Pekka Kataja istuu nuorille homopropagandaa syöttävän Gradian valtuustossa

Gradian päättävissä elimissä istuvat perussuomalaiset eivät ole julkisuudessa vastustaneet nuorille pakotettua homopropagandaa.

Valeoppositio

Pekka Kataja.

Partisaanin lukijoille kivuliaan tuttu poliittinen sketsihahmo ja rappioalkoholisti, perussuomalainen Pekka Kataja istuu nuorisolle homopropagandaa syöttävän Gradian valtuustossa. Asian huomasi Partisaanin tarkkasilmäinen lukija, joka pani merkille myös jyväskyläläisen perussuomalaisen, Tapani Mäen, kuuluvan valtuustoon.

Uutisoimme viime viikolla, että muun muassa alaikäisille suomalaisille koulutuspalveluita tarjoava Gradia on alkanut tänä vuonna levittää homopropagandaa opiskelijoille. Verkkosivuillaan Gradia kertoo aloitteen tulleen ”Gays and Coffee” ‑nimiseltä homoryhmältä.

Gradian opiskelijoilta ei ole pyydetty mielipidettä homolobbaukseen osallistumisesta, vaan päätös on johdon yksipuolisesti tekemä. Monet opiskelijat ovatkin pitäneet Gradian toimintaa sopimattomana. Gradian eri toimipisteillä on järjestetty sateenkaariliputusta sodomiitti-ideologian puolesta. Erityisen paljon tapaus on ärsyttänyt opiskelijoita siksi, että myös alaikäiset ovat altistuneet homoaktivismille.

Rodunsekoittaja ja talousrikollinen

Gradian päättävissä elimissä istuvat perussuomalaiset eivät ole julkisuudessa vastustaneet nuorille pakotettua homopropagandaa. Tämä toimii jälleen tärkeänä muistutuksena siitä, etteivät perinteiset arvot ole todellisuudessa puolue-eliitille merkityksellisiä.

Kataja tunnetaan erityisesti perättömistä murhanyrityssyytöksistä, joita hän esitti poliittisia vihollisiaan vastaan. Syytteet kuitenkin kaatuivat oikeudessa, ja on todennäköisempää, että Katajan kimppuun hyökkäsi joku hänen suorittamiensa talousrikosten uhreista.

Katajan viimeisin julkinen kannanotto liittyy maahanmuuttajien kotouttamiseen. Hiljattain thaimaalaisen naisen tai ladyboyn kanssa avioitunut Kataja linjasi sosiaalisessa mediassa, että aasialaiset on helppo assimiloida suomalaiseen kulttuuriin Matin ja Tepon musiikilla.

Lue aiheesta lisää:

Pekka Katajan valheet kaatuvat – Teemu Torssoselle ei syytettä murhanyrityksestä!
Alaikäisiä kouluttava Gradia levittää homopropagandaa

Lähde: Gradia (1, 2)

Gradia Homolobby Korkeakoulut Kotimaa Koulut Koulutus Kulttuurimarxismi Lasten seksualisoiminen Lasten seksualisointi LGBT Matti ja Teppo Pekka Kataja Perussuomalaiset Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rodunsekoitus Tapani Mäki Valeoppositio

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Mr.Ag

  Vastaa

  >Persu
  >Thai vaimo
  > Kalja maha

  Vähän muistuttaa niitä republikaaneja Amerikassa. Puuttuu vaan Israelin lippu

 • Pekka Janatuinen

  Vastaa

  Höhöö, söpöläisestä otettu kunnon foto. Sieluni silmin näen thaivaimon öljyävän aloeveralla Pökö-Pekan telinevoimistelun kiinteyttämää jumalten vartaloa. Höhöö…ihan sketsiä,perskule

 • otto suni

  Vastaa

  Enemmän tuo Kataja muistuttaa USA:n demokraatteja kuin republikaaneja. USA:n demarit ovat LGBQ-liikkeen taustavoimat, joten ei kannat verrata Trumpin puolueeseen!

 • Bella

  Vastaa

  Saalittaa taman vaimo, se taikkunainen. Thaikut ovat niin alistettuja, etta on pakko suostua vaikka tuollaisen vaimoksi, etta jos halajaa lanteen. Koulutusta naisille, niin paasee minne haluaa, eika tarvitse olla pekka katajoiden vanki.

 • Miten on?

  Vastaa

  Onko Pekka siis homo tai bi jos sen hallituspaikan arvoihin kuuluu homo-opetus?

 • Juhis

  Vastaa

  Puolueena Perussionistit eli ei kai sitä Israelin lippua tarvitse erikseen mainita. Kysy vaikka Soinilta, Halla-aholta, Slunga-Poutsalolta, Ruohonen-Lerneriltä, Ranteelta, Huhtasaarelta, Hirvisaarelta jne. 

  En sen tarkemmin tämän läskipalleron tarinaa tiedä. Ilmeisesti se jonka toiset PS-aktiivit/nazzit yrittivät murhata/töniä (vrt. Sipilä).

 • Nimetön

  Vastaa

  Pekka tuskin humalapäissään hakkaa thaikkuvaimoaan

 • juha II

  Vastaa

  Kuvituskuva on suomalaisen miehen perustyyppi, jota feministi-kommunistit ”lähetystehtävänään” levittävät ympäri maailmaa miuden maiden naisille. Minulle yksi hailee, mutta näin se vain on. Kun Suomessa viimeinkin sodan heijastusvaikutusten hiljalleen haipuessa niin, että tavallinen karvahattukansallakin oli varaa lähteä lomalle Espanjaan ja muille ”lähitropiikin” mannuille. Pian suomalaisista tiivistyi tunnettu stereotypyä sikäläisten ja muiden kansainvälisten lomalaisten keskuudessa. Suomalaiset miehet tunnettiin kännääviksi örvelöiksi ja mitä taas suomalaisiin naisiin tulee. Heidät tunnettiin ”helpoiksi”! Kun suomalaiset ”votkaturistit” tulivat tunnetuiksi Neuvostoliitossa myös rahoillaan leveileviksi ja ”korkeamalla tasolla” olevia länsimaalaisia. Vm. oli kuin ”balsamia haavoille” siitä tietynlaisesta alemmuudentunteesta ja tympeydestä Ruotsia ja ruotsalaisia kohtaan. Mutta suomalaiset eivät olleet kuitenkaan yksin, sillä myös muut pohjoismaalaiset ”vihaavat” ylimielisiä sveduja. Neuvostoliitossa suomalaisturistien vieraillessa myös kauppa kävi, sillä neukut olivat erityisen otettuja kuulakärkikynistä, sukkahousuista, farkuista ja kaikesta sellaisesta tavarasta joita vain pystyi helpohkosti pääsemään tullista läpi. Osa Suomi-naisista puki useita sukkahousukerroksia päälleen ja niinpä jotkut olivat ”pulskempia” mennessä kuin tullessa! Ja tuo kaikki oli aikanaan elävää elämää ja vallitsevaa todellisuutta.

 • JoodeJoode

  Vastaa

  Thai Anny on varmaan kokenut taikinanpolkija ja Pekan pötsi näyttäis aika taikinamaiselta. Kohta kun ero kuitenkin tulee niin syyttää Annya vasaralla huitomisesta.

 • Keith Richards presidentiksi

  Vastaa

  Yhdys sana. Vähän kuulostaa äärioikeistolaiselta incel-runkkarilta, joka ei edes rahalla saa edes halvimmalta thai-huoralta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi