Suomi avaa useita sotilasalueita ulkomaisten sotajoukkojen käyttöön

Yhdysvallat on maailmanhistorian aggressiivisin imperiumi, jolla on sotilastukikohtia kautta maailman. Niistä käsin se levittää taloudellista maailmanvaltaansa.

Väestönvaihto

Defence Cooperation Agreement (DCA) ‑sopimuksella Suomi ja Yhdysvallat sopivat, miten Yhdysvaltojen joukot toimivat Suomessa. Ylen tietojen mukaan neuvottelut puolustusyhteistyöstä ovat lähes valmiit.

Ylen tietojen mukaan Suomi sallisi Yhdysvaltojen joukkojen käyttää useita Suomen varuskuntia tai sotilastukikohtia. Niihin kuuluisi niin maa‑, meri- kuin ilmavoimien alueita.

Neuvoteltava sopimus on toistaiseksi salainen, eikä Ylen tiedossa ole, mitkä lentokentät, satamat tai varuskunnat Suomi avaisi myös yhdysvaltalaissotilaille.

Lisäksi Yhdysvallat saa käyttöönsä kohteita, jotka ovat vain Yhdysvaltojen käytössä. Näihin Yhdysvallat voisi esimerkiksi varastoida materiaalia täällä harjoittelevien joukkojensa tarpeisiin. Täällä voisi olla esimerkiksi joukkojen aseita, kulkuneuvoja ja muita varusteita.

Yle väittää, että Suomeen ei ole tulossa Yhdysvaltojen tukikohtaa, jossa olisi pysyvästi yhdysvaltalaisia sotilaita. Sopimus ei aseta rajoja sille, minkä verran joukkoja tai harjoituksia täällä olisi.

Tähän mennessä kaikki terrorijärjestö Naton toimet viittaavat siihen, että suomalaisilla ei tule olemaan neuvotteluvaraa Natossa. Nato-jäsenyys toi jo elokuussa Suomen maaperälle kuulumattomia FBI-joukkoja ”harjoittelemaan”, ja aloitteen kerrottiin ”tulleen FBI:n puolelta”, eli suomeksi lupaa kysymättä. Lisäksi puolustusministeri Häkkänen on kommentoinut, että Nato-velvoitetta ei voi rakentaa pelkän vapaaehtoisuuden varaan.

Lähde: Yle

Lue myös: Puolustusministeri Häkkänen: ”Pelkkään vapaaehtoisuuteen Nato-velvoitetta ei voi rakentaa”

Kotimaa Nato Väestönvaihto Yhdysvallat

Keskustelu

29 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Maanpetturin nimi on Sauli Niinistö

  Vastaa

  Vai levittää talousvaltaansa? Suomi on jo kokonaan myyty lännen oligarkeille. USA tulee vahtimassa ettei Suomen kansa ala ryppyillä.. Ovat väärässä. Kukaan normaali ihminen ei salli vierasta sotaväkeä Suomen alueelle.

  • Sauli on oikeassa suomalaisista

   Vastaa

   Sallihan moni normaali maahanmuuttajien rikollisjengit ja raiskauksetkin tekemättä mitään asialle. Paremmin Amerikkalainen sotilas käyttäytyy kuin keskiverto ähly. Yhdysvallat voisivat todellisuudessa sijoittaa tänne vaikka 6 000 000 sotilasta eikä kukaan sanoisi mitään. Kaikki menisivät vain aamulla suihkun kautta töihin kuten ennenkin.

 • Schlageter

  Vastaa

  Jokaisen isänmaallisen suomalaisen pyhä velvollisuus on sabotoida maahan saapuvia vieraita joukkoja parhaansa mukaan.

  • Eroa reservistä

   Vastaa

   Ja vieläpyhempi velvollisuus on kertoa kaikista liikkeistä ja ajoneuvoista jotka havaitaan. Ja tukikohdista joissa tapahtuu normaalista poikkeavaa liikehdintää.

   Kun kaikki on julkista niin kyllä ne täälä pia kelkkoo pois. Mitenkähän… Saataisko tänne banneriin ”ilmianna NATO-rikolliset” osio? Sitä varmasti itäsuomessakin mielenkiinnolla luettaisiin.

   Niin… Ja vieläkös on joku joka ei ole eronnut reservin palveluksesta? Äkkiä eroamaan. Siihen pääsee kyllä takaisin, jos kansamme johtajiksi saadaan kyvykkäitä henkilöitä. Mutta että ensivaiheessa ei tarvitse lähteä itä-rintamalle. Sielä kun on ne kuumakallet aseineen.

 • pekka

  Vastaa

  Naton sotilaiden tekemät rikokset Toisen Maailmansodan jälkeen miehitetyssä Euroopassa ovat järkyttäviä ja he ovat kansallisten viranomaisten kannalta syytesuojassa!

  Suomalaiset ovat antaneet maansa sionistien blokin tuhottavaksi ja joudumme kokemaan sellaisia tekoja amerikkalaisten sotilaiden toimesta naisia ja lapsia kohtaan että jopa muslimit jäävät toiseksi. Naton Gladio merkitsee kansallsiat tuhoa ja syy on Saulin.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä on aivan käsittämätöntä, että ensin jätettiin ”demokratian nimissä” koko kansanäänestys välistä, ilmeisesti ei luotettu siihen, että tämä tyhmä kansa olisi täysin varmuudella helposti vedätettävissä, jos kansanäänestyksen järjestämisessä olisikin mennyt hieman pidempi aika, sitten keneltäkään kysymättä Suomesta tehdään täysin Jenkkien alusmaa, vasallivaltio, jolle käytännössä siirretään päätösvaltaa huomattavasti.

  Jokainen vähänkin asioita seurannut tietää, mitä Jenkit ja heidän toimintansa, ”demokratian levittäminen” on nähty useissa kymmenissä maissa, lopputulos on järkyttävää katseltavaa.

  Tämänkin härskin puuhailun takana häärii ykkösmiehenä Niinistö, joka pyrkii vielä kautensa viimeisenä tekonaan tekemään Suomesta globalisteille helpon kohteen toimia oman mielensä mukaan.

  Jos tässä maassa olisi mieleltään ja arvoiltaan terve valtiojohto, minkäänlaista yhteistyötä ei tehtäisi tuollaisen terrorivaltion kanssa.

  • Uunittaja

   Vastaa

   Tämä maa on ollut järkyttävää katseltavaa jo pitkään eikä tuo Nato ole kuin pieni lisä markan jälkeisen suomen toukkien jo pitkälti syömässä ruumiissa.

 • Salomon

  Vastaa

  Juu juu salaisia asiakirjoja, ihan ei vielä varmuutta, kuinka paljon, ei omia sitä ja tätä ja tota. Huhuh mitä ulostetta. Kyllä se tuotapikaa konkretisoituu mitä tarkoittaa kun nato-pedofiilit myllää täällä

 • NeekeriNeekeriNeekeri

  Vastaa

  Hienosti menee. Kukaan ei edes jaksa enää vastustaa tätä, koska itsenäisyys myytiin jo kauan sitten. Suomi voisi muuttaa viralliseksi kielekseen englannin eikä kukaan protestoisi asiasta, vaikka kieli on ainoa asia mitä suomalaisuudesta on pian jäljellä ja sekin on kohta kaukainen muisto.

 • TT

  Vastaa

  Kenellä paskiaisella oli muka valtuudet myydä Suomen alue vierasmaalaisten sotilasjoukkojen käyttöön, toisin sanoen miehittää maamme? Suurempaa maanpetturuutta ei voi enää olla. Pahinta kuitenkin on, että varsin iso osa kansalaisista ei joko välitä tai suorastaan hurraa tälle miehitykselle. Kuinka tyhmä ja periaatteeton kansalainen voikaan olla?
  Tietenkin valehtelevalla uutismedialla on iso rooli tapahtuneessa. Kuinka sairasta on ilmoittaa olevansa uutismedia ja valehdella lukija- ja kuulijakunnalle 24÷7÷365? Järkyttävää sontaa pukkaa mediasta koko ajan. Kaiken murheen lisäksi annetaan USA:n miehittää maa hetkellä, jolloin on erittäin helppo todeta tuon liittovaltion olevan patologisesta tilassa ja räyhäävien sotahullujen käsissä, olevan kaiken kaikkiaan valtava uhka maailmanrauhalle Israel-liittolaisineen. Kolmannen maailmansodan aatto on siis maan päättäjien mielestä sopiva hetki antaa sotahullujen ja maailmanrauhan vihollisten miehittää maa?

  • society

   Vastaa

   Anglo Amerikkalaiset eivät ole sotahulluja heille on syötetty liikaa väärää tietoa, kaikki jotka sotia aiheuttavat ovat etnisesti juutalaisia ja kun heillä on täysvalta amerikassa niin he käyttävät sitä hyödykseen

 • Petturit vastuuseen

  Vastaa

  Ymmärtääkö suomalaiset yhtään mitään, mitä tämä sopimus tarkoittaa?!
  Tällaista sopimusta edistävät tahot pitää ehdottomasti tuomita maanpetoksesta, vankilaan tuollainen porukka joutaa, eikä mihinkään valtion virkaan.

  Tätä maatako joku ihan vakavissaan sanoo vielä itsenäiseksi?
  Toivottavasti imperialistinen Yhdysvallat romahtaa kokonaan.

  • Taivas on rajaton sekä tyhmyys

   Vastaa

   Kebabin pitäjät kyllä tietää. Hehän jo ovat varoitelleet asiakkaita pahasta USA:sta.

 • Heikki Salama

  Vastaa

  Ainahan rähinän jälkeen on: a) pirusti vainajia, b) uuden suunnan haku, c) sotakorvausten maksaminen, d) sotasyyllisyysoikeudenkäynnit. Tuo c) on mielenkiintoinen; me maksamme, mutta kenelle?

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Viimeksi oli vieraita joukkoja Suomen maaperällä 1956, kun Porkkalan vuokrasopimus oli voimassa. Sen kamalan Kekkosen aikana ei Suomessa ollut kuin oman maan joukkoja ja syntyperäisiä valkoisia Suomen kansalaisia. Oli se suomettuminen hirveää aikaa.

 • hema

  Vastaa

  Syytesuoja voi olla, mutta mikään ei suojaa kun annamme lapiosta naamaan maanpettureille, ja niide pikku huorille.

  • Orjuus ei ole enää trendi Suomessa

   Vastaa

   Suomi on varmaan tietysti ainoa maa jossa on syytesuoja ulkomaiden rikollisille. Mallioppilas nöyristelyssä. Mitäs me orjat.…

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Tämäkin homma on Suomen puolelta taatusti tyritty taas vanhan kaavan mukaan. Amerikkalaiset ovat ensin laatineet sen sopimuksen ja Suomesta on löytynyt taas jälleen kerran vain poliitikon KÄSI JA KYNÄ joilla se kirottu sopimus on allekirjoitettu, mutta ei taaskaan ole löytynyt poliitikolta SILMIÄ JA AIVOJA joilla olisi vähän voinut ennen mahdollista allekirjoitusta lukea ja ajatella mitä siinä perkeleen sopimuksessa lukee. 

  Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun hölmöt suomalaiset päättäjät laittavat nimiä papereihin joita eivät ole kunnolla lukeneet ja ajatelleet. Ja kansa saa taas kärsiä, uskokaa pois!

 • Teemu

  Vastaa

  Ei ole olemassa enää mitään Suomea. On vain EU:n, euron ja nyt myös lopullisesti NATO:n temmellyskenttä, jota voidaan riistää, ryöstää ja hyväksikäyttää. Jos tälle perkeleen kansalle joskus vielä järki palaa päätä pakottamaan, niin anskattoo miten noista EU:n ja NATO:n sopimuksista meinataan luikerrella pois.

 • Länsi Saksalainen

  Vastaa

  Vai niin, on se ryssä sitten ihana. Haistakaa punikit paska. Kun USA on täällä niin ette saa ryssää enää apuun kun yritätte vallankaappausta, ryssä saa sen sijaan tomahawkista. HÄ HÄ HÄÄ

  • Elina Valtosen silmäpussit ovat ihanat

   Vastaa

   Ei ole ryssiä. On suomalaisia. Aivotttomat ihailevat köyhää terroristivaltiota sen aivopesuun antautuen: USA.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Suomesta tehtiin pedofilien leikkikenttä. Ei muuta kun slava vaan…

  • Realisti

   Vastaa

   ”Sensuroimaton totuus” Sitä ei tälläkään palstalla saa näköjään tuoda esille. Kommunisti- ja natsihallinnoilla ei ole oppositiota. Samaa paskaa eri paketeissa.

 • Kari kuuva

  Vastaa

  eipä tule ryssä kylään kun on natojoukot täällä hieno homma ja Pekka Haavisto vaan pressaksi näin se menee hyvä tästä tulee

 • Sähköankerias

  Vastaa

  Miksi meidän pitäisi edistää USA:n levittämää maailmanjärjestystä? Emmehän me edistä Venäjän levittämää maailmanjärjestystä.

  Amerikkalaisia emme ole ja venäläisiksi emme tule. Joten?

 • Murrekielet nostettava arkikäyttöön

  Vastaa

  Suomen kieli on vaihdettu jo yliopistoissa pääkieleksi. Suomalais-ugrilaisten kielten tutkija Janne Saarikivi ( aito tieteilijä ja ajattelija muuten, harvinaisuus siis) on voimakkaasti paheksunut suomalaisten luopumista omasta kielestä.

  Helsingin seudulla Suomen kieli on pahiten rappeutunut. Murteita ei osaa käyttää enää kuin vanhempi ikäpolvi. Muilla on suomi-englanti sekakieli arkikielenä.

 • gg

  Vastaa

  moni ei tiedä kuinka vakavia rikoksia ihmisyyttä vastaan natoilijat tekivät jo ensimmäisessä maalmansodassa ja sen jälkeen. Eikä kukaan välitä. Koska perusjantteri välittää vain kuka ja kenelle, ei mitä.

 • Mitäs mä sanoin

  Vastaa

  Jokaisessa maassa on armeija. Ellei oma, niin sitten vieras. Täällä on nyt vieras miehitysarmeija. Asiaa ei muuta miksikään seettä maanpetturit ovat sen tänne rikollisin sopimuksin kutsuneet. Tämä on aivan samanlainen petos meitä kohtaan kuin molotovribbentrop-sopimus 30-luvulla.

 • markku lahtinen

  Vastaa

  hyvä homma päästään sotaan mukaan

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi