Istanbulin pommi-iskusta epäillään naista, jolla on yhteyksiä PKK-terrorijärjestöön

Iskussa kuoli ainakin kuusi ihmistä ja haavoittui yli 80. Lähi-idässä kurdit toimivat Israelin työrukkasina suorittaessaan terrori-iskuja muun muassa Iranin ja Syyrian hallintoja vastaan.

Ulkomaat

Istanbulin pommi-iskussa kuoli ainakin kuusi ihmistä ja haavoittui yli 80. Räjähdys tapahtui Istanbulin keskustassa vilkkaalla Istiklalin ostoskadulla Beyoglun alueella. Turkin oikeusministerin mukaan räjähdysalueelle jätettyyn laukkuun oli asetettu mekanismi, joka räjähtää, tai joku räjäytti sen etäältä.

Iskusta epäillään syyrialaista naista, joka on pidätetty. Poliisikuulusteluissa nainen kertoi kurditaistelijoiden kouluttaneen häntä Syyriassa. Hän kertoi myös saapuneensa Turkkiin luoteisen Afrinin alueen kautta. Istanbulin poliisi on maanantaihin mennessä pidättänyt 46 ihmistä tapaukseen liittyen.

Lähde: MTV Uutiset

Amerikanjuutalaisen Murray Bookchinin oppeihin perustuva ”Kurdistanin työväenpuolue” (PKK) on marxilainen terrorijärjestö, jonka pääfunktio on ajaa Israelin ja Yhdysvaltojen hajota ja hallitse ‑politiikkaa Lähi-Idässä. Myös Suomi on ollut mukana kouluttamassa kurditaistelijoita Pohjois-Irakissa.

Lue lisää kurditerroristeista: UA: Miksi suomalainen vasemmisto tukee terrorismia?

Hallituspuolue Vasemmistoliiton virallisen tilin kuva, jossa nykyinen sosiaali- ja terveysministeri Hanna Sarkkinen poseeraa aseellisten kurdijärjestö YPG- ja YPJ-lippujen kanssa. Tällaiset yhteydet eivät varmasti näytä hyvältä kun maanpetturit neuvottelevat Turkin kanssa Nato-jäsenyydestä.
Helsingin Vasemmistonuorten järjestämä mielenosoitus ”Ketään ei jätetä” syksyltä 2021. Oikealla näkyy useiden aseellisten kurdijärjestöjen lisäksi terroristijärjestöiksi luokiteltujen Kurdistanin työväenpuolueeseen (PKK) ja Kurdistanin vapaa elämä ‑puolueeseen (PJAK) liput. Vasemmalla Antifaschistische Aktion ‑lippujen takana näkyy vasemmistonuorten lippuja.
Varisverkoston Dimitri Ollikainen ”Turkki ulos Kurdistanista” ‑mielenosoituksessa. Kurdistan-valtiota ei ole olemassa.
Kurdit Kurditerrorismi PKK Rotu Sionismi Turkki Ulkomaat Uutiset YPG

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Snif

  Vastaa

  Olihan tuosta jo valvontakameran taltioima video missä karvainen ukko käveli keskelle tietä ja räjäytti itttensä, joten en oikein tajua miten kyseessä muka on nyt nainen.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Olisikohan Erdon porukka tämän takana epäsuorasti. Olisivat voineet estää, mutta antoivat kurabien iskeä. Nyt Turkki sai perusteita vaatia Ruotsia luovuttamaan lemmikkiterroristejään tuomittavaksi.

  • Plääh

   Vastaa

   Luulen, että on Mossadin ja Erdoganin ja FSB:n falseflag. Pommi kätkettin jonkun raukan laukkuun tai autoon. Nyt voidaan kiristää lakeja ja lykätä vaaleja ja torpata Suomen ja Ruotsin natojäsenyydet

 • otto suni

  Vastaa

  Kurdistanin työväenpuolue on todella vaarallinen ja Suomessa on satoja kurdeja jotka kannattavat itsenäistä Kurdistania. Todellisuudessa kurdeja elää Iranissa, Irakissa, Turkissa ja Syyriassa, joten yhtenäinen valtio merkitsisi maan ottamista kaikilta näiltä valtioilta. Vanhojen kirjoitusten perusteella on arvioitu kurdien periytyvän ns. kolmennestatoista Israelin heimosta eli kyseessä on alkuperäinen seemiläinen joukko!

  Israel ja USA käyttää kurdeja proxy-taistelijoina joten heihin ei voi koskaan luottaa näistä syistä. Toivon todella vilpittömästi Turkin torppaavan Ruotsin ja Suomen jäsenyyden Natossa juuri näiden kurdien tekojen perusteella!

 • Bye bye NATO

  Vastaa

  Niin tai näin, toivottavasti Turkki evää Suomen NATO-jäsenyyden.

 • juha II

  Vastaa

  Suomen ”terrorisminvastainen sota” rajoittuu siihen, että pääsy NATO:oon on turvattu. Mitä tulee Suomen kansan turvaamiseen. Se onkin toinen juttu ja siitä pääsee selville Taloustutkimuksen korruptoituneilla ja epäselvillä kysymyksillä. Ja kun Suomen globalistien nukke poliitikot huolehtivat Suomen kansan ”turvallisuudesta”. Se merkitsee SUPO:n käpertymistä itseensä ja etsiä täikammalla ”sisäisiä uhkia”, jotka rajoittuvat grilli kesinä palaneisiin käristemakkaroihin ja talvisin lumenauraus kiistoihin naapureiden välillä. Nimittäin kun suomalaiset kummassakin tapauksissa ”huithovat”. Voi still kuvassa käsi jäädä sojottamaan ”roomalaiseen tervehdykseen. Jännää vai mitä?

 • Salomon

  Vastaa

  Kurdilainen, kurdista mitä vittua

 • Timppis

  Vastaa

  nyt äkkiä hoopopekka hakemaan kyseinen harmitonleidi turvaan suomeen ettei pieni ja ilkeä erkki vaan ala kiusimaan.

 • Teemu

  Vastaa

  Putin tämän iskun takana oli, tietysti. Entä se Puolaan osunut ohjus? Putin, mutta oli naamioinut ohjuksensa ukrainalaisen näköiseksi.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Putin & ryssät siihen ohjusiskuun on syyllisiä, oli ohjus ukrainalainen tai ei

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi