Tiesitkö: Afrikkalainen kansanmurhaaja loisii vieläkin suomalaisen veronmaksajan piikkiin

Francois Bazaramba on ollut vangittuna huhtikuusta 2007 lähtien eli hieman yli 16 vuotta ja hän on samalla Suomen ensimmäinen kansanmurhasta tuomittu. Suomi kieltäytyi helmikuussa 2009 luovuttamasta Bazarambaa Ruandaan tuomittavaksi. Vuonna 2021 Yleisradio uutisoi, että vankilassa istuva vanki maksaa yhteiskunnalle vuorokaudessa 225 euroa.

Kotimaa

Helsingin hovioikeus on hylännyt Ruandan kansanmurhasta elinkautiseen vankeuteen tuomitun Francois Bazaramban hakemuksen päästä ehdonalaiseen vapauteen. Hovioikeus hylkäsi hakemuksen jo kolmatta kertaa.

Hovioikeus tuomitsi maaliskuussa 2012 Bazaramban elinkaudeksi vankeuteen Ruandassa vuoden 1994 aikana tehdystä tutseihin kohdistuneesta joukkotuhonnasta. Bazaramba on ollut vangittuna huhtikuusta 2007 lähtien eli hieman yli 16 vuotta.

Suomi kieltäytyi helmikuussa 2009 luovuttamasta Bazarambaa Ruandaan tuomittavaksi. Oikeusministeriö perusti päätöksensä muun muassa YK:n Ruanda-tuomioistuimen kantaan, jonka mukaan epäilty ei olisi saanut Ruandassa oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä. Bazarambasta koitui Suomelle jo vuonna 2010 yli miljoonan euron kulut.

Lähteet: MTV, Uusi Suomi

Lue myös: Afrikkalainen sotarikollinen oikeuden eteen Tampereella

Afrikkalaiset Francois Bazaramba Kansanmurha Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Talous Ulkomaat Veronmaksajat Yhteiskunta

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Schlageter

  Vastaa

  Kuitenkin… kukaan tuon murhamiehen uhreista ei tule loisimaan Suomeen. Onhan se ansio sekin ja ehkäpä mies tulee suomalaiselle veronmaksajalle halvemmaksi kuin ne mahdollisesti sadat tai tuhannet, jotka olisivat saattaneet Suomeen tulla?

  • edelweis

   Vastaa

   Suomessa pitäisi aloittaa ruotsalaisen herrakansan teurastus ja vapauttaa Suomi Ruotsin sortovallasta.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Eikä sotasankari itse raiskaa ketään, ellei sitten vankilassa ole tätä mahdollisuutta/pääse välillä lomille. Saharan eteläpuolisen mustaa huumoria, ei tartte niin pahastua.

 • Pah

  Vastaa

  Muistakaamme kuitenkin että monikulttuurisuus on rikkautta! Ryöstelyitä, raiskaamisia ja muita väkivallantekoja – avoimen ja monikulttuurisen Suomen puolesta. Pt-mediassa on hyvät Poliisin neuvot: ”miten toimit oikein kun olet ryöstettävänä” 👌🤦‍♂️

  Näitä kulttuuriamme rikastavia kultamunia riittää ja lisää vastaavia elättejä haalitaan velaksi vivutettuna sitä mukaa kun uutta verotettavaa jakovaraa kertyy. Tehkäämme siis ahkerasti lisää töitä. 

  Impivaaralaisten olisi syytä huomata että nyt ”meillä on unelma”, jota ”meillä on unelmaa”- toreilla ja turuilla kivan hoilanneet hyvät ihmiset olivat tänne 2015 niin innokkaasti ja hyvyyttä huokuen ajamassa! Eli sitä saatiin mitä haluttiin joten nautitaan nyt siitä eikä kitistä pienistä. Onnea vaan kaikille hiki hatussa ahertaville nettoveroja maksaville rasvanahkoille.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Tuon ihmishirviön elättäminen on siis tullut maksamaan tähän mennessä yli 1.3 miljoonaa euroa. Jos Suomi olisi sivistysvaltio, niin paljonkohan olisi tullut maksamaan tuon rikollisen sähkötuoliteloitus ympäristöystävällisellä tuulisähköllä?. Mikä valtava säästö se olisi yhteiskunnalle kun kaikki pahimmat rikolliset pitkän vankeustuomion sijaan teloitettaisiin sähkötuolilla edullisen yösähkön aikaan!

 • otto suni

  Vastaa

  Pakettina Ruandaan sillä oikeudenkäynti maksoi myös järkyttävän summan!

 • TT

  Vastaa

  Tekopyhä Suomi maksattaa tämänkin neekerimurhaajan ylläpidon omilla kansalaisillaan.
  Js paljon muutakin se maksattaa. Onneksi Suomessa on vielä sosiaalitukien varaan ajautuneita köyhiä kantasuomalaisia, joiden tuet voi napsia pois. Ja muiden veroja ja pakollisia maksuja voi aina lisätä. Ihan tappiin asti.

 • Bonzaï

  Vastaa

  Tämä ukkohan se oli. Vähän arvelinkin jo näin otsikon nähtyäni. ”Me tienataan tällä!” ‑osaston miehiä. Päästäkää nyt lomille se, niin häipyy maasta vähin ääniin ja ei tarvitse enää penniäkään laittaa tähänkään moniosaajaan verorahoja.

 • Jotain Sellaista

  Vastaa

  Pientä elatuskuluahan tuo nyt on. Katsokaas se rikastaminen ei ole rahassa mitattuna mahdollista., mitenkäs ne keskustelut ja kokkailut? aivan mittaamattoman arvokasta! 

  Valitettavan moni muukin afrikan kultamuna on Suomelle antanut tuliaisena vastaavaa kivaa.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Siinä on suvakeille kunnon kultamuna!

 • John Wick 2.0

  Vastaa

  Pygmillä nenä valkaistu. Isommassa kuvassa maapallon suurimpia kuonapalloja,ei mitään hyötyä missään eikä kenellekään. Matumba vai mikälie bongorumpu vois lähteä pikkuhiljaa takaisin ja ottaa saman solariumin asiakkaat mukaan. Eikä meille oikeasti kuulu mitenkään joku ruandan valtion mädännäisyys. Jos jostain oikeuksista alatte veisaamaan niin lättänokka kyytiin ja menette kaivamaan niitä ikuisia kaivojanne sinne savannille jos suvakkinahka joustaa. Rodulliseti asetan mokoman villisian kanssa samalle viivalle. Ja kipapäät kanssa. Revi siitä kuppisilmä-Beni.

  • Terhomatti Hämeenkorpi

   Vastaa

   Muuten hyvä kommentti, mutta lopussa turha, vastenmielinen ja tarpeeton lätkäisy juutalaisia kohtaan. Ne ovat sentään kyenneet luomaan järjellisen valtion toisin kuin nuo saatanan kamelinnussijat ja mutapäät!

   • Nimetön

    Vastaa

    Jos Israelia tarkoitat, niin sen luomisellahan ei ole mitään tekemistä juutalaisten kanssa. Amerikkalaisten ja saksalaisten verorahoilla puettu ja ruokittu keinotekoinen valtio.

 • Musta ase

  Vastaa

  Eipä mitään. Mies ehdonalaiseen ja ruandan koneeseen kotimatkalle.

 • Objektiivinen arviointi

  Vastaa

  Objektiivisesti arvioituna tämä neekeri on hyvinkin hyödyllinen, ekologisesti ja taloudellisesti.
  1. Hän eliminoi useita neekereitä ja täten vähensi niiden hiilenjälkiä.
  2. Hänen oikeudenkäynti maksoi jo siloin 3 000 000 e, kaikkine oikeusviranomaisten matkustamisine Ruandaan.
  3. Vankilassa neekeri kulutti (365 x 9 x 225) noin 740 000 e. Ja kuluu lisää, luulen että 1 000 000 yhteenstä tulee saavutetuksi.

  Neekereillä Suomi nousuun!

 • Kyynikko

  Vastaa

  Mitä helvettiä meille suomalaisille Ruandan asiat ylipäätään kuuluvat? Ukko on Suomessa vain sen takia, että Suomi sai EU:lta oikeuden kusettaa kansalaisiaan vetämällä osan vakkutusyhtiöiden varannoista EU:lle tyypillisillä lehmänkaupoilla. Toki EU:n normaalisääntöjen vastaisesti.

 • Maha täyteen joka päivä

  Vastaa

  MONI SUOMALAINEN KÖYHÄ
  EI EDES SYÖ JOKA PÄIVÄ
  MUTTA
  Afrikkalainen kansanmurhaaja
  Saa mahan täyteen joka päivä suomalaisessa vankilassa

  eli suomessa olisi helpompi elää kansanmurhaajana vankilassa täys-hoidokkina 

  kuin köyhänä

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Kaveri myös jää tänne kidutusta ja vainoa pakoon. Toivottavasti ei montaa päiväkotia polta, vaikka sillä on täysi syy vihata valkoisia vangitsijoitaan. Mustia se pikkaisen kansanmurhaili, mitä lie meille miettinyt tehdä. Kohtahan se nähdään, jollei viimeistään 2027–2028 vapaudu, niin olemme luultavasti totalitaarinen Neuvostoliitto, vai mitä se yksi kommari juuri selitti (ei liittynyt tähän aiheeseen mitenkään).

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi