Partisaani tiedottaa huomenna uudistuvasta sisällöstään!

Suomen uusi kansallisradikaali sukupolvi tarvitsee juuri nyt erityisen paljon vallankumoukselliseen strategiaan, aktivismiin ja ideologiaan liittyviä syväluotaavampia artikkeleita.

Pääkirjoitukset

Kuten lukijat ovat huomanneet, Partisaania ei ole päivitetty kuluneina päivinä. Sivuja hiljattain vaivanneet tekniset ongelmat on kuitenkin nyt selätetty, ja julkaisutoiminta jatkuu jälleen maanantaina.

Maanantaina tiedotetaan myös Partisaanin merkittävästä sisältöuudistuksesta.

Suomessa toimii tällä hetkellä useampia päivänpolitiikkaan ja ajankohtaisaiheisiin keskittyviä kansallismielisiä uutissivuja. Partisaanin toimituksessa on kuitenkin havaittu, että Suomen uusi kansallisradikaali sukupolvi tarvitsee juuri nyt erityisen paljon vallankumoukselliseen strategiaan, aktivismiin ja ideologiaan liittyviä syväluotaavampia artikkeleita.

Partisaani tulee vastaamaan kansallisradikaalin kentän uudistuneisiin tarpeisiin. Lue huomenna lisää siitä, millainen on uudistunut Partisaani!

Aktivismi Pääkirjoitukset Partisaani Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jari Tu

  Vastaa

  Liittäkää yhteystietoihin MYÖS kännykkänumero johon voi lähettää kuvia sekä tekstiviesteinä uutisvinkkejä, erittäin tärkeä asia ominaisuus olisi !!

  • Lenin oli juutalainen

   Vastaa

   Hyvä idea mutta siinä tulee samalla tietenki faktan tarkastajille lisäduunia jos putinistitrollit alkavat floodaamaan Johan Bätmänin valeuutisia tai tokentubenin paskaa jonka mukaan ”puolustusvoimien kasarmien alla menee salaisia tunneleita Atlantin läpi Amerikkaan” tai se että Janne Kataja onkin oikeasti nainen joka on synnyttänyt who:n eliitille koelapsia 😂 Johan Bätmän sai muutaman maanpetturin kuvaamaan Suomen puolustusvoimien kasarmeja ja välittämään kuvat ryssille, hyvä että jäivät kiinni nuo surkeat ”hyödylliset idiootit ”.

   • S.Hämis

    Vastaa

    Mitäs ne oli jotka luovutti Suomen sotilastukikohdat yhdysvaltain käyttöön?

  • Nimetön

   Vastaa

   Tossahan lukee, että päivittäisuutistuotanto loppuu. Eli mikä ajatus olisi uutisvinkeissä?

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Harmillista jos päivittäisuutistuotanto loppuu. Itse olen viihtynyt sivustolla juuri näiden juttujen takia. On ollut virkistävää nähdä vaihtoehto massamedialle ja sen tapaan kirjoitetuille uutisille.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi