrikka saa tietää tämän, Eurooppaan tunkeutujat osaavat välttää meidän helvettiämme. Hyvä!

 • Mr.AG

  Vastaa

  Nyt kuulostaa mahtavalta. Saisko yhteistiedot? Pakko tehdä pientä mainontaa ja bisnestä

 • Topi

  Vastaa

  Neekerit yrittävät huijata ihmisiä olemattomilla rahoilla. Tämän ei pitäisi olla yllättävä tieto.

 • Suomimies

  Vastaa

  Hyvä juttu menkööt.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Suomalaisten olisi pitänyt periä maksu etukäteen.

 • J.K.

  Vastaa

  Tällainen uutinen Iltalehden huumoripalstalla katujengeistä:

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009573154.html

  Kiellettyä isänmaallisten pukeutumisessa on kohta jo Suomi-Leijona, mutta nämä saavat erityisluvalla kirjoittaa katusakkoja ja muutenkin partioida aseiden kanssa huume- ja asebisneksessä.

  Voi korpikuusen kyynel kaikille näille puusta pudonneille päättäjille.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Kiitos linkistä uutiseen, jossa oli kuvateksti ”Harustieltä lokakuun 2021 ampumavälikohtauksen jälkeen pihalta löydetty hylsy. Kuva: Poliisi”. 

   Näytti kuin siinä olisi ollut luoti paikoillaan eli ampumaton patruuna ehkä?
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Patruuna

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi