Verkkolehti Kansalainen haastatteli kansallismielistä Veren Laki ‑kamppailuyhteisöä

Haastattelussa Veren Lain edustaja valottaa ryhmän filosofiaa, toimintaperiaatteita ja tulevaisuuden suunnitelmia.

Hyvinvointi

Verkkomedia Kansalainen on aloittanut artikkelisarjan, jossa haastatellaan Suomessa toimivia kansallismielisiä järjestöjä. Aiemmin sarjassa on haastateltu esimerkiksi katupartioryhmä Soldiers of Odinia ja aktivistijärjestö Pohjanvartiota.

Sarjan viimeisimmässä osassa puolestaan haastatellaan Veren Laki ‑ryhmää, joka on erikoistunut kamppailulajeihin ja muihin yhteisöllisen urheilun muotoihin. Veren Laki on kuluneiden kahden vuoden aikana järjestänyt useita ruumiinkulttuuria vaalivia tapahtumia eri puolilla Suomea.

Haastattelussa Veren Lain edustaja valottaa ryhmän filosofiaa, toimintaperiaatteita ja tulevaisuuden suunnitelmia. Haastattelusta esimerkiksi selviää, että Veren Lain tilaisuuksissa opetettuja tekniikoita harjoitellaan useiden eri kaupunkien paikallisista kansallismielisistä koostuvissa urheilupiireissä.

Lue haastattelu kokonaisuudessaan Kansalaisen sivuilta: https://www.kansalainen.fi/kansalaisen-sunnuntaiekstra-veren-laki-kansallismielinen-urheilu-ja-kulttuurikollektiivi/

Seuraa Veren Lakia sosiaalisessa mediassa: Telegram, Instagram, Twitter

Hyvinvointi Kamppailu-urheilu Kansalainen Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Kulttuuri Terveys Urheilu Veren Laki

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa, että urheiluun panostetaan.
  Aivan liian moni suomalainen on jättänyt liikunnan vähemmälle ja keskittynyt tv:n edessä nyhjöttämiseen ja roskaruokaan.
  Katukuva on nykyään sellainen, että itsepuolustukseen ja kovaan kuntoon on syytä panostaa, ihan jokaisen kansallismielisen!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi