Valtioneuvosto ja Helsingin Sanomat Partisaanista: ”Viheliäinen öyhöttäjä vihapyramidin huipulla”

Valtioneuvoston uudesta raportista uutisoinut HS käyttää värikästä kieltä kutsuen vihapyramidin herroja "viheliäisiksi öyhöttäjiksi" ja "verkkovihan ekosysteemin suurpedoiksi".

Viihde

Toimituksen taiteellinen näkemys vihapyramidista.

Valtioneuvosto julkaisi tuoreeltaan uuden ”verkkovihaa” käsittelevän raportin, jonka kielenkäyttö on saanut Partisaanin toimituksessa aikaan monenkirjavia reaktioita tyytyväisestä myhäilystä aina epäuskoiseen naurunremakkaan. Veronmaksajien rahalla tuotetun raportin mukaan Partisaani on ”ideologisesti motivoitunut” yhteiskuntavastainen toimija, joka istuu tukevasti suomalaisen ”vihapyramidin” huipulla.

Raportista uutisoinut Helsingin Sanomat (HS) käyttää vähintäänkin yhtä värikästä kieltä kutsuen vihapyramidin herroja ”viheliäisiksi öyhöttäjiksi” ja ”verkkovihan ekosysteemin suurpedoiksi”. Uutisiamme kuluttavat ja sosiaalisessa mediassa jakavat kansalaiset ovat puolestaan ”pikkupetoja”, jotka kuuntelevat korvat höröllään ja taisteluvalmiina pyramidin huipulta kantautuvia maalituskäskyjä.

”Tutkijoiden mukaan vihapuheen tuottajat voidaan jakaa karkeasti kolmeen ryhmään. Pieni mutta vaikutusvaltainen ryhmä ovat ideologisesti motivoituneet vihapuheen levittäjät. Heidän pyrkimyksenään on rapauttaa luottamusta yhteiskuntaan ja demokratiaan,” HS taustoittaa.

”Ideologisesti motivoituneet toimijat toimivat verkoissa useilla eri alustoilla, mutta tähän ryhmään kuuluvat pohjaavat toimintansa usein itsenäisille alustoille, joilta käsin viestintää lähdetään levittämään muualle verkkoon. Suomenkielisessä verkossa näitä alustoja on esimerkiksi äärioikeistolainen uutissivusto Partisaani.com tai tunnettu valeuutissivusto tai ’vastamedia’ MV-lehti. Ideologiset toimijat myös usein toimivat luvussa 4 kuvatun ’vihapyramidin’ huipulla, josta heidän sanomansa leviää ja josta sitä tehokkaasti levitetään pyramidin alempiin kerroksiin,” raportissa maalaillaan.

Asiantuntijoina Jari Taponen ja Esa Holappa

Raportissa myös väitetään, että Partisaani keskittyisi ”naispoliitikkojen vihaamiseen”, vaikka hyökkäämme tasavertaisella aggressiolla kansanvihollisia vastaan näiden sukupuoleen katsomatta:

”Varsin suoraan inhoa ja vihaa tiettyjä ihmisryhmiä – naispoliitikkoja, feministejä, homoseksuaaleja, juutalaisia, muslimeja, maahanmuuttajia – kohtaan levittävien [Partisaanin] uutisten alla käydään affektiivisia keskusteluja. Provosoivat uutiset vaikuttavat ruokkivan tarkoituksella voimakkaita tunnereaktioita. Uutisia myös jaetaan sosiaalisessa mediassa. Tämä voi osaltaan lietsoa vähemmistöihin kohdistuvaa nettivihaa, vihapuhetta ja viharikoksia. Niinpä sivuston perimmäisen ideologisen motivaation lisäksi kirjoituksia motivoi affektiivisuus ja jossakin määrin myös performatiivisuus.”

HS:n mukaan tutkijat vaativat, että poliittiselle poliisille (PolPo) myönnettäisiin lisää resursseja ”verkkovihan” eli maahanmuuttokriittisten ja kansallismielisten suomalaisten sananvapauden tukahduttamiseksi. Raportissa on kyse siis poliittisesta propagandasta eikä objektiivisesta tieteellisestä tutkimuksesta.

Raportin lähteisiin lukeutuvat muun muassa PolPon Jari ”Suomessa ei ole katujengejä” Taponen ja Esa ”Velkaukko” Holappa. Heidän esittämisensä neutraaleina ja arvovaltaisina lähteinä kertoo kaiken oleellisen tutkimuksen uskottavuudesta sekä ”puolueettomuudesta”.

Lähteet: Valtioneuvosto, Helsingin Sanomat

Esa Holappa Helsingin Sanomat Jari Taponen Kotimaa Partisaani Poliisi PolPo Sananvapaus Valtioneuvosto Vihapuhe Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

45 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Huutonauru

  Vastaa

  Partisaani tekee selvästi asioita oikein, kun moinen itku on aloitettu ”asiantuntijoiden” ohella.

  • Syyttömiä(kö?)

   Vastaa

   Jos tarkastellaan Partisaanin uutisointia niin se koostuu pääosin niistä uutisista jotka valtakunnan päämeidoilta (keltainen lehdistö) jää huomiotta. Ja juuri näitä uutisia ihmiset tarvitsevat pystyäkseen muodostamaan yhteiskunnastamme kokonaisemman syy-seuraus näkemyksen. Eikä sillä ole mitään tekemistä demokratia rapauttamisen kanssa. Päinvastoin. Se että saa tuoda esiin yhteiskunnan mätäpaiseet on osa demokratiaa, kansan valtaa.

   ”Tämä voi osaltaan lietsoa vähemmistöihin kohdistuvaa nettivihaa…” Eiköhän anneta tuo ”voi” sana jo voivottelija-mummoille. Se joko lietsoo tai ei. Ja koska kirjoittaja ei ole varma lietsooko se, niin silloin se ei lietso.

   Jos joku kokee vihastumista niin vanha sanonta koiraasta ja kalikasta pitänee paikkansa tälläkin kertaa. ”Ei syytön mie suutu” kuuluu vanha Venäläinenkin sanonta.

   • GLGL

    Vastaa

    Juuri näin. Hyvä kommentti.

 • Jotain lentää tuulettimeen, onko se feministi

  Vastaa

  Nyt jos koskaan on miljoonan taalan tilaisuus vaikuttaa siihen että feministijärjestöt pistetään kertaheitolla kuriin.

  Kun Suomi ja Ruotsi kuumeisesti yrittävät päästä NATOn jäseniksi, mutta Turkki estää koska se katsoo että Suomessa ja Ruotsissa ollaan liian lepsuja kurdi ym. järjestöjä kohtaan joita se syyttää terrorismista. 

  Ja tottahan se on! Jos nimittäin ollaan oikein tarkkoja, niin juuri monilla feministijärjestöillä on läheiset suhteet näihin kyseenalaisin järjestöihin joiden riveissä on kaikenlaisia rikollisia.

  Nyt kokoamaan listaa näistä rikollisia lähellä olevista feministeistä ja viestiä suoraan Turkin Erdoganille niin eiköhän ala tapahtua ja nopeasti. 

  Suomessa ja Ruotsissa feministit joutuvat eristyksiin muusta yhteiskunnasta koska heillä läheiset suhteet terroristeihin ja muihin rikollisia. Mikään ei saa vaarantaa NATO jäsenyyttä, joten jos näiden kahden välillä on valittava niin tietää miten siinä käy. 

  Juuri nyt on oikea hetki laittaa vireille aivan vitunmoinen ralli jossa paska lentää tuulettimeen feministien kera.

 • Kille Kalle

  Vastaa

  Partisaani on asia julkaisu👍🏻 Olen levittänyt Partisaanin mainostarroja ahkerasti joka paikkaan.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Hienoa, mainostus on aina paikallaan!
   Partisaanilla on kyllä tyylikästä ja selkeää materiaalia.

  • reggiN

   Vastaa

   Helsingin Sionistit, Erkot, Bonnierit ja muut nenämiehet ovat näreissään, kun vasemmistopedareista, kokoomuspedareista ynnä muusta pikkujutusta tehdään ei-kosheria UUTISOINTIA. Nämä paskajulkaisuthan eivät uutisia tee oikeastaan enää lainkaan, vaan keskittyvät mielipidekirjoitukseen sekä poliittisen agendan runnomiseen.

  • T . T

   Vastaa

   Mistä sellaisia tarroja saa?

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Heh! Wille Rydman-juttukin julkaistiin todennäköisesti tarkoituksella samaan aikaan kun tiedettiin että lapsikuvaaja-pariskunnan tuomio tulee julki.

  Ainakaan minä en missään nimessä kannata kansallissosialismia sen kummemmin kuin muutakaan sosialismia, mutta jo se että on suvakkien ja punavihreiden kanssa jyrkästi eri mieltä joistain asioista riittää äärioikeistolaiseksi leimaamiseen. Aikanaan EU-jäsenyydestä äänestettäessä arvelin että myönteiset puolet ovat merkittävämpiä kuin kielteiset, ja integroituminen länteen antaa jonkinlaista suojaa Venäjää vastaan, mutta euron valuvikoihin ei vaan ole saatu korjausta aikaiseksi. NATO-jäsenyydestä olen sitä mieltä että parasta kun pärjättäisiin ilman, mutta tällä hetkellä se on mielestäni pienempi paha kuin olla ulkopuolella.

  • Nimetön

   Vastaa

   Kansallissosialismia alat todennäköisesti kannattamaan, kun tutustut siihen tarkemmin.
   Mitä Natoon tulee, niin parempi ulkopuolella, Naton perusperiaatteet on jotain aivan muuta kuin kannatettavia kansallismielisestä näkökulmasta.
   Ylikansallinen järjestö, joka ei todellakaan ole sellainen kuin kansalaisille yritetään uskotella.

  • enkeksinimee

   Vastaa

   Olet varmasti kuullut liikaa juutalaisten valheita kansallissosialismista. Kansallissosialismi (ideologia) on valkoisten keihäänkärki. Huipentuma. Kansallissosialismi on lähimpänä Totuutta ja luonnonjärjestystä ja luonnollista hierarkiaa kuin voi olla. Tällä hetkellä.

 • Rannantomppa

  Vastaa

  Partisaani on osunut julkaisuillaan vihervasemmiston sydämeen kun tuommosia uutisoivat. Kohta alkaa vainot kuin Päivi Räsästä kohtaan. Sananvapaus yritetään tukahduttaa eu:n linjaa tiukasti vaalien. Tämä maapallo näiden johtajien ja päättäjien kanssa on tuhoontuomittu. Kiitokset partisaanille oikeista asioista oikeilla nimillä. Ps. Tässä ois yksi mahdollinen mainostarrojen levittäjä lisää itä-suomeen.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Partisaani on tehnyt paljon asioita oikein, lyhyessä ajassa noussut merkittäväksi (sanoisin jopa merkittävimmäksi) vaihtoehtomediaksi.
  Kansanpetturipoliitikkoja ja valheellista valtamediaa (esimerkkinä juutalaistaustainen HS) kismittää, koska Partisaani on ajantasalla monista sellaisista asioista, joista ei saisi hiiskuakaan kansalaisille.

  ”Heidän pyrkimyksenään on rapauttaa luottamusta yhteiskuntaan ja demokratiaan”.
  Ei, Partisaani ei tätä tee, siihen ovat syypäitä vain ja ainoastaan hyvin monet poliitikot, valtamedia ja Polpossa toimivat muutamat jatkuvasti esillä olevat viranomaiset.

  Tämä ”naisviha” näyttää olevan tänä päivänä jonkinlainen trendisana, jota viljellään jokaiseen mahdolliseen väliin.
  Kyse ei ole mistään ”naisvihasta”, vaan inhosta kansaansa pettäviä poliitikkoja kohtaan, julkisuutta saa Partisaanissa ihan yhtä lailla miespuolisetkin, jos ja kun siihen on aihetta.

  • Plääh

   Vastaa

   Demokratia on juutalaisvaltaa ja tuhon tie.

   Vesa-Ilkka Laurion näkemys yhteiskunnasta: ”Nykyisin hallitus ei ole mikään hallitus vaan eliitin kumileimasin. Raha ei ole rahaa vaan velkaa. Koulut eivät ole kouluja vaan perverssejä propagandalaitoksia, joiden tarkoitus on estää kaikki oikea oppiminen ja oikea elämä. Terveys ei ole enää terveyttä vaan eliitin myrkyllisten pillereiden syömistä ja myrkyllisten ruiskeiden sisäänsä ottamista. Tiedotusvälineet eivät ole tiedotusvälineitä vaan räävittömiä propagandatorvia. Suomi ei ole koskaan ollut itsenäinen, vaan on aina ollut eliitin lypsylehmä, jota on pidetty sen verran hengissä, että sitä voidaan lypsää. Kaikki suomalaisen työn tulokset valuvat eliitin taskuun. Suomen asioista eivät päätä suomalaiset vaan eliitti. Pian he tappavat täältä kaikki”

 • Tapposen transupedopojut

  Vastaa

  🤣😳🙄🤣
  Tapposen transpedot ja vaino-Mantilan ISIS-kurditerroristeja hyysäävät antifakommunatsit näköjään taas liikkeellä kyömynatsittelemassa 😳🤣🙄🤣

 • Tapposen transupedopojut

  Vastaa

  🤣😳🙄🤣
  Tapposen transpedot ja vaino-Mantilan ISIS-kurditerroristeja hyysäävät antifakommunatsit näköjään taas liikkeellä kyömynatsittelemassa 😳🤣🙄🤣
  https://www.partisaani.com/news/entertainment/2022/06/21/valtioneuvosto-ja-helsingin-sanomat-partisaanista-viheliainen-oyhottaja-vihapyramidin-huipulla/

 • Late

  Vastaa

  Hesaria, taposta yms pellejä vituttaa kun kokoajan pienempi määrä väkeä uskoi heidän paskapuheitaan ja suomalaisviha puree kokoajan vaan pienempään väki määrään kuten homo, transu yms pervoilu

 • Plääh

  Vastaa

  Holappa on yhtä luoetettava taho kuin ”holokaustiselviytyjät”

 • Isänmaahinen

  Vastaa

  Olipa raikas tuulahdus komukan persiistä. Jotain olette tehneet oikein.

 • Nimetön

  Vastaa

  Asiaa👍

 • Hellen

  Vastaa

  Ihmettelen suuresti miten demokratiaa on voitu rapauttaa koska mitään demokratiaa ei täällä koskaan ole ollut. Vale-demokratia sen sijaan on rapauttanut kansalaisiaan tietääkseni vuosikymmeniä.

 • Ei ne huonoja hauku

  Vastaa

  Ämmämäinen selkäänpuukotus ja kateus ovat ainoat asiat, mitä valtioneuvosto ja Hesari pystyvät.Jos nämä neidit olisivat edes joskus harrastaneet urheilua, niin he urheilumieshengessä nostaisivat hattua vaihtoehtomedioille.

 • Jatkakaa samaan malliin

  Vastaa

  Hienoa! Olette toimineet oikein partisaani. Hesarille yms terveisiä haistakaa pitkä paska!

 • Tekijämies

  Vastaa

  Partisaani on erittäin laadukas media. Partisaanin joulukalenterit ovat klassikkoja!

  • Jussiboy

   Vastaa

   Mitä laadukasta tässä mediassa on? Keskustelukaan ei ole vapaata, asialliset kommentit eivät pääse läpi. Kaiken maailman herjaukset ja solvaukset kyllä julkaistaan. Onko teistä kukaan lukenut koko raporttia, jossa on analysoitu kymmeniä tuhansia kommentteja ja verkkokerskusteluja. Ei tarvitse montakaan tämän aviisin kommenttia tai juttua lukea, kun tulee ilman tutkimustakin siihen tulokseen, että aviisin poliittinen agenda on kaunan politiikka ja kirjoittajat epätoivoisesti hakevat edes jonkinlaista tunnustusta omille valekommenteilleen. Tuskin tätäkään kommenttia julkaistaan ja se on aivan selvä osoitus sananvapauden kaventamisesta. Katsotaan. Kansalainen lehti on paljon parempi kuin ahdasmielinen partisaani, siellä asialliset kommentit julkaistaan. Ottakaa oppia.

   • Tekijämies

    Vastaa

    Lue Partisaanin laadukkaat joulukalenterit, niin opit jotain.

    Partisaani on oikeassa ja suvakit väärässä. Mitä vaikeaa tämän ymmärtämisessä on?

    • Jussiboy

     Vastaa

     Olen lukenut myös varisverkoston joukalenterit ja samanlaista typerää kirjoittamista. Molemmat ovat yhtä ulalla. Kummastakaan en ole oppinut muutakuin sen, että olen iloinen, että olen suvakki. Minun elämäni on paljon helpompaa ja antoisampaa. Luulen, että tätäkään mielipidettä ei julkaista. Kansalainen julkaisi.

     • Lempi Uspo

      Kaikki sun ulinat on näemmä täällä julkaistu, eli älä suotta ulise ettei julkaista.

   • Nimetön

    Vastaa

    ”Keskustelukaan ei ole vapaata, asialliset kommentit eivät pääse läpi.”
    Mitenkäs valtamediassa, pääseekö siellä esim monikulttuurisuus agendan vastaiset, asialliset kommentit läpi?

 • TT

  Vastaa

  Niin tyypillistä pikku stalinistien touhua. Tullaan vieraisiin pöytiin nuuskimaan ja sitten ryömitään valtio- ja virkavallan helmoihin itkemään, kuinka tuhmia siellä ”partisaanissa” ja muissa ”vihajulkaisuissa” ollaan.
  Demokraattiset instituutiot voisivat palauttaa luottamuksen itsensä toimimalla järkevästi ja olemalla uhkailematta kansalaisia näiden suiden tukkimisella, jos semmoinen sattuu huomauttamaan epäkohdista. Suomi ei kuitenkaan ihan vielä ole kommunistinen diktatuuri, vaikka hyvin lähellä ollaan.
  Naisvihan voi naispoliitikko välttää toimimalla Suomen ja sen kansan eduksi ja lopettamalla säälittävä WEF-nukkeilu, Agenda 2030-pelleily, EU-orjailu, W.H.O.-sekoilu ja muu lapsellisuus. Kansaa tietoisesti kurjistava viherstalinisti fossiilivihassaan ansaitsee arvostelun oli se mikä olento tai ’gender’ tahansa.
  Suomen syöksykierre ei enää oikene lopettamalla arvostelu. Olette tuhonneet Suomen, tehneet sitä uusmarxilaisen kommunistisen helvetin ja ansaitsette kaiken kansan vihan päällenne. Kantakaa se rehellisesti ja lopettakaa stalinismi ja ihmisten uhkailu.

 • reggiN

  Vastaa

  ”Öyhöttäjä”? Heh, siellähän meemitetään oikein kunnolla. Voisivat laittaa neekerit kirjoittamaan juttunsa niin olisi vielä parempaa kamaa.

  🔥 💯 fam ei olla fresh tama sheeeeeeeeesh

 • reggiN

  Vastaa

  Israel on ihmiskunnan peili? Paskaahan ihmiskunta suurimmalta osalta on toki, että sikäli. Muistan nuo Rydmanin vaalimainokset jostakin kaukaa menneisyydestä, kun kävin Helsingissä ja näin kuvan jonkun ratikka- tai bussipysäkin seinällä. Mietin silloin että onkohan tuo mies arabi kun on noin tumma.

  • Antizionism

   Vastaa

   Valtio joka murhaa päivittäin viattomia naisia ja lapsia on yhteiskunnan peili🤔 juutalaiset on pahuuden perikuva, ei kansallissosialismi

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  ”Heidän pyrkimyksensä on rapauttaa luottamusta yhteiskuntaan ja demokratiaan”

  Kyllähän se ”luottamus” on jokaiselta täysipäiseltä mennyt jo vuosia ennen Partisaanin perustamista. Itselläni tuo lopullinen (harhoihin) perustunut luottamus tuli tiensä päähän tasan seitsemän vuotta sitten (2015) kun miehitysjoukot ajettiin maahamme sisään.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hölmölän mediakenttään tarvitaan diversiteettiä, ja Partisaani edustaa sitä ansiokkaasti antamalla vastapainon vihapyramidin huipulla olevien Hesarin ja Ylen vihanlietsonnalle ja propagandalle.

 • Julli

  Vastaa

  Vihervasemmiston äänenkannattajana helsingin sanomat/vihreä lanka on kyllä absurdiudessaan omaa luokkaansa.

  Yrittävät vakuuttaa puolueettomuutta, mutta käytännössä harjoittavat siekailematonta oman poliittisen agendan levitystä ja vastustajien mustamaalaista.

  Olisivat edes sen verran suoraselkäisiä ja ryhdikkäitä, että myöntäisivät puolueellisuutensa. Tätä lienee turha odotella.

 • non-jogger

  Vastaa

  Keskivertosuomalainen ei vihaa omaan maahan muuttaneita ihmisiä jotka tekevät kovasti työtä ja käyttäytyvät sivistyneesti.
  Mutta jos…
  Sehän se on suvakeille ja poliitikoille niin mahdottoman vaikea ymmärtää.

  • Plääh

   Vastaa

   Meinaatko todella, etteivät ymmärrä mistään mitään? Veikkaan heidän olevan pikemminjkin rikollisia ja terroristeja

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  Tässä Partisaanin toimitukselle vinkki: On alettua tutkia pankkien toimintaa tilanteissa, joissa laina on saatu maksettua loppuun.

  Useissa tapauksissa pankit ovat jättäneet panttikirjat omiin nimiinsä lainan maksun jälkeen ja karttavat yhteydenottojakin tällä saralla.

  2017 tehtiin seuraava lakimuutos: pantteikirjoja ei enää kaikissa tapauksissa hallinnoi pankki vaan Maanmittauslaitos Turussa: Pankkitunnuksilla pääset katsomaan kenen nimissä on talosi panttikirja.

  Mitä enemmän on tutkittu; sitä enemmän väärinkäytöksi on löytynyt. On vaadittu jopa satojen eurojen ”järjetelypalkkioita”, jotta oman vapaan panttikirjan saat omiin nimiisi.

  Oma taisteluni vastaavassa asiassa 2 vuotta sitten kesti 7 – 8 kuukautta pankkivirkailijan VALEHDELTUA ensin asian olevan ”vireillä”. ( soitto Maanmittauslaitokseen paljasti valheen ! )

  Nyt kansalaiset ON AIKA laittaa meitä ”palvelevat” virkamihet kuriin ja järjestykseen ja lakeja noudattamaan !

  Valtiopetos on purtettava : PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole … ei tällaista ”lainsäädäntöä” voi demokraattisessa maassa olla !

  Vihapuhetta tutkitaan; mutta virkamiesten VIRKARIKOSIA EI !

 • T . T

  Vastaa

  Tämä on vain ja ainoastaan positiivinen ilmiö, että Partisaanista puhutaan tällaista. Valtamedia alkaa siis selkeästi pitämään Partisaania uhkana, joka taas on osoitus hyvästä työstä Partisaanilta! Samaan malliin vaan!

 • Tapio Muukko

  Vastaa

  Partisaani sai HS:ltä ilmaista mainosta ja tuli näin ollen suuremman yleisön tietoisuuteen. Kiitoksia tästä. Se että julkaisu kertoo asioista joista media haluaa vaieta on tärkeää ja hyvä että joku sohaisee kusiaispesää ohimennen.

  Jari ”ei suomessa ole infrastruktuura että täällä voisi olla katujengejä” Taponen lukee siis salaa Partisaania. Hyvää jussia sulle Tapsukka👋😆😆

 • Lempi Uspo

  Vastaa

  Saresma on kommentoinut tutkimuksen vastaanottoa Twitterissä ja haukkunut kaikki arvostelijat.

 • juha II

  Vastaa

  Suuntima tuntuu olevan oikea!
  Valtamedia sana köyhyytensä osalta on varsinainen ”öyhöttäjä”. Ja vain syystä, että nykytoimittelijat ovat ammattitaidottomia ja osaavat suomen kielen perusteet huonommin kuin englannin vastaavan.
  ”Öyhötys” sanakuvana kertoo siitä, ettei vaihtoehtomedioiden toimituksellista ammattitaitoa, täsmällisyyttä ja oikeellisuutta haluta paljastaa lampaille, jotka höhörtävät valtamedioiden tuottamaa pitkään jauhoon tehtyä velli-rehua.
  Kuten koulussa. Koplaamalla toiselta tehtävien vastaukset takaa sen ettei koplaaja itse opi yhtään mitään. Eli Hesarin rapakon takaa liberaali hörhöjen mielten liikkeiden miimaaminen tyhmistää enemmän kuin istuminen pimeässä huoneessa elämän mitan.

 • Ana

  Vastaa

  Tässä asiassa Hesari on oikeassa

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi