Pekka Haavisto: Suomi ei sulkisi rajaansa pakolaisvyöryn edessä

Vaikka tulijat ovat lähinnä taisteluikäisiä nuoria miehiä, perustelee Haavisto rajan auki pitämistä mahdollisilla yksittäisillä apua kaipaavilla ihmisillä.

Väestönvaihto

Sanna Marin ja Pekka Haavisto.

Suomen ulkoministeri Pekka Haavisto kertoo, ettei Suomi Puolan tavoin sulkisi rajojaan pakolaisvyöryn edessä. Toisin sanoen Haavisto altistaa Suomen vastaavan ohjatun vaikuttamisen kohteeksi.

”No, tietysti yleisinhimilliset tekijät pitää ottaa aina huomioon. Siellä on lapsia joukossa, siellä on sairaita ihmisiä, vanhuksia ollut joukossa. Ihmiset ovat hengenhädässä, totta kai tällaiset ihmiset pitää pelastaa ja heitä auttaa. Se on selvä”, Haavisto sanoi Ylen A‑studiossa maanantaina, kun häneltä kysyttiin aiheesta.

Vaikka on päivän selvää esimerkiksi Puolan rajalta kuvattujen videoiden perusteella, että tulijat ovat lähinnä taisteluikäisiä nuoria miehiä, perustelee Haavisto rajan auki pitämistä mahdollisilla yksittäisillä apua kaipaavilla ihmisillä.

Samaan aikaan, kun Suomen ulkoministeri on valmis päästämään jokaisen halukkaan sisään, painostaa hän suomalaisia myös turismiin liittyvillä koronarajoituksilla kuulumalla niitä pakottavaan hallitukseen.

Kansainväliset sopimukset?

Avoimien rajojen politiikkaa perustellaan vihreiden ministereiden toimesta kansainvälisillä sopimuksilla, jotka heidän tulkinnan mukaan pakottavat maat pitämään ovet auki. Kuitenkaan nämä samat sopimukset eivät ilmeisesti koske esimerkiksi Puolaa tai Unkaria, jotka tunnetaan tiukasta maahanmuuttopolitiikkasta. Molemmat ovat myös Euroopan Unionin jäseniä.

Lähde: Iltalehti

Aktivismi Elintasopakolaiset Euroopan unioni Hyvinvointi Kotimaa Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Pakolaiset Pekka Haavisto Pohjoismaat Poliittiset viholliset Politiikka Puola Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Sosiaalinen media Suomi Talous Teknologia Ulkomaat Unkari Uutiset Väestönvaihto Vihreät Yhteiskunta Yle

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Ulkoministerinä toimiva Haavisto himoaa mokkakikkeliä peräaukkoonsa!

  Vai osaako joku selittää, miksi muka ulkoministeri Haavisto on ”pariutunut” epäillyttävän Antonio Floresin kanssa?

  Keitä suomalaisia Haavisto edustaa? Käsi pystyyn!

 • Risto

  Vastaa

  Kuten jo sanottua vihreät on 100% terroristijärjestö, joka ei millään mittarilla mitattuna ole poliittinen puolue eikä heillä ole mitään tekemistä politiikan kanssa.

  Sen sijaan kaikki mitä heiltä tulee esityksinä, ehdotuksina tai heidän ajaminaan asioina ja agendanaan ym. perustuu oman maan ja kansan tuhoamiseen.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Haaviston ja kumppaneiden pyrkimys on väestönvaihto pikkuhiljaa, tällainen massiivinen vyöry herättää liikaa ihmisten huomiota…
  Toivottavasti Puola ja koko Itä-Eurooppa pitää pintansa, eivätkä tunkeutujat ikinä pääse Suomen rajoille, sillä sen jälkeen on selvää, että kansanpetturihallitus päästää jokaisen rotumuukalaisen rajojen yli ja sitten alkaakin vastaanottokeskusta nousemaan jokaiseen kylään ja kaupunkiin.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Voi kuule, ei se auta yhtään mitään vaikka kuinka täällä vatvoisit asiaa ja kotona puristaisit nyrkkiä. Olemme jo niin kusessa, että muutaman vuoden päästä ei ole enää mitään Suomea vaan olemme jo osa EU:n liittovaltioita, mikä on täynnä rotumuukalaisia ja kaikki mitä Suomi tai suomalaiset ovat ikinä omistaneet ovat ulkomaalaisten omistuksessa. Olemme osana uudenlaista kommunistista diktatuuria. Get over it

 • Pertsa

  Vastaa

  Eihän Suomi sulje rajojaan,sieltähän vois tulla Pylly-Pekalle vaikka uusi poikaystävä.Eikös ne edelliset olekin jo hävinneet johonkin.Vakavasti sanottuna kansa kyykkyyn meiningillä mennään. Lyhyt opastus vihreiden strategiaan:Jos joku tuntuu sinun mielestäsi järkevältä ja hyödylliseltä niin vastusta sitä.

 • Toihan on täys kaheli

  Vastaa

  Noi hullut pitää nyt saada pois vallasta

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Matut/turvapaikanhakijat/siirtolaiset, mitä nimeä käytetäänkin, ovat tehneet valinnan pyrkiä laittomasti Eurooppaan. Jos he matkalla paleltuvat tai joutuvat kaltoin kohdelluksi, se on heidän valintansa.

 • borisow

  Vastaa

  ihan paskaa,

 • Nimetön

  Vastaa

  Taas herkistyi partavauvoista, auttaisivat omia köyhiä

 • Juulia

  Vastaa

  Mitenkähän Pekan auttmishalut jos joutuisi omasta pussista maksamaan lystin?

 • N.N.

  Vastaa

  Suomen-syöjä häärää kuin helppoheikki.

 • Ripe

  Vastaa

  Otsikossa virhe! Kyse ei ole mistää pakolaisista vaan loisista/elintaso-onnen onkijoista. Otsikkoon siis: ”Suomi ei sulkisi rajaansa MaTu-vyöryn edessä”

 • DTOM

  Vastaa

  Saako Suomi saa käskyt jostain muualta? 2015 länsirajan ylitti yli 30000 laitonta maahantulijaa. Silloinen Orpon ja Sipilän hallitus ei sulkenut rajoja. Tekosyynä oli kansainväliset sopimukset.

  Todellisuudessa juuri nämä kansainväliset sopimukset, ns. Dublin sopimus olisi antanut Suomelle mahdollisuuden käännyttää kaikki laittomat maahantulijat ja turvapaikanhakijat takaisin, koska he tulivat Suomeen toisesta turvallisesta maasta. Dublin sopimuksen mukaan heidän turvapaikka hakemuksensa olisi pitänyt käsitellä maassa, jossa he tulivat EU rajan yli.

 • Sairas valtion johto

  Vastaa

  Käsittämätöntä, että meidän oma valtion johto haluaa tuhota maamme ja kaiken sen hyvän mitä tänne on saatu vaivalla rakennettua! Meillä on todella kaikkien aikojen sairain valtion johto ikinä.

 • TT

  Vastaa

  Ainoat joilta Suomi sulkee rajansa, ovat suomalaiset itse. On passia, propuskaa, pumaskaa ja nyt myös kätevästi sähköisessä muodossa. Koronapassin ohjelmiston malli on Kiinasta ja on sama, millä sosiaaliset pisteet lasketaan ja laitetaan ne käyttöön mm. liikkumisen rajoituksina. Anti-white-tyyppinen sorto on jo täysin avointa ja härskiä. Muitakin rotuja sorretaan, eipä silti.

 • N.N.

  Vastaa

  Suomalaiset voisi auttaa näitä raukkoja siellä piikkilangan takana.

  Eikö olisi vain oikein, että meidän Maria vie sinne sitä kaurapuurotykkiä ja jakaa sitä niille, ainahan kurjalle nälkiintynelle pakolaiselle maistuu suomalaisten kansallisruokaa, miten se nyt menikään…

  Ovat niin kurjan näköisiä, aivan uupuneita, että tuskin jaksavat liikkua, ja Pekka pitäisi lähteä
  kantamaan niitä rajan yli, ei ne muuten voi tulla tänne, nyh.

 • Herätkää

  Vastaa

  Onko Vihreät on Suomen ulkopuolelta johdettu hybridioperaatio Suomen tuhoamiseksi? Vai yhteiskunnallinen autoimmuunisairaus, joka aiheuttaa populaatiotason immuunikatoa? Varmaan molempia.

 • Pertsa

  Vastaa

  Lukemani perusteella vihreät on järjestö jonka perusti silloisen Itä-Saksan tiedustelupalvelu ja sen alkuperäinen tarkoitus oli aiheuttaa vahinkoa silloisen Länsi-Saksan taloudelle.Kyllähän ne Baaderit ja Meinhoffit sitten rälläsivät vapaassa Saksassa kunnes joutuivat muistaakseni kuka rautoihin ja kuka lautoihin.Ilmeisesti tästä sitten vapaassa ja hyvinvoivassa Euroopassa ottivat muidenkin maiden karvaturvat ja räkänokat mallia kun huomasivat että vihreys on hauska keino vittuilla kunnollisille ja maataan rakentaville ihmisille.

 • Pekkka

  Vastaa

  Suomessa ei noudateta Suomen lakia vaan kansainvälisoikeudellisia sopimuksia. ■ Hivistö odotaa josko uusi puoliso saapuisi maahamme rajojen yli päivänä eräänä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi