Maahanmuuttajalle 3 kuukautta ehdollista huumerikoksista

Rikokset tapahtuivat Espoossa ja Helsingissä.

Väestönvaihto

Syytteiden mukaan Abd Alrhman Kreedy (1.1.2006) on aikavälillä 11.6.2022 – 6.11.2022 levittänyt, myynyt ja hankkinut kannabista useita kertoja. 6.11.2022 hän piti hallussaan 3,49 grammaa hasista.

Elokuussa 2022 Kreedy on sopinut nimimerkki Taten kanssa 480 gramman kannabiskaupoista siten, että Tate luovuttaa tuntemattomaksi jääneelle henkilölle kannabiserän maksua vastaan. Kreedy on sopinut tapaamisen osapuolten välille ja 480 grammaa kannabista on tapaamisen myötä siirtynyt tuntemattomaksi jääneen haltuun.

Kreedyltä takavarikoitiin 1455 euroa, josta vain 120 euroa on hänen mukaansa saatu huumeiden myymisellä. Loput rahoista olivat kuulemma hänen ”säästöjään”, kuten isältä saatua lapsilisää ja tädiltä koulun päättymisen jälkeen saatua lahjarahaa. Oikeus ei pitänyt selitystä uskottavana.

Kreedy on jo tuomittu 14.6.2023 Helsingin käräjäoikeudessa kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja valvontaan. Käräjäoikeus katsoi, että nyt tuomittava rangaistus voidaan myös määrätä ehdollisena ja ilman valvontaa.

Kreedy tuomittiin huumausainerikoksesta nuorena henkilönä ja avunannosta huumausainerikokseen nuorena henkilönä kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Kreedy tuomittiin menettämään valtiolle rikoshyötynä 1455 euroa. Valtion varoista maksetaan Kreedyn asianajajalle valtion varoista yhteensä 3287,71 euroa, mikä jää valtion vahingoksi.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 232244)

Espoo Helsinki Huumeet Kannabis Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  Nämä abdullahit syyllistyen huumebisnekseen ja käyttöön osoittaa kyttyrän olevan vailla isompaa intoa noudattaa yhteiskunnassa olevia lakeja, pois potkittava äidiltä ja isältä lahjaksi saadut rahat takavarikoitava, jolla kyttyrä osallistuu matkan kustanuksiin kotiseudulleen, joka on toivon mukaan kaukana.

 • Se että tarina kuulostaa uskottavalta ei ole tae siitä, että tarina on totta se vain tarkoittaa tarinan olevan uskottava. Kaikki hyvät valheet ovat uskottavia. Suomi on epäoikeusyhteiskunta.

  Vastaa

  Suomalaisessa kenguru-oikeudessa jaetaan tuomiot tarinoiden ”uskottavuuden” mukaan. Ja syyttäjät ja korkeasti koulutetut ihmiset on aina hirmuisen ”uskottavia” samoihin kerhoihin kuuluvien tuomarien mielestä.

  Oikeuden mukaista olisi se, että syyttäjän pitäisi pystyä todistamaan ”uskottavat” väitteensä joko todisteiden tai todistajalausuntojen avulla todeksi.

  Suomessa syytetyn pitää pystyä todistamaan itsensä syyttömäksi vaikka länsimaiseen oikeustraditioon kuuluu kohdella syytettyjä syyttöminä kunnes heidän syyllisyys on saatu ”todistettua”.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi