Maahanmuuttajarikollisuuteen kyllästyneet nuoret: ”Suomi ei ole enää Suomi!”

Poliisit, joiden virallinen tehtävä on suojella uhreja rikollisilta, keskittyvät "maahanmuuttovastaista vihapuhetta" esittävien kansalaisten vainoamiseen.

Väestönvaihto

Kuvituskuva.

Yleisradio rikkoi tällä viikolla yleistä kaavansa haastattelemalla pääkaupunkiseudulla asuvia suomalaisnuoria, joiden kotikulmat maahanmuuttajat ovat onnistuneet pilaamaan. Eräs haastatelluista totesi Ylelle suoraan, että ”Suomi ei ole enää Suomi”.

Ylen artikkelin taustalla on julkisuudessa raivonnut keskustelu Suomeen syntyneistä rotumuukalaisten katujengeistä. Vielä 10 vuotta sitten poliitikot väittivät äänestäjille, että maahanmuuttopolitiikkamme ei tulisi johtamaan katujengien syntymiseen, koska ”voimme oppia Ruotsin virheistä” kotouttamispolitiikassamme.

Kuten jokainen roturealisti kuitenkin arvasi, katujengejä alkoi syntyä, kun tunkeutujien massa ylitti kriittisen pisteen. Mikään määrä ”kotouttamispolitiikkaa” tai veronmaksajilta nyhdettyä Kela-rahaa ei nimittäin tule muuttamaan tänne saapuneiden muukalaisten geneettisiä ominaisuuksia. Nyt Suomessa kaikki vallanpitäjät myöntävät katujengien olemassaolon, pois lukien ylikomisario Jari Taponen.

Maahanmuuttajat romantisoivat vankiloita

Esimerkiksi Suomen poliisijärjestöjen liitto on selvittänyt, että maassamme toimii jo 11 katujengiä, joissa on yhteensä satoja jäseniä. Toistaiseksi jengit toimivat pääkaupunkiseudulla ja Turussa, mutta globalistien saneleman maahanmuuttopolitiikan ansiosta jengejä tulee ilmestymään lähivuosina yhä pienempiin kaupunkeihin ja lopulta kuntiin.

Ylen haastattelemien nuorten mukaan rotumuukalaiset varastavat väkivallalla uhaten merkkivaatteet ja muut arvoesineet vastaantulijoilta. Tunkeutujat kuvaavat myös väkivaltaansa ja lataavat videot verkkoon lietsoakseen pelkoa suomalaisten keskuuteen. Poliisit, joiden virallinen tehtävä on suojella uhreja rikollisilta, keskittyvät ”maahanmuuttovastaista vihapuhetta” esittävien kansalaisten vainoamiseen.

Osa haastatelluista nuorista kertoi, että yhä useampi alkaa käyttää huumeita jo 10-vuotiaana. Maahanmuuttajanuoret myös romantisoivat vankilaan joutumista Suomen matalien tuomioiden vuoksi, mikä on johtanut siihen, ettei oikeuden tuomioilla ole lainkaan pelotevaikutusta kaduillamme riehuviin rotumuukalaisiin.

Lähde: Yle

Espoo Helsinki Jari Taponen Katujengit Kotimaa Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Monikulttuurisuus PolPo Rikos Rotu Turku Väestönvaihto Vantaa Yhteiskunta

Keskustelu

31 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Vielä 10 vuotta sitten poliitikot väittivät äänestäjille, että maahanmuuttopolitiikkamme ei tulisi johtamaan katujengien syntymiseen, koska ”voimme oppia Ruotsin virheistä” kotouttamispolitiikassamme.”

  Nyt olisi hyvä kaivaa julkisuuteen nämä sen ajan äänekkäimmät poliitikot kommentoimaan näitä älyvapaita lausuntojaan, olisi hauska kuulla heidän näkemyksensä nykypäivästä ja verrata sitä aiempiin sanomisiin ihan julkisesti.

 • Meidän somalit nyt vaan on erilaisia

  Vastaa

  Kuinka monta vuotta meille onkaan jo valtamediassa hoettu tätä yhtä ja samaa ”meillä on vielä aikaa välttää Ruotsin virheet” mantraa? Ainakin 20 vuotta on jo tuota samaa jankutettu ja aina on vedottu siihen kuinka Suomessa on VIELÄ niin vähän tunkeutujia jos verrataan Ruotsiin.

  Milloin äärimmäisen itsekäs ja tyhmä Suomen kansa tajuaa että meillä mennään täsmälleen samaa kaavaa käyttäen kuin Ruotsissakin? Itse veikkaan että vasta silloin kun on jo liian myöhäistä.

  • Lemmu

   Vastaa

   ”Milloin äärimmäisen itsekäs ja tyhmä Suomen kansa tajuaa että meillä mennään täsmälleen samaa kaavaa käyttäen kuin Ruotsissakin?” Tämä on täysin merkityksetön kysymys, koska vaikka 99% kansasta tajuaisikin tilanteen täydellisesti, se ei edelleenkään tarkoita että useampi kuin ehkä 2% kokisivat asian sillä tasolla tärkeäksi, että olisivat valmiita itse ottamaan MINKÄÄNLAISIA toimia kehitystä vastaan.

   Muutos on niiden ihmisten käsissä jotka ovat valmiita ottamaan toimia, ei massojen jotka eivät koskaan edistä muutosta vain ja ainoastaan seuraavat.

 • pöh

  Vastaa

  Jokainen joka vähättelee ongelmaa pitäisi asuttaa itä-helsinkiin esimerkiksi Kontulaan vuodeksi.
  Suomi ei todellakaan ole enää Suomi.
  Itsenäisyyskin on annettu EU:lle, ja nyt annetaan vielä natolle oikeus sotia Suomen maaperällä.

  • Xanna warrior princess.

   Vastaa

   Täsmällen noin.

 • Juha

  Vastaa

  Heh. 99.9 %a äänestysikäisistä kannattaa EU itsemurhaa. Sitä saa mitä tilaa. Eräs vanhempi espoolainen herrasmies koko ikänsä äänestänyt keskustaa pohti ääneen että pitäskö nyt keväällä vaihtaa persuihin. Oli näet havainnut kotikulmien ”tummuvan” ja muuttuvan levottomiksi, Huutista hänelle.. persut on samaa EU itsemurhaa kannattava valeoppositio.

  • pzkw

   Vastaa

   Niinpä. Valitettavasti iso osa äänestäjistä, vuosi toisensa jälkeen, odottaa SUURTA muutosta aina noista viidestä ”kärki-puolueesta” ja ressukat ei edes kykene harkitsemaan muita ulkopuolisia vaihtoehtoja.
   Kun vituttaa niin tehdään se ”radikaali kostoliike” ja vaihdetaankin ens vaaleissa sit kokoomuksesta keskustaan… ja haukutaan seuraava hallituskausi keskustaa.
   Tässä maassa vaan on liikaa yksinkertaisia ja hyväuskoisia ihmisiä.

  • society

   Vastaa

   Ehdota hänelle Sinimustia

   • Nimetön

    Vastaa

    heti kun ne 5000 kannatuskorttia marssii äänestäjien ikkunan alla,otan kopin.tuskin niitä nuoria mikään ehdottelu ilman konkretiaa jaksaa kiinnostaa ne haluu toimintaa.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Suomi on Ruotsin tiellä, ja suunta on määrätty herrojen kabineteissa. Käynnissä on hiljainen kansanmurha, jonka tarkoitus on hävittää valkoinen rotu maailmasta sulauttamalla se värillisiin.

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Jospa suomalaiset nuoret valittamisen sijaan kävisivät pistämässä ruotuun mutakuonot. Mutta taitaa haaveeksi jäädä sen näköistä soijapoikaa ja mitälie ”sekasikiö” transua suomen nuoriso nykyään täynnä.

  • Suomalainen mies

   Vastaa

   Olettaisin, että pikkukaupungeista ja maaseudulta löytyy vielä paljonkin oikealla asenteella varustettua porukkaa. Soijapojat, sukupuolisekoilijat ym. tuntuvat olevan enemmän suurempien kaupunkien vitsaus.

   • Jengit

    Vastaa

    Suomalaisten on aika koota omat joukkonsa.

    • Pistetään kampoihin

     Vastaa

     Niin on, ja miten sen parhaiten onnistuu? RAHALLA!!!

     Rahaa ne uskoo, ei mitään muuta. Jo niillä ei ole tuloja eikä sosialisia kontakteja, ne häipyy täältä. 

     Ihan ensimmäisenä lakataan ostamasta niiden Pizoja ja Kebabeja. Ei ne muutenkaan ole terveellisiä. Sitten lakataan soittamasta sitä apinoiden-räpiä. Silloin niiltä jää saamatta Youtube- ja muiden sosialisten kanavien tulot. Ja mikä tärkeintä, meidän kaikkien pitäisi estää niiden huumeiden myynti ja käyttö. Meidän jokaisen tehtävänä on tarttua kanssasuomalaisen huumeiden käyttöön. Jos ei muuten, niin käräyttämällä viranomaisille. Se on niiden suurin tulonähde.

     Niille käy niinkuin ‑80 luvulla heavy-musiikin kuuntelijoille/soittajille: Kaikki nauraa niille. Meidänkin koulussa oli Kummelien esikuvat ”Spiidi ja Saku”. Ja kaikki nauro niille ja niiden nahkatakeille. Eikä ne muutenkaan olleet mitään fiksuja. Lujaa soitettu Heavy kun tyhmentää ihmistä. Se nyt on vaan fysikaalinen fakta.

     Kaikki meistä voivat miettiä miten torpata niiltä rahavirrat. Ja sen jälkeen Suomesta tuleekin jälleen valkoisempi maa kun ne lähtevät kelkkomaan täältä. Rahan perässä ne täälä on.

     • Agendan puristuksessa

      Kuolleena syntynyt ajatus.

      Ei mitään tehoa.

      Suuri osa niin kutsutuista kansallismielisistä pistää auliisti poskeensa Ahmedin pöperöitä.

      Kela maksaa niille hamaan tappiin asti, meidän tappioksi. Tähän ei tule mitään muutosta kun lakia ei muuteta.

      Onko muuten olemassa edes niin kutsuttuja kansallismielisiä hakkereita? Ei vaan näy eikä kuulu. 

      Suuret kaupungit menetetään. Lontoo on menetetty. Pariisi on menetetty. Tukholma on menetetty. Berliini on menetetty. Ja tämä on vasta alkua. Helsinki menetetään.

      Sitten kun ollaan valmiita aseelliseen vastarintaan, sitten on mahdollisuus yrittää muutosta.

      Tällä hetkellä Suomen päättäjät pelkäävät eniten sitä että Suomi ei pääse NATOn jäseneksi. Yksi terävä pilapiirros Turkin presidentti Erdoganista saattaisi torpata koko hankkeen. Miksi? Koska nähtyään pilapiirroksen Erdogan vihaisesti estäisi Suomen NATO jäsenyyden. Nyt hän vielä käy kauppaa, mutta ei enää sen jälkeen kun hänet nolattaisiin julkisesti.

 • Hh1488

  Vastaa

  eipä tos ylen jutussa edelleekään myönnetä ongelmien ydintä,eli maahanmuuttoa

 • Topi

  Vastaa

  Olisi metkaa jos näitä vain alettaisiin poistaa maastamme kylmästi. Tulisi sisällissota, sillä isolle osalle suomalaisia huumediilerien ja ulkomailta tuotujen suojeleminen on sydämen asia #1.

  • Teemu

   Vastaa

   Pitäisi saada poliisi ja armeija kansan puolelle. Taitavat olla aika vahvasti EU:n talutusnuorassa. Mustalaisten, irakilaisten huumediilerien, afgaaniraiskarien ja somalilorvijoiden poistaminen maasta olisi kyllä kaunis ajatus.

  • Nimetön

   Vastaa

   Se olisi maailman lyhyin sota. Päättyisi ensimmäisen 5 minuutin aikana kun ”paremmisto” huomaisi että twitteriin itkeminen ei voita sotaa.

 • Salomon

  Vastaa

  Kaikkein hauskintahan tässä on se, että joku päivä joku typerä neekeri ampuu tai antaa yllätys seksiä jollekkin typerälle poliitikolle, liekö käynyt jo. Ja kun nää rillipäät ovat alkaneet ihan siellä isolla mäellä jo neuvottelemaan näistä, niin yht äkkiä pulpahteneista ilmiöistä, niin kyllä jonkun juutalaisparan lapsi on ryöstetty

 • juha II

  Vastaa

  Ruotsin tiellä ollaan tekemällä tasan tarkkaan aivan KAIKKI samat virheet kuin diskuteeraavat svedutkin. Ja niin kuin TV:n illanistujaisissa poliitikot keuhkosivat ”tekevänsä toisin”. Siis mitä toisin? Molemmissa maissa sossut, vihreät ja globalisti kokkareet!

 • Nimetön

  Vastaa

  Äänestäkää sinimustia.

 • Ongelma on lähellä

  Vastaa

  Ei valitettavasti onnistu se mitä tässä ketjussa ehdotetaan.

  Vedetään joukolla turpaan niitä.
  Voi onnistua ehkä jonkun kerran, mutta suomalaiset ei tee mitään. Ja jos tekevät, niin poliisi, oikeuslaitos ja media rankaisevat.

  Pilven polttelusta käräyttäminen. Poliisi takavarikoi omaan käyttöönsä 

  Suurin vihollinen on maan hallinnon johto ja heidän alaisuudessa toimiva viranomaiskoneisto. Meidän on turha tuhlata energiaa siihen mitä tapahtuu valtameren takana tai muualla kaukana Suomesta.

  Eli aseellinen vastarinta on edessä, sitten kun ollaan siihen valmiita.

  Toki saadaan tietoa ja innoitusta vastarintaan myös ulkomailta.

  • Rutto

   Vastaa

   EKP ei anna enää velkakorkorahaa taikaseinästä, niin poliisi lakkautetaan. Sitten saa jokainen pitää itsestään huolen. Toki mustien rikollisten kurmoottaminen ei ole silloinkaan hyväksyttävää. Suomessakin ongelma tuntuu kansan huulilla olevan se, että poliisi ylipäätään tutkii tai edes epäilee mustia mistään. Faktat ovat vihatotuutta.

   Peruskouluissa peli on menetetty jo aikoja sitten ja valkoiset lapset ovat vapaata riistaa. Ei ole presidentti lahjoittamassa polkupyöriä, kun valkoinen suomalainen kuristetaan tajuttomaksi välitunnilla. (Kun neekeri epäonnistuu bussimatkan maksamisessa tai kätensä heilauttamisessa [nazzzitervehdys] bussiin päästäkseen, niin pressa kyllä verorahoilla kustansi lahjan neekerille.) Ihmiset tahtoivat mennä välitunneille ilmaiseksi valvomaan, jolloin rehtori tilasi vartijat pitämään huolestuneet ihmiset poissa. Hän ei ole kommentoinnut tapausta mitenkään. Laittoivat vain toisen virkanaisen kertomaan miten tunteita ei käsitellä tarpeeksi ja keskustelua ei ole tarpeeksi. Keskustelemallahan tämä paranee, ihmiset. Ja ottamalla lisää ”pakolaisia”.

   • Holopainen

    Vastaa

    Syyt näihin ”nuoriso-ongelmiin” maassamme: erityisluokkien lakkauttaminen, liian suuret luokkakoot, ”inkluusio”. Eli suomeksi sanottuna MAAHANMUUTTAJAT VÄÄRISTÄ PAIKOISTA jokaisen ongelman aiheuttaja. Ei riitä raha maahanmuuttajien paapomiseen ja niiden aiheuttamien peruuttamattomien tuhojen hoitamiseen. Ehkä se pian tajutaan jo laajemminkin maassamme. Nämä syöpäläiset ovat kuin paha tulehdus suussa; ne ovat vain näkyvä osa hampaissa, mutta oikeasti kaikki on jo mädäntynyt ikenien alapuolella ja hampaiden juurien ytimissä asti. Sieltä lihansyöjäbakteeri menee verisuonta pitkin sydämeen nakertaen tiensä läpän läpi pumppuun.

    En tiedä mitä tuo ”inkluusio” on. Tiedän kyllä mitä inkluusio ja ekskluusio ovat, mutta en osaa tässä yhteydessä keksiä merkitystä sille, enkä aio selvittääkään. Kokeilkaa tekin olla miettimättä sen enenmpää näitä uuskielisiä häränpaskatermejä. Jää aivokapasiteettia muiden juttujen pyörittämiseen.

 • Arto

  Vastaa

  Odottelen että ilmiö muuttaa tänne minun kotikuntaani. Lupaan pitää omistani huolen.. Puutun jos näen typeryyttä ja puolustan valkoisia lapsia ja nuoria kyselemättä. Jos tarve vaatii niin järjestä kamppailukursseja Suomilapsille ilmaiseksi.

  • Holopainen

   Vastaa

   Ei ole kotoutettu vain tarpeeksi. Näin tietää Yleisradio kertoa. Pakkohan se on uskoa.

 • Vink vink

  Vastaa

  Katsokaas pojat miten paksua on polykarbonaatti Saksan poliisin kypärässä. Se on sen verran paksua että toimii jo hitausmomenttina iskuille sekä sivuttaisille törmäyksille:

  https://images.nordbayern.de/image/contentid/policy:1.6517177:1532261448/2723276540.jpg?f=16%3A9&h=816&m=FIT&w=1680&$p$f$h$m$w=d110526

  On tuo nyt ainakin sentin paksuista. Ettei siitä pienet kivet ja luodit tule läpi.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Vihollinen, ja syyllinen, istuu ylhäällä, hallinnossa ja poliittisessa koneistossa, ja varsinkin ylhäällä globalismissa.

  Me näemme juuri nyt ympärillämme vuosikmmeniä jatkuneen juutalaisen ylivallan seuraukset.

  Juutalainen ylivalta on tuhonnut hallitsemiensa valkoisten maiden yhteiskunnat. Taloudellisesti, sosiaalisesti, demografisesti ja nyt, juuri nyt, juutalainen ylivalta on lopullisesti tuhonnut valkoisten maiden turvallisuuden.

  Yrittäkääpä löytää edes yksi valkoinen maa, joka ei olisi parhaillaan tuhon partaalla. Niitä ei ole. Juutalainen ylivalta on saavuttanut tavoitteensa: Valkoisten kansojen ja maiden tuhon.

  On vain yksi vihollinen. Mustat nuoret puukkoineen ovat taudin oire, tauti on yksi. Poista tauti ja oireetkin häviävät. Taudin oireita ovat myös huoraavat poliitikot, nekin poistuvat, kun poistetaan tauti. Sotaankin saadaan rauha, kunhan poistetaan tauti.

 • Todellisuus on kova ja armoton

  Vastaa

  Erittäin hyvä huomio tuo Saksan poliisin kypäristä. Meidän tehtäväksi jää kuitenkin kamppailu pääosin täällä Suomessa. 

  Suomen poliisi on hankkinut Mercedes panssariautoja. Niitä on pääkaupunkiseudulla arviolta enintään 5–10 kappaletta. Eli 95% poliisin autoista on sitä kevyttä kierrätysmetallia. Tällaisen ohuen auton korin metallista menee läpi ilmeisesti myös pienemmät kiväärikaliiperi luodit. Eli läpäisykyky esim metsästyskivääreillä on varma. Huom! tässä ei kehoiteta mihinkään laittomaan toimintaan. Ainoastaan arvioidaan autojen kestävyysrakennetta.

 • Ilmari

  Vastaa

  Kyllähän muutosta on tapahtunut, kun nuoret uskaltavat tuoda rehellisen mielipiteensä esiin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi