Elokapinan mielenosoitukset maksavat veronmaksajalle 84 000 euroa vuorokaudessa

Pääosin pitkäaikaistyöttömistä koostuva Elokapina aiheuttaa veronmaksajille melkoisen menoerän.

Talous

Kun poliisi puuttuu yhden päivän ajan mielenosoitukseen, josta se kantaa säilöön toistasataa mielenosoittajaa liikennettä tukkimasta, on lasku veronmaksajille 84 000 euroa.

Näin laskee poliisihallituksen poliisitarkastaja Konsta Arvelin Iltalehden pyynnöstä.

– Henkilöstökulut ylitöineen 45 000 euroa. Vapautensa menettäneiden käsittely 25 000 euroa. Rikosasioiden esitutkinta 9 000 euroa. Muut materiaalikulut, kuten bussit ja huolto 5 000 euroa, hän ynnää.

Mikäli Arvelinin laskutoimitukset pitävät paikkansa, ovat Elokapinan syksyiset mielenosoitukset maksaneet jo useita satoja tuhansia poliisin resursseihin käytettynä.

Lähde: Iltalehti

Äärivasemmisto Elokapina Kotimaa Kulttuurimarxismi Poliisi Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Sionismi Taloudellinen riisto Talous Teknologia Tiede & luonto Uutiset Valeoppositio Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lasku perässä

  Vastaa

  Ei siinä muuta kuin lasku vain elokapinalle tästä ilmastoöyhöttämisestä. Jos ne sitten vaikka loppuisivat, kun näkisivät paljonko tien tukkiminen ja telttailu maksaa. Vihreä siirtymä maksaa ihan liikaa veronmaksajille, tässä sen näimme jälleen kerran.

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Mutta paljonko BKT kasvaakaan näiden tulevaisuuden toivojen ansiosta! Jos itse asuisin tuolla päin niin soluttautuisin mielensoittajien joukkoon tuulen yläpuolelle ja sopivalla hetkellä kaivaisin repusta purkillisen ruotsalaista hapansilakkaa ja kumoaisin vaivihkaa asvaltille.

 • Melina

  Vastaa

  Miltähän maistuis elokapinalaisille työt, niin kauan että kulut on korvattu plus korot. Ainahan lainasta korko maksetaan!

 • apina-päästöt

  Vastaa

  Ja paljonkos ilmaan tulee normaalia enemmän päästöjä kun poliisit tulee paikalle, raijaa eloapinat busseilla pois ja ruokkii vuorokauden putkassa. Sekä kirjailee rikosilmoituksia sekä printtailee sakkoja. Entäs ihmiset jotka joutuu ajamaan suorimman mahdollisimman reitin sijaan vaihtoehtoisia pidempiä reittejä.

  Veikkaan etteivät eloapiant ymmärrä kokonaisuutta tai kytköksiä nain laajalla näköalalla.

 • pää määrää

  Vastaa

  Tuojsn on mitätön maksu verrattuna elvytysrahaston velanmaksuun. 4,6 miljardia EUlle. Jos maksuaika on 10 vuotta (tai 30 ) vuotta veroa maksavien on pulitettava 500000 euroa (167000) päivässä ja pitkään.

 • TT

  Vastaa

  Työttömät apinat on saatu toimimaan äärettömän rikkaiden ilmastoparonien ja keskusvaltaansa kasvattavien kommunistien pillin mukaan. Koko hiilikauppa perustuu valheelle ja se on suunniteltu rasittamaan länsimaiden talouksia. Hanke on globaalikommunistien hanke ja taustalla häärivät malthusialaiset öykkärit tai depopulaattorit kuten Davosin porukka tai Rooman klubi, joille eloapinat toimivat hyödyllisinä idiootteina. Väestön vähennys aloitetaankin aikanaan näistä.

  Asetelma ’kansallismieliset vastaan viherpunikit’ on vallanpitäjille hyödyllinen ’hallitse ja hajota’- asetelma, jossa vastakkain ovat älykkäät vastaan tunteellisesti manipuloidut. Nämä pitäisi saada toimimaan yhdessä globaalia keskusvaltaa vastaan.

 • Juha

  Vastaa

  En ymmärrä eloapinoiden logiikkaa.. eduskunta ja hallitushan on niiden puna-aatteen takana täysin. Menisivät Suomenojalle, Salmisaareen ja Martinlaaksoon ja pakottaisivat hiilivoimalat lopettamaan CO2 päästöt nyt näin talven kynnyksellä. Nehän ne suurimmat CO2 päästäjät ovat ja sitähän koko punavihreä pääkaupunkiseutu haluaa.. ainakin äänestyskäyttäytymisen perusteella

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi