Kuinka valkoinen perintö tuhottiin kouluissa ja yliopistoissa

"Lopulta kaikessa on kyse muiden rotujen katkeruudesta ja kateudesta valkoisia kohtaan."

Rotu

Partisaani julkaisee käännöksen National Vanguard ‑lehden artikkelista ”Deconstructing White Heritage”, joka kuvaa sitä, kuinka valkonationalistinen historiankirjoitus korvattiin yliopistoissa valkoisille vihamielisellä ja vääristyneellä historiantulkinnalla.

1970-luvulta alkaen ”kansan historian” (people’s history) teoria levisi akatemiassa kuin tarttuva tauti; tämä korvasi ”suurmiehen” teorian, jossa sankarit olivat pääosassa. Nyt suurmiehet esitettiin historiallisen prosessin kannalta epäoleellisina toimijoina, kun taas ”kansa” aiheutti muutokset ja ilmiöt.

Vuonna 1980 juutalainen Howard Zinn kirjoitti keskinkertaisen kirjan nimeltä Yhdysvaltojen kansan historia. Se oli tavallista juutalaisvasemmistolaista propagandaa: Valkoinen mies suoritti intiaanien kansanmurhan, varasti maan, sorti mustia ja ryöväsi kaiken rikkautensa. Näin epäsuotuisasta kirjasta kukaan järkevä ei olisi ennustanut valtaisaa menestystä – mutta juutalaisten kuristusote akatemiassa oli jo vakiintunut.

Juutalaisten myötävaikutuksella teosta alettiin käyttää historian oppikirjana lukioissa ja sen teesi (valkoisen Amerikan pahuus) muuttui aiemmin kiistanalaisesta teoriasta ainoaksi hyväksytyksi valtavirtaiseksi narratiiviksi. Itse asiassa esimerkiksi Yhdysvalloissa jokainen koulupiiri ympäri maata ahmii tällaista ideologista roskaa aamiaiseksi. Sen opettamista pidetään riskittömänä valintana.

Howard Zinn.

”Antirasistiset yhteiskuntatieteet”

21. kesäkuuta 2023 Washingtonin DC:n opetustoimikunta hyväksyi uudet antirasistiset yhteiskuntatieteiden standardit kouluihin, jotka opettavat nuoria ”analysoimaan valkoisen ylivallan ja kolonialismin haitallisia vaikutuksia Yhdysvaltain ja maailman historiassa sekä omaksumaan valtarakenteita selittäviä kriittisen rotuteorian periaatteita”.

Sankarillinen historiantulkinta ja maailmankuva ovat ennennäkemättömän hyökkäyksen kohteina. Kaiken, mikä maailmassa on suurta, jaloa ja ylvästä (käytännössä siis valkoisten aikaansaannosta), vihollisemme haluavat repiä omalle alhaiselle tasolleen sekä jauhaa sen tomuksi ”tasa-arvon” nimissä.

Hiljattain eräs ”valkoisten asiaa” väittämänsä mukaan ajava verkkosivu julkaisi seuraavan naurettavan kannanoton: ”Uskoakseni yksinkertainen valkoisen ylivallan oppi siinä mielessä, että valkoiset olisivat muita parempia, on viimeistään meidän vuosisadallamme kuollut. Aasian valtavan taloudellisen renessanssin lisäksi jokainen, joka tutkii asiaa, on tietoinen rotujen välisestä älykkyysosamääräjakaumasta ja sen merkityksestä. 1800-luvun valkoisen ylivallan teoreetikot eivät vielä tunteneet älykkyysosamäärätutkimusta.”

Kirjoittaja siis antaa ymmärtää, että koska aasialaiset ovat kyvykkäitä tehokkaaseen taloudelliseen tuotantoon, valkoisen rodun merkitys olisi kokenut takaiskun. Ja tämän väitteen takana oli vieläpä niin sanottu valkoinen isänmaallinen!

Eurooppa vastaan Aasia

Edellä kuvaamallani tavalla ajattelevat niin sanotut valkoiset roturealistit puhuvat kovaan ääneen siitä, että jotkut kiinalaiset munkit (ei Gutenberg) ”keksivät kirjapainon” ensin. Mutta tämä ei tarkoita mitään; se, mitä kiinalaiset tekivät keksinnöllä, oli mitätöntä. Kirjapaino on arvoton, jos ei ole mitään painamisen arvoista, ja niin sanottu Aasian tiikeri on paperitiikeri – ilman mitään paperille laitettavaa.

Me eurooppalaiset, Kreikan ja Rooman laaja perintö taustallamme, hyödynsimme uutta keksintöä välittömästi rakettimaisessa nousussamme ja aloitimme 500-vuotisen suuruuden marssin, jota ei koskaan tulla voittamaan (ellemme me itse tee sitä). Juuri tämä suuruus ärsyttää vihollisiamme ja menee heidän ihonsa alle. Siksi esikouluissa valkoisille lapsille valehdellaan nyt, että tämä suuruus a) varastettiin ja b) on pahuuden alku ja juuri.

Verrattuna aikaisempaan yhteiskuntatieteiden standardiin vuodelta 2006 uusin versio käsittelee nimenomaisesti ”valkoista ylivaltaa”. Päivitetyn opetussuunnitelman perusta valettiin joulukuussa 2020, kun standardeja sääntelevä komitea julkaisi ohjaavat periaatteensa, jotka linjaavat nykyisten opiskelijoiden elävän maailmanlaajuisesti yhteenliittyneessä ja kulttuurisesti monimuotoisessa maailmassa.

Ohjaavat periaatteet ovat yksinkertaiset: Kuolleet valkoiset miehet ovat historian syöpä. Perinteinen historiantulkinta on purettava ja historia on kirjoitettava uudelleen.

Valkoinen historia pyyhitään pois

Enää nuoret eivät opi valkoisten loistokkaista valloitusretkistä. Unohdettuja ovat jalot ja rohkeat miehet, jotka menivät erämaahan, raivasivat sen kehittymättömistä asukkaista, ylittivät joet, kulkivat solien läpi, kartoittivat tuntemattoman maailman ja loivat kaiken, mitä meillä on.

Ei, nyt nuoret paneutuvat rikkoutuneiden ruukunsirpaleiden, poppamiesten, mustien ”hengellisyyteen” ja Amerikan mustien ”maanalaisen rautatien” (joka ei ollut rautatie ollenkaan) tarinoihin. Nuorille luennoidaan mustien köyhyydestä, kansalaisuuksien epäämisestä, ”ryövätyistä” maista, juutalaisvastaisuuden historiasta, lynkkauksista ja rotuerottelusta. Koko historiankirjoitus on muuttunut antivalkoiseksi propagandaksi.

Uusien opetussuunnitelmien laatijat ovat toistuvasti kertoneet haluavansa ”perustavanlaatuisesti transformoida” eli muuttaa Amerikkaa. Englanninkielisessä maailmassa ”transformaatio” on tässä kontekstissa juutalainen kulttuuriliitännäinen termi, joka tarkoittaa heikentämistä ja tuhoamista. Tosiasiassa valkoista historiaa ei edes 50 vuotta sitten opetettu tarpeeksi ylpeästi ja mahtipontisesti. Jo tuolloin opettajat olivat liian heikkoja ja anteeksipyyteleviä. Sen sijaan, että valkoisten valloitusretkiä olisi juhlittu avoimesti, narratiivi sisälsi useita varauksia: ”Entäs mustat?”, ”Entäs intiaanit?” ja niin edelleen.

Ongelmistaan huolimatta 50 vuoden takaisen narratiivin ytimessä oli kuitenkin positiivinen esitys siitä, mikä oli loppujen lopuksi valkoisen rodun ylivertaisuuden loistokkain hetki: Valkoinen mies saapui Uuteen maailmaan ja loi sen. Nyt historiallinen kertomuksemme on kuitenkin pilattu täysin ”dekolonisaation” nimissä.

”Antirasismia” ja ”demokratiakasvatusta”

Kouluja neuvova komitea valmistelee tällä hetkellä uutta standardia, joka edistäisi valkoisten sankareiden ja heihin liittyvien lomien pyyhkimistä pois historiasta. Näiden tilalle tarjoiltaisiin ”antirasistista” materiaalia ja ”demokratiakasvatusta”. Tämä on suoraa propagandaa.

Enkä vastusta propagandaa sinänsä, sillä jokaisen hallitsevan kansan tulisi tarjota nuorisolleen vahva ideologinen koulutus. Kun Adolf Hitler ryhtyi rakentamaan uutta kansallissosialistista ihmistä, hän koordinoi koko opetusalan kolmannessa valtakunnassa opettamaan saksalaisten ihmisten rodullisesti puhtaan yhteisön merkityksestä.

Sen sijaan vastustan sitä, että olemme antaneet koulujen lipua pois käsistämme; jo 1930-luvulla amerikkalaisissa lukion oppikirjoissa vallanpitäjät alkoivat kirjoittaa ”ihmisten tasa-arvosta” ja ”kulttuurien sulatusuunista”. Tämä oli ensimmäinen askel kohti valkoisen rodun historiallisten saavutusten avointa pilkkaamista. Nyt he haluavat kirjaimellisesti pyyhkiä sankarimme, tähtihetkemme ja rodulliset juhlapyhämme pois kirjoista. Kolumbuksen päivä loukkaa intiaaneja ja niin edelleen.

Viholliset käyvät sotaa nuortemme mielissä

Esikoulutasolla lapsille opetetaan, että joskus säännöt ovat epäreiluja, mutta ihmiset voivat työskennellä niiden muuttamiseksi. Homoperheiden, sekarotuisten liittojen ja varauksettoman suvaitsevaisuuden kuvasto ovat lapsille arkea. Mitä seksuaalisesti perverssimpää ja rodullisesti rappioituneempaa materiaalia, sitä innokkaammin juutalaiset syöttävät sitä lapsille.

Neljännellä luokalla lapset oppivat Yhdysvalloissa nyt tarkastelemaan maansa konfliktien historiaa monikulttuuristen lasien kautta. He käyvät keskusteluita ”kolonisaatiosta” ja sen aiheuttamasta rodullisesta, uskonnollisesta, sosiaalisesta ja sukupuolisesta ”epätasa-arvosta”. Neljäsluokkalaiset analysoivat myös ”eurooppalaisen kolonisaation ja sortamisen vaikutuksia alkuperäiskansojen ihmisoikeuksiin”. Lukiolaisille syötetään tarinoita ”valkoisesta terrorismista” sodankäynnissä.

Lopulta kaikessa on kyse muiden rotujen katkeruudesta ja kateudesta valkoisia kohtaan. He haluavat repiä meidät historialliselta ja rodulliselta jalustalta omalle tasolleen. He haluavat loata meidät, koska he itse ovat loassa. Vihollisemme ovat tehneet nuortemme alitajunnasta taistelutantereen. He käyvät nyt tuhoamissotaa. He haluavat tuhota sankarimme, juhlamme ja historiamme. Mutta me taistelemme vastaan ja nousemme vielä uuteen loistoon!

Lähde: National Vanguard

Adolf Hitler Filosofia Globalismi Historia Juutalainen rasismi Kansallissosialismi Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sionismi Väestönvaihto Valkoinen häpeä Valkoinen nationalismi Valkoinen rotu Valkoisen historian tuhoaminen Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • general

  Vastaa

  Valkoisen rodun tuhoaminen ja sen saavutusten väheksyminen on juutalaisten tärkein tavoite myös USA:ssa. Sionistien ja juutalaisten yhteistyö on johtanut valkoisten yhteiskuntien rappeutumiseen globaalisti ja voidaan todeta kiistatta, että orjakauppa oli kokonaan juutlaisten käsissä.

  Kasaarimafia kuvaa sanana parhaiten juutalaisia ja sanan ymmärtäminen edellyttää tutustumista historiaan, erityisesti nykyisen Ukrainan alueella eläneeseen kasaarikansaan mikä koostuu turkkilaismongolidisestä kansasta, ei seemiläisistä!

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Valkoiset ovat toisen luokan kansalaisia ja kansanmurhan kohde. Muutama sata vuotta, ja valkoisia ei ehkä ole lainkaan.

  Kun rotu katoaa, sitä ei voi palauttaa.

 • Pohjolan maapallo neekerit

  Vastaa

  taitaapi olla niin että suufin osa valkoisista on niin syvässä psykoosissa että turhaa. muuttakaa uuteen seelantiin kalastamaan ja reenaamaan. suomalaiset ovat pohjolan neekereitä hyvä uskoisia hölmöjä juntteja! miksi tämä sivusto ei kerro kuu ja maapallo.huijauksesta mitään?

  • Ilmastonmuutosuskonto on isoin valhe

   Vastaa

   Uusi Seelanti on tyrannia. Siellä on maailmanomistajien bunkkerit ydintuhon varalta.

 • Rakuuna

  Vastaa

  valkoisten virhe on ollut antaa kehitysapua mustille. ilman apua heitä olisi vähemmän ja he voisivat keskenään paljon paremmin.

  • Jani Juselius

   Vastaa

   100 000 000 neekeriä varmaan luonto kantaisikin. Eikä tarttisi mennä sortamaan ja sorkkimaan, normaalisti kävisi kauppaa, jos se niille itselleen passaisi. Teknologiaa meiltä ja kaivannaisia niiltä, vaikka noin.

   Ehkei mallini ole kuin päähänpisto, mutta säästäisi ihmiskuntaa pitkälle tulevaisuuteen. Rasistihan semmoisia puhuu.

  • Persu on persu vaikka öljyssä paistais

   Vastaa

   Kehitysavun voikin antaa ehkäisyvälineinä.

 • Teroristi

  Vastaa

  Afrikka ongelmineen on afrikkalaisuuden jatkumoa. Holtiton väestönkasvu johtaa mihin? Sama kuin ylensyönti. Mikä perkele on kun he eivät kykene saamaan omaa mannertaan tasa-arvon, ihmisoikeuksien, luonnon ‑ja eläinsuojelun viitoittamalle tielle. Joku väestöllinen raakalaisgeeni on perinyt vallan? Vaihda väestö sveitsiläisiin niin kaks sukupolvea niin Afrikka olisi paras maanosa. Nyt liikaväestö vaeltaa muiden nurkkiin usein, valitettavasti, loisimaan rikollisuuttakaan kaihtamatta. Ei näin voi jatkua. Joko ongelmien perisyy on väestön perimässä tai kulttuuri on niin mätä että se ei ole pelastettavissa. Silti ANC ja muut on ryhdyttävä johonkin ilman että enää kiusataan meitä ulkopuolisia/valtioita. Meillä on omat ongelmamme paitsi talouden ja hyvinvoinnin osalta niin myös suvakeista, omanpesänlikaajista, jo pesiytyneistä haittamatuista ja maailmanhalaajista lähtien

 • Luciferian Enlightenment

  Vastaa

  Tekstin kirjoittaja näyttää pitävän Amerikkaan lähteneitä, vanhan Euroopan hyljeksityistä liberaaleista ja rappeutuneista hovijuutalaisista sekä ylimyksistä koostunutta roskajoukkoa jonain suurina arjalaisina valloittajina.

  ”America is not a ’new world’ but the most degenerated remnants of Old Europe.” – Rene Guenon

  • Nimetön

   Vastaa

   Yksisilmäistä tarkoituksenhakuista mollaamista ja arviointia, mitä ikinä sitten lie tarvetta vastaakin kirjoittajallensa…?

 • Nimetön

  Vastaa

  Varmaan olisi parasta, jos USA:n valkoiset palaisivat Eurooppaan, USA:n afrikkalaiset palaisivat Afrikkaan ja maa jäisi intiaaneille. Samalla Euroopasta tietenkin lähtisi kaikki muut kuin valkoiset omiin alkuperäisiin koteihinsa. Perheen yhdistämisiä voisi sitten harkita, kun tämä suuri nollaus olisi tehty. Ja tämä uusi uljas Eurooppa ei lähettäisi yhtään kehitysapua mihinkään eikä tänne tarvitse tulla pakolaisia, turviksia, mamuja ja muuta paskaa. Voivat kehittää omia yhteiskuntiaan pilaamatta muiden.

 • Luciferian Enlightenment

  Vastaa

  Jos minulla olisi aikakone niin ensimmäisenä matkustaisin vanhalle amerikan mantereelle konekivääreitä ja muita aseistusta mukanani. Sanoisin tapaamilleni asukeille, joille esiintyisin vaikkapa Viracochana tai Quetzacoatlina, tai Na-Wotanina, ja sanoisin heille seuraavaa:

  ”Pian tuolta mereltä tulee joukko rappiollisia merkantti-ryöstöretkeilijöitä ja ikuisesti vaeltavia juutalaisia, joista ette ole ehkä kuulleet, mutta jotka esiintyvät ensin ystävinänne, mutta heidän aikeensa ovat täysin toiset. He aikovat ryöstää maanne ja tappaa karjanne, he tuhoavat perinteenne ja hengellisyytenne ja yhteytenne maahan; he tuovat mukanaan syövän ja alkoholismin (sillä ”drunkenness goes along Christianity in the natives”), ja muut sairaudet ja rappion. He jopa tuhoavat pyhät kasvinne ja tekevät niistä myrkkyjä ihmiskunnan tuhoamiseksi; ylväät villi-biisoninne he laiduntavat hormoneilla kasvatetuksi massatuotannoksi koko mädän sivilisaationsa palveulksessa. Ampukaa jokainen mies näillä aseilla ja upottakaa heidän laivansa ennen kuin he pääsevät maihin. Voitte yrittää säästää mahdolliset naiset ja lapset, ja opettaa heille tapanne. Sen jälkeen heittäkää nuo tuhoaseet mereen ikuisiksi ajoiksi.”

  Tämä ei ole mitään dikotomiaa ”pahan valkoinen mies vs. jalo villi-ihminen” tai muuta sontaa, sillä noilla Amerikan valloittajilla ei ole mitään tekemistä todellisten Arjalaisten kanssa. Pyydän myös lukijoita laskemaan tai tutkimaan sitä kuinka moni perustajaisistä oli valistua-liberaaleja-vapaamuurareita, ja minkä ideaalin perustalle Yhdysvallat onkaan rakennettu milleniaalisine, globalistisine suunnitelmineen. Voin vihjata tuon prosenttiluvun olevan yli 99,99 %. Siellä oli ehkä alunperin joitakin jaloja ajatelmia yksilöllisestä hallinnnasta ja uskonnollisesta vapaudesta rappeutunutta monarkki-tyranniaa ja kirkon valtaa kohtaan; ja tokihan sinne on vuosisatojen myötä kulkeutunut myös ylevää ainesta valkoisesta rodusta, joten asia ei ole niin mustavalkoinen – mutta kaiken tämän takana on ollut alunperin Cloumbuksen ajatus Amerikasta ”safe havenina” Euroopan hallitsijoiden ja kansan inholle noita vaeltavia merkantteja kohtaan, joiden nimen kaikki kyllä tietävät. Ja miksi minusta näyttää kovasti siltä, että alkuperäinen idea voi hyvin paksusti nykyisessä Amerikassa?

  ”Harvassa; todella harvassa ovat arjalaiset”. – J.R. Hannula

  • tasankokulttuuri

   Vastaa

   Melkoinen pläjäys antivalkoista propagandaa. Oliko sulla vielä jotain lähteitä näille juutalaisjorinoillesi?

   Konekivääreilläsi intiaaniheimot olisivat tappaneet toisensa sukupuuttoon ennen kuin valkoiset astuisivat koko mantereelle. Eihän intiaanit tienneet mistään kansasta tai rotusolidaarisuudesta hölkäsen pöläystäkään – lopputulos on kaikkien nähtävillä. 

   Tiesitkö muuten, että inkkarit metsästivät vain niukasti biisoneita sen takia, että he elivät käytännössä kivikaudella? Vasta valkoiset toivat mukanaan hevoset, joiden avulla alkoikin kaatumaan biisonia tiuhempaan tahtiin. Ei intiaanit olleet sen ”luonnonläheisempiä” kuin muutkaan.

   • Luciferian Enlightenment

    Vastaa

    Tätähän riittäisi, mutta en taida jaksaa vaivautua. Sanasi ovat kärpäsen surinaa korvissani.

    Sanotaan nyt sen verran kuitenkin, että amerikkaan muuttaneet suomalaiset ja ”intiaanit” – joka on yhtä naurettava termi kuin ”viikinki” – ovat yleensä ottaen tulleet varsin hyvin toimeen.

    Se mitä Columbuksen roskajoukolta puuttui ja alkuperäisasukkailla oli, on seuraavat seikat:

    - kunnia
    – veren laki
    – luontoyhteys
    – ei juutalais-kristillinen henkisyys
    – ylisukupolvinen perinne

    Ja niin edelleen.

    Anti-valkoisuudesta ei ole kyse. Modernia valkoista nationalistia – etenkin amerikkalaista- ja anti-rasistia näyttäisi molempia yhdistävän uskomus, että ’race is skin-deep’.

    Artikkelin kirjoittaja, ehkäpä William Pierce, näyttää ajattelevan, että moottoriajoneuvoilla päristely pikkupoikien tavoin jossain Nascar-kisassa on arjalaisempaa kuin koko heimon kokoontuminen Talvipäivänseisauksena kukkuloille palvomaan Suurta Henkeä.

    • Luciferian Enlightenment

     Vastaa

     Jatkan vielä selostustani tasangon alkuperäisasukkaille Votanina:

     Voisin mainita myös, että he saavat jopa idean rakentaa keskelle pyhää autiomaata, mihin te menette kuuntelemaan Suurta Tuulta ja mahdollisesti kuolemaan raatonne villipetojen syötävänä, keskuksen, jossa ihmiset huoraavat, ryöstelevät, käyttävät niitä teiltä turmeltuja päihteitä, ja varastavat ja juopottelevat itsensä teidän rotunne rappeutuneiden jäsenten, näiden vaeltavien tyyppien ja rappeutuneiden valkoisten yhdessä keksimällä paikallas, jota he kutsuvat Kasinoksi. Siellä epätoivoiset ihmiset tunkevat pyhää kultaa profaanisti laitteisiin, joista he toivovat saavansa enemmän takaisin kuin mitä laittavat, vaikka kaikki tietävät, että Pankki voittaa aina. Pankeista puheen ollen, he rakentavat ympäri maan laitoksia, joissa käydään kauppaa täysin tekaistulla ja tyhjästä vedetyllä valuutalla, jonka he luovat saadakseen ihmiset korko‑, velka- ja palkkaorjuuteen; palvomaan Mammonaa enemmän kuin koskaan aiemmin. Sillä se ei ole Vaspaudenpatsas, joka tuota maata hallitsee, vaan sinne ja sieltä kautta kaikkialla maailmaan ulottaneet lonkeronsa kiertelvä Cabal, Jormundgandr, joka Thorin tulee murskata.

    • Nimetön

     Vastaa

     ”Tätähän riittäisi, mutta en taida jaksaa vaivautua. Sanasi ovat kärpäsen surinaa korvissani.”

     Hah, onhan tuo hauska tapa myöntää, että mitään lähteitä ei sinulla ole eikä tule.

     Ja edelleen: se inkkareiden ”luontoyhteys” meni pöntöstä alas joka kerta kun he saivat käsiinsä valkoisten tekniikkaa, kuten hevoset ja tuliaseet.

     Maat ja mannutkin oli heti kaupan, kun intiaaneille annettiin tarpeeksi viinaa. Tuossa seuraavassa sekavassa sepustuksessasi puhut muutenkin rappioilmiöistä ikään kuin ne eivät olisi kelvanneet intiaaneille ollenkaan, mikä on jo melkoisen absurdia.

     • Luciferian Enlightenment

      Ave, Nimetön!

      ”Hah, onhan tuo hauska tapa myöntää, että mitään lähteitä ei sinulla ole eikä tule.”

      Ensimmäinen Columbuksen juutalaisuutta käsittelevä asia, kun pistää hakusanaksi ’Columbus Jew’ almighty Googleen: kuuluu seuraavasti:

      ”Efforts by some researchers to establish a secret Jewish heritage for Columbus have remained unproven, but his voyages bear strong Jewish overtones, from the identities of some crew members, key conversos in the Spanish court, and the pattern of scientific inquiry that helped make the voyages possible.”

      Suosittelen myös lukemaan jatkotekstit vaikka samalla hakusanalla. Ei savua ilman tulta.

      ”Ja edelleen: se inkkareiden ”luontoyhteys” meni pöntöstä alas joka kerta kun he saivat käsiinsä valkoisten tekniikkaa, kuten hevoset ja tuliaseet.”

      Luontoyhteydellä ei ole mitään tekemistä aineellisen kehityksen edistymisen kanssa, vaikka se usein tätä kokonaisuutta tuhoaakin ja hajaannuttaakin monella tavoin. Kukaan ei jätä tarttumatta käsiaseeseen tai ratsastamalla hevosella (tai ajamalla Mersulla) sen vuoksi, että jokin kuvitteellinen ”luontoyhteys” säilyisi; ihmisessä ei ole tällä tavoin mitään ”luonnollista”, koska olemme alunperin hyvin erilaisilta tasoilta tähän aineelliseen maailmaan involuution myötä langenneet. Luontoyhteys on yhtä kuin harmoniassa eläminen Luonnon ja Jumaluuden kanssa.

      ”Maat ja mannutkin oli heti kaupan, kun intiaaneille annettiin tarpeeksi viinaa. Tuossa seuraavassa sekavassa sepustuksessasi puhut muutenkin rappioilmiöistä ikään kuin ne eivät olisi kelvanneet intiaaneille ollenkaan, mikä on jo melkoisen absurdia.”

      Sinähän sen sanoit: jokainen olento on altis rappeutumiselle, kun kiusaus tulee ja ja myös alunperin jalo olento voi langeta pahastikin. Koita nyt yrittää ymmärtää nämä sanat, mitkä toistan: Kyse ei ole asiasta paha Valkoinen Mies vs. Jalo Villi-Ihminen.

   • Plääh

    Vastaa

    Kyllä Columbus oli juutalainen. USA taas oli hallussa alusta saakka ja solutettu

    • Luciferian Enlightenment

     Vastaa

     Plääh: kiitos ”tuesta”, haha!

    • Nimetön

     Vastaa

     Sori nyt vaan, mutta ammuit taas ohi. Saatananpalvoja joutui siis turvautumaan ensimmäiseen googlen lähteeseen, joka ei sekään vahvistanut väitteitä mitenkään.

     Toki Columbus voi olla vaikka marsilainen – eihän se ikinä eläissään edes älynnyt löytäneensä uutta mannerta. Siitä on kiittäminen vasta myöhempiä löytöretkeilijöitä.

     Edelleen on osoittamatta, miksi Amerikkaa ei tulisi lukea nimenomaan valkoisen miehen saavutuksiin.

     • Plääh

      Tietenkin Kolumbuksen juutalaisuus kielletään lukemattomissa hakutuloksissa, kuten Erkon juutalaisuus täällä.

     • Luciferian Enlightenment

      ”Sori nyt vaan, mutta ammuit taas ohi. Saatananpalvoja joutui siis turvautumaan ensimmäiseen googlen lähteeseen, joka ei sekään vahvistanut väitteitä mitenkään.”

      Henkilökohtaiset Mestarini ovat Kristus, Väinämöinen ja Odinn. Tässä sinulle knoppitieto: Columbus lähti seilaamaan ylimystöjuutalaisten ja merkanttien kanssa kohti Amerikkaa samana päivänä, kun juutalaiset karkotettiin Espanjasta.

      ”Toki Columbus voi olla vaikka marsilainen – eihän se ikinä eläissään edes älynnyt löytäneensä uutta mannerta. Siitä on kiittäminen vasta myöhempiä löytöretkeilijöitä.”

      Kiinnittäkäämme ennemmin huomiota Americo Vespucciin, joka oli roomalais-italialainen, jalo arjalainen löytöretkeilijä, joka kunnolla tutustui ensimmäisenä koko Amerikkaan itä-rannikon suhteen, ja jolla ei ollut pahoja aikeita mielessään. Valitettavasti Columbus roistoineen on vienyt kaiken kunnian juutalaisessa narratiivissa, jota nähtävästi suomenkin kansallismieliset palvovat. Mikä teitä suomalaisia heimoveljiä oikein vaivaa?

      ”Edelleen on osoittamatta, miksi Amerikkaa ei tulisi lukea nimenomaan valkoisen miehen saavutuksiin.”

      Kaikki jalo ja ylevä siellä onkin ollut ja on edelleen paljolti valkoisen miehen ansiota.

     • Plääh

      Löytöretket olivat vahvasti juutalainen juttu. Kuten orjakauppa

 • Saatanan synagooga

  Vastaa

  Kasaarijutikat ovat yhteinen vihollisemme ei venäjä. Venäjä pistää hanttiin kasaarijutikoille eikä suostu luovuttamaan luonnonvarojaan niille sen takia sen kimppuun on käyty ja kohta käydään täältäkin.

 • Loppu on lähellä

  Vastaa

  Suomi ottaa kovat keinot käyttöön: Petteri Orpo sanoo 3.2.2024, että itärajan sulkemiseksi otetaan käyttöön pian uusia keinoja. Johan oli aikakin! Rajamme ovat vuotaneet vain puolella miljoonalla tulijalla – niin idästä kuin lännestäkin – viimeisen 30 vuoden aikana. Yle Radio 1:n vieraana ollut Orpo: ”Meidän käsityksemme mukaan itärajan takana on ihmisiä, joiden tarkoitus on tulla laittomasti suomeen. On selvää, että me emme voi purkaa meidän rajasulkua.” Orpon mukaan samaan aikaan pitää valmistella keinoja siihen, että tullaan laittomasti rajan yli sulusta huolimatta. Tarttis tehrä jotakin, eiks jeh? Ehkä siellä joskus saadaan vielä se raja kiinni, ken tietää… Tähän on hyvä mainita loppuun, että samaan aikaan ”työperäisen maahanmuuton” oleskelulupien kriteereitä höllennetään: Suomessa saa lomailla ensialkuun kuusi kuukautta, jonka aikana ei tarvitse työtä löytää. Ennen kolmen kuukauden työttömyyden jälkeen piti hommata uusi työ. Migri on jaellut lupia ennätystahtiin – myös venäläsille viimeisten parin vuoden aikana.

 • Suomimies

  Vastaa

  Höh ei suomalais-ugrilaiset kansat mitään blondeja ole.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mikä on muuten tilanne Suomen kouluissa ja opetussuunnitelmissa näiden rotukriittisten yms antivalkoisten oppien kanssa?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi