EU-asiakirja: Valko-Venäjän kautta saapuvien maahantunkeutujien kohdemaana Suomi!

Tunkeutujilla ei ole aikomustakaan jäädä Valko-Venäjälle tai Puolaan, sillä näissä maissa ei tarjota lämmintä vastaanottoa ja helppoja sosiaalietuuksia.

Väestönvaihto

päivitetty

Valko-Venäjän kautta saapuvien maahantunkeutujien kohdemaana on Suomi sekä Saksa, paljastaa salainen EU-asiakirja. Tunkeutujilla ei ole aikomustakaan jäädä Valko-Venäjälle tai Puolaan, sillä näissä maissa ei tarjota lämmintä vastaanottoa ja helppoja sosiaalietuuksia.

Asiakirjan mukaan ”pakolaisia” salakuljetetaan tuhansien dollarien maksua vastaan EU-alueelle. Alueelle päästyään he voivat anoa täältä turvapaikkaa eli oikeutta asua maanosassa ja nauttia sen etuuksista ilman velvollisuuksia.

Suomi on jo ministereidensä suulla ilmoittanut, että mikäli samanlainen paine kohdistuisi tänne rajan takaa, ei sitä pyrittäisi estämään vaan jokainen otettaisiin avosylin vastaan. Tämä on käytännössä kutsu Venäjälle, jota syytetään osallisuudesta tapahtumiin, aiheuttaa vastaava paine Suomen rajoille.

Maahanmuuttofanaatikoiden yleisen konsensuksen mukaan Valko-Venäjän strategia heikentää Euroopan Unionia lähettämällä tänne maahantunkeutujia menee pieleen, mikäli vastaanotamme nämä kaikki ilman vastarintaa.

Lähde: HS

Euroopan unioni Hyvinvointi Kotimaa Kulttuuri Maahanmuutto Pakolaiset Pohjoismaat Poliittiset viholliset Politiikka Puola Rajavalvonta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Saksa Sionismi Suomi Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valko-Venäjä Yhteiskunta

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ihmiskunnan jäsen

  Vastaa

  Nämä ovat ihmisiä kuten sinä ja minä.

  • Puolustaja

   Vastaa

   Ihmisiä kyllä. Eri asia haluaako enemmistö tänne porukkaa, jotka sairastavat mielenterveys ongelmaa nimeltä islam ja osa porukasta on sotilaskoulutuksen saaneita tulevia terroristeja. Tämä ryhmä on maksanut matkoistaan ja vaatteistaan summia, jolla eläisi Irakissa vuosia herroiksi. Ei tämmöinen jengi nyt vaan millään mittarilla ole turvapaikan hakijoita.

   • KO

    Vastaa

    Ei ole ‑ainakaan minä. Minä olen juuriltani tänne kuuluva. Minun sukupuuni on osallistunut maan rakentamiseen ha tehnyt kovasti töitä. Minä olen maksanut veroa tänne 30 vuotta ja sopeudun yhteiskuntaan täysin.
    Minä en kuppaa yhteiskuntaa, enkä horjuta yhteiskuntarauhaa. Minä en tee rikoksia.
    Jokainen arabi tulisi kärrätä ulos tästä maasta pysyvästi. Nämä läjät eivät edes yritä sopeutua, koska ei tarvi. Ohisalo maksaa kaiken muiden rahoilla.

  • TT

   Vastaa

   Ihmisillä on kotimaa, kunnes se pilataan. Ihminen tarvitse kotimaan ja suomalaisetkin ovat ihmisiä. Kuka epävakautti pakolaisten lähtömaat? USA, Israel, Ranska? Hoitakoot sotkunsa. Taustalla on muitakin tahoja, jotka houkuttelevat väkeä siirtymään etelästä pohjoiseen. Nämä järjestelevät pakolaisille väyliä ja rahoitusta.
   Miksi tämä turha keskustelu pitää aina käydä? Jos rajat laitetaan kiinni turvapaikashoppailun osalta, niin suomalaiset voivat pitää oman kotimaansa vakaassa tilassa. Suomen kiintiöillä ei ole mitään merkitystä maailman pakolaisvirroissa, mutta vääränlaisella politiikalla luodaan mielikuva avosylisestä maasta, joka voi houkutella isojakin määriä liikkeelle.

  • N.N.

   Vastaa

   Ihmisiä kuten sinä ja minä, aivan niin kuin ryssät jotka hyökäsivät tänne, mutta niinpä suomalaiset puolustivat itsensä. 

   Ehkä lasket leikkiä, mutta vihervassarit ovat oikeasti sitä mieltä, että otetaan vastaan, silitetään niiden päätä ja hyräillään niille, niin että en tiedä onko se leikkiä.
   Ja näön vuoksi on otettu mukaan muutama naista ja lasta, kenen lapsia, mietin.

   Mutta tuo perhekuva vaikuttaa Pekkamariaan. En ihmettele, jos Pekka, kun Maria ei nyt tilansa vuoksi voi, lähtee hakemaan ne yksityisella lentokoneella tänne.

  • Kokeilis Israeliin

   Vastaa

   Aivan samaa mieltä. Mutta mitäs jo tämä ihmisjoukko pyrkisi nykyiseen Israeliin. Mitenkäs niitä sielä kohdeltaisiin? Siis jo edes rajalla? Miten juutalaiset vastaavat kansainväliseen taakanjakoon ja ihmisoikeus sopimuksiin?

   Aloittaja varmaan ilomielin ottaa vastaan yhden per huoneistonsa huone, kuten valtiohallintomme on laskenut. Ja elättää ne omilla tuloillaan niin ei tarvitse käyttää veroeuroja niihin. Minulle ne eivät ole tervetulleita. Jo siitä syystä että meillä syödään sikaa lähes päivittäin.

   • N.N.

    Vastaa

    ”Kokeilis Israeliin”

    Ei ne kokeile Israeliin, tietävät, ettei Israelilaiset ole niin tyhmät kuin meidän viranomaiset jota voidaan pyörittää sinne tänne; Raija itkee kun puhuu näistä, Pekkamaria itkee ja moni muu, järki on pantu narikkaan ja kysyiko edes meidän armeijapäälliköt varusmiehiltä, että haluatteko kantaa niiden bagaasit, epäilen.

    Miksi me emme ole yhtä rohkeita?

  • Kyllästynyt

   Vastaa

   Mitä sitten?
   Ei ole mikään ”rajoittamaton ihmisoikeus” lampsia maanosasta toiseen ”turvapaikkaa” hakemaan ja ilmaiseen ylläpitoon.
   Ja toisin kuin yleisesti usein suvakistossa esitetään, mitkään kansainväliset sopimukset eivät muuta edes väitä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  On paras ryhtyä jo miettimään reissua Tornioon tai Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Näytetään matuille, etteivät ole tervetulleita. 2015 oli vasta esimakua ja aktivismia tarvitaan.

  • N.N.

   Vastaa

   2015 ei auttanut seistä rajalla plakaattien kanssa, syyte tuli ja poliisi ajoi suomalaiset hel:iin.

   Ei edes presidentti sanonut selkeästi, että stopp ja prkl.

   Mitä ne uuden vuoden puheet, menevät korvaan mutta Pekkamaria sylkee ne pois saman tien.

   Joskus tarvitaan presidentiltä todellista jämeryyttä.

   Ja nyt hallituksen(Pekkamaria) mukaan ei muka ole oikeutta sulkea rajat, höpö ja höpö, oma maa oma lupa. Keneltä kysyttiin saako nousta vastarintaan kun punaiset hyökäsi tänne.

   Eiköhän nyt ole niin sanottu etsikkoaika.

   • Puolustaja

    Vastaa

    Niin. Löytyykö Saulilta se kova kovaa vastaan tarvittaessa? Nyt puhutaan pienestä kansasta kulttuureineen, joka lähes kaikilla mittareilla osoitettuna on tämän planeetan päällä onnistuneimpia. Suomi on puolustamisen arvoinen. Sitä ei pilata millään monikulttuurisuus paskalla. Tämä maa on ihmisille, jotka haluavat pitää Suomen Suomena. Se ei sulje pois ihmisiä, jotka haluavat tulla oikeasti suomalaisiksi.

    • N.N.

     Vastaa

     Presidentti piti hienon puheen juuri nyt, toivotaan, että sillä on vaikutus.

 • Louhi

  Vastaa

  Kaikkien suureksi yllätykseksi Venäjän kiristämä sätkynukke Pekka Haavisto on taas vaihteeksi asialla.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Ei ole täälläkään lämmin vastaantotto! Globalistien sätkynuket alas vallasta ja rajat kiinni!

 • Velkarahaa

  Vastaa

  Ovatkohan pullahalaajat jo kutomassa villasukkia tulijoille ja vaatekeräykset pystyssä – joihin mieslaumat voivat pyyhkiä perseensä ja käyttää nuotion sytykkeenä.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Irakin hallitus teki ihan kovan vedon ja ilmoitti, että maksaa jokaisen Valko-Venäjällä oleskelevan irakilaisen kotimatkan, se on sitten eri asia kuinka moni näistä ”pakolaisista” tarttuu tarjoukseen. Kyllähän mm. Suomen, Ruotsin ja Saksan Kela Gold etuudet houkuttelee. Siellä puhutaan ympäri Lähi-itää ja Afrikkaa luvatusta maasta. Äidit kertovat lapsilleen iltasatuja ja miehet jakavat tarinoita kuinka siellä Onnelassa kaikki on ilmaista ja kuka tahansa pääsee luvattuun maahan heidän ei enään ikinä tarvi tehdä töitä. He antavat heti tullessasi ison määrän etuuksia ja rahaa, ilmaisen terveydenhuollon eikä väliä vaikka et olisi vielä saanut kansalaisuutta. Sieltä saat hienon asunnon heti, kultaisen luottokortin millä voi nostaa taikaseinästä rahaa ja ostaa kaupoista mitä vaan! Voit myös ajella kuin kuninkaat saadessasi ison nipun taksilippuja sekä maksusitoumukset kaikkeen mitä haluat, kuten uusi TV tai vaikkapa kasa merkkivaatteita. ”Siellä saat myös valita kenet vaan valkoisen tytön haluat tai vaikkapa useampi, tehdä heille mitä haluat. Onnelassa laki ei tuomitse meitä raiskauksesta, ei tarvitse pelätä joutumasta vankilaan.”

  Tervetuloa Suomeen! On meillä kyllä niin fiksut päättäjät.

 • Plääh

  Vastaa

  https://ambassadorlove.wordpress.com/2021/02/13/ariyana-love-persecuted-by-christian-zionists-in-finland-and-sap-israel-employee/

  Miten tällainen on mennyt minulta ohitse. Maalittamista ja vainoamista. Mutta kun sionistien taholta palestiinalaismyönteistä aktivistia kohtaan, niin systeemikin alkaa vainoamaan. Saivatko nuo nyt korruptiosysteemin ”vakuuttuneeksi”, että nainen on ”antisemiitti”?

  Samaan aikaan Eusooppaa ollaan hukuttamassa matumassoihin

 • N.N.

  Vastaa

  Under 2020 anmäldes 1 557 327 brott i Sverigen 

  Ei pitäisi olla yllätys, mtta on se kumminkin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi