Mainosta Partisaania tee-se-itse-materiaalilla!

Partisaanin mainosmateriaalia tullaan näkemään tänä kesänä laajasti suomalaisessa katukuvassa.

Aktivismi

Partisaani vihreällä taustalla
Partisaanin tunnus.

Partisaanin lukijat ovat kommenttiosiossamme pyytäneet toimitusta julkaisemaan tee-se-itse-mainosmateriaalia kaduille levitettäväksi. Vastaamme kysyntään kahdella värillisellä ja yhdellä mustavalkoisella grafiikalla.

Partisaanin mainosmateriaalia tullaan näkemään tänä kesänä laajasti suomalaisessa katukuvassa. Innokkaimmat lukijat voivat jo käynnistää kampanjan lataamalla, tulostamalla ja levittämällä alla olevia grafiikoita esimerkiksi tarroina tai julisteina joko kotikonstein tai paikallisessa painotalossa.

Tue Suomen suorasanaisinta vaihtoehtomediaa! Kiitämme lukijoitamme omistautuneisuudesta, oma-aloitteisuudesta ja aktiivisuudesta!

Kuvaa klikkaamalla avaat tulostettavan pdf-tiedoston.

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Partisaani Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nämä ovat upeita, kiitos tästä.
  Toivottavasti mahdollisimman moni mainostaa Partisaania!

 • anni

  Vastaa

  Hyvä mahtava Partisaani!
  Olisiko jollakulla lukijalla lähettää tartoja, matskua jaettavaksk kylille.
  Minulla ei ole tulostinta, ei rahaa, mut jalat ja kädet sekä maalaisjärki toimii!
  Mummoissa ln alkukantaista suomivoimaa, joten mikäli materiaalia joku voipi lähettää mulle, ilmaiseksi…otan haasteen vastaan ja jaan. Kiitos!

 • On aika varustautua

  Vastaa

  Kaikkien Partisaanin lukijoiden on aika alkaa varustautumaan. Kuka muistaa mikä on se ensimmäinen asia joka katkaistaan kun hyökkäys alkaa? Se on kommunikaatio !!! Kun sähköt katkeaa ja kännyköissä putoavat tolpat pois, on aika laittaa radio päälle. Nyt saa tsekeistä toimitettuna parilla kympillä radion joka kuuntelee kahta taajuutta ja on melko joustava taajuusalueiden kanssa:

  https://www.banggood.com/Wholesale-BAOFENG-UV-5R-Dual-Band-Handheld-Transceiver-Radio-Walkie-Talkie-p-61066.html?utm_design=18&cur_warehouse=CZ&utm_source=emarsys&utm_medium=mail_local210506_CZESPL&utm_campaign=newsletteremarsys&utm_content=linux&sc_src=email_4828342&sc_eh=ea218b58e9d624e51&sc_llid=211094&sc_lid=207717158&sc_uid=6QefIVZcK5

  Nyt jos koskaan kannattaa tilata tuo. Ja alkaa käyttämään saman tien jottei sitten tarvitse alkaa opiskelemaan kun tilanne on päällä. Taajudet, kutsut, kantomatkat, optimaaliset kommunikaatiopisteet jne tulee olla silloin selkärankaan syöpyneitä.

  Muita asioita voidaan tehdä myöhemminkin, kuten sulutusta, poteroiden kaivuuta, ansoitusta, jne. Mutta pitää kulloinki tietää kuka liikkuu ja missä. Ja esim. 50km ”turvaväli”, se voi pelastaa suureltakin vahingolta.

  Myöhemmin lisää ajoneuvoesteistä, renkaiden puhkojista, piikkilangasta, miinoituksesta jne

  • Mats L

   Vastaa

   Radiovastaanottimien lisäksi kannattaa huomioida radiolähettimet.

   Kun hyvissä ajoin harjoittelee ja suunnittelee naamioinnin (että drone-hyökkäyksen sattuessa menee vain pätkä antennina toimivaa kuparilankaa, eikä itse lähetin), niin kriisin „yllättäessä” on heti valmiudet toimintaan.
   – Myös verkostot on hyvä testata ja „duplikoida” yhteydet.

   Joku voi kysyä, että onko se luvallista.
   – Kannattaa huomioida, että kriisin sattuessa laki ei ole voimassa. On vain terrori.
   – Jos radiolähetys havaitaan, viranomainen ensimmäiseksi tarkastaa osoitteen perusteella lähialueen radioamatöörit. Tästäkin syystä on hyvä, että opettelee laitteiston käytön liittymättä mihinkään yhdistykseen tai viralliseen (radioamatööri)kerhoon.

 • Lisää ideoita

  Vastaa

  Tarrojen ja lentolehtisten lisäksi voisi hyvin tehdä sapluunoita joissa lukee isolla PARTISAANI.COM ja spraymaalilla maalata niitä näkyville paikoille jolloin niitä ei ihan niin helpolla pysty raaputtelemaan pois.

  • Nimetön

   Vastaa

   Kiitos! Tulen levittämään tietoa pääkaupunkiseudulla pahimmissa neekerislummeissa.

 • Jari

  Vastaa

  Jakoon menevät niemeen ja notkoon mustavalko flyereita voi tulla lisääkin saadaan tulostukseen …perkele periksi ei anneta

 • Jukka

  Vastaa

  Hienoa. Täytyykin tulostella mukava nippu näitä ja jaella ympäri Suomen jahka lähdemme lapin reissulle!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  Partisaani vihreällä taustalla