Maahanmuuttajaa syytetään puukkohyökkäyksestä autopesulan edustalla

Syytetyn mukaan välikohtauksen toinen osapuoli oli lähettänyt hänelle kurdiksi uhkausviestejä. Osapuolet ovat tapelleet aiemminkin.

Väestönvaihto

Noin 30-vuotiasta Ali Saminia syytetään Satakunnan käräjäoikeudessa törkeän pahoinpitelyn yrityksestä. Samin toimii palvelualan yrittäjänä. Haastehakemuksen mukaan Samin kävi puukon kanssa toisen miehen kimppuun Porissa marraskuussa 2021. Syyttäjä vaatii hänelle 1 vuoden 4 kuukauden ehdollista vankeusrangaistusta.

Syyttäjän mukaan syytetty yritti ensin lyödä puukolla uhriaan olkapään alueelle. Uhrin paettua juosten, syytetty lähti tämän perään. Uhri kaatui maahan, jolloin syytetty oli yrittänyt lyödä tätä uudelleen puukolla. Tilanne keskeytyi, kun ulkopuoliset henkilöt puuttuivat tilanteeseen. Poliisi otti epäillyn kiinni samana päivänä. Uhrille tuli tilanteessa käteen kaksi pientä viiltohaavaa.

Syytetyn mukaan välikohtauksen toinen osapuoli oli lähettänyt hänelle kurdiksi uhkausviestejä, joissa häntä oli uhattu väkivallalla.

Syytetty on kiistänyt syytteen. Syytetyn mukaan hänellä ei ollut tilanteessa puukkoa hallussaan, eikä hän yrittänyt kohdistaa uhriin väkivaltaa.

Syytetty kertoi olleensa autopesulassa Porissa, kun häntä väitetysti uhannut mies olisi tullut paikalle pesäpallomailan kanssa. Syytetty kertoi paenneensa läheiselle nurmialueelle ja kaatuneensa. Syytetty kertoi tämän jälkeen joutuneensa painimaan pesäpallomailamiehen kanssa. Syytetyn mukaan vastapuoli loukkasi painissa kätensä.

Syytetty katsoo puolustaneen itseään lain salliman hätävarjelun rajoissa.

Väitteistä huolimatta Samin on ainoa syytetty kyseisessä rikosoikeudenkäynnissä. Satakunnan käräjäoikeus antaa ratkaisunsa asiassa lokakuussa.

Osapuolet tuomittu jo aiemmin toistensa pahoinpitelyistä

Syytetyn ja uhrin yhteenottoja on aiemminkin käsitelty käräjillä. Molemmat on tuomittu aiemmin Porissa ravintolan edustalla tapahtuneesta pahoinpitelystä. Osapuolet löivät toisiaan ja tappelun toinen osapuoli potkaisi syytettyä päähän. Tilanne raukesi, kun järjestyksenvalvoja puuttui tappeluun.

Lisäksi Samin on aiemmin loukannut toisen riitapukarin kunniaa. Samin kirjoitti Facebookissa päivityksen, jossa sanoi, että toiseen mieheen ei voi luottaa, ja että tämä olisi anastanut hänen pankkikorttinsa.

Samin tuomittiin kunnianloukkauksesta ja pahoinpitelystä. Toinen mies pahoinpitelystä. Käräjäoikeuden kesällä 2021 antama tuomio on lainvoimainen.

Lähteet: Satakunnan käräjäoikeus, Satakunnan kansa

Kotimaa Kurdit Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pori Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  Nämä kaksi riitapukaria eivät ole sopineet riitojaan, olisiko parempi, että heidät kiidätetään kotimaan kamaralle riitelemään, jonka jälkeen heille annetaan mahdollisuus 20 vuoden kuluttua hakea muuttolupaa länsimaahan, vaikkapa Bulgariaan.

  • Observer

   Vastaa

   Ei niitä huolita Bulgariaan. Se on EU-maa, jossa ei näe murjaaneja ja ählyjä kuin läpikulkumatkalla, koska Bulgariassa ei saa ilmaista ylöspitoa ja ählämöinti voi aiheuttaa äkillisiä muutoksia terveydentilaan.

 • John Wick 2.0

  Vastaa

  Nää mokkamasterit on pilannut koko Porin, katukuva kuin Kabulista. Masentavan näköistä rikastumispaskaa ja älämölöä. Kuka noita nyt oikeasti täällä tarvii? …ja mihin? Hyi vittu. Tai noille ylipainoisille rumille eukoille näyttää kelpaavan lampaankairaajat.

 • Matu-tutkija

  Vastaa

  Kalliiksi tulee veronmaksajille nämä keskenään tappelevat kultamunat, puhumattakaan siitä miten ne ruuhkauttaa eri oikeusasteita kun ensin valittavat jokaiseen oikeusasteeseen kielteisistä turvapaikkapäätöksistä.
  Ei kukaan joka oikeasti pakenee jotain vainoa, sotaa tms. toiselle puolelle maapalloa ala välittömästi kuormittamaan vieraan maan oikeusjärjestelmää ja hyökkää puukon kanssa milloin kenenkin päälle, vaan yrittää elää rauhassa.

 • Syy ja seuraus

  Vastaa

  Pirkanmaalla nuo värivirheelliset hyökkäsivät joukolla pesäpallomailoineen erään kantasuomalaisen kimppuun kun hän ei antanut naapurina lupaa perustaa grilliä alueelle. No, sehän me jo tiedetään että missä on yöllä auki oleva grilli, siellä on huumeongelmia.

 • BLMLGBT

  Vastaa

  Taas veronmaksajien rahoja tuhlataan. Kyseessä on ihan normaali, muslimihomomiesten välinen suhdedraama. Rakkaudessa tunteet käyvät kuumina, ymmärtäähän tuon, ja kun suomessa on noin 400.000 muslimihomoa niin kiusauksia riittää puolin ja toisin.

 • Lusifer Valontuoja

  Vastaa

  Eli se ei ollut virhe, että käytiin tuhoamassa Irak? 

  Vaan se, että sen seurauksena kun me tuhottiin Irak Suomi on täynnä irakilaisia pakolaisia.

  Ja nyt sä haluat tuhota Venäjän, koska sä haluat valittaa tulevaisuudessa siitä kun Suomi on täynnä venäläisiä?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi