Juutalaispoliitikko vaatii hakaristilipun kieltämistä Suomessa

Yle ja MTV otsikoivat, että "Suomi harkitsee hakaristilipun kieltämistä", ikään kuin suomenjuutalaisten vaatimus nauttisi jonkinlaista kansansuosiota oikeiden suomalaisten keskuudessa.

Sionismi

Kokoomuksen juutalainen kansanedustaja Ben Zyskowicz kertoo esittäneensä, että hakaristiliput kiellettäisiin laissa. Ehdotus liittyy tiedonantoon, jota hallitus valmistelee yhdenvertaisuuden ja syrjimättömyyden edistämiseksi.

Ylen tietojen mukaan asiasta on keskusteltu työryhmässä valmisteluvaiheessa ja harkinta on nyt poliitikkojen pöydällä. Asiasta ei ole hallitusryhmien välillä vielä yksimielisyyttä.

Vaatimuksen pehmentämiseksi Zyskowicz sanoo esittäneensä, että myös Neuvostoliiton symbolit, kuten sirppi ja vasara, kielletään. Neuvostoliiton ja yleensäkin kommunismin tunnetuimpina oppi-isinä muistetaan muun muassa juutalaiset Karl Marx, Vladimir Lenin ja Lev Trotski.

Lähde: Yle

Ben Zyskowicz Hakaristi Kokoomus Kotimaa Poliittiset viholliset Rotu Sensuuri Sionismi Suomen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ransu

  Vastaa

  Sateenkaariliput ja muut vastaavat symbolit nimenomaan lisää syrjintää ja yhteiskunnasta poikkeamista. Samalla myös ne pitäisi kieltää, jos tässä symboleiden kimppuun hyökätään.

  • Messerschmitt

   Vastaa

   Kielletään kaikki symbolit.

 • TT

  Vastaa

  Tällainen pelleily tekee hakarististä entistä suositumman. Kielletty hedelmä houkuttaa. En kannata myöskään sirpin ja vasaran kieltoa. Neuvostoliitto oli yksiselitteisen paska maa sen ajan länteen verrattuna, mutta pitäisi olla mahdollista tutkia myös sen joitakin hyviä saavutuksia tai hyviä vaikutuksia. Neuvostoliitto teki olemassaolollaan länsimaiden työväestön oloista parempia, koska lännen johtajat pelkäsivät työväestön radikalisaatiota ja siirtymistä kommunistileirin kannattajiksi. Myös Natsi-Saksassa oli paljon hyvää. Ilmiöiden typerä demonisointi tekee asioiden tutkimisesta mahdotonta.

  • Nimetön

   Vastaa

   Nimenomaan sen ajan länteen verrattuna.

   Nyt halutaan pyyhkiä pois kaikki historia joka edes jollain tavoin liittyy 30–90 luvun tapahtumiin.

   Samalla ollaan toistamassa täysin samoja virheitä joita tuona aikakautena tapahtui, ympäri maailmaa.

   Ja onko yllätys kun tarkastellaan tahoja jotka nyt tämän tapahtumassa olevan takana joka tavoitteeltaan tulee olemaan tilanne jossa Stalin, Hitler ja kumppanit kadehtien katsoisivat.

 • Lguru

  Vastaa

  Zyklo-Ben voi suksia takaisiin Puolaan, Israeliin vai mistä ikinä on tullutkaan.

  • Salomon

   Vastaa

   Zyklo-Ben!!! Hahaha!! aina joku keksii jotain uutta

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä on ihan täyttä pelleilyä.
  Mielenosoituksissa näitä lippuja ei juurikaan ole käytetty (jos sitä kohumielenosoitusta ei lasketa).
  Meinasivatkohan nämä, että ihan kotioloissakin lipun seinällä pitäminen on jatkossa laitonta ja ne, joilla lippu on, ottavat sen kiltisti pois?
  Hassuja kuvitelmia.

  Nyt noin 80 vuoden päästä aletaan ajaa entistä kiivaammin hakaristilipun kieltämisiä ja kaikenlaisen kuuteen miljoonaan lampunvarjostimeen kohdistuvaa kriittisen keskustelun kieltämistä.
  Aiheesta ei edes haluta käydä avointa ja rehellistä keskustelua, koska nämä kieltoa vaativat koukkunokat tietävät, etteivät he pärjää, jos asioita aletaan julkisesti raaputtamaan pintaa syvemmältä.
  Siksi vaaditaan ja laaditaan ”vihapuhelakeja”

  Miksi suurimman vihanlietsojan symbolia, eli daavidin tähteä Benkku ei vaadi kiellettäväksi?

 • Kari k

  Vastaa

  zyskowich:n migreenistä huolimatta vaikea luopua vallasta

 • Schlageter

  Vastaa

  Viron valtiollinen valhemedia ERR uutisoi tästä väittäen, että Suomessa harkitaan hakaristin kieltämistä – siis hakaristin, ei pelkästään hakaristilipun.
  Minusta kieltää pitäisi vihaa ja sortoa symboloivat tunnukset, ennen kaikkea Daavidin tähti, sekä lipussa että siitä erillään.
  Puolanjuutalainen Zyskowicz voisi jo jättää Suomen asioihin sekaantumisen, sitä hän on jo harrastanut liiankin pitkään. Sellainen aiheuttaa antisemitismiä.

 • Simo

  Vastaa

  Kieltääkö hän myös ukrainan armeijan käyttämät natsisymbolit, vai saako natseja aseistaa…

  Times of israel ja Hareetz lehti olikin kerännyt huiman kuvakollaasin kyseisisen armeijan lipuista ja logoista kysellen, että miksi tällaisia tuetaan, mutta ukrainan 50% juutalainen hallitus sanoi, että natsit on ok kunhan eivät tapa herrakansaa.
  Kannattaisiko benin pikkasen kuunnella ylempiään ja lopettaa turha öyhötys jostain lipuista, siellä ne ajelee suomalaisilla paseilla liput liehuen joten tekopyhyys haisee ja paljon

  • Että näin

   Vastaa

   Ja eivät historiaansa muista. Aikoinaan kun saksan armeija astui ukrainan maaperälle, saksalaisten oli suojeltava juutalaisia ukrainalaisilta (kas kummaa kun eivät hekään halunneet näitä maaperälleen), vaikka suuri osa ukrainalaisista otti saksalaiset vapauttajina vastaan kommunismin ikeen, nälänhädän yms. hyvyyden sijaan.
   Muutamia vuosia sitten jonkun silmäätekevän koukkunokan vierailun aikana esiteltiin ukrainan (kommunistien järjestämän) holokaustisen muistomerkki, jolle tämän vieraan piti seppele laskea. Mutta vieraspa tuumasi että nämä eivät voi sanoa kansanmurhaa holekaustiksi koska se on vain juutalaisten ”TM” .

 • Pekka j

  Vastaa

  vaatiiko kansanedustaja myös ilmavoimien lippujen kieltämistä, aika monessa on hakaristi? Entä hautausmailla, useita hakaristejä ?

 • Minä

  Vastaa

  Pelkkää kuvittelua, että lippuja ja symboleja kieltämällä aatteet katoaisivat.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Juurikin näin, käy päinvastoin.

 • Salomon

  Vastaa

  Mitäköhän ben seuraavaksi? Ben on varmaan pötköllään taas jossain katuojassa, raitavaate päällä, tähti rinnassa, samalla kun joku vielä kuvaa. Joku juoksee hakristilippu selässä, kone-pistoolilla ilmaan ampuen ja vähän beniä hivotellen tietysti

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Neuvostoliiton ja Kolmannen valtakunnan viralliset valtioliput halutaan kieltää, mutta jostain syystä seksuaalikieroutuneiden amerikkalaistaustainen sateenkaarilippu pitää nostaa kaikkien Suomen kuntien lipputankoihin?

 • Nimetön

  Vastaa

  Ihan rauhassa voivat kieltää, liput on ja myös tatuoinnit

 • Musta ase

  Vastaa

  Siitä se lähtee. Pian on kiellossa kaikki sodasta vihjailevatkin liput laput ja veistokset. Ei tuo Ben ole aiemmin tällaiseen tyyliin vauhkoontunut joten taustalta löytyy varmasti ne pääkynttelikön sytyttelijät jotka eivät muuta teekään kuin laskevat kuuteen miljoonaan päivittäin. Mistä nyt kiikastaa tällainen vauhkoontuminen NATOon liittymisen jälkeen, sieltäkö se käsky on lähtenyt.

 • John Wick 2.0

  Vastaa

  Mitä? Kalansilmä herännyt torkkupeiton alta. …tsydyy ja nyt laitan Erikan soimaan. Hei kaasunaama-Benjamin,mistä löytyy ne satunne 6 miljoonan nimet.? Judet on maapallon syöpä numero yksi. Tosin vituttas tallustella kylillä tuommosen kuomunenän kanssa,hyi vittu.

 • Mikko W

  Vastaa

  Sirppiä ja vasaraa käyttää edelleen Kiinan kommunistinen puolue eli Kiinakin menee boikottiin ?

 • Anonyymi

  Vastaa

  ”Vaatimuksen pehmentämiseksi Zyskowicz sanoo esittäneensä, että myös Neuvostoliiton symbolit, kuten sirppi ja vasara, kielletään”

  Olisiko myös kiellettävä puolikuun symboli?

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Ei Zyklo B:n koukkunokka mitenkään pahimmasta päästä ole; ei nokka miestä pahenna, älyttömät puheet kylläkin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi