Suuri osa ”Ukrainan pakolaisista” sittenkin afrikkalaisia ja arabeja

Suomalaisten kansallismielisten tulee seurata tarkkaan, mitä paikallisissa vastaanottokeskuksissa tapahtuu.

Väestönvaihto

Ukrainan konfliktia on käytetty savuverhona useiden globalististen hankkeiden edistämiseen, kuten olemme sodan alusta lähtien kirjoittaneet. Tuoreet kuvat Ukrainan rajalta osoittavat, että yksi hankkeista on väestönvaihtopolitiikka.

Euroopan unioni on perustamisestaan lähtien ajanut väestönvaihtopolitiikkaa, jossa valkoiset eurooppalaiset pyritään korvaamaan mustilla ja ruskeilla rotumuukalaisilla. Väestönvaihtoaatteen isänä pidetään Richard Coudenhove-Kalergia, jonka merkittävä yhteistyökumppani oli juutalainen talousajattelija ja globalisti Ludwig von Mises.

Valtamedia ja poliitikot ovat parhaansa mukaan ruokkineet eurooppalaisten empatiaa Ukrainan sotaa pakenevia siviilejä kohtaan. Uutiskuvissa on esiintynyt vaaleahiuksisia naisia ja lapsia, mutta totuus onkin huomattavasti rumempi.

Valtamedian sensuroimista uutiskuvista selviää, että valkoisten naisten ja lasten sijaan Ukrainasta tulvii ulos valtavia määriä parrakkaita aikuisia miehiä. Kyse on elintasopakolaisista, jotka jättivät kotimaansa päästäkseen eurooppalaisten veronmaksajien elätettäviksi. Nyt, kun heidän tulisi auttaa ukrainalaisia elättäjiään, he vyöryvätkin pakoon rauhallisiin Euroopan maihin, joissa he voivat jatkaa veroeuroilla kustannettua luksuselämäänsä.

Suomalaisten kansallismielisten tulee seurata tarkkaan, mitä paikallisissa vastaanottokeskuksissa tapahtuu. Vaikuttaa siltä, että ukrainan tulkkien sijaan kunnilla on pian pula arabian, somalin, paštun ja darin osaajista.

Lähde: Tiina Wiik

Afrikkalaiset Arabit Elintasopakolaiset Elintasopakolaisuus Maahanmuutto Pakolaiset Pakolaiskriisi Politiikka Rotu Sota Ukraina Väestönvaihto Valtamedia

Keskustelu

35 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä oli nähtävillä jo Ukrainan juna-asemilla kuvatuista videoista, rotumuukalaisia oli todella isot määrät.
  Itsekin sanoin jokunen päivä sitten, että nyt kannattaa kansallismielisten olla hereillä ja pyrkiä tarkkailemaan, keitä sinne vastaanottokeskuksiin on oikeasti tulossa.
  Tämä koko touhu alkaa näyttämään hyvin epäilyttävältä, kun ottaa huomioon nähdyt videot ja sen, minkälaisia intressejä Euroopan poliitikoilla todellisuudessa on ollut.
  He ovat ajaneet väkisin suoritettavaa väestönvaihtoa jo useiden vuosien ajan.

 • Tony

  Vastaa

  Ukrainasta kohta 4 000 000 jo lähtenyt, joten eiköhän siellä ole paljon 1.1. syntyneitä aivokirurgeja mukana. Toki SLAVA UKRAÏNA/SARS-CoV‑2/flat earth/BLM/Elokapina-ihmiset sanovat että kaikki nuo ovat naisia ja lapsia, sillä KAIKKI miehet tappelevat Zelenskyn, Klitškon ja sen yhden pitkänaamaisen naisen kanssa siellä AK-47:t tanassa. Eli 2 000 000 naista ja 2 000 000 on tulossa.

  Suomeen on jo otettu 10 000. Kohta voivat venäläiset ja muut N‑liiton ihmeet vallata maan kätevästi sisältäpäin. Ties vaikka tämä Venäjän juoni onkin! Venäläiset ovat tähän asti saaneet n. 12 000 oleskelulupaa vuodessa Suomeen. Nyt vain lisää suomalaisia kortistoon ja lomautetuiksi, sillä pakolaisia tämä maa nyt tarvitsee enemmän kuin koskaan! Energiakriisiä, korkojen nousua ja ruoan hinnan tuplaantumista odotellessa.

  • Tuure

   Vastaa

   Elinkeinoministerihän jo sanoi että ruoan hinta tuplaantuu. Sähkön hinta ja varsinkin siirto & sen verotus tulevat räjähtämään suomalaisten ja suomalaisen teollisuuden naamalle. 80 000 ukrainalaista otetaan Uudellemaalle ainakin. Tämä tulee olemaan katastrofaalista maalle, jossa on jo valmiiksi 600 000 työtöntä – joista iso osa on kykenemättömiä tai täysin haluttomia työhön – ja vain 45 000 avointa työpaikkaa parhaanakin päivänä, jos oikein mielikuvitusta käytetään. Nämä 80 000 ukrainalaista tulevat pääsemään kaikkien jonojen ohi. Suomalainen on lietettä verrattuna afrikkalaisiin, aasialaisiin, lähi-itäläisiin, arabeihin ja – nyt myös – ukrainalaisiin.

 • Zardex

  Vastaa

  Se oli tiedossa alusta asti, että aidosti Ukrainasta kotoisin olevat menevät pääosin Venäjälle tai Puolaan.

 • Boori

  Vastaa

  Pitäisi laittaa rajat kiinni ja antaa luotia jokaiselle rajan yli luvatta tunkevalle muukalaiselle. Eihän tästä muutoin mitään tule, kuten olemme joutuneet huomaamaan. Mutta kun asenne Suomessakin on se että kyllä tänne tulee paljon hienoja intialaisia ja afrikkalaisia – ne ovat vain ne somalit ja sudanilaiset kun ovat epäkelpoja… Itketään isompia linnatuomioita näille raiskareille ja tappajille, vaikka ongelma pitäisi pysäyttää jo rajalle. Niin typerä on tämä kansa.

 • Huijauksen makua

  Vastaa

  Kyllä juuri näin. Ja nyt kun suomalaiset ovat ns aukaisseet lompakkonsa, eli lahjoittavat rahaa melkoisia summia, niin olisipa mukava tietää, mihin nämä spr:t yms niitä rahoja kohdentavat. Lahjoitetaan ukrainalaisille lapsille jne, mutta meneekö rahoista miten suuri osuus partalapsille?

  • Tuure

   Vastaa

   Pitäähän UFF:n, SPR:n ja muiden taloushuijareiden maksaa mahtavat liksansa jollakin. Anna ilmaiseksi jotakin heille ja he myyvät sen kansalle takaisin apuna. Täyttä kusetusta nuo ovat.

 • Diodiko?

  Vastaa

  Jos meillä olisi rajavalvonta muita kuin suomalaisia vastaan niin nehän pysähtyisi jo rajalla. Mutta ei. Suomalaisia estetään liikkumasta euroopassa ja muut saa tulla tänne.

  Niin kauan kun tilanne on tämä, meidän on turha puhua jalkaväkimiinoista.

 • TT

  Vastaa

  Ukraina sota on laitettu yksipuolisesti Putinin ja Venäjän syyksi, mutta länsi hoitaa kriisiä tavalla joka edistää globalistien kaikkein pahimpia suunnitelmia kuten väestönvaihtoa, ja the Great Reset:iä ja Vihreää Siirtymää. Öljyn, kaasun ja fossiilisten hinnat ovat nousseet pilviin sanktiopolitiikan vuoksi. Elintaso länsimaissa laskee aivan varmasti, mikä on monien globalistien toive. Homma aloitettiin jo korona-plandemialla, jonka tarkoitus on viedä länsimaisilta pois vapaudet ja kaataa pienet yritykset suurten tieltä. Valkoisen rodun tulevaisuus vaikuttaa nyt synkemmältä kuin koskaan.

 • Hyi punikit

  Vastaa

  Meillä tuo maahantulo juttu taitaa olla sosialistien likaisissa käsissä kun sekään ei toimi. Sdp vetoisella millään asialla ei ole onnistumista eikä sitä vihervassarit yhtään paranna. Ehkä noiden päättäjien paikka on vankila ja omaisuudet takavarikkoon. Eivät olleet suomslaisten asialla. Oligarkki Sanna? Nyhtää köyhiltä ja leikkii rikasta. Oksettava ihminen.

 • Hessu

  Vastaa

  Niinpä niin.
  Tätä jo kerroin, kun tämä ryssien invaasio Ukrainaan alkoi.
  Edelleen juutuubi-kanava History Debunked on loistava informaation jyvänen internetin ihmeellisessä maailmassa.
  Sieltä tämäkin tieto tuli hyvissä ajoin.
  Ratzima ja muut hillotolppalaiset matu-kiimassaan saavat taas meidän veronmaksajien rahoja.
  Oikeasti tuo puuttini voisi käväistä täällä Suomen puolella ja pistää tämän hulluuden ruotuun.
  Nykyinen hallitus ja muut matuttajat Siperiaan.
  Ei tämä pahemmaksi voisi muuttua.
  Natoilijat eivät tekisi mitään. Shokissa olisivat ja 90% laskisivat väärin budjettejaan. Sori siitä vaan olisivat ja Suomi olisi edelleen turvallinen maa.
  Raketti-inssejä tulee ovista ja ikkunoista. Mut hei, me tienataan tällä. Saadaan samalla tummia ja tulisia rakastajia. Vaikka väkisin. Koulujen pisa-testit ovat huipussaan ja ollaan luonnontieteissä peruskoulutasolla maailman parhaita.
  Pentti peruspottunokka itkee lämpimiä kyyneleitä posket valuen ja laulaa Antti Huiskuttajaa sateenkaarilippujen liehuessa kirkkojen, kaupungintalojen ja ihmist… henkilöiden vuokrakämppien ( ei omistamiensa) parvekkeilla ja Klasu Swappi weffittää sua anneliin ilman rasvaa. Lopuksi menee tyttö viisikon kanssa kahveelle Kämppiin ja nauravat kilpaa, kuinka tämä maailma on pian vallattu ja tavan kansalaisella ole enää mitään omaa.
  Hallintohimmeleitä rakennetaan vaan lisää vanhan korttitalon päälle ja kansaa viilataan linssiin minkä keretään. Valtamedia kirjoittaa vassarilasit päässään netin ja paperiversiolehdet täyteen soopaa.
  Mistään et saa sanoa vastaan, tai muuten känselöinti ja polpo hakee sinut kuulusteluun ja saat suhteessa rankemman tuomion, mitä multikultiraiskari.
  Mutta, onneksi kaikki on hyvin ja meidän raudanlujalla ammattitaidolla varustettu hallitus tekee kaikkensa, että heidän hillotolppa on jatkuva. Rysselissä on palkintovirka ja tytöt pääsee Klasun kanssa hieromaan lisää nwo porukoiden mikrofoneja peräkabineteissa.
  Olen shokissa. Menen myymään valtion omistusohjauksessa olevia osakkeita ja ostan niitä takaisin pilkkahintaan ja olen täten ihan **tun hyvä pisneshenkilö. Eiku!

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Surullista. 100 000 miestä kuoli itsenäisyyden vuoksi taistelussa kommunismia vastaan. Seuraava sukupolvi antoi ilmaiseksi pois ja rahaa päälle. Valitsi eurokommunismin. Kaikki tervetulleita Suomeen. Murhaajia ei palauteta.

 • Pian on täys kaaos

  Vastaa

  Prkele oishan toi pitäny taas arvata. Noi loiset punkee ovista ja ikkunoista.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Muukalaisten tulo muukalaisina olisi herättänyt vastustusta ja niinpä vallanpitäjät käyttävät Ukrainan sotaa kansanvaihdon välineenä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tätä olen itsekin sanonut, tässä on nyt hyvin kaksinaamaisia suunnitelmia taustalla.

 • Suomi24 .fi sananvapauden vihollisena

  Vastaa

  Taas menee otsikon aiheesta ohi mutta liittyy sananvapauteen ja tiedonvälitykseen.

  Suomi24 keskustelufoorumi ei todellisuudessa näytä olevan muuta kuin yksi valtavan suuri sensuurikoneisto josta kaikki tärkeät ja merkittävät aloitukset ja kommentit poistetaan. Onko Suomi24 venäläisomistuksessa? 

  Yhteiskunta, Maailman menoa osastolla oli mielenkiintoinen ja ajankohtainen keskustelu siitä että Hallituksen vaivaiset 300 miljoonaa euroa ei riitä alkuunkaan puolustuksen vahvistamiseksi. Otsikko oli lyhyesti : Hallitus Ei riitä!

  Oma kommentti oli noin 12 tuntia esillä. Aivan äsken poistettiin koko keskustelu.

  Tätä tapahtuu jatkuvasti. Asialliset ja tiedon kannalta tärkeät keskustelut poistetaan.

  Suomi24 löyhkää punatähden sensuurikoneistolta.

  • KKE

   Vastaa

   Eräs linkki vei minut Suomi24-sivulle viime viikolla ja siellä oli tuolloin vielä ylälaidassa muistutus että ”Venäjä-propagandaa” ei sallita. Eli ei taida venäläisomistuksessa olla.

 • EV

  Vastaa

  Kiovan juna-asemalta jo hyökkäyksen ekoina päivinä näin videon, missä mitkäs muutkaan kuin afrikkalaismiehet tunkevat ensimmäisenä pakolaisjunaan ukrainalaisnaisten ja lasten kanssa. Hieman on myös eri asenne näillä ukrainalaisilla naisilla saamaansa oikeaan turvapaikkaan Suomessa: olivat kiitollisia, haluavat heti tehdä töitä, koska eivät halua vain loisia suomalaisten kustannuksella. Toivoivat myös pikaista sodan loppumista, että pääsevät takaisin kotiinsa.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Ukrainan natsien tuhoksi tuli venäläisvastaisuus. Vaikka olisi pitänyt estää vaan afrikkalaisten ja aasialaisten maahantulo. Nyt Ukrainan paska leviää Suomeenkin. Ja sama tauti Suomen natseissa. Tshetsheenit putsaa viimeiset haudan poveen. Oliks järkee…

  • Nationalisti

   Vastaa

   Suosittelen jättämään kommentoinnin niille, jotka asioista jotain tajuavat.

 • seant

  Vastaa

  Tanska ei salli, pitää olla kunnon passi, muut käännytetään pois, josta Saksa on näreissään.
  https://www.dr.dk/nyheder/regionale/syd/danmark-afviser-hundredvis-af-flygtninge-fra-ukraine-ved-graensen

 • Jones

  Vastaa

  Epäilen että suurin osa ukrainalaisista taitaa olla tummatukkaisia ja ruskeasilmäisiä. Onhan ukraina lähellä Romaniaa ja Bulgaariaa. Kohta taitavat huumemarkkinat vilkastua.

 • Plääh

  Vastaa

  Tulevatko nämä edes Ukrainasta? Onko Soros antanut Afrikassa Ukrainan passin käteen ja Haavisto lennättää tänne onnensa kukkuloilla?

 • Plääh

  Vastaa

  Ukrainassa ei ole ilmeisesti juuri yhtään natsia. Sairasta ja ala-arvoista Venäjän propagandaa on ihmeen suuri osa suomalaisistakin sitoutunut suoltamaan. Se on Lännen sionistienkin propagandaa. Olisi tietenkin loistavaa, jos Ukraina olisi täynnä natseja

 • Plääh

  Vastaa

  300 mitätöntä miljoonaa maanpuolustukseen ja saman verran jo ilmastohuuhaan nimissä Kankkulan kaivoon. Onko kepukin joku kommunistipuolue vai miksi hallitus ei hajoa? Kriisiaikoja pukkaa

 • Plääh

  Vastaa

  Nämä eivät tarvitse passia. Ilmeisesti kuka tahansa saa nyt tulkla ja sanoa tulevansa Ukrainasta:

  https://www.kansalainen.fi/eurooppa-on-saamassa-sotaa-pakenevien-ukrainalaisten-siivella-uuden-monikulttuurisen-invaasion/

  ”Helppoa ja nopeaa jopa passittomille
  Tilapäistä suojelua saavat Ukrainan kansalaiset sekä kansainvälistä suojelua Ukrainassa saavat kolmansien maiden kansalaiset tai kansalaisuudettomat henkilöt, jos he ovat asuneet Ukrainassa 24. helmikuuta 2022 tai sitä ennen. Ne, jotka oleskelevat lyhytaikaisesti Ukrainassa ja voivat palata turvallisesti kotimaahansa, eivät kuitenkaan ole tukikelpoisia. Tämä koskee yleensä ulkomaisia opiskelijoita.

  Mekanismi antaa Ukrainasta lähteneille henkilöille yhdenmukaiset oikeudet kaikkialla EU:ssa. Näitä oikeuksia ovat muun muassa oleskeluoikeus, pääsy työmarkkinoille ja asunnon saaminen, lääkinnällinen apu ja lasten pääsy koulutukseen. Hänellä on myös oikeus perheenyhdistämiseen, edellyttäen että toimeentulo on turvattu.

  EU:n neuvoston päätöksen mukaan tilapäisen suojelun oleskelulupia voidaan myöntää 4.3.2023 asti, mutta EU voi tarvittaessa pidentää ajanjaksoa.

  Päätökseen sisältyy myös rajatarkastusten väliaikaista lieventämistä, jotta Ukrainasta tulevat ihmiset voivat tulla EU:hun, vaikka heillä ei olisi voimassa olevaa passia tai viisumia. Rajaviranomaisia on ohjeistettu , että kaikki pitää päästää läpi.”

  Kommenttiosiosta lainaus:
  Tällöin on siis täysin mahdollista, että Ukrainan kautta alkaa virrata väkeä samalla tavalla kuin yritti Valko-Venäjän kautta v 2021 tai Venäjän kautta v 2016. Toisaalta Valko-Venäjä voi lähettää keräämänsä erän Ukrainaan. Välkyt päättäjämme kun pitävät hybridivaikuttamisena vain Venäjältä tai Valko-Venäjältä tulevia.

  Toisaalta EU-jäsenyyttä tavoitteleva Ukraina on haalinut jo vuosia itsekin kehitysmaalaisia täyttääkseen Unionin yhdenvertaisuuskriteerit ja näyttääkseen länsimaalta. Länsimaat kun näyttävät nykyisin kaikki Bagdadin, Kabulin ja Mogadishun ghettojen risteytykseltä.”

 • Evakon naapuri

  Vastaa

  Kyllä trollit on nyt asialla. Olen omin silmin nähnyt nämä ukrainasta tulevat, ovat kyllä oikeita immeisiä. Näkee siitä, että ovat naisia ja lapsia.
  Eri juttu on sitten ukrainalaiset nuorehkot miehet. Mikä on heidän taustansa? Joukossa desantteja aivan varmasti… ryssä on ryssä vaikka…

  • Plääh

   Vastaa

   Totta kai sieltä tulee oikeitakin naisia ja lapsia tällä kertaa. Trolli olet itse, jos et halua myöntää mustienmiesten massoja ja arabijoukjkkoja eli valepakolaisia, joita tulee/tuodaan koko ajan enemmän muka ukrainalaisina. Eliitin pirullinen juoni ja rikos tämäkin

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Avaruusaivokirurgi, olipa sitten mitä rotua tahansa, voi väittää tulevansa Ukrainasta, jos sillä väitteellä pääsee Suomeen elätettäväksi. Voi sanoa, että oli opiskelemassa Ukrainassa. Jos myöhemmin paljastuu, että henkilö ei ole koskaan ollut Ukrainassa vaan oleskellut esimerkiksi Saksasssa, niin Suomi tuskin karkottaa.

 • Käsittämätöntäsaibaa

  Vastaa

  Ainut asia mikä on totta tässä jutussa on se että Ukrainassa on sota… kaikki muu on keksittyä paskaa…

  • Nationalisti

   Vastaa

   Anna nyt joku esimerkki.

 • Nationalisti

  Vastaa

  https://yle.fi/uutiset/3–12365137

  Katsokaapa tuota artikkelia, ukrainalaisille (tai mitä lie juuriltaan) ei kelvannut rauhallinen Rautalammin maaseutupitäjä.
  Kovasti tämä touhu alkaa muistuttamaan vuotta 2015, jokin tässä nyt haisee pahasti.

  • Zardex

   Vastaa

   ”oikeus valita, että missä he majoittuvat” ”jotta heille voidaan turvata välttämättömät palvelut.”
   Sehän onkin nähty, ettei palveluiden turvaaminen itse rautalammilaisille, olekaan päättäjille mitenkään välttämättöntä.

 • Aivojen käyttö sallittu

  Vastaa

  Eikös tuo Wiik ole siionisti?
  Sen mitä omin silmin olen Ukrainan pakolaisia, eilen erään kaupungin ruokajaossa niin nuoria naisia olivat sekä yksi mummo ja ukki. Heitä oli jonossa yhteensä noin parikymmentä.
  Joku noissa ylemmissä kommenteissa inisi että tummatukkaisia ovat niin ainakin noista opiskelijatyttöjen näköisistä suurin osa oli vaaleita hoikkia, toisin kuin itse olen. Lähinnä harmitti kun joutuvat jonottamaan paskaa vanhaa leipää ja jäistä lenkkimakkaraa. 2015 matu ukkojen invaasiossa diakonia keräsi raiskari ukoille polkupyöristä lähtien, pyörillä ne sitten jahtasi nuoria tyttöjä ympäri kyliä. Diakonia järjesti myös kanan grillaus iltamia leirikeskuksissa. Samoin nämä Setlementti paskalat. Kävin paikallisen Setlementin sivuilla niin ei mainintaakaan Ukrainan pakolaisten auttamisesta.
  Monella olis eri ääni kellossa kun itse joutuisi lähtemään evakkoon. Perseestä olis jättää koti ja kaikki taakseen ja lähteä muiden nurkkiin kerjäämään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi