Joulu peruttu: aseistautuneet siirtolaisryöstäjät putsasivat nuoren perheen kodin, kun lapset nukkuivat yläkerrassa

Kuvamateriaali näytti huputettujen ryöstäjien murtautuvan sisään keittiön ikkunasta ja varastavan tuhansien eurojen arvoisia arvoesineitä.

Väestönvaihto

Vain vähän aikaa uudenvuoden kellonlyömien jälkeen nuori irlantilainen perhe joutui aseellisen ryöstön uhriksi siirtolaisjengin toimesta kotonaan Santryssa, Dublinissa.

Uudenvuodenpäivän varhaisina tunteina kotiin kuuluvasta kamerasta, jossa asuu nuori pariskunta lapsineen, näkyi ainakin kaksi huputettua mustaa miestä murtautuvan asuntoon rikkomalla lasioven ja raportoidusti tyhjentävän tuhansien eurojen arvoisia joululahjoja.

RM.tv-uutisalustan julkaisemissa kuvissa tekijät varustautuivat kirveillä ryöstäessään omaisuutta, kun raskaana oleva äiti ja hänen kaksi pientä lastaan nukkuivat yläkerrassa.

Siskon todistus

Lisätietoja hyökkäyksestä tarjosi uhrin sisko, joka perusti verkkokeräyksen menetysten korvaamiseksi.

”Viime yönä sisareni taloon murtauduttiin, kun hän ja hänen poikaystävänsä ja kaksi lasta nukkuivat yläkerrassa ja hän on raskaana. Kaikki lasten joulurahat ja lahjakortit, jotka he saivat lahjoina, varastettiin, ja sisareltani vietiin 1500 euroa käteistä, jonka hän oli säästänyt uutta autoa varten uuden vauvan tuloon. Myös hänen poikaystävänsä kaksi takkia — Navy Moncler ja musta Canada Goose — varastettiin,” kirjoitti Leah Keogh GoFundMessa.

”He ovat niin järkyttyneitä tietäessään, että joku hiippaili heidän talossaan, kun he nukkuivat yläkerrassa, vei kaikki heidän säästönsä, jotka kesti niin kauan säästää, yli 4000 euron arvosta lahjakortteja ja takkeja. He ovat murtuneita heti joulun jälkeen, ja että se tapahtui uudenvuodenaattona,” hän lisäsi.

Uhrien sisko selitti, kuinka aseistautuneet ryöstäjät murtautuivat sisään keittiön ikkunasta, joka ”oli irti, kun he lähtivät, joten ikkuna oli auki koko yön, kun he nukkuivat.”

Lähde: Remix

Irlanti Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Rikos Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Aavikoiden joulupukki kävi kylässä.

 • joni Hyppönen

  Vastaa

  savimajan asukeilla varmaan kuuluu kulttuuriin tällainenkin

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi