Alaikäisiä kouluttava Gradia levittää homopropagandaa

Erityisen paljon tapaus on ärsyttänyt opiskelijoita siksi, että myös alaikäiset ovat altistuneet homoaktivismille.

Rappiokulttuuri

päivitetty

Lukijan kuva.

Muun muassa alaikäisille suomalaisille koulutuspalveluita tarjoava Gradia on alkanut tänä vuonna levittää homopropagandaa opiskelijoille. Verkkosivuillaan Gradia kertoo aloitteen tulleen ”Gays and Coffee” ‑nimiseltä homoryhmältä.

Gradian opiskelijoilta ei ole pyydetty mielipidettä homolobbaukseen osallistumisesta, vaan päätös on johdon yksipuolisesti tekemä. Monet opiskelijat ovatkin pitäneet Gradian toimintaa sopimattomana.

Gradian eri toimipisteillä on järjestetty sateenkaariliputusta sodomiitti-ideologian puolesta. Erityisen paljon tapaus on ärsyttänyt opiskelijoita siksi, että myös alaikäiset ovat altistuneet homoaktivismille.

Ota yhteyttä vastuuhenkilöihin

Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä sekä seuraavat lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio. Konserniin kuuluvat myös Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat.

”Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta on Gradiassa vuoden 2022 aikana edistetty mm. selvittämällä sukupuolineutraalien tilojen käyttöönottoa sekä vertaistukiryhmätoiminnalla. Syksyn aikana järjestetään myös kaikille gradialaisille teemaan liittyviä avoimia luentoja,” Gradia ilmoittaa.

Mikäli tahdot lähettää palautetta alaikäisille suunnattuun homopropagandaan liittyen, ota yhteyttä Gradian Pride-kampanjan vastuuhenkilöihin:

Anssi Tuominen, johtaja, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, puh. 040 341 5100, anssi.tuominen@gradia.fi

Rauni Gyldén, opiskelijapalvelupäällikkö, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, puh. 040 341 6163, rauni.gylden@gradia.fi

Lähteet: Gradia, Lukijavinkki

Ammatilliset oppilaitokset Antti Tuominen Gradia Homolobby Jämsä Jyväskylä Kotimaa Kulttuurimarxismi Lasten seksualisoiminen Lasten seksualisointi LGBT Lukio Poliittiset viholliset Pride Rappiokulttuuri Rauni Gyldén Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Tämä koululaitosten suorittama aivopesu ja rappion levittäminen on todella vastenmielistä.
    Tuollaiset kulttuurimarxistit pitäisi saada pois päättävästä asemasta.
    Toivottavasti vielä tulee aika, kun asiat muuttuvat normaaleiksi ja tällainen rappio on pysyvästi poistettu.

  • Salomon

    Vastaa

    Tunteja karsitaan, lähiopetusta vähennetään mutta tähän riittää rahaa!!

    • Observer

      Vastaa

      Näinhän se menee, kun agenda ajaa terveen järjen ohi ja valtaapitävät aploodeeraavat.

  • TT

    Vastaa

    Kyrsii myös suomen kielen käyttämättömyys noissa laitoksissa. Yliopistoissa ei kuulemma edes käytetä suomea enää. Sitten syntyy Trafia ja muita nimihirviöitä, jotka on väännetty rallienglannista, tuosta rumasta ja vivahteettomasta kulttuurimarxismin ja pölkkypäisyyden levittämiskielestä.

  • Tommy

    Vastaa

    Yliopisto/korkeakoululuennoilla on nykyisin, kuulemma, paikottain vaikeaa ymmärtää suomalaisten ja muiden luennoitsijoiden englantia, joka ei tunnu riittävän erikoisopetuksen antamiseen. Myös monille suomalaisille englanti on hankala kieli ja varsinkin kärryllä pysyminen erikoissanaston kanssa on vaikeaa. Oman mausteensa antavat myös esim. kiinalaiset professorit ja opettajat.

  • wesupportgayrights

    Vastaa

    hyvä oppilaat! let your gay flags fly 🏳️‍🌈❤️

    • hane

      Vastaa

      Good goyim

    • hane

      Vastaa

      POV: no father figure

    • Tapani

      Vastaa

      Hyvä oppilaat, let the gay flags burn!!!. Support zero tolerance against sick and twisted freaks.

  • juha II

    Vastaa

    Vanhempien on syytä olla nykyään ”terävänä kuin porkkana” ja kyseltävä mitä nk. ”kouluissa” on kulloinkin menossa. Kuulustelun on syytä olla sitkeää, sillä ”koulut” kieltävät oppilaita kertomasta kotona mitä paskaa koulussa milloinkin lykätään.

  • Jones

    Vastaa

    Taitaa olla niin, että Suomen valtio kouluttaa lapsista lady-poikia niille kehitysmaalaisille, joiden kulttuuriin kuuluu muhinoiminen pikkupoikien kanssa. Tämä aloitetaan tietenkin jo lastentarhaiässä.
    Afganistanilainen poikien raiskausperinne järkyttää
    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/afganistanilainen-poikien-raiskausperinne-jarkyttaa-usa-vaatii-sotilasjoukoilta-toimia/6054236#gs.jTzdsKqR
    Bacha-Bazi – The Real FACE of Pakistan !
    https://www.youtube.com/watch?v=ybO-Q-FyGoY

  • Hh1488

    Vastaa

    samasta syystä lopetin kone hissit oyllä työskentelyn.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi