Turvapaikkahakemukset miltei tuplaantuneet EU-alueilla tänä vuonna – vain murto osa tulee Ukrainasta

Suurin osa lorvipaikanhakijoista tulee islamilaisista maista. Saksa on heidän suosikkikohteensa.

Väestönvaihto

Turvapaikkojen hakeminen Euroopan unionista on kasvanut tähän mennessä 92 prosenttia verrattuna viime vuodesta EU:n turvapaikka-asioiden tukiviraston mukaan.

Totuttuun tapaan turvalliset olot eivät riitäkään Afrikasta ja Lähi-idästä saapuville ”pakolaisille,” ja tilastojen mukaan esimerkiksi moni Kreikkaan alun perin Turkista saapunut syyrialainen hakee uutta turvapaikkaa Saksasta ”paremman elämän toivossa.”

Ukrainan sodan vaikutuksesta huolimatta ainoastaan 6,7 prosenttia hakemuksista tulee Itä-Euroopan maista ja oletettavasti suuressa osassa näistäkin kyse on afrikkalaisista ja arabeista.

Lähde: Remix

Afrikka Afrikkalaiset Arabit Euroopan unioni Kotimaa Lähi-itä Maahanmuutto Pakolaiset Rotu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Observer

  Vastaa

  Se on aika erikoista, miten hyvin Afrikan, Lähi-Idän ja Aasian turvapaikkaa hakevat perheet ovat omaksuneet LBGTQ etc-ideologian; jokseenkin kaikissa perheissä ovat isä, äiti ja herttaiset pikku lapsoset kaikki suunnilleen samanikäisiä miehiä. 

  Mitä minä biologiasta tiedän, tällaisten perheitten pitäisi olla lisääntymiskyvyttömiä, mutta aina niitä vaan jostain sikiää lisää.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Alkaa vaikuttamaan vähän samanlaiselta kuin vuosi 2015, jolloin puhuttiin ”syyrialaisista pakolaisista”, todellisuus oli kuitenkin se, että Eurooppaan tulvi pääsääntöisesti kaikkea muuta, varsinkin irakilaisia.
  Kyllä sen huomaa suurimpien kaupunkien katukuvasta, miten se tummuu vuosi vuodelta.

  ”Saksa on heidän suosikkikohteensa.”
  Kaukana on Saksa niistä upeista ajoista, asioiden ei todellakaan pitänyt kehittyä noin.

 • puolueeton

  Vastaa

  Eikö Ukrainan sota olekaan riittävän vaarallinen, vaikka sitä media toitottaa. Luulisi lasten ja naisten poistuvan sota-alueelta, jossa väestöä on 50 miljoonaa, kun pako on vielä helppoa.

 • enkeksinimee

  Vastaa

  Kalergi etenee ja lampaat on hiljaa

 • T.B.

  Vastaa

  Jutussa esitetty tieto ei pidä paikkaansa ainakaan Suomen osalta. Tilastojen mukaan tämän vuoden alusta toukokuun loppuun (viimeisin tilasto) on tullut 27 125 Ukrainan kansalaisten turvapaikkahakemusta ja seuraavaksi eniten Venäjältä (344), Irakista (292), Afganistanista (122) ja Somaliasta (108). Irakilaisten, afgaanien ja somalien hakemusten määrä on suunnilleen sama kuin vuotta aikaisemmin vastaavalla ajanjaksolla. Hakemusten kokonaismäärä 1/2022 – 5/2022 on 28 754, joten kaikkien muiden kuin Ukrainalaisten määrä (1 629) on myös suunnilleen keskimääräisellä viime vuosien tasolla. Huojentavaa on myös huomata, että alkuvuoden hakemuksista suurin osa (25 709) on ollut määräaikaiselle suojelulle ja vain kolmisen tuhatta pysyvälle turvapaikalle.

 • Salomon

  Vastaa

  Se on ihan sama missä asuttaisiin, tuo paskalauma tulisi perässä kuuhunkin. Miten nopeammin asiat menee kuralle sen nopeammin voidaan aloittaa alusta

 • Piikivi

  Vastaa

  En kyllä ymmärrä näitä avoimia rajoja. Kuulostaa ihan mielettömältä. Euroopan johtajat ovat kyllä menettäneet järkensä. Mutta eniten tavallinen kansa tästä saa kärsiä. Näin ei voi jatkua loputtomiin. En usko. Loppu se tulee matujen ilmaiselle rahalle.

 • Ketku

  Vastaa

  Niin tässä vaan on käynyt että meistä valkoihoisista on tullut neekerien, rättipäiden ja muiden ali-ihmisten lypsylehmiä. Suomeenkin kannattaa tulla afrikasta asti loisimaan ja rikoksia tekemään.
  En muuten ole ikinä nähnyt niin rikollisia ”ihmisiä” kun nämä mutakuonot jotka väkisin Suomeenkin tunkevat, huumeitakin vetävät että nupit tutisee.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi