Veronmaksajat rahoittavat Elokapinan rikollisuutta Opetus- ja kulttuuriministeriön kautta

Elokapinan kadunvaltaustempaukset ovat maksaneet veronmaksajille jopa 84 000 euroa päivältä.

Valeoppositio

päivitetty

Porvoon perussuomalainen kaupunginvaltuutettu Ilpo Bergström nosti sosiaalisessa mediassa esiin teeman, jonka valtamedia on pyrkinyt lakaisemaan maton alle: Suomalaiset veronmaksajat pakotetaan joka vuosi tietämättään rahoittamaan äärijärjestö Elokapinan rikollisuutta.

”Pieni muistutus: Elokapinan taustayhdistys on Elonvaalijat Ry. Elonvaalijat Ry:n taustalla on PRH:n mukaan Voima Kustannus. Tämä vasemmistolainen Voima Kustannus saa vuosittain avustusrahaa Opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Toisin sanoen valtio rahoittaa Elokapinaa,” Bergström kirjoitti.

Patentti- ja rekisterihallituksen eli PRH:n sivuille Voima Kustannus on todellakin merkitty Elonvaalijoiden yhteystietoihin. Kustannus julkaisee kommunistista Voima-ilmaisjakelulehteä, jonka toimittajat roolipelaavat ”vallankumouksellisia” vallanpitäjien rahoituksella.

Voima-kustannuksen saamasta valtiollisesta rahoituksesta on merkintöjä niin Opetus- ja kulttuuriministeriön kuin myös sen alaisuudessa toimivan Taiken sivuilla. Partisaani selvitti viime syksynä, että Elokapina saa veronmaksajien rahaa lisäksi Veikkauksen kautta.

Elokapina syyllistyy säännöllisesti rikoksiin, joiden vuoksi se tulisi kieltää Suomen yhdistyslain nojalla lain ja hyvän tavan vastaisena organisaationa. Sen useita päiviä kestäneet kadunvaltaustempaukset ovat maksaneet veronmaksajille jopa 84 000 euroa päivältä. Järjestöä epäillään myös rahankeräysrikoksista.

Lähteet: Ilpo Bergström, PRH, OKM, Taike

Äärivasemmisto Elokapina Elonvaalijat ry Hallitus Ilpo Bergström Korruptio Kotimaa Marinin hallitus Opetus- ja kulttuuriministeriö Poliittinen rikollisuus Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Taike Talous Talousrikos Valeoppositio Vasemmisto Veikkaus Veronmaksajat Voima Kustannus Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Kulttuuriministerin nimi voisi olla tekstissä.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Nähdessään Voima-lehden jakelupisteitä itse kukin voi harrastaa sitä Voima-lehden niin ihannoimaa kulttuurihäirintää.

 • Late

  Vastaa

  Toi pitäis ehdottomasti kieltää. Valtakunnallisesti erittäin haitallinen, rikollinen ja hyvien tapojen vastainen. UB ja CMC ei ollu valtakunnallisesti haitallisia eivätkä pyörineet verorahoilla. Rikollisia kylläkin ja ne kiellettiin vaikkei haitanneet normaalien työssäkäyvien ihmisten elämää toisin kuin noi elokapina nistit

 • Jaajoo Totanoin

  Vastaa

  Koskas vasemmalle kalleellaan olevat olisi pystyneet rahoittamaan toimintaansa omin avuin?

 • Eloapina Tutkija

  Vastaa

  Ei tulla kieltämään ainakaan niin kauan kuin nykyhallitus on vallassa. Ohisalo, Andersson ja Tuppurainen suojelevat viimeiseen asti.
  Toivottavasti seuraavaksi valittaisiin fiksummat päättäjät.

 • tiina

  Vastaa

  En löytänyt lähteitä, mutta jossain törmäsin väitteeseen että Sitrakin rahoittaa elokapinaa.

 • juha II

  Vastaa

  Totta kai. Kuten Suomen koko historian ajan jolloin sossut ja kommarit ovat jaelleet tukia ja rahoja hallinnoimiensa ministeriöiden kautta Suomen vastaiselle työlle kytkeytyen ent. Neuvostoliiton harjoittamalle yhteiskuntajärjestelmämme hajoitukselle. Loput rahat öösättiinn kommunistisille Afrikan, Etelä-Amerikan ja Aasian valtioille ”kehitysyhteistyörahoina”, jotka menivät diktaattorin tileille, armeijalle, aseisiin ja omalle heimolle.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi