Julkaisemme suomalaistyttöjen raiskaamisella uhkailevan koripallojoukkueen pelaajien nimet

Partisaani julkaisee Suvela Warriorsin pelaajien nimet, jotta tapaus saisi edes murto-osan ansaitsemastaan julkisuudesta.

Väestönvaihto

päivitetty

Koripallojoukkue Suvela Warriors.

Uutisoimme eilen konfliktista, joka syntyi, kun valkoisten espoolaistyttöjen pesisjoukkue halusi harjoitella omalla vuorollaan liikuntatiloissa. Samoja tiloja käyttänyt mustien maahantunkeutujien koripallojoukkue päätyi uhkailemaan tyttöjä joukkoraiskauksella.

Espoolaistyttöjen pesäpallojoukkueen nimi on Espoon Pesis ja joukkoraiskaamisesta haaveilevien mustien koripallojoukkueen on uhkaavasti nimetty Suvela Warriors. Välikohtaus nousi julkisuuteen, kun paikallispoliitikko Emmi Eteläsalo-Holmberg kirjoitti siitä.

Mustat olivat lisäksi kuvanneet tyttöjä sekä uhanneet julkaisevansa videot ”white trashista”. Eteläsalo-Holmbergin mukaan kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun vastaavaa on tapahtunut.

Partisaani julkaisee Suvela Warriorsin pelaajien nimet

Mustat kokivat, että heillä oli oikeus varastaa tyttöjen salivuoro. Kun tytöt eivät tähän suostuneet, afrikkalaislauma kutsui heitä ”rasisteiksi”, jotka tullaan raiskaamaan.

On selvää, etteivät  PolPo (poliittinen poliisi) tai Espoon liikuntatoimi tule puuttumaan afrikkalaislauman suomalaisvastaiseen rasismiin ja tyttöihin kohdistamiin raiskausuhkauksiin. Partisaani julkaiseekin Suvela Warriorsin pelaajien nimet, jotta tapaus saisi edes murto-osan ansaitsemastaan julkisuudesta.

Lista on peräisin Koripallomuseon sivuilta ja se ei välttämättä ole kattava. Mikäli sinulla on lisää tietoa Suvela Warriorsista, jaa tiedot kanssamme: contact@partisaani.com

Muhijadin Ahmed
Saleman Ahmed
Asante Chiwalala
Michael Pietrzyk
Karl Quinto

Kurt Quinto
Abdullah Rafik
John Rica

Lähde: Basket.fi

Afrikkalaiset Joukkoraiskaus Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Mustat viharyhmät PolPo Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Suvela Warriors Törkeä raiskaus Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi

Keskustelu

36 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Sellasii ne on

  Vastaa

  Vai että tytöt oli white trashiä, no noi lakupekat on kyllä käytännössä kaikki black / brown shittiä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Muhijadin Ahmed
  Saleman Ahmed
  Asante Chiwalala
  Michael Pietrzyk
  Karl Quinto
  Abdullah Rafik
  John Rica

  • Pamela Possu

   Vastaa

   Ja Kurt Quinto

  • Anonyymi

   Vastaa

   Miten selviäisimmekään ilman näitä apinoita eikun siis ”kulttuurin rikastaja”.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Aika perinteisiä espoolaisnimiä. Nimi Chiwalala esiintyy ensimmäisen kerran jo 1600-luvulla kirkonkirjoissa. Vai oliko se Eerikintytär.. kuitenkin sama asia, joukkoraiskauksesta hänkin unelmoi.

 • Zivago

  Vastaa

  Missä tämä Eteläsalo-Holmberg kirjoitti jutusta?
  Jos sen joku on nänyt niin eikö jutun paikkaa voi ilmoittaa?? Sais komissaari Taponenkin tietää asiasta, kun sen mielestä Helsingin seudulla ei ole mitään ongelmaa misssään!
  Kts. kolmosen Uutisaamu to 26.11. klo 7:00 ->

 • sotatila

  Vastaa

  En halua mitenkään väheksyä mahdollista väkivallan uhkaa kyseisessä tapauksessa. Muistelen vain että jossain oli kysely suomalaisnaisten salaisista fantasioista ja yllättävän monella oli salaisena fantasiana joukkoraiskatuksi tuleminen juurikin neekerijoukon toimesta.

  Toivottavasti tällaiset ajatukset karisevat pois naisten pääkopasta mahdollisimman nopeasti. Enkä usko että ainakaan tällä pesis joukkueella sellaisia ajatuksia on. Ainakaan enää.

  • Mies_vaiko_nainen

   Vastaa

   YLE teki kyselyn suomalaisnaisten salaisista fantasioista, ja sai tulokseksi, että yllättävän monella oli salaisena fantasiana joukkoraiskatuksi tuleminen juurikin neekerijoukon toimesta?

  • The Heritage of Heydrich

   Vastaa

   Taidat vähän vedättää? Missähän tämä tutkimus on luettavissa? Muistatko edes mikä %-osuus oli tuo ”yllättävän moni”? Toki suomalaisissakin naisissa on seksuaalisia friikkejä, kuten muuallakin. Jos väitteesi on totta, haluaisin kyllä tietää miten vastanneiden otantaseulonta on tehty? Vai tehtiinkö kysely vihreiden naisyhdistyksen saunaillassa?

  • Anu Palosaari

   Vastaa

   YLE myös kirjoitti vuonna 2008 artikkelin, jossa se väitti, ettei Suomessa tapahdu lainkaan joukkoraiskauksia, ja että mikäli poliisi on tällaisia juttuja tutkinut, niin ovat ne kuulemma ilkeiden naisten keksimiä juttuja. No minä vähän tein taustatyötä tuolloin (nykyään kutsutaan ”faktantarkistukseksi(, ja en päässytkään pidemmälle kuin Turun alueelle, kun jo sieltä löysin kyseisenä vuonna peräti kuusi mamujen tekemää joukkoraiskausta tuomittuna. Faktantarkistus löytyy blogistani otsikolla ”Yle valehtelee maahanmuuttajien tekemistä joukkoraiskauksista”. Oikeastaan ellei tuota artikkelia ole lukenut, ei voi sanoa tietävänsä maahanmuuttokritiikin a b c :tä. Ja Ylen artikkelista voidaan päätellä sekin, että YLE harjoittaa naisvihaa. Millaista naisvihaa? YLE väittää olevansa feministinen jne. Täytyisikö naisviha siis määritelläkin ihan uusista lähtökohdista?

 • Timo huovinen

  Vastaa

  Neekeripaskat,ali-ihmiset

 • t6

  Vastaa

  Hieno koristiimi tosiaan. Ei yhtäkään valkosta.

 • Alli_Huuppa

  Vastaa

  http://www.ytj.fi

  Suvela Warriors ry, 3099933–7

  Postiosoite…

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Neekerilauma uhkaa joukkoraiskata valkoisen trashin? Laiton uhkaus, viharikoksella rasistinen motiivi ja koska poliisi ei tutki, syyttäjä syytä tai tuomari tuomitse, Suvelaan pitää välittömästi perustaa kodinturvajoukot ja suojeluskunta suojelemaan suomalaista tässä totalitaristista, globalistista maailmaa palvovassa ajassa, jossa yhtenäisen ja vahvan, vapautta rakastavan kansan hallitseminen onnistuu enää riistämällä siltä tasa-arvo, yhdenvertaisuus ja oikeudenmukaisuus ja hajoittamalla se taistelemaan pöydältä putoavista murusista henkeen ja vereen asti keskenään.

  Mutta todelliset ongelmathan ovat vasta tulossa – ja tulevat yhtä varmasti kuin aurinko nousee aamulla – ja ne voivat vaatia lopullisen ratkaisun, näin arvelen.

  • Anu Palosaari

   Vastaa

   Vai todelliset ongelmat. Kyllä tämä neekerilauma ja muu vapaana kulkeva saasta on minulle ihan todellinen ongelma. Olen jo pitkään kulkenut puukon kanssa, vaikka itselläni ei rikosrekisteriä olekaan. Pitänee ilmeisesti siirtyä vahvempiin aseisiin povitaskussa.…

   • Neurologi Nykänen

    Vastaa

    Tulkitsit käyttämäni kielikuvan ”todelliset ongelmat” implisiittisesti merkitsevän, että sinun henkilökohtaisesti tällä hetkellä kokemasi ongemat eivät olisi merkittäviä, ts. todellisia ongelmia. 

    Tehdäänpä ajatuskoe ja kuvitellaan, että näin ei olisi: mitä arvelisit minun silloin tarkoittaneen ”todellisilla ongelmilla” ja miten se vaikuttaisi sinun elämääsi, espoolaisten elämään, suomaisten elämään, elämään Euroopassa ja viime kädessä koko maailmassa?

  • Anu Palosaari

   Vastaa

   No valitettavasti en ole ajatustenlukija, joten saat vastata itse asettamiisi kysymyksiin. Niin minäkin teen: kehitän tutkimuskysymyksen ja vastaan siihen itse.

 • simo

  Vastaa

  Missä neekeri siellä ongelma.

 • Aleksi Stuppy-Gully

  Vastaa

  Eikös tuossa olisi ihan rikosilmoituksen paikka taas? Todistajiakin luulisi olevan.

  Niin kauan kuin rikosilmoitusten tehtailu jätetään vain suvakkien kansanjuviksi, on turha toivoa muutosta. Minä tarkoitan sitä että sellainen pitää tehdä aina, joksikisestä tapauksesta ja jokaisen asianosaisen toimesta. Muuten on turha valittaa.

 • Huittusen äijä

  Vastaa

  Tyttöjen kannattaa vaihtaa vuoro miesten pesisjoukkueen kanssa. Sitten voisivat harjoitella läpilyöntejä, kunnareita, takalaittomia ja ihan vaikka pomppuja.

 • Niin metsä vastaa...

  Vastaa

  No, vanha sanonta että sellaiset rengit kuin isäntä pitää tässäkin kohtaa paikkansa. Tämä valmentaja opettaa omat näkemyksensä ja rasitisuutensa nuoremmille. Ja siinä on sitten aivopesty lauma valmiina.

  Ehkä kannattaisi solvata muilla sanoilla kuin ”white trash” sen maan kantaväestöä joka elättää ja vaatettaan tuonkin mustan. Muutoin sattaa huomata kuulevansa ”black trash” tai ”nigger trash” huutelua.

 • Arja Heino

  Vastaa

  nyt kun nimet tiedetään niin ulos maasta

 • Sexbeast

  Vastaa

  Oikeansuuntaista kehitystä tuon on jos on totta. Hyvä kun joku nais sukupuoltakin laittaa ojennukseen. Siinä vaiheessa kun suomalaiset naiset osaavat antaa seksiä ilman että sen eteen täytyy epäoikeudenmukaisesti nähdä kohtuutonta vaivaa niin siinä vaiheessa he sen kunnioituksensa ansaitsevat. Koskee maksuttomia naisia. Maksulliset ovat arvostettavia mutta seksin saannin oikeuden seksin tarpeen tärkeyteen nähden yhteiskunnalta tulee edellyttää parempaa vastuuta myös ihmisten seksin tarpeen toteutumisen edistämiseksi. Seksin saanti toiselta ihmiseltä sillä edellytyksellä että osapuolet ovat keskenään samaa suuntausta edustavia ja sen suuntauksen mukaisia (tarkoittaa että heterolla vain oikeus vastakkaiseen sukupuoleen ja homolla vain oikeus toiseen homoon. Lesbolla vain oikeus toiseen lesboon) on oltava perusoikeus perustavaa laatua oleva ihmisoikeus ja esimerkiksi näin ollen maksullisiin pääsy tulee taloudellisesti kansalaisille etenkin vähävaraisemmille turvata kuten seksin kanssa yhtäläiset hyvinvointiin vaikuttavat tärkeät tarpeet toisena hyvänä esimerkkinä ravinto. Yksikin vasten tahtoisesti ilman seksiä jäävä tai mahdollisesti jopa kokonaan vasten tahtoisesti puutteessa elämään joutuva on liikaa. Seksin saanti aidon seksin saani eli seksin saanti toiselta ihmiseltä esimerkiksi heterolle vastakkaiselta sukupuolelta on oltava varmaa jokaiselle seksin tarpeiselle seksiä haluavalle. Seksilakeja tulee muuttaa siten että niissä aletaan huomioimaan paremmin myös seksiä saavan seksiä haluavan osapuolen tahto. Että seksin saannin oikeus määritellään paremmin ja sitä edistetään ja vahvistetaan verraten tähän astiseen. Näin minä sen määrittelen katson ja koen. Nykyinen tilanne on yhteiskunnallisesti sekä vallitsevien ajatustapojen ja yhteiskunnan arvojen kannalta anteeksi antamattoman epäoikeudenmukainen. Törkeä unohdus unohtaa yhteiskunnalta kansalaisilta päättäjiltä prioriteettijärjestyksestä yhtenä tärkeinpänä näinkin tärkeä hyvinvointiin elämisen arvoiseen elämän mahdollisuuteen vaikuttava tarve. Tämä on se asia jonka puolesta Suomea suomalaisia kuuluisi herätellä. Jonka puolesta puhua ja jonkun tehdä myös politiikkaa. Omakohtaisesti pyrin asiaan vaikuttamaan tällä tavoin kansalaisvaikuttamalla. Pitämään aihetta vähintään esillä tuomalla keskusteluihin.

  • Seppo-Sisko

   Vastaa

   Tämä oli hyvä puheenvuoro. Tuli ihan vedet silmiin tätä lukiessa.

   Voiko seksin saaminen tai saamattomuus johtua omista valinnoista tai teoista? Onko seksiä vaativalla vain oikeuksia, mutta ei velvollisuuksia?

   Nykyisen tiedon mukaan muslimi”miehillä” ja neekeri”miehillä” on vakiintuneeseen yhteiskuntajärjestelmään perustuvana ihmisoikeutena seksin saaminen. Tämähän ei enää aikoihin ole koskenut valkoista miestä. Kun tämä muinainen järjestelmä osoittaa murtumisen merkkejä, muslimeilla ja neekereillä on suuria ongelmia ja hätää. Harva näistä on oikeasti sellainen yksilö, joka pystyisi itse ansaitsemaan seksiä joko omilla teoillaan tai kyvyillään.

   Kuinka moni nykyisistä ja tulevista muslimeista ja neekereistä on saanut alkunsa raiskauksen hedelmänä? Näitä kulttuureja sivusta seuranneena voinee todeta, että hyvin moni muslimi ja neekeri on ja on ollut ei-toivotun kohtaamisen tulos. Ei-toivotut harvoin osaavat kunnioittaa toisia.

 • Orvokki

  Vastaa

  Miksi ko. kokoomuspolitiikko on poistanut kirjoituksensa? Oliko se peräänsäpitämätön? Miksi asiasta ei tehty rikosilmoitusta, esim. laiton uhkaus ‑perusteella?

 • Nimetön

  Vastaa

  Tämä tieto ei ole totta, kaikki ovat poistaneet tämän asian sosiaalisesta mediasta.

 • Hans Parvikoski

  Vastaa

  Yle on aina ollut suomalaisvastainen.

 • Reijo Koivunen.

  Vastaa

  Miksi nämä urhot on lähteneet kotimaastaan karkuun yksin ? Eivät ole ottaneet toista sukupuolta olevia mukaan siltä varoin että sattuis tulemaan tarvetta sexistä ! Että osaavatkin olla yksisimäistä porukkaa !

 • Nimetön

  Vastaa

  Kaikki ovat ala-ikäisiä lapsia ja eivätkä edes olleet tapahtuma paikalla. Tämä on kyllä törkeä rikos

 • General Lee

  Vastaa
 • Prof. TomTom

  Vastaa

  No nyt on asiaa ns valtamediassakin kun tummat ”teinipojat” on saaneet pahan mielen kun tytöt on kiusanneet :-/

  • Nimetön

   Vastaa

   Kaikkien nimet jotka mainitsit ovat ala-ikäisiä. Se ei ole hyväksyttävää

 • Lukija

  Vastaa

  Postiosoite Suvela Warriorsille on:
  Ullanmäki 2 B 18
  02750 ESPOO

  Oletan että pääjehu asuu tuossa osoitteessa.

 • abla

  Vastaa

  Törkeästi valehdellaan, osa pelaajista ei ollut edes paikalla. Tästä nostetaan syytettä.

 • Passer-by

  Vastaa

  Sun ”syytteilles” nauraa lyhtypylväätkin.

 • WHOIAm?

  Vastaa

  Olette aikuisia ihmisiä ettekä osaa käyttäytyä. Olette kaikki rasisteja ja luulette että me valkoiset ollaan parhaita niinku tf?? Vittu sillä vitun ihon värillä tai maalla ei ole mitään vitun väliä. Miettikää mitä täällä netissä sanotte, sillä jos joku oikein suuttuu niin voi mennä tämäkin alas.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi