Poliisi tutkii Espoossa tapahtunutta pesisjoukkueen raiskausuhkailua – uhrit 8–9‑vuotiaita

Monikulttuurisen Suvela Warriors-joukkueen pelaajien väitetään uhkailleen ala-asteikäisiä lapsia raiskaamisella.

Rotu

Espoolaistyttöjen pesäpallojoukkue Espoon Pesis ja monikulttuurillinen koripallojoukkue Suvela Warriors.

Partisaani uutisoi marraskuun lopulla Espoossa tapahtuneesta selkkauksesta, jossa lasten pesisjoukkuetta uhkailtiin raiskauksilla näiden halutessa tulla pelaamaan omalla salivuorollaan. Uhkailijoina toimi mustista pelaajista koostuva Suvela Warriors ‑koripallojoukkue.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun valkoisten lasten joukkue oli tulossa omalle vuorolleen. Mustien koripallonpelaajien mukaan pesisjoukkueen ei olisi pitänyt päästä kyseisellä vuorolla harjoittelemaan, sillä näitä oli paikalla niin vähän. Koripallojoukkueen valmentajalle perusteltiin, ettei pelaajien määrällä ole merkitystä. Pesäpallojoukkueen 16-vuotias valmentaja joutui kohtaamaan aggressiivisen aikuisen afrikkalaismiehen, joka kuvasi teinityttöä.

Tapauksesta kertoi ensimmäisenä kokoomuslainen poliitikko Emmi Eteläsalo-Holmberg Facebook-sivuillaan. Hän kuitenkin poisti päivityksenä myöhemmin, sillä pelkäsi sen aiheuttavan ”rasismia”.

Rotua on turha kiistää

Eteläsalo-Holmberg korostaa, ettei tiennyt Facebookiin kirjoittaessaan, että tapauksessa toisena osapuolena ollut koripallojoukkue koostuu maahanmuuttajataustaisista pelaajista.

”En hyväksy minkäänlaista ihonväriin, etniseen alkuperään, sukupuoleen tai mihinkään liittyvää syrjintää tai rasismia. Tässä tapauksessa ei edes ole siitä kyse. Olen pahoillani, että tässä unohdettiin, mistä oli kysymys, ja vedettiin ihonvärikortti mukaan keskusteluun”, Eteläsalo-Holmberg hurskasteli.

Eteläsalo-Holmbergin alkuperäisessä päivityksessä kuitenkin kerrottiin koripallonpelaajien syyttäneen pesistä pelaavia lapsia rasismista, mistä olisi voinut päätellä jotain koripalloilijoiden taustoista. Myös raiskausuhkaukset ovat tuontitavaraa, vaikka kokoomuspoliitikko sen näennäisesti kiistäisikin.

Lähde: Ilta-Sanomat

Afrikkalaiset Joukkoraiskaus Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Suvela Warriors Törkeä raiskaus Väestönvaihto Valkoinen häpeä Valkoisiin kohdistuva rasismi

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  Miksi pitää poistaa kirjoituksensa? Rasismia? Tässä sen näkee, heti kun on värillisiä huligaaneja, niin pelätään. Olkaa kansalaiset nyt kerrankin realistisia. linnaan tollaiset idiootit, jotka pikkulapsia uhkaavat raiskauksilla, ja eihän edes aikuisia saa uhkailla, menee tämä värillisten pelko ja paapominen yli korvien. Koska ihmeessä ollaan realisteja ja lopetetaan tämä poliittisesti korerkti paska.

 • Minä

  Vastaa

  Eikös tuo ole rasistista, että ihonvärin vuoksi ei saa kertoa tosiasioita?

  Siinähän peruste viestinnän estämiseen tai itsesensuuriin perustuu ihonväriin eli täyttää rasismin määritelmän.

 • Kansalllismielinen

  Vastaa

  Kylläpä on hienoa tämä monikulttuurisuus.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Melko tyypillinen selkärangaton kokoomusniljake… Kunhan raha virtaa, niin muulla ei liene väliä.
  Eteläsalo-Holmberg varmaan kuullut toistuvasti kauhutarinoita, kuinka pelkästään valkoisista IHMISISTÄ koostuneet miesjoukkueet, lajista riippumatta ovat uhkailleet alaikäisiä lapsia raiskauksilla.
  Kivuliasta sekä tuskallista joulunaikaa ja kohtusyöpää Emmille toivoen <3

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Niin, mistähän ne ”ennakkoluulot” oikein muodostuvat? Olisiko jotakin tekemistä asiassa sillä että neekerit itsekin antavat ymmärtää ja suoraan tunnustavat, että toimintavaihtoehtoina ovat a) saada pompotella palloa b) raiskaaminen.

 • Eikka

  Vastaa

  On Suomi vajonnut alas, pieniä lapsia uhataan raiskaamisella. Uhkaukset kannattaa ottaa vakavasti, sillä Ruotsissa nämä raiskaamiset, puukotukset, ampumiset ja kiduttamiset ovat jo arkipäivää.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Mielestäni siinä että mustan sarven pojat uhkailevat lapsia raiskaamisella ja raiskaavatkn, ei ole mitään uutta koska kyseessähän on porukka joka on harrastanut sitä maailman sivu ja joka ei vielä sata vuotta sitten tuntenut edes pyörää. Sen sijaan se että suomessa on olemassa ihmisiä jotka kuvittelevat olevansa hyviä, ja samalla sulkevat totaalisesti silmänsä ja korvansa tältä ja kiristävät kuplaansa aina vain kireämmälle läskipäänsä ympärille, on se asia mistä tulee olla huolissaan. Ei niiden ihmisten puolesta vaan sen mitä ne saavat päättävissä viroissa aikaiseksi. Toisaalta voi olla että ne eivät edes kuvittele olevansa hyviä vaan ovat yksiselitteisesti äärimmäisen pahoja ihmisiä jotka toimivat hyvyyden kilven takaa.

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Rasismia on nimenomaan se, kun islamistien kakarat uhkailevat VALKOISIA suomalaisia tyttöjä raiskauksella. Mutta me kaikki tiedämme punavihreän kaksinaismoralismin tässäKIN asiassa.

 • Ilmarinen

  Vastaa

  Säälittävää toimintaa kokoomuspoliitikko Emmi Eteläsalo-Holmbergilta. Tuollainen pelkuruus ei ole enää pelkuruutta, vaan suorastaan moraalitonta pahuutta – joku raja!

 • Seppo-Sisko

  Vastaa

  Missä neekeri, siellä ongelma.

  Missä monta neekeriä, siellä tuhoa.

 • Ei tiennyt että ovat neekereitä?!

  Vastaa

  Olen itsekin pelannut teini-ikäisenä koripalloa, melkein 30 sitten.Uskokaa tai älkää, mutta me valkoiset pojat emme koskaan puhuneet raiskailusta mitään, saati sitten uhkailleet tai toteuttaneet.Nykyään tapahtuu aivan käsittämättömiä välikohtauksia, ja ne laitetaan sen piikkiin että ”mikälie nuorten päähänpisto”. On kauniisti sanottuna harmillista tämä sokeus monikulttuurisuutta kohtaan.

 • Eräjorma

  Vastaa

  Onneksi Somalian pääministeri tms. kertoi kuinka turvallinen maa Somalia nykyään on ja kehotti kaikkia somaleita palaamaan kotimaahansa. Suomesta ovat saaneet hyvän koulutuksen ja hyvät arvot. Suvela Warriors voi toimia Somalian maajoukkueen runkona ja Husu sopisi loistavasti Somalian presidentiksi. Kannustakaamme siis kaikkia somaleita palaamaan kotimaahansa. Onhan Suomi kuitenkin kylmä maa, jossa asuu Euroopan rasistisin kansa. Täällä ei ole somalin hyvä olla.

 • N.N.

  Vastaa

  Tietenkin tuo tyttö pelkäisi ja syystä.
  Nuo muukalaiset ovat joka puolella ja ottavat tosiaan kuvia ja lähettää toisilleen,
  käy fatwaa(?) käsky ja tyttö ja koti on todella suuressa vaarassa.
  Tekijöille ei tapahdu mitään, se on satavarma ja on mahdotonta saada kiinni ja vieläpä todistaa tapahtunutta.
  Naapurimaassa kävi niin yhdelle tyttölle ja vielä tuppukylässä, hän kertoi minulle, vartioivat kaikialla. Ei auttanut hakea lähestymiskieltoa koska aina eri vaanija. Viranomaiset toimii nopeasti, antoi uusi nimi, uusi kotipaikka, uusi koulu ja ylläpito. Tietenkin oli rankkaa.
  Hän menetti perheensä rakastava läsnäolo.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi