Helsingin Sanomissa säälijulkisuutta saanut turkkilainen teki puukkohyökkäyksen tavaratalossa – vankilaa

Kurdit ovat yksi Lähi-idän vihatuimmista ihmisryhmistä.

Väestönvaihto

”Savolaismiesten” riita eskaloitui vuoden 2022 maaliskuussa kuopiolaisessa tavaratalossa useisiin puukon iskuihin. 45-vuotias ”savolainen” puukotti uhriaan viisi kertaa keskellä kirkasta päivää paikallisessa tavaratalossa.

Veritekoa edelsi jo pitkään kestänyt vihamielisyys miesten välillä. Edeltävänä päivänä toinen miehistä, väkivallanteon uhri, oli puukottajan mukaan solvannut häntä Sokoksella kutsumalla tätä terroristiksi.

Kun miehet sattumalta kohtasivat seuraavana päivänä tavaratalossa, löi mies solvaajaansa ensin nyrkillä. Sen jälkeen hän iski tätä puukolla useita kertoja eri puolelle kehoa. Tällä hän pyrki todistamaan, ettei ole mikään terroristi.

Mies kertoi käyttäneensä veistä, sillä halusi antaa tuttavalleen ”opin esimerkkinä”. Hän ei kertomansa mukaan ollut kuitenkaan huomannut veitseniskujen osuvan uhriin. Väkivalta oli hätävarjeluna tehty, eikä hänen pyrkimyksensä ollut surmata miestä. Oikeus ei selityksiä uskonut ja antoikin turkinkurdilaiselle Mesut Sagandalle reilu neljä vuotta tiilenpäitä luettavaksi. Kurdit ovat yksi Lähi-idän vihatuimmista ihmisryhmistä.

Helsingin Sanomat lobbasi Suomeen asumaan säälijutulla

Vuonna 2008 maan johtava roskamedia Helsingin Sanomat teki jutun nyt vankilaan päätyneestä puukottajasta. Artikkelissa lehti keräsi miehelle säälipisteitä saadakseen hänet asumaan vakituisesti Suomeen. 

Lehti kirjoitti Sagandan avioliitosta suomalaiseen, muslimiksi kääntyneeseen naiseen, joiden avioliittoa suomalaisviranomaiset epäilivät lumeavioliitoksi. Erityisesti heitä epäilytti 18 vuoden ikäero: Marja-Liisa oli 50-vuotias ja Mesut 32 jutun tekoaikaan.

”Olemme päättäneet viedä asiamme loppuun asti. Jos ei muu auta, valitamme Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen”, kertoi vaimo HS:lle tuolloin. Kaikesta päätellen lupa maahanmuuttoon irtosi lopulta ja lopputulos on jälleen vähemmän yllättävä.

Lähteet: Iltalehti, Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat Kotimaa Maahanmuutto Mediakritiikki Mesut Saganda Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Väestönvaihto Valtamedia Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • chairman

    Vastaa

    Kurdit ovat todella osoittautuneet somalien tavoin varsinaisiksi ”kultamuniksi” ja erityisesti Hesari on kerännyt näille säälipisteitä. Kurdit ovat Irakin, Turkin, Syyrian ja Iranin alueilla asuva ryhmä jolla ei ole omaa maata, mutta syyllistyy eniten kaikenlaisiin terroritekoihin!

  • Tekijämies

    Vastaa

    Kurdit ovat nimenomaan terroristeja, joita vastaan mm. Turkki taistelee tällä hetkellä. Tämän lisäksi kurdeilla on tapana pariutua serkkujensa kanssa. On arvioitu, että kurdeista noin 60% on sisäsiittoisia.

    Ettei vaan sisäsiittoisuudesta johtunut impulssikontrollin heikentyminen ollut tämänkin puukkoiskun takana? Huom. esimerkiksi sisäsiittoisten mustalaisten murhakerroin on 16-kertainen verrattuna suomalaisiin.

    Mitä hyvää kurdit ovat koskaan saaneet aikaiseksi? Onko kenelläkään positiivisia kokemuksia kurdeista?

  • Ilmari

    Vastaa

    On ilman muuta selvää, että he ovat jo eronneet.

  • Salomon

    Vastaa

    Kurdi= juutalainen
    HS:n julkaisut= juutalainen
    Marja-Liisa= juutalainen
    En voi olla elostelematta liikaa itsestään selvyyksillä

  • apotek

    Vastaa

    Eihän noita vitun ali-ihmisiä pitäisi asuttaa Kuopiossa tai missään. Pelkkää jätteiden siirtokuluja.

  • Konservatiivi

    Vastaa

    Tällaiset tapaukset varmasti yleistyvät vain ajan kuluessa. Ja sivullisetkin saavat osansa väkivallasta ikävä kyllä. Sehän nyt ei paljon sureta, jos kaksi tällaista tappelee ja leikkii puukkohippasta keskenään.

  • Hylsy

    Vastaa

    Kurdit eivät ole Turkkilaisia, vaan Turkin kansalaisia (osa heistä). Onko manne Suomalainen?

  • Kalle

    Vastaa

    Kun puhutaan turkkilaisesta pitää muistaa että oikeat turkkilaiset ovat ottomaani. Kurdilaiset ovat taas aivan jostain muualta. Toki saivat turkin kansalaisuutta aikoinaan. Ja he ovat pahoja myös turkissa, ei ainoastaan suomessa. Etelä- rannikot on täynnä nuoria kurdia mikä palvele vanhoja mummoja. Tämä han on ollut tiedossa jo kauan aika.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi