THL:llä mielenkiintoinen tapa tilastoida ”koronakuolemia”

Yhteiskunta suljetaan koronan varjolla.

Hyvinvointi

Partisaanin toimitus sai vastikään vinkin THL:n sivuilla olevasta kuvauksesta, jonka mukaan he tilastoivat koronaan kuolleita ihmisiä. THL tilastoi ihmisen kuolleen koronaan, mikäli hän on kuukauden sisällä kuolemasta todettu koronapositiiviseksi.

”Henkilön kuoleman arvioidaan liittyvän koronavirukseen, jos hän on kuollut kuukauden sisällä siitä, kun hän on saanut positiivisen tuloksen koronatestistä”, sivuilla kerrotaan.

Lisäksi THL kertoi sivuillaan muuta tilastotietoa viruksesta ja sen aiheuttamista kuolemista: Tartuntatautirekisteriin on tähän mennessä kertynyt tietoa 739 kuolleesta, ja näistä on saatavilla tarkempia tietoja. Heistä 51 prosenttia on miehiä ja 49 prosenttia naisia. Kuolleiden mediaani-ikä on 84 vuotta.

Kuolleista, joista tällä hetkellä on saatavilla tarkempia terveystietoja tartuntatautirekisteristä, valtaosalla (yli 95 prosenttia) oli yksi tai useita pitkäaikaissairauksia.

Kokonaiskuolleisuus ei ole lisääntynyt

Koronavirusepidemia ei ole lisännyt kokonaiskuolleisuutta Suomessa. Työikäisten kuolemantapaukset ovat hyvin harvinaisia. Lasten ja nuorten koronavirustautiin liittyviä kuolemia ei ole Suomessa todettu lainkaan.

Toisin sanoen suomalaisia yrittäjiä ajetaan konkurssiin, liikkeitä suljetaan ja jopa ulkonaliikkumiskieltoa on suunniteltu sellaisen viruksen takia, joka virallistenkin tilastojen mukaan tappaa lähinnä ihmisiä, jotka ovat vanhempia kuin ihmiset muutenkaan keskimäärin. Samaan aikaan media kehuu hallitusta hyvin hoidetusta kriisistä ja lobbaa terveydelle vaarallisten ja testaamattomien rokotusten puolesta.

Jotkut arvostelijat ovat kysyneet, tilastoidaanko myös rokotteisiin liittyvät kuolemat yhtä heppoisin perustein, eli mikäli kuolema tapahtuu kuukauden sisällä rokotuksesta, tilastoidaanko se rokotekuolemana?

Lähteet: THL (1, 2)

Hyvinvointi Koronavirus Kuolleisuus Lääketeollisuus Rokotteet Terveys THL Tiede & luonto Yhteiskunta

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Suomilammas vetelee kaduilla ja kaupoissa maski naamalla, mitään kyseenalaistamatta.
  Ensin tuo koko homma huvitti, nyt enemmänkin vituttaa katsella porukkaa julkisilla paikoilla.
  Herätkää jo ja tutkikaa edes pieni hetki kaikkien saatavilla olevia tilastoja ja kuunnelkaa poliitikoiden sekä viranomaisten lausuntoja, monet lausunnot kuulostavatkin jo todella typeriltä ja he etsivät mitä tahansa keinoja, joilla tätä ”pandemiaa” pystytään keinotekoisesti jatkamaan. Media hoitaa pelonlietsonnan väestön keskuuteen.
  Auktoriteettiuskovaista kansaa on äärimmäisen helppo ohjailla pelottelutaktiikalla.
  Ilmeisesti liian moni pienyrittäjä on vielä kykeneväinen jatkamaan toimintaa, niin nyt etsitään lisää keinoja, joilla ajaa suomalaisyritykset alas, jotta tilalle saadaan aikanaan globalistisia suuryrityksiä, osakkeiden omistajat tykkäävät.

  Se on aivan varmaa, että jos suomalainen kuolee kuukauden sisällä rokotuksesta, niin kuolemalla ei ole mitään tekemistä rokotteen kanssa, vaan se johtui potilaan pitkäaikaisesta perussairaudesta.

  • Aikku vilen

   Vastaa

   Juuri tuota olen itsekkin yrittänyt viestittää hysteerisille ihmisille,osalle menee jakeluun,tosin vasta kommentteja vähenevässä määrin,kuitenkin setviessäni tuota kusetusta,tuli selväksi sen olevan kaempaa operoitu projekti,jossa hullu hallitus isäntärenkinä,kannattaa poistaa pelko totuudella,ennenkuin on myöhäistä.

 • Minä

  Vastaa

  ”eli mikäli kuolema tapahtuu kuukauden sisällä rokotuksesta, tilastoidaanko se rokotekuolemana?”

  Erinomaisen looginen kysymys ja vastauksen tulisi olla kyllä, koska samalla logiikallahan asioita pitäisi tilastoida. Vaihtoehtoisesti ei kirjata tuolla logiikalla koronakuolemia.

  Logiikka tuntuu olevan, että tehdään tilastoja tavalla mikä hyödyttää eniten päämääriä.

  Churchill sanoi aikoinaan, että hän ei luota tilastoihin, joita hän ei itse ole ollut mukana väärentämässä.

 • Kahden kauppa on...

  Vastaa

  Suomessa rokotettuja on eniten siraanhoidon ammattiryhmässä. Niin lääkärit kuin hoitajatkin voat sairastuneet rokotteesta. Sitä ennen he eivät ole olleet sairaita. Mutta rokotuksen jälkeen sairastuneet jopa aivokuumeeseen. Näiden sairastumisten vuoksi jopa osastoja sairaaloista on suljettu ”hoitajapulan” vuoksi. Ei vain ole kerrottu mistä täm pula johtuu.

  Tässä kaikessa makaaberiudessa voi vain ihmetellä että suomalainen ”kansalasirokote” ei ole saanut jalansijaa mediassa eikä jakelulupaa. Se toteutettiin samalla ”gnu-periaatteella” kuin Linuxikin. Eli, sen kehtystyöhön osallistui kasa hoitohenkilökuntaa. Se on sumute ja se otetaan vain kerran. Ja se tehoaa kaikkiin yhtä aikaa.

  Jos kerran on pakko jossain vaiheessa valita kaikkien näiden väliltä, niin minulla se on ensimmäisenä tuo kansalasirokote ja toisena sputnik. Muita en aio ottaa.

 • Jones

  Vastaa

  Pitää muuten paikkansa. Koronan avulla pohjoismaalaisista tehdään etelämaalaisten orjia.
  https://www.youtube.com/watch?v=QpYjI6SYqKo

 • SOTATILA ON PÄÄLLÄ

  Vastaa

  Vähän tyhmemmänkin kuuluisi tajuta että koronaa käytetään armotta sodankäynnin välikappaleena meitä vastaan.

  Kokonaiset elinkeinot, yritykset ja työpaikat tuhotaan globalistihallinnon saappaiden alle.

  Jokainen joka vaatii pakkorokotusta joka saattaa aiheuttaa kuoleman vaaran tai elinikäisen vammautumisen on pidettävä vihollisena ja kohtelu tällaisia murhaaja avustajia ja jätteitä vastaan on myös oltava sen mukaista. Kuka tahansa joka aikoo riistää sinulta hengen on vihollinen ja kohtelun on oltava tätä vihollista vastaan myös sen mukaista.

  Ei mitään posken kääntämistä!
  Vaan raudanlujat otteet vihollista vastaan.

 • jani

  Vastaa

  Esiinnytte kansallismielisinä mutta levitätte rokotevastaista propagandaa jota venäjä ja kiina käyttävät hybridisodassa länttä vastaan?

  • Putinistiko?

   Vastaa

   Uutinen kertoi siis THL:n nettisivujen sisällöstä.

   PS. Onnea vaan rokotteen ottamiselle. Tuskin lääkefirmat voisivat vedättää ihmisiä rahan edessä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kukaan täällä tuskin esiintyy kansallismielisenä, me olemme kansallismielisiä.
   Kyse ei ole rokotevastaisuudesta kokonaisuudessaan, vaan tästä koronarokotteesta.
   Huvittavaa oli noin vuosi sitten, kun joka paikassa hoettiin ”tämä on täysin uusi virus, josta emme tiedä vielä mitään” ja samaan aikaan tiedettiin kuitenkin heti kertoa, että ”tästä ei selvitä, ennen rokotteen tuloa.”
   Tämä koko show näyttää käsikirjoitetulta ja todella huonosti näytellyltä.
   Mitään todellista syytä rajoituksien jatkamiseen ei ole, näillä kriteereillä rajoitukset olisivat voineet olla voimassa jokaikinen vuosi kausi-influenssan aikoihin.
   Nyt kun kansalaisten huomio on saatu rokotteisiin, maskeihin ja toisten kyttäämiseen, niin poliitikoiden ja pankkiirien on erittäin helppo toimia, kun kansalaisia ei kiinnosta koko talousjärjestelmä ja EU:n liittovaltiokehitys enää millään lailla.

  • vaxxed

   Vastaa

   Sillä mitä Kiina ja Venäjä tekevät ei ole mitään tekemistä sen asian kanssa, että rokotteet ja BigPharman touhut yleensäkin ovat suurin juutalainen huijaus heti velkarahapyramidi huijauksen jälkeen. Onhan olemassa täysin turvallisia tapoja ennaltaehkäistä ja hoitaa sairauksia. Kuten otsoniterapia, MMS/CDS eli klooridioksidi ja ns. Rife teknologia. Nuo ovat juutalaistahojen maton alle lakaisemaa vaiettua lääketiedettä.

   https://lbry.tv/@Muutos:2/Vaxxed_2_Rokotettu_2_Ihmisten_kertoma-totuus_Tekstitys_suomeksi:e

   • Ilmari

    Vastaa

    Tämä Vaxxed-elokuva on sellainen, jossa ihmiset kertovat, että joku sairaus on aiheutunut rokotuksesta. Sairauksia ei tutkita niin että kysytään ihmisiltä itseltään, mistä sairaus johtuu. 

    Siinä muunmuassa väitetään että lasten autismi johtuu siitä, että heidät on rokotettu. Väite on valhetta.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Artikkeli sisältää tietoja ainoastaan THL:n sivuilta, eli väittääkö pikku-jani nyt THL:n käyvän hybridisotaa länttä vastaan?

 • Että näin

  Vastaa

  Koko koronaahan ei ole, edes tutkijat eivät ole saaneet eristettyä koronavirusta koska selklaista jota ei ole ei voi löytää.
  Yhdysvalloissa kaliforniassa tehty tutkimus, johon kerättiin 1500 oletettavasti ”positiivista” näytettä ja tekivät testit Kochin postulaatin ja havainnoinnin kautta SEM pyyhkäisyelektronimikroskoopilla, ei löytynyt ensimmäistäkään covid/sars 2 virusta vaan kaikki olivat influenssa A tai B viruksia. Myös muutama muu yliopistollinen kalifornialainen yliopistojen tutkimuslaboratorio sai näyttet tutkittavakseen ja päätyivät samaan tulokseen.

  Pyytäessään puhdistettua ja eristettyä elinkelpoista ”covid” näytettä CDC:tä, mutta CDC ei voinut toimittaa, koska heillä ei ollut sellaisia olemassakaan.

  Yhdysvalloissakin on merkitty koronakuolleeksi syöpään, diabetekseen ja jopa auto-onnettomuudessa kuolleita, koska sairaalat saavat 39.000dollari/ ”covid” potilas.

  Olisiko niin, että liikkeellä on vaikkapa influenssa C muunnos, josta on tehty agendat homioon ottaen mainettaan pahempi ja sopii käytettäväksi great reset työkaluna?
  Sekin on ihmeellistä, että jos tämä flunssa on fataalimpi vanhuksille ja sairaille, miksi heitä ei eristetä, tämähän olisi huomattavasti halvempaa ja helpompaa kuin koko kansan kurmoottaminen ja samalla elinkeinojen alasajo, mutta siinä se juju taitaa piilläkkin näillä vasemmistoglobalisteilla.

 • K.Lehto

  Vastaa

  Jokaisen joka suhtautuu epäilevästi ajatukseen, että asiassa on jotain laajemmin vialla tulisi miettiä vähintään sitä, että miksi tästä pademiasta ja siihen liittyvästä SARS-CoV‑2 viruksesta ja sen aiheuttamista oireista on niin huonosti asianmukaista tieteellisesti vertailevaa ja asioita toisiinsa suhteuttavaa tietoa.

  On aika ilmeistä, että pandemian alkuvaiheessa oli ainakin jokin hieman tavanomaista enemmän oireisuutta aiheuttava tauti, joka hetkellisesti nosti kuolleisuutta tavanomaisten lukujen yläpuolelle, mutta koska kokonaiskuolleisuus nopeasti on tasaantunut tämä voisi viitata lähinnä siihen, että ensimmäisessä aallossa (ja siis ehkä ainoassa) kuolleet olivat juurikin pääaisassa immuniteettinsa ja yleiskuntonsa puolesta pääsääntöisesti joka tapauksessa viimeistään vuoden sisällä johonkin kuolemassa olevia henkilöitä.

  Ylipainon korkea korrelaatio kuolleisuuteen on myös merkillepantavaa, sillä ylipaino korreloi huonon sydämen, keuhkojen, huonon d‑vitamiiniaineenvaihdunnan ja heikon immuniteetin kanssa myös.

 • juha.

  Vastaa

  Luulisi tuollaisen jo hävettävän, mutta ei. ”When money talks. Bull shit walks!!!”
  Ehkäpä THL:n olisi jo aika jalkautua raikkaaseen ulkoilmaan ”kenttätyöhön” ja siirtyä hautausmaille kokoamaan ”matskua”! Ja kun vielä tehostetaan ja karsitaan pahamaineista byrokratiaa, niin vaalilautakunnat voisivat siinä samassa ”köörissä” olla kirjaamassa ”uudenkarheita” äänestäjiä!
  Yritä siinä sitten punnata kuin valeraskautuinen nainen!

 • Minä

  Vastaa

  Nimimerkille ”Kahden kauppa”

  https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/suomalainen-koronarokote-voi-pysayttaa-tulevatkin-pandemiat-nenasumute-kerannyt-hyvin-lupaavia-tuloksia/452c004d-8a58-47af-b057-130575e2be04

  Tuon mukaan suomalainen nenäsumurokote on tulossa ja se olisi tuon mukaan parhaasta päästä suojaavuudessaan.

 • Rana

  Vastaa
 • Juvonenx

  Vastaa

  THL tilastoi koronakuolemat kansainvälisesti hyväksytyn käytännön mukaan.

 • Ilmari

  Vastaa

  Ai että koronaa ei ole? Tällainen väite on täysin järjetön. Joka päivä uutisoidaan uusista tartunnoista.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Ilmari hei… Ymmärrätköhän lukemaasi ollenkaan?
   Surullista, että ihmiset ovat tuollaisella tasolla.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi