FBI kutsui itsensä Suomeen harjoittelemaan

Nato-jäsenyyden myötä Suomen maaperälle saapuu entistä enemmän vieraiden suurvaltojen viranomaisia. Yhdysvalloissa FBI luokittelee "valkoisen ylivallan kannattajat" Isisin veroiseksi uhaksi.

Kotimaa

Poliisi tiedottaa, että Helsingin poliisin valmiusyksikkö Karhu ja Yhdysvaltain liittovaltion poliisin FBI:n erikoisyksikkö ”harjoittelivat” yhdessä elokuussa. 

Harjoittelu tapahtui Uudellamaalla, Pirkanmaan alueella ja poliisiammattikorkeakoululla.

Suomeen saapunut FBI:n erikoisyksikkö koostuu eliittiryhmästä agentteja, jotka ovat läpäisseet haastavan valintaprosessin ja koulutuskurssin.

Aloite elokuun kahdenvälisestä harjoituksesta tuli FBI:n puolelta.

– Nato-jäsenyys on vienyt suomalaiset turvallisuusviranomaiset uusiin pöytiin, jotka tarjoileva uusia tietoja ja taitoja. Poliisi ei ole tässä poikkeus, tiedotteessa kerrotaan.

Ryhmä kuvailee itseään terrorisminvastaiseksi yksiköksi, eli suomeksi ryhmän tarkoituksena on iskeä kaikkialle, jossa uhataan Yhdysvaltojen hegemoniaa. Yhdysvalloissa FBI luokittelee valkoisen ylivallan kannattajat yhtä suureksi riskiksi kuin ISIS.

Lähteet: Verkkouutiset, Iltalehti

Lue myös: FBI maksoi Twitterille miljoonia dollareita Hunter Bidenin tapauksen sensuroinnista

FBI Isis Karhu Kotimaa Nato Sionismi Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • NWO:n idioottipalvelijoita ne on

  Vastaa

  ”Ryhmä kuvailee itseään terrorisminvastaiseksi yksiköksi” eli siis käytännössä tavallisia kantiksia vastaan, jotka eivät pidä nykyisestä sairaasta menosta, joka johtaa lopulta kurjuuteen ja suureen kansalliseen onnettomuuteen.

  • Sulk rooms

   Vastaa

   Taitaa EU-Suomi kusta omille nilkoilleen jo aika kovaa, kun tarvitaan Iso-Israel apuun kieltämään ajatusrikollisuus ja väärät mielipiteet Suomessa. Jeesus auta, mitä touhua.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vastenmielistä katsoa miten suomalaiset kusetettiin Yhdysvaltojen huoraksi, kaikki on käytännössä ulkoistettu ja vielä maksetaan siitä.
  Pääarkkitehtinä tässäkin kieroilussa oli kukas muukaan kuin presidentti, joka ajaa hyvin kiivaasti ”uutta maailmanjärjestystä”.

 • TT

  Vastaa

  Jenkeistä saadaan kaikki huonot jutut eikä juuri mitään hyvää. Jenkkilässä on paljon kunnon väkeä, mutta asuvat lähinnä syrjäseuduilla (Fly-over States) eikä niillä ole paljoakaan sananvaltaa liittovaltion asioihin. Jos tutustuu USA:n tapaan harjoittaa imperialistista ulkopolitiikkaa globaalilla tasolla toisen maailmansodan jälkeen, niin järkyttyy. USA-vetoisen törkyblokin voi nimetä sionistiseksi, koska Israel ja USA ovat läheisiä liittolaisia. Suomesta tehtiin USA:n haiseva huora, mutta eipä keskiverto suomi-lammas sen parempaa ansaitsekaan. Tervetuloa vaan kaikki paskasakki sieltä USA:sta. Täällä saatte rellestää vapaasti.

  • gg

   Vastaa

   Jep. Ja suurin osa suomalaisista haluaa olla usalaisten halpa huora ja tulla kohdeltavan asiaan kuuluvasti. Saamansa suomalaisten pitää.

 • J.E.Imuri

  Vastaa

  Nämä pojat tuovat jenkeistä tuliaisia, kunnon rasvaa. Teflon pohjaista, ei pala pohjaan. Kaupparatsuja kun ovat, voi suomi neitoa. Kovat on ajat edessä.

 • Kirveelle on töitä

  Vastaa

  Täyttä totta edelliset kommentit. Eihän Suomessa ole terroristeja tai ne ovat jo Supon tarkkailussa. Kyllä USA:n tarkoituksena on iskeä suomalaista oppositiota vastaan, ei muuta. Kohta FBI tulee hakemaan kotoa keskellä yötä kuten Stalinin salainen poliisi neukkulassa.

 • Otto

  Vastaa

  USA:ssa lähes 23 osaa kansalaisista pitää liittovaltion organisaatioita yhteiskunnan vihollisina. Suomessa lisääntyvät pakkovallan elementit luovat vielä vaarallisemman tilanteen, sillä asevelvollisemme on liitetty USA:n sotilasvallan alle, ja siten käytettäväksi heidän geopoliittisten intressiensä miinantallaajina. Sodan laajentuessa se tarkoittaa suomalaisten kansanmurhaa lisääntymisiässä olevien miesten kuollessa rintamalla. Yksikään NATO maa ei ole valmis vastaavaan uhraukseen. Jo pelkästään se, että Suomen päättäjät ovat valmiina pelaamaan tämän kortin on sanoinkuvaamaton rikos kansaa vastaan.

  • TT

   Vastaa

   Tämä on valitettavan totta. Naton perseraiskaajat ovat olleet erityisen kiihottuneita hyvässä iskussa olleen reserviläisarmeijamme tarjoaman resurssin suhteen. Ensimmäisenä tästä kärsivät ammattisotilaat, jotka ovat sukupolvien ketjussa opetelleet varustamaan ja komentamaan suomalaisia sotilaita ja kehittäneet oman armeijamme (entisen sellaisen) huippukuntoon. Jatkossa näiden palvelu Suomen rajojen ulkopuolella tulee olemaan pakollista. Upseeriliitto yrittää pinnistellä vastaan tai neuvotella edes kunnon korvauksen ulkomaille komennettaville. Korotetut korvaukset tosin maksaa yhä suomalainen veronmaksaja. Koko tämä kaappauksen törkeyttä on vaikea uskoa todeksi, mutta näin saatiin suomi-lammas tuntemaan olonsa turvalliseksi.

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Kannattaa muistaa, että kun dollari kaatuu tällainen rehvasteleva neekeriarroganssi loppuu kuin seinään. Suomalaislurjusten huoraaminen Atlantin taakse on kyllä etovaa katsottavaa. Taakse taitaa kohta jäädä punaisen Valponkin edesottamukset epäselvässä sisäpoliittisessa tilanteessa 1945–48.

 • Sulk rooms

  Vastaa

  Ovatko nämä niitä ADL:n hyväksymiä hehkuagentteja? Oy vey…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi