FBI maksoi Twitterille miljoonia dollareita Hunter Bidenin tapauksen sensuroinnista

Tapaus tapahtui syksyllä 2020, eli juuri ennen Yhdysvaltain presidentin vaaleja.

Ulkomaat

FBI maksoi Twitterille 3,5 miljoonaa dollaria veronmaksajien rahaa, jotta se sensuroisi keskustelua ehdokas Joe Bidenin lapsen Hunter Bidenin huumehuuruisista sekoiluista. Elon Musk vahvistaa, että tämä pitää paikkansa.

Bidenin narkomaanipoika tunnetaan huumehuuruisista sekoiluistaan, joihin liittyy huorien kanssa touhuaminen ja tapahtumien kuvaaminen sekä kuvien tallentaminen tietokoneelle. Kun tietokoneen sisältö alkoi nousta julkiseen keskusteluun, ryhtyi Yhdysvaltain hallinto valtavaan sensurointioperaatioon syyttäen koko tapausta samalla ”Venäjän disinformaatioksi”, kuten kaikella epämiellyttävällä on viimeaikoina ollut tapana olla.

Tapaus tapahtui syksyllä 2020, eli juuri ennen Yhdysvaltain presidentin vaaleja. FBI siis vaikutti vaalien lopputulokseen korruptoimalla sosiaalisen median yrityksiä sensuroimaan keskustelua. Yhdysvallat on valtio, joka hyökkää kerta toisensa jälkeen muihin maihin perustelemalla hyökkäystä kohdevaltion epädemokraattisuudella, korruptiolla sekä vaalivilpeillä.

Lähde: Daily Mail

Joe Biden Rappiokulttuuri Sensuuri Twitter Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  FBI ja CIA ovat yhdessä toimillaan pyrkineet kaikin tavoin mustamaalaamaan Donald Trumpin sillä hän ei ollut neokonservatiivien ehdokas. Trump kaatui vävypoikansa Kushnerin petolliseen toimintaan ja sidoksiinsa juutalaispankkiirien sisäpiiriin. Hunter Biden, kuten isänsä presidentti Joe Biden ovat USA:n historian korruptoitunein presidenttisuku! Aihe on liian arka Suomen medialle!

 • pöh

  Vastaa

  Muulle medialle ei tarvitse maksaa, koska ne samat pöljät omistaa koko valtamedian länsimaissa.
  Siksipä ei tarvitse odottaa että tästäkään uutisoitaisiin missään.

 • p. grandell

  Vastaa

  tätä ei kyllä hs sionistien puhe torvi kirjoita, totuutta ei saa kirjoittaa, ja kutsuvat tätä demokratiaksi..ihan sceidaa on koko läntinen ”demokratia”

 • TT

  Vastaa

  Jenkkejä verotetaan liikaa ja rahat päätyvät vaarallisten sekopäiden käsiin. Koko maailma on sekaisin, koska jenkkien keskushallinnolla on liian paljon rahaa käytössään. Kaiken lisäksi verorahat eivät riitä ja maa painaa hulluna dollareita, jotka se lainaa itselleen. Näillä rahoitetaan USA:n kuuluisa sotakone, jonka voimaan Suomikin nyt virallisesti luottaa.
  Velkarahan vastineeksi syntyy velkakirjoja, joita kukaan ei todennäköisesti pysty maksamaan takaisin. Koko systeemi rojahtaa kumoon jossain vaiheessa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Se on niiku kenkää samantien reportterille joka uskaltaa tästä asiasta suomalaisille kertoa.
  Tämä koko aihehan käsiteltiin hyvin lyhyesti jaa salkkumikron sisältö ”osoittautui silkaksi tuhnuksi”. No tähän luotetaan siksi että ei Suomalainen tutki asioita vaan luottaa mediaan sokeasti.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi