Saksalaispoliitikko ehdottaa yksilövapauksien poistamista ilmastonmuutoksen vuoksi

Demaripoliitikon mielestä koronapandemian varjolla asetetuista rajoitteista tulisi tehdä pysyviä ilmastonmuutoksenvastaisen taistelun vuoksi.

Poliittiset viholliset

Karl Lauterbach.

Saksan Sosiaalidemokraattisen puolueen poliitikko Karl Lauterbach kirjoitti hiljattain, että ”henkilökohtainen vapaus” tulisi uhrata ilmastonmuutoksenvastaisen taistelun takia, koska hiilidioksidiin ei koskaan tule olemaan rokotetta.

”Meidän pitää tehdä samanlaisia toimenpiteitä ilmastonmuutoksen vuoksi kuin rajoitukset henkilökohtaiseen vapauteen pandemian vastaisessa taistelussa,” luki Lauterbachin kynäilemässä mielipidekirjoituksessa Die Welt ‑lehdelle.

Lauterbach kirjoituksessaan kuitenkin myöntää suhtautuvansa skeptisesti ”unelmaansa” ilmastonmuutoksen kukistamisesta henkilökohtaisten vapauksien poistamisella.

”Kokemukseni taistelussa koronaviruspandemiaa vastaan on ikävä kyllä tehnyt minut todella pessimistiseksi siitä, onnistummeko pysäyttämään ilmastonmuutoksen ajoissa.”

Saksassa on ollutkin jatkuvasti koronarajoitteiden vastaisia protesteja, joista osassa on ollut väkivaltaisia yhteenottoja poliisin kanssa. Kansan kapinamieliala on selvästi este Lauterbachin unelman tiellä.

Lähde: RT

Kokoontumisvapaus Mielipiteenvapaus Poliisivaltio Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Saksa Sosialidemokraatit Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • jupi

  Vastaa

  Eihän herra olisi edes kunnon demari ilman tollaista aivopierua

 • Anatude

  Vastaa

  Näyttää yhtä ”järkevältä” kuin soijapoika-Rautiainen

 • Lars

  Vastaa

  Mielisairas ressukka joka tarvitsisi lämpimän halauksen äidiltään. Sitten iltapalalle ja uninalle kainalossa tutimaan. Aamulla ressukan on jo parempi olla, eikä mielikuvitus virukset, eikä myöskään hiilidioksidikusetus ahdista enään.

  • Ottavana osapuolena

   Vastaa

   Juu, kaveri näyttää ihan siltä että se on ennenkin ollut ”eri mieltä” muoden kanssa. Ja kun ei ole saanut omaa mielipidettään läpi, on korostanut sitä jollain. Onneksi tuollaiset eivät pääse valtaan.

 • Wernrer

  Vastaa

  Mitä negatiivista yksilönvapauksien rajoittamisessa olisi? Ei ole merkitystä uskooko ihmisen vaikuttavan Ilmastonmuutokseen vai ei, ihmisen luonnonvarojen liikakäyttö ja sukupuuttojen aalto on kiistämätön fakta, ja ainoa keino hillitä edellämainittuja on täysi yksilönvapauksien riisto. Kuudes sukupuuttoaalto on myös pohjoisen rodun akuutein eksistentiaalinen uhka. Yksilönvapauksia pitäisi kaventaa heti eikä pian, tai peli on käytännössä katsoen pelattu meidän elinaikanamme. Mikäli edes YK:n keskitason syntyvyysennuste toteutuu, ja globaali elintaso jatkaa kasvuaan, on 50 vuoden päästä ihmislähtöisen ekosysteemien romuttamisen myötä liian moni ekokäytävä lopullisesti sulkeutunut, paikallinen populaatio ajautunut sukupuuttoon ja täten ekosysteemipalvelut ratkaisevasti heikentyneet. Siitä ei olisi enää paluuta. Iso osa tuntemastamme biosfääristä olisi mennyttä, hyvin mahdollista että myös ihmislaji ajautuisi omaan tuhoonsa. 

  On selvää, ettei ihmisten vapauksiin ja oikeuksiin pysty demokratialähtöisillä poliittisilla prosesseilla kajoamaan riittävällä kiireellä ja voimalla, vaikka Lauterbach onkin täysin oikeilla jäljillä. Vaadittaviin, riittävän radikaaleihin toimenpiteisiin vaaditaan riittävän radikaalia liikettä. Kun ongelma on kirjaimellisesti kuolemanvakava, myös ratkaisut ovat oltava kirjaimellisen kuolemanvakavia.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   ”Mitä negatiivista yksilönvapauksien rajoittamisessa olisi?” – No miten olisi ihan alkajaisiksi se yksilönvapauksien rajoittaminen… Fasismi ja totalitarismi etsii aina uudet reitit toteutuakseen, tällä kerralla se on vihreä aate. Kaikilla aikaisemmillakin kerroilla olette hätänarratiiviinne sopivasti sönköttäneet että nyt on hätätila ja asia vaatii oikeuksien ja vapauksien sekä toisinajattelijoiden poistamista. Ja kuten aikaisemminkin joka kerralla, häviätte tälläkin kerralla ennen pitkää. Häviätte vapaudelle ja oikeuksille.

   • Werner

    Vastaa

    Ihmisoikeudet ja – vapaudet ovat vain surkeahko, mutta hyvin tuhoisa, vuosisadan mittainen sivujuonne ihmislajin pitkässä historiassa. Aivan kuten toinen pönttöjen ylistämä itseisarvo, demokratiakin. Näitä kaikkia yhdistää se, etteivät eivät ne ole näin suuren ja nykyteknologialla varustetun ihmismassan käsissä mahdollisia ja niistä on pakko päästä eroon seuraavien vuosikymmenten kuluessa.

    • Tikkakosken Manne

     Vastaa

     Et selvästikään tunne historiaa ihmisoikeuksien ja vapauksien osalta sillä ne ovat aivan muuta kuin ”vuosisadan mittainen sivujuonne”. Ja ei, en ryhdy kaivelemaan linkkejä trollille, vaan kehotan opiskelemaan ja tutustumaan mm. antiikin filosofiaan, Ranskan historiaan ja vaikkapa Yhdysvaltain historiaan ja Perustuslakiin joilla mainituilla on ikää hieman enemmän kuin yksi vuosisata.

  • Allah Nauhrata

   Vastaa

   Vai sellainen diktaattori täällä.
   Saksa ei kokenut sitä ongelmakseen. Yli 35 vuotta Saksan syntyvyys on laskenut vuosi vuodelta. Alimmillaan vauvoja on syntynyt 1,49 jokaista vuonna 1968 syntynyttä naista kohden ja esim. 1973 syntyneet naiset 1,56 vauvaa.
   Saksa ”ratkaisi tämän ongelman” tuomalla kehareita lisäämään väestöä.

   Suomen ensimmäinen askel väestön rajoittamisessa voisi parhaimmillaan olla pistää Zut pehmoiseen huoneeseen.

   • Werner

    Vastaa

    Itseäni suuresti ihmetyttää miksi kukaan haluaisi väestöä lisää Suomeen. Meidän omavaraisuusaste on pyöreät nollat nykyisellä väestömäärällä ja se on suuri kansallinen riski. Maataloutemme nojaa täysin ulkomaisiin fossiilisiin polttoaineisiin sekä ulkomaisiin keinolannoitteisiin. Nykymuotoinen maatalous tulee kokemaan täyden muutoksen esimerkiksi fosforihuipun ja keinolannoitteiden hiipumisen myötä, puhumattakaan fossiilisten polttoaineiden käytön lopettamisesta tulevien vuosikymmenten aikana. Meidän tulisi pyrkiä kiertotalouteen perustuvaan pientilallisuuteen ja kompostiperiaatteella toimivaan puutarhatalouteen. Se ei ole mahdollista näin suurilla väestömäärillä.

    Kaiken lisäksi rotumme ei kaipaa määrää, vaan laatua. On tärkeää, että parhaat ja toivottavat yksilöt lisääntyvät. Esimerkiksi abortti toimii hienosti piiloeugeniikkana kun sopimaton aines abortoi jälkikasvunsa. Parhaan aineksen lisääntymistä tulisi tukea, mutta lähtökohtaisesti valtion väkiluku saisi vähentyä miljoonissa, jos haluamme omavaraisen ja kestävän valtion.

    • Tikkakosken Manne

     Vastaa

     ”Maataloutemme nojaa täysin ulkomaisiin fossiilisiin polttoaineisiin sekä ulkomaisiin keinolannoitteisiin.” – Kannattaisko ottaa selvää ennen kuin laukoo asioita lonkalta ja stetsonista niin että näyttää hölmöltä? Jo nyt huomattava osa maataloudesta toimii juuri maa- ja siihen myös kuuluvasta metsätaloudesta syntyvistä sivutuotteista jalostetuilla energianlähteillä.
     ”Meidän omavaraisuusaste on pyöreät nollat nykyisellä väestömäärällä” – Myöskään tämä ei pidä paikkaansa, luku on aivan muuta kuin nolla.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Onhan tämä ollut kaikille ajattelukyvyn omaaville koko ajan selvää että koronateatterin tarkoitus on ollutkin ajaa läpi pakkolait joita tullaan käyttämään totaalisen ja ihmiselämän jokaiseen yksityiskohtaan puuttuvan ilmastofasismin käynnistämiseen ja kansalaisoikeuksien poistamiseen ”ilmastonmuutoksen torjunnan” nimissä.

 • Vasemmisto on maailman syöpä

  Vastaa

  ”Hiilidioksidiin ei koskaan tule olemaan rokotetta”..voi voi oispa SDP:hen ja muuhun vasemmistoon rokote. Sellainen, joka ratkaisisi vasemmiston vitsauksen täällä maan päällä.

 • juha.

  Vastaa

  Kommunisti on aina totalitaristi, jonka ensimmäinen uhri ovat aina yksilönvapaudet ja ihmisoikeudet! Voiko enää naurettavampaa syytä enää keksiä kuin ”ilmastonmuutos”! Miksi ei yhtä hyvin nousu- ja laskuvesi tai naisten (ja nyt miestenkin) kuukausikierto?
  Jo kuvasta näkee, että mies on vähäjärkinen, joita on valitettavasti aina tarvittu hirmuhallinnon ”puhemiehiksi” kautta maailmanhistorian. Eurooppaa ja Saksaa hallitsevat nyt samanlaiset ihmiselämän tuhoajat kuin Kiinassa aikoinaan Mao Zedong, joka aivopieruillaan tappoi kiinalaisia enemmän kuin konsanaan raakuudestaan tunnetut japanilaiset jo ennen ja WWII aikana!
  Kommunisti Merkel yhtyy innosta kiljuen demari häiskän älynväläykseen kuten myös NWO ja YK! Onhan kyse sentään ”elämän pelastamisesta” – ”Suurella harppauksella” (kts. Kiina).

 • Sei-Sei Jaervilehtoe

  Vastaa

  Bolsevikkien ja kommunistien perillinen, joten ei yllätä.

  Nyt vain odotetaan, koska paikallisten tyttösten hallitus aloittaa samat haaveilut…

 • Anonyymi

  Vastaa

  Ilmastonmuutos, SARS-CoV‑2 viruspandemia, luonnon tuhoaminen ja saastuttaminen, väestönvaihto ja pakkomonikulttuurisuus sekä sionismi, kapitalismi ja marxismi. Siinä on ihmiskunnan ja koko planeetan suurimpia uhkia! Tie kansojen vapauteen ja planeettamme pelastamiseen on kansallissosialismi!

 • Gennardi Jassamo

  Vastaa

  Minä kun tuumin että kuka tuosta hullunkiilto katseesta ja ”hymystä” tulee mieleen niin toveri Liisa Jaakonsaarihan se.… 😀

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi