Afrikkalainen puukotti koiranulkoiluttajaa Vantaan Ilolassa

Uhri on kertonut poliisille, että tekijä oli tummaihoinen, pitkä, hoikka ja tummiin vaatteisiin pukeutunut mies.

Rikos

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii Vantaan Ilolassa 22.12.2023 tapahtunutta vakavaa väkivallantekoa, jossa koiraansa ulkoiluttamassa ollutta naista puukotettiin ulkoilureitillä.

Epäilty tekijä kävi uhrin kimppuun Koivutaipaleelta, Epinkoskenpuiston luota lähtevällä ulkoilureitillä perjantaina 22.12. noin klo 20.45. Uhrin kertoman mukaan epäilty hyökkäsi takaa, iski häntä puukolla ylävartaloon ja poistui paikalta.

Uhri on kertonut poliisille, että tekijä oli tummaihoinen, pitkä, hoikka ja tummiin vaatteisiin pukeutunut mies. Tapausta tutkitaan rikosnimikkeellä tapon yritys.

Tapaus on jälleen yksi lisä loputtomaan listaan, jossa afrikkalaiset puukottelevat sivullisia mantereella, jolle he eivät kuulu.

Lähde: Poliisi

Afrikkalaiset Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Mustat Rikos Rotu Vantaa

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Näitä ”pelihetkiä” kaikki perinteiset puolueet oikein kilpaa tänne haalivat, välillä humanitaarisen maahanmuuton ja välillä ”työperäisen” termistön nimissä, on jo jonkin aikaa ollut nähtävissä, että muun muassa suomalaiset lapsiperheet välttelevät tiettyjä asuinalueita ja jopa muuttavat kehyskuntiin, koska ovat saaneet tästä ”unelmasta” tarpeekseen.

  • Ponu Hüühtänen

    Vastaa

    Jos tämä puukottajaneekeri joskus löytyy, niin sitten ovat hyysäriämmät ja ”taposet” kertomassa miten teko johtui suomalaisten ”rasistisista katseista”, vokin ”apeista verhoista” + muuta järjetöntä mokutusmölinää.

  • Irma

    Vastaa

    Runsas matuisilla saastuneilla alueilla syntyperäisten suomalaisten aseistautuminen sekä vastarinta barbaarisia vieraslajeja vastaan olisi enemmän kuin suotavaa. Itse kuljen nykyään kaupungilla aina aseistautuneena.

  • valkoinen Suomi

    Vastaa

    Mut ku vuoroin vierais käytii, niin… sanoi Simo Häyhä.

    • Demonien riivaama

      Vastaa

      Musta mies puukottaa valkoista naista. Muflimeille nainen on maailmankaikkeuden pahin elävä.

  • Teemu

    Vastaa

    Toivottavasti ei jutellut neekerin kanssa. On ollut näitä outoja tapauksia, joissa alaikäisetkin tytöt menevät niiden autoihin, sitten menevät kotiin itkemään äidilleen, palaavat viiden minuutin päästä takaisin autoon, tulevat raiskatuiksi jne.

  • Yökyöpeli

    Vastaa

    Tälläisiä otsikoita ja kuvituskuvia kun olisi valtamedioissakin…saattais ihmiset heräillä nopeasti 😄

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi