Saksa liukuu kohti kannabiksen laillistamista

Ajankohta ei ole sattumaa, sillä saksalaisilla on tulossa todella kylmä ja ankea talvi. Esityksen loihtinut Karl Lauterbach muistetaan innokkaana koronatyrannian arkkitehtina.

Ulkomaat

päivitetty

cannabis, marijuana, hemp

Saksa on hyväksynyt Karl Lauterbachin johtaman terveysministeriön esityksen kannabiksen viihdekäytön sekä pienimuotoisen hallussapidon ja kasvattamisen sallimisesta.

Esityksen mukaan kannabista saisi pitää hallussa 30 grammaa ja se sallisi kahden tai kolmen kasvin kotikasvatuksen per henkilö. Myynti tapahtuisi rajoitetusti erikoisliikkeissä ja vain kannabiksen mainonta ja markkinointi olisi kiellettyä. Kuten arvata saattaa, amerikkalaiset ja kanadalaiset kannabisyhtiöt ovat ottaneet Saksan uutiset ilomielin vastaan.

Ajankohta ei ole sattumaa, sillä saksalaisilla on tulossa todella kylmä ja ankea talvi, josta saksalaiset voivat kiittää vihreää siirtymää. Partisaani on kirjoittanut aiemminkin liberaalin päihdepolitiikan taustamotiiveista.

Lähde: Forbes

Energiakriisi Huumeet Kannabis Politiikka Rappiokulttuuri Saksa Talous Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Saksa ja lähes koko Eurooppa ui todella syvällä rappiossa.
  Isoja muutoksen tuulia tarvittaisiin.

 • TT

  Vastaa

  Sätkät, tsilumit, bongit ja vesipiiput roihuten kohti talvikylmiä. Sakemannien epämiehekäs alennustila syvenee entisestään. Saksalainen on jenkkijuutalaisten ja kommunistien veltto käskyläinen. Suomalaiset seuraa perässä eikä meillä ole yhtään varaa arvostella. Eurooppalaisista on tullut surkeiden lumppuhuorien ja orjien paskasakki. Mutta yhä vain riittää suuntaa alaspäin ja kumarrus syvenee transatlanttisen globalismin ja rappion edessä.

  • society

   Vastaa

   Saksalaiset on ylivertainen herrarotu. Juutalaiset ovat polkeneet Saksan ahdinkoon, Musta aurinko nousee vielä. Elämme 20 lukua uudestaan. Saksalaiset pääsivät Agarthaan ja Aldebaraan ylivertaisuudellaan. Pian Haunebut puhdistaa maailman ja tuhoaa Venäjän ja Amerikan

 • Anonyymi

  Vastaa

  Hyvä homma. Nekin rahat on poissa rikollisilla jos valtio myy laillisesti kansalaisille kuten alkoholia. Kannabishan on paljon vaarattomampaa kuin alkoholi, ellei sitten tule kannabispsykoosit.😂

 • Sammy

  Vastaa

  Suklaassakin on kannabinoideja. Valkoinen sokeri on kovempaa huumetta kuin heroiini. Tupakka ja alkoholi ovat pahempia huumeita. Kannabis ei ole porttihuume. Ihmisen vahvaksi jalostama THC-kannabis ei aiheuta psykooseja. Päivittäinen polttelu ei vaikuta ihmiseen negatiivisesti.

  Alkoholin ja ulkomaalaiset kun saisi pois Suomesta myös, niin poliisilla ja terveydenhuollolla olisi n. 4 % työtaakasta jäljellä entiseen verrattuna.

 • Pekka Kaukalo

  Vastaa

  Tää kannabiksen demonisointi on aivan heikkopäistä.
  Suurin osa tämänkin alustan lukijoista vetelee viinaa jossain muodossa enemmän tai vähemmän. Veikkaisin enemmän.
  Kuva kansallismielisestä päihteettömästä, selkäsuoraisesta, synnittömästä, luonteeltaan vahvasta ja lihaksikkaasta spartalaisesta sotilaasta, on kyllä naurettavin kansallisromanttinen ajatus, mitä täältä saa lukea.
  Maassa, missä 34 yli 30v miehestä on ylipainoinen, ja viinaksia juodaan sen, minkä vaimon hakkaamiselta ehditään.
  Muuten hyvää ja luettavaa materiaalia, mutta skipatkaa nyt jo tämä romantiikka.

  • se koira älähtää...

   Vastaa

   Kannattais sunkin lopettaa läskeily ja tehdä jotain hyödyllistä.

  • Sylettää

   Vastaa

   Mikä varisverkoston mörkö olet?
   Yksikään huume ei ole ihmiselle hyväksi, vai että oikein juoppoja, itse join viimeksi väkeviä vuonna 1984.
   Sikäli on kokemuksia huumeista kun olen ollut yksi niistä jotka on ollut selvimisasemalla hommissa, joten olen nähnyt läheltä mitä tekee vaikkapa teidän ihannoima marihuona tekee, joten sairas on mieli niillä jotka haluaa tuon myrkyn vapauttaa.

   • Jorma

    Vastaa

    sylettää no kahvia juot varmaa joka päivä parhaassa tapuksessa laitat siihen sokeria tai käytät sitä muussa muodossa kofeiini ja sokeri ovat molemmat kannabista paljon vaarallisempi tuotteita

  • Bella

   Vastaa

   Itse asiassa taman sivuston vakilukijat ovat juuri sita kuvaamaasi ”spartalaista ainesta”. Kun puhut ”laskeista kansallismielisista”, saatat sekoittaa meikalaiset persuihin, joita ivaatte. Itsekin olen nuorten maajoukkueurheilija (nyt siis jo urastani luopunut), mutta elintavat jaavat, jos niita on koko lapsuus ja nuoruus vaalittu kurinalaisesti. Kannattaa kayda taman sivuston tapahtumissa, niin huomaa, millaiset ihmiset tata sivustoa lukevat.

   • Jns. Man

    Vastaa

    Jep, näin on. Parasta huumetta on itsensä rääkkääminen liikunnalla. Olen itse lähes 60-kymppinen ukko ja vatsa on ’pyykkilautana’. Leukoja menee kevyesti vedellen 20. Kannabis ja viina ovat hyviä järkevästi käytettynä, ei jokapäiväisenä viihdykkeenä. Itse otan alkoholia n. 4 kertaa vuodessa juhlapäivänä. Kannabista viimeksi olen poltellut kolme vuotta sitten.

  • society

   Vastaa

   Kannabiksen käyttäminen on heikkopäistä. Rappeuttaa ihmisen lopullisesti. Oikealla ruokavaliolla saat enemmän irti kuin kannabiksesta. Lihaa, raakamaitoa, raakaa kananmunia, raakavoita ja kuumentamatonta hunajaa. Samalla lähtee kaikki sairaudet kun syö puhtaasti

 • Bella

  Vastaa

  Aluksi vastustin kannabiksen laillistamista julkisesti, mutta nyt pysyn hiljaa, silla tassa on takana se, etta ihmiset halutaan saada kognitiivisestii alempaan tilaan (vertaa tutkimukset, jotka tutkivat kannabiksen vaikutusta kognitiivisiin toimintoihin). Syy, etta en enaa vastusta tata kehitysta omalla nimellani julkisesti on se, etta hyvin moni ei ymmarra kannabiksesta tai sen kemiasta ihmiskehossa yhtaan mitaan, ja kuvittelevat esimerkiksi jarkkarihairioiden laskevan laillistamisella, tai etta lailllistamisella kannabis saadaan ”rikollisilta” pois. Totuus lienee se, etta tuskin jarjestaytynyt rikollisuus tuosta vaan luopuu kannabisbisneksestaan, vaan lopputulos on kai se, etta se alkaa kilpailemaan laillisten tuottajatahojen kanssa, ja se, etta talla kehityksella laillisuus ja laittomuus sekoittuvat ja ”lailliset toimijat” ja ”laittomat toimijat” liudentuvat kohti toisiaan. Sita saa mita tilaa. Itse olen jo katsellut mummon mokkia kaukaa eramaasta…

 • Pekka Kaukalo

  Vastaa

  Pitääkö olla varisverkostossa, jos kritisoi jotain kirjoitusta? Naurettavaa.
  Viinan juonti Suomessako tulee yllätyksenä?
  Keskimäärin yli 15-vuotias suomalainen vetää vuodessa 9 litraa 100% alkoholia.
  Siitä, kun poistat suurimman osan naisista, jää aika helvetisti ryyppäämistä meille miehille.
  Jotain tutkimuksia olisi ihan hyvä teidänkin lukea nyt vaikka alkoholista ja kannabiksesta, ettei vain perstuntumalla kirjoittele mitä sattuu.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Suksi nyt höpöheinän puolustelija jo vittuun.
   Kannabis rappeuttaa yhteiskuntaa entistä enemmän ja se ei ole kenenkään tervejärkisen kansallismielisen päämäärä.
   Myöskään viinanjuontiin ei täältä kukaan ole kannustanut, eikä kännipäissä sekoilu ole mitenkään ihailtavaa kulttuuria, joten ihan turha alkaa siitä mussuttamaan erikseen.

 • Bullshitson

  Vastaa

  Ajatellaan tätä niin päin että Saksa on nykyään sellainen persreikä ettei sitä enää kukaan ilman selvinpäin kestä.Tätä taustaa vasten loogista.

 • Hh1488

  Vastaa

  no kohta on sit sekin söhkö loppu,kaanabiken kasvattamiseen tarvitaan tuhansia watteja valotehoa

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  cannabis, marijuana, hemp