Espoolaistyttöjen pesisjoukkue halusi pelata omalla vuorollaan – koripallojoukkue uhkasi raiskauksella

Koripallojoukkueen mukaan tyttöjoukkueen edustajat olivat myös rasisteja.

Väestönvaihto

Espoolaistyttöjen pesäpallojoukkue Espoon Pesis ja monikulttuurillinen koripallojoukkue Suvela Warriors.

Espoolainen kokoomuspoliitikko Emmi Eteläsalo-Holmberg kertoo Facebook-sivullaan Espoossa tapahtuneesta yksittäistapauksesta, jossa paikallinen tyttöjen pesäpallojoukkue halusi pelata omalla vuorollaan liikuntatilassa. Edeltävällä vuorolla pelannut koripallojoukkue ei malttanut lopettaa pelaamistaan, joten he päättivät syyttää pesäpallojoukkueen väkeä rasisteiksi ja uhkailivat näitä raiskaamisella.

Koripallojoukkue Suvela Warriors.

Ei ensimmäinen kerta

Asianosaisina oli koripallojoukkueena Suvela Warriors ja pesäpallojoukkueena Espoon Pesis. Koripallon pelaajat olivat lisäksi kuvanneet tyttöjä sekä uhanneet julkaisevansa videot ”white trashista”.

Eteläsalo-Holmbergin mukaan kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun vastaavaa on tapahtunut.

”Olen erittäin pahoillani, että lasten- ja nuorten urheiluharrastuksessa joutuu kohtaamaan tällaista pelkoa. Pelko on aiheellinen, sillä tämä tapahtuma ei ollut suinkaan ensimmäinen”, hän kertoo.

Emmi Eteläsalo-Holmberg Espoo Espoon Pesis Kokoomus Kotimaa Pesäpallo Rappiokulttuuri Rotu Suvela Warriors Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

53 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Määrittele joku rasistiksi ja saat raiskata hänet. Kuinka innovatiivisia nuo espoolaisnuorukaiset ovatkaan. He ansaitsevat tunnustuksen ihan presidentin puolesta. Näillä lähti Suomi nousuun.

  • huihai

   Vastaa

   Eiköhän presidentiltä tule pyörät palkinnoksi?

   • N.N.

    Vastaa

    Liikkuessasi kannattaa tiettyä väriä pitää silmällä vaikka se näyttää hyvin viattomalta.

 • Los6666

  Vastaa

  ai white trash 😂 no rasistisompanssit ne siellä mölyää… voiko noilta olettaakkaan mitään normaalijärkistä käytöstä? no ei

 • kang 'n' shieeet

  Vastaa

  Raiskaaminen, koripallo, rap-musiikki. Ihmiskunnan kehittyneimmän rodun kuninkuuslajit.

  • Nimetön

   Vastaa

   Äö on sama kuin kengännumero

   • Timi

    Vastaa

    Paljon paljon pienempi…

   • Toffo

    Vastaa

    Mikä on ”äö”?

    • Fatwantarkistaja

     Vastaa

     Täytyy kysyä viidakon villi-ihmisiltä. Kuvassa heillä näytti olevan kengät. Sieltä se tieto löytyy.

     Kuvia oli monta, en tarkoita mitään tiettyä kuvaa, rasismista aivan turha syyttää. On niitä viidakoita pohjoisessakin, jos jollekulle tuli heti mieleen Tarzan, apinain kuningas. Itse olette rasisteja, jos näin kävi, hävetkäätten.

     • Matias Tuominen

      Ei taida itselläkään se ”älykkyys ösämäärä” hirveän suuri olla.

     • Tatias muoninen

      Matias tuominen oletko nyt urasi huipulla kun pääsit kirjoitusvirheestä vittuilemaan?

 • Nimetön

  Vastaa

  Äbläwäblä uggabukat vittuilee ja naureskelee, koska tietävät, että kukaan ei tee mitään.

 • Neurologi Nukänen

  Vastaa

  Neekerit ei ymmärrä yhteisen omaisuuden tai yhteisten sääntöjen päälle mitään, se on huomattu ihan elävässä elämässä kaikkialla. Heimokulttuuriaivoiset eivät käsitä omaa heimoaan korkeampia yhteiskunnallisia rakenteita tai arvoja, heille ne ovat vain tyhmien ihmisten hölynpölyä ja siten vain oikeutettua hyväksikäyttöä varten olemassa. 

  Ei näille paljoa demokratiaanpakottamisoperaatiot auta, ei niin Lähi-Idässä, Afrikassa kuin Suomessakaan; voi tulla vielä uusi buumi maallemuutosta meilläkin.

  • Mossberg

   Vastaa

   Sen takia tarvitaan ihmisiä jotka laittavat nämä ruotuun.

 • Jesse

  Vastaa

  Kaavoitus on mennyt pahasti pieleen, samoin yhteisöllisyys ja kotouttaminen. Lisärahalla tuo vyyhti on ratkaistavissa .…..

 • Rabändelii

  Vastaa

  Eikä vain voi vaan on alkanut jo, suomessa ja globaalisti. 

  Kas villit valuvat automaattisesti tsadiin.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ”Rasisti” on varmasti ensimmäisiä sanoja, joita neekerit oppii Suomeen saapuessaan, siihen se sanavarasto sitten yleensä jääkin.

  • Makkonen

   Vastaa

   Miten elukkajoukkue sai rangaistuksen vai saiko?

   Milloin hallitus ymmärtää ettei afrikasta, lähi-idästä tulevat kykene elämään meidän yhteiskunnassa.

   Hyshys asenne ja nuollaan alemman rotujen edustajia.

 • Tyrsky

  Vastaa

  Kantaväestö korvataan.

  ”Alueella havaittiin vuosituhannen alussa ”valkoisten pako” ‑ilmiötä. Ilmiöllä tarkoitetaan tilannetta jossa kantaväestö alkaa vältellä asuinaluetta ja muuttaa sieltä pois, kun samaan aikaan maahanmuuttajien osuus alueen väestöstä on kasvanut tarpeeksi suureksi. Vieraskielisten osuus on kasvanut Suvelassa vuosina 2000–2018 7,6 prosentista 37,4 prosenttiin.”
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suvela

 • Fundeeraaja

  Vastaa

  Minkähänlaisen aatteen yhdistys tuo suvela warriors ry on?
  https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/suvela+warriors+ry/30999337

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Enpä osaa sanoa. Luulin joukkoraiskaamisen olevan rodullisen ominaisuuden. Aivan uusi aate mulle. Tai nythän kyseessä on joukkue, jossa valmentajaa myöten kukaan ei ole eri mieltä.. nyanssieroja lopulta.

 • Diana

  Vastaa

  Rikosnimike: laitoin uhkaus

  Suosittelen lähestymiskieltoa koko joukkuueelle, loppuu tuonkin raiskausfantasiaryhmän tyhjänpäiväinen pompottelu

  • Sepeteus

   Vastaa

   Tytöt ottaa pesäpallomailan mukaan ja harjoittelee kunnarin lyömistä noitten ”rasistien” päillä !!! Onhan vähän isompi, mut tyhjempi harjoitus pallo !!!🤣

 • Riku Laine

  Vastaa

  Luulevat olevansa euroopan omistajia ja suvakit ovat toiminnallaan edesauttaneet tuollaista ajattelua musuhusuilla.
  En voi sanoin kuvata kuinka paljon halveksin musuhusuja ja suvakkeja.

  • Suomi

   Vastaa

   Naulan kantaan Riku. Kyllä Eurooppaan ollaan levitetty syöpä ja se vaan laajenee ja pahenee.

 • Sitä saa mitä tilaa

  Vastaa

  On tilastollisesti erittäin pieni todennäköisyys, ettei tyttöjen pesisjoukkueesta löydy yhtäkään suvakkia.Saiskohan tämä ”yksittäistapaus” silmät aukenemaan? Vai käännetäänkö tämäkin suomalaisten syyksi?

 • Tapsa Karin Pekka

  Vastaa

  Onneksi täältä swamimaasta pääsee vttuun…

 • Seppo-Sisko

  Vastaa

  Neekerit ovat vieraslaji Suomessa.

  Vieraslajit pitäisi kitkeä täältä pois varsinkin, kun sopeutuminen paikallisiin oloihin on hyvin heikkoa.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Varsin loistavasti ovat sopeutuneet, ottivat heti vallan. Joko kuolemme pois, tai yritämme laittaa hanttiin. Komeasti olemme häviöllä tässä pelitilanteessa.

 • Lars

  Vastaa

  Pyrkimykset järkevään sekä rakentavaan dialogiin simpanssilauman kanssa ovat tuhoon tuomittuja. Ainoa kieli mitä nämä puoliapinat ymmärtävät, on ikävä kyllä väkivallan ja voiman kieli.

 • Kainuunkonkari

  Vastaa

  Tälläisen aatteellisen yhdistyksen julkinen rahoitus on lopetettava ja yhdistyksen johtajien on kannettava rikosvastuu laittomasta uhkauksesta, sekä yhdistys lopetettava. Koska julkista rahoitusta on mitä ilmeisimmin perusteltu ”kotouttamisella”, on vastaavat ”aatteelliset yhdistykset” myös tutkittava tarkkaan. Paras ratkaisu olisi tietysti kotouttaa koko porukka Afrikkaan.

 • jukkis

  Vastaa

  hyvää oppi tekee terroristillekin! Saattaa näköala laajentua ja suvaitsevaisuus lisääntyä!
  Tuli heti turvallinen olo Taposen kommentin jälkeen.

 • vilen jorma

  Vastaa

  -umalauta noiden paahtuneiden ‑unapäiden olis hyvä poistua maasta ja olla vaan omissa piireissä ja pitää ‑urpansa kiinni.

 • Julius Caesar

  Vastaa

  matalan ÄO:n ali-ihmiset käyttävät hyväkseensä maanpetturi lakeijoiden antamaa affirmative actionia. Kaikella on loppunsa , kuten näillä mustilla rasisteillakin. Kun pikku hatut ja heidän marionettinsa menettävät vallan niin silloin loppuu mustien ja arabien etuoikeudetkin Euroopassa

 • juha.

  Vastaa

  Korkeasaari olisi oikeampi paikka näille apinoille!

 • juha.

  Vastaa

  Nämä kädelliset eivät kuuluu Suomeen. Somalit ovat Afrikan ”mustolaisia”. Tämän tietävät kaikki ne Afrikan mantereen asukkaat, jotka ovat saaneet kunnian jakaa nuo kokemukset keskenään. Synnynnäisiä rikollisia, jotka eivät rehellisellä työllä itseään elätä toisin kuin suomalaiset, joiden oma maine on aivan toista luokkaa kaukomailla, jonne tuo ahkera, rehellinen ja suoraselkäinen pieni kansakunta on muuttanut tekemään työtä eikä elättämään itseään kuin ruhtinaat muitten hankkimalla pääomalla ja vaivalla. Yhteiskunnan eläteiltä aina vihreään puolueeseen saakka pois kaikki salivuorot. Tämä maa on suomalaisten, suvakit ”lemmikkeineen” voivat mennä mereten taa. Emme jää itkemään jälkeenne. Päinvastoin! Silloin vasta meidän elämme alkaa!!!

 • Nimetön

  Vastaa

  Olisiko vuoron peruminen merkki warriorsille väärinkäytöksistä. Säännöt ja aikarajat koskevat luonnollisesti kaikkia salivuorojen käyttäjiä.
  LW

 • Hyperborean

  Vastaa

  ”Vieraslaji ja haitallinen vieraslaji (EU)
  Vieraslajit ovat lajeja, jotka ovat levinneet luontaiselta levinneisyysalueeltaan uudelle alueelle ihmisen avustamana joko tahattomasti tai tarkoituksella. Vieraslaji on ihmisen myötävaikutuksella ylittänyt luontaiset leviämisesteet, kuten mantereen, meren tai vuoriston. Tulokaslajit puolestaan tulevat maahamme omin voimin luonnollisesti leviämällä. Yleensä vieraslajit sopeutuvat huonosti uuteen elinympäristöönsä ja tuhoutuvat nopeasti. Joissakin tapauksissa vieraslajit kuitenkin menestyvät, muodostavat lisääntyvän kannan ja vakiintuvat osaksi uutta elinympäristöään.Jotkin vieraslajeista menestyvät erityisen hyvin ja ovat huomattava uhka aiheuttaessaan vakavaa vahinkoa alkuperäislajeille, ekosysteemeille, viljelykasveille, metsätaloudelle tai muille elinkeinoille. Ne voivat myös aiheuttaa huomattavaa taloudellista haittaa vaikuttamalla ihmisten, eläinten tai kasvien terveyteen tai kiinteistöjen arvoon. Haitat voivat myös olla sosiaalisia tai esteettisiä.”

  Näin siis kerrotaan jopa eu:ssa. Tosin kädellisistä yksi ryhmä taisi jäädä määritelmän ulkopuolelle. Mutta valkoinen suomalainen vaan on rasisti ja paha ihminen, kultamunat vaan toteuttavat toiseuttaan sillä ”paremmalla” tavalla. Olisi jännä nähdä mitä tapahtuisi, jos kantakansalaiset alkaisi toimia näiden tulokkaiden tavoilla, voisi olla harmonia aika kaukana.

 • Antti Junttila

  Vastaa

  Afrikassa on 54 valtiota. Yhdelläkään ei mene hyvin. Onkohan siihen jokin syy?

  • Riku Laine

   Vastaa

   Onhan siihen syy laiskuus ja tyhmyys ne ei osaa tehdä yhtään mitään ja sitten kun joku (valkoinen) yrittää vähän avittaa niitä maanviljelyllä niin mitäpä tekee marakatit (anteeksi marakatit) ne tappaa sen maanviljelijän siis ruokkijansa todella hämmentävää toimintaa.
   Sitten sitä ulistaan siellä kuorossa kuinka ei ole mittää, ei ole ruokaa ei ole vettä vatsakin ummella ja rahhaa ei ole (met halutaan että muu maailma elättää).
   Kestääpä sinne laittaa rahaa, avustuksia kun nekin katoaa matkan varrelle ja todellisuudessa se pieni nälässä oleva neekerilapsi hyvä jos saa edes pienen pussin maitojuomajauhetta että se niistä avustuksista.

   Sotia ja tappaa ne tietysti osaa ja sitäkin huonosti hyvä jos ilman neuvoja saa ak-47 kasaan olette varmaan nähneet videoita kun niillä aseet räjähtää kynsille.
   Sitten niiden pitää lähteä vaeltamaan sieltä eurooppaan jakamaan ”viisauttaan” muille ja surullisen tuloksenhan olemme huomanneet täällä Suomessakin ja Ruotsihan on jo menetetty.

 • IKirouta

  Vastaa

  ”Espoolainen kokoomuspoliitikko Emmi Eteläsalo-Holmberg…” Vinkuu. Itse on ollut tämän rikkauden sinne haalimassa!
  ”Tulijoiden motiivien arvostelu ON rasismia!” Sanoi pikku Petteri Orpo! Hän oli sisäministerinä silloin…2015!
  Tämä Emmi vois pitää turpansa kiini ja kyntäisi just sitä mitä on kylvetty!
  Minä olen pahoillani Espoon-tyttöjen puolesta ja Kokoomus-politruukkien munattomuudesta!

 • Pk

  Vastaa

  Jos tulee uudemman kerran ongelmia varattujen vuorojen kanssa niin ilmoittakaa siitä heti niin kasaamme porukan ja tulemme takaamaan varatun vuoron paikanpäälle

  • Älyhoi

   Vastaa

   Taisi olla Espoon Pesiksen vuoro käyttämättä ihan muutaman kerran…periaatteessa näistä varatuista ja käyttämättä jätetyistä vuoroista pitäisi makaa kallis hinta.
   Ei taida olla Kannun valvontakaan ihan kohdillaan, jos tieto ei kulje liikuntapalveluun.
   Kyllähän nämä viestit tässä ketjussa ovat aivan ala-arvoisia.
   Eiköhän eletä ja anneta kaikkien muidenkin elää.
   Äärettömän hyvää työtä tekee koripallopoikien kanssa valmentaja ja ihan pyynteettömästi. Joskin kovaääninen on hän.😂

   • Levanteri

    Vastaa

    Mikä on pyytetöntä työtä? Kerro kuka noiden ”korispoikien” vuoron maksaa tai mistä tyo yhdistys kerää varansa?

   • Pamela Possu

    Vastaa

    Joo,me eletään kyllä ja annetaan muidenkin elää,mut nää Sulapölövarriksset ei anna.Jos tänne tullaan uhkailemaan suomalaistyttöjä raiskauksella,niin kantsii muistaa,että Suomessa tuollainen uhkaus on rikos eli laiton uhkaus.Olen opettanut omille tyttärilleni kuinka puolustautua,jos ei pääse pakoon hyökkääjää.Osaavat myös käyttää pesismailaa,pallon ku pallon lyömiseen..

 • lereviri

  Vastaa

  Vaikea noita neekereitä on tunnistaa kun kaikki on ihan samannäköisiä

 • feministi

  Vastaa

  Milloinkohan korisjengillä on seuraavat harjoitukset? Tytöthän voisivat ilmestyä pesismailojen kanssa vaatimaan vuoroa itselleen, ja katsoa, mitä tapahtuu.

 • Levanteri

  Vastaa

  Kukahan noiden Suvela Warriorssin harjoitusvuoron maksaa? Samalla voisi joku selvittää mitä kyseisen yhdistyksen takaa löytyy, paljonko yhteiskunta avustaa ko yhdistyksen toimintaa. Epäilen että tyttöjen pesisjoukkue ei yhteiskunnan avustuksilla harjoittele, toisin kun tuo korisjoukkue? Se on sitä tasa-arvoo jota vihervasemmisto toitottaa…

 • assari

  Vastaa

  Kuubalaisen koripallojoukkueen jäsenet kuvasivat tekemänsä raiskauksen ja tuomion antamisen jälkeen äärisuvaitsevainen lakimies Esa-Pekka Hänninen vaati, että raiskaajien on saatava pelata myös vankeusaikanaan eli vaania uusia joukkoraiskaus tilaisuuksia.

  https://static.mvlehti.net/uploads/2016/09/kuubalaispelaajat-kuvakaappaus.jpeg

 • Aito Kantasuomalainen

  Vastaa

  Ulos Suomesta ja Ohisalo mukaan!

 • Petri

  Vastaa
 • ruotsinsuomalainen

  Vastaa

  Itse kannan kyllä mielelläni ennen (rasistin titteliä),kun lastenraiskaajan tai edes lapsia raiskauksella uhkailleen titteliä.Ja tämä on taivahan tosi*** Yhtä tosi on muuten sekin,että ei tuolle joukkiolle mitään rangaistuksia tuostakaan rikoksesta tule.Ja ne tietävät sen.

 • Jari

  Vastaa

  Ihmetellä pitää. Uutinen on absurdi. Uusi normaali velvoittaa vaikenemaan tällaisista. Lukiessa tätä ketjua huomaa ettei rakentava keskustelu ole enää mahdollista. Nykynormein nämä kommentit ovat vakavia rikoksia, vaikka kehenkään ei ole sattunut, ainoastaan tosiasioita on kuvattu ja kommentoitu ja ainoat uhatut on Espoolaistytöt.
  Lopputulos on yhteiskunnalle paljon työtä viharikosten tutkinnassa, tuomitsemisesta ja tuomion täytäntöönpanossa. Moni ylikoulutettu koulukiusattu tienaa tällä elantonsa.
  Ai niin. Tuleehan siinä kaupanpäälle muutama raiskaus ja mamutaustaisten seksuaalirikollisten sopeuttamisohjelma. Sinne voidaan palkata kokemusasiantuntijaksi muutama maahanmuuttajataustainen kalliokaiverrus-suomi-kalliokaiverruksen ‑tulkki. #hallituksentyöllisyystavoite

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi