Valtava ylikuolleisuuspiikki Britanniassa – Viikossa miltei 3000 kuolemaa normaalia enemmän

Koronavirus ei ole perimmäinen syy ylikuolleisuuteen.

Ulkomaat

Osa Iso-Britannian parlamentin jäsenistä on vaatinut kiireellistä tutkintaa sille, miksi maan kuolintilastot ovat kasvussa ja miksi tuhansia ihmisiä kuolee normaalia enemmän joka viikko.

Vaikka Suomen ohella todennäköisesti myös Britannian koronakuolematilastoja vääristellään, niin koronaviruskaan ei selitä syytä kasvaneisiin kuolemiin. Viime viikon tilastojen mukaan koronakuolemat kattoivat vain viisi prosenttia ylikuolleisuudesta.

Terveysasiantuntijat sanovat mahdollisien syiden olevan ambulanssien viivytykset ja pitkät jonotukset ensiapuklinikalla. Ylikuolleisuus tosin on kasvussa myös maissa, joissa tämä ei ole niin suuri ongelma kuin Britanniassa.

Konservatiivipuolueen edustaja Ether Mcvey oli vaatinut parlamentissa kiireellistä ja perusteellista tutkintaa ylikuolleisuudesta, mihin terveysministeri oli vastannut kertomalla lisääntyneiden kuolemien olevan Euroopan laajuinen ilmiö.

”Kasvu ylikuolleisuudessa ei koske ainoastaan tätä maata vaan myös Walesia, Skotlantia, Irlantia ja koko Eurooppaa ja tälle on useampia tekijöitä,” ministeri Caulfield vastasi.

Aika näyttää, tuleeko asiasta tutkimus ja mitä se ilmoittaa tulokseksi.

Lähde: Daily Mail

Koronavirus Rokotteet Tiede & luonto Ulkomaat

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • JFK

  Vastaa

  ”mahdollisien syiden olevan ambulanssien viivytykset”

  Tuo olisi statistiikalla helposti todistettavissa tai kumottavissa. ”Mahdollinen” ei ole tässä millään muotoa oikea termi, vaan sillä yritetään peitellä jotakin.

 • TT

  Vastaa

  Ei hätää. Korvaavaa väestöä saapuu maahan ennätystahtia. Valkoisen brittiväestön ihmisarvo on nolla tai jopa negatiivinen tämän maailman mahtavien silmissä sekä näitä kannattavien suvakkien mielestä. Toivottavasti viime aikoina jaetut lääkkeet alkavat purra myös suvakkeihin, jotka ovat niitä intomielisesti ottaneet ja tällä saavutuksellaan ylpeilleet.

 • pöh

  Vastaa

  Niistä piikeistähän ”salaliitot” jo heti alkuunsa sanoi, että ne on kehitetty vähentämään väestöä.
  Siltähän ne kaikki tilastot nyt näyttää että ”salaliitot” olikin totta.
  Kaikki salailukin vielä päälle..
  Mutta mediat ja maailman hallituksethan ei sitä ikinä myöntäisi, koska ovat itse vastuussa, varmaan aloittavat vaikka sen maailmansodan peitelläkseen asian.
  Olettaen että ne piikit tosiaan tappaa massoittain ihmisiä?

  • Ville

   Vastaa

   Niinhän se Gates kertoi, että ”terveydenhuollon toimenpiteillä ja rokotuksilla voimme väestön määrää saada 10–15% pienemmäksi”
   Ja salaliitoista joku sanoi mielestäni hyvin, että niitä voisi ennemmin kutsua juonipaljastuksiksi.

 • Aivot omistava

  Vastaa

  Keksitään syitä vaikka miljoonia mutta kierretään kun höyryävää paskaa kertomasta oikeaa syytä lisääntyneisiin kuolleisiin, eli mrna piikityksiä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Feikkpandemian aikaan riitti kaikenlaisia ”asiantuntijoita” mediaan laukomaan maksettuja valheita, nyt kun on alkanut olla massiivista ylikuolleisuutta, nämä samat ”terveysasiantuntijat” ovat ihan hiljaa, koska jokainen normaali ihminen ymmärtää, ettei millään nuhalla näitä tilastopiikkejä selitetä, jotka osuvat tuollaiseen ajankohtaan.

  Kun ”salaliittoteoriat” käyvät yksi toisensa jälkeen toteen, jälleen.

 • Amatöörejä

  Vastaa

  Eikös tuo ole vain hyvä alku? Meinaan, eihän se tee vuodessa kuin 156 000. Kyllä nyt parempaan olisi päästävä.

  • TT

   Vastaa

   Tällä tahdilla ei päästä kovinkaan monesta suvakista ja pakkomyrkyttäjästä eroon. Bill Gates, olet pettänyt meidät! Bill Gates on itsekin sanonut, että mRNA-sivuoireita tulee ja on hallitusten asia arvioida riskit ja hyödyt. Mies varmastikin tiesi, ettei mikään hallitus voi hillitä itseään, jos sille tulee tilaisuus myrkyttää ihmiset ja kiusata näitä kaikenlaisilla sortotoimenpiteillä. Pandemia tahi plandemia on ollut niille liian iso houkutus. Tämän vuoksi tiedämme, mitä väkeä kaikki maailman hallitukset ja niiden käyttämät asiantuntijat ovat kuten myös kanssakansalaisiaan kiusaavat paskiaiset eli suvakit.

 • JT

  Vastaa

  Saksalaistutkimus: mRNA-COVID-rokote vahingoittaa kuolettavasti sydänlihassoluja 

  Johtavien saksalaisten patologien ryhmän julkaisema vertaisarvioitu tutkimus osoitti, että ruumiinavauslöydökset ihmisillä, jotka kuolivat odottamatta 20 päivän kuluessa siitä, kun heille oli pistetty mRNA-koronavirus (COVID-19) ‑rokotetta, osoittivat selviä viitteitä sydänlihassolujen tuhoutumisesta eli sydänlihassolujen vaurioitumisesta. Siellä on selvästi näkyvissä lymfosyyttejä, joita siellä ei pitäisi olla. 

  Tutkimus: Pfizerin ja Modernan mRNA-rokotteista peräisin olevat piikkiproteiiniprioonit pääsevät sydämeen ja aiheuttavat sydänpysähdyksen.
  Analyysi, johon liittyy erityisiä kaavioita, jättää hyvin vähän epäilyksiä siitä, että kyse oli koronarokotteen aiheuttamasta sydänlihastulehduksesta. Suuri osa näytetyistä vaurioista on lähellä sydämen pintaa. Periaatteessa mRNA-rokotteen piikkiproteiinit pääsevät sydänlihakseen ja aiheuttavat sydänpysähdyksen. Tätä kuvataan suorana linkkinä, jolloin lääkärit eivät tee harppauksia ja hypoteeseja epäsuorista syistä.
  Maallikon kielellä lymfosyytti on useimpien selkärankaisten immuunijärjestelmään kuuluva valkosolutyyppi, johon voi kuulua luonnollisia tappajasoluja, T‑soluja ja B‑soluja. Ne ovat tärkein imusolujen solutyyppi, ja ne muodostavat noin 20–40 prosenttia kiertävistä valkosoluista. Valkosolujen ja niiden alatyyppien suuri määrä on yhteydessä sepelvaltimotautiin, perifeeriseen valtimotautiin ja aivohalvaukseen.
  Saksalaiset tutkijat päättelivät Saksan sydänyhdistyksen virallisessa lehdessä Clinical Research in Cardiology julkaistussa tutkimuksessa, että 30–40 prosenttia kuolemantapauksista johtui COVID-rokotteista.
  Merkittävin ja hälyttävin paljastus tutkimuksessa on se, että valikoima ruumiinavauksia oli ihmisiltä, jotka kuolivat kuukauden sisällä COVID-rokotuksesta (ja useat viikon sisällä), ja sydänkudoksen ja ‑lihaksen tulehdus ei johtunut jo olemassa olevasta sydänsairaudesta. Heidelbergin yliopistossa tutkittiin yhteensä 35 ruumiinavausta. Toisin sanoen sydänongelmat olivat aivan uusia ja kehittyivät hyvin nopeasti rokotuksen jälkeen. Kuten tutkijat totesivat:
  ”Kaikissa tapauksissa ei ollut merkittävää sepelvaltimotautia, iskeemisen sydänsairauden akuutteja tai kroonisia ilmenemismuotoja, kardiomyopatian ilmenemismuotoja tai muita merkkejä jo olemassa olevasta, kliinisesti merkityksellisestä sydänsairaudesta.”
  Tämä kiinnitti ja yhdisti kuolinsyyn suoraan piikkiproteiineja aiheuttaviin injektioihin. Spike-proteiinit ovat tartunnanaiheuttajia, jotka vaurioittavat sydänkudosta ja voivat johtaa kuolemaan 30 päivän kuluessa ”rokotuksesta”.
  Ihmiset kuolevat äkillisesti COVID-rokotuksen jälkeen, eikä tässä artikkelissa tarkasteltu tutkimus edes käsittele ihmisiä, jotka saavat hyytymärokotuksen tehosterokotuksia. Ilmeisesti jo yksi tai kaksi piikkiproteiiniruiskua riittää aiheuttamaan sydän- ja verisuonikuoleman muutamassa viikossa, kun piikkiproteiinit pääsevät sydämeen ja laukaisevat kuolemaan johtavan autoimmuunihyökkäyksen sydämeen.
  Immuunijärjestelmä olettaa, että vieraat hiukkaset ovat sydämeen tunkeutuvia vihollisia, ja immuunijärjestelmä hyökkää niiden kimppuun. Tulos on rokotetulle uhrille kohtalokas.
  Tämä selittää SADS:n eli äkillisen aikuiskuoleman oireyhtymän, josta lääketeollisuus ja koko joukkotiedotusvälineet (sosiaalinen media mukaan lukien) ovat viime aikoina syyttäneet erotuomaripillejä, kylmiä suihkuja, videopelejä ja muita järjettömiä tekosyitä. Nyt kun tiedemiehet ja kardiologit ovat paljastaneet, mitä piikkiproteiineille todella tapahtuu ja että ne eivät jää pistoskohtaan vaan leviävät elintärkeisiin elimiin, KENENKÄÄN ei pitäisi saada näitä pistoksia, ennen kuin ne on muutettu ja osoitettu turvallisiksi. Tässä ovat tutkimuksen yksityiskohdat, jotka paljastuvat 14 minuutissa. 

  https://www.naturalnews.com/2022–12-28-study-shows-mrna-covid-vaccine-damages-heart.html

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi