Keijo Kaarisade Afrikan tähti ‑kohun takana?

Kohu saattaa olla kuukausien suunnittelun hedelmänä syntynyt trollausoperaatio.

Viihde

Suomen poliittisen historian erikummallisimpiin eepoksiin lukeutuva Afrikan tähti ‑kohu sai eilen jälleen huikeita käänteitä. Kotimaisen satiirin suvereeni mestari ”Keijo Kaarisade” julkaisi Twitterissä sarjan kryptisiä viestejä, joista on pääteltävissä, että hän itse saattoi olla koko kohun taustalla.

Kaarisade on nöyryyttänyt aiemmin erityisesti suuria päivälehtiä lähettämällä niihin tekaistuin henkilötiedoin ”intersektionaalisia”, ”feministisiä” ja ”antirasistisia” kolumneja, jotka ovat täynnä vasemmiston rakastamaa ”akateemista” kulttuurimarxistijargonia.

Lehdet ovat julkaisseet kolumnit mukisematta, vaikka niiden sisältö on ollut kaoottista tajunnanvirtaa. Näin Kaarisade on todistanut, että valtamedia pitää sisällöltään höttöisää poliittisesti korrektia liturgiaa suuremmassa arvossa kuin loogista ja rationaalista päättelyä.

Absurdit mittasuhteet

Tuorein Afrikan tähti ‑kohu vie valtamediaan ja yliopistoihin kohdistuvan parodian kuitenkin useita tasoja korkeampiin sfääreihin. Kohu alkoi mustan vaihto-opiskelijan somepäivityksistä, jossa hän kritisoi tulisesti helsinkiläisten fuksien ”rasistista” Afrikan tähti ‑roolipeliä. Vaihto-opiskelijan someprofiilit on luotu jo useita kuukausia sitten. Profiileja päivitettiin aktiivisesti jo ennen kohua.

Ainakin yksi valtamedian toimittaja, Iltalehden Sami Koski, kertoo jopa haastatelleensa vaihto-opiskelijaa Face Time ‑sovelluksella aiheeseen liittyneen uutisoinnin yhteydessä. Koski toimii tällä hetkellä myös Julkisen Sanan Neuvostossa.

Kohu on paisunut absurdeihin mittasuhteisiin. Helsingin yliopisto on tarjonnut ”kriisiapua” eri sidosryhmille kohuun liittyen. Lisäksi yliopistolla on lanseerattu laaja antirasistinen hanke, jonka tavoitteisiin lukeutuu se, ettei Afrikan tähti ‑peliä enää koskaan yhdistettäisi akateemiseen opinahjoon. Useiden muiden yliopistojen ”rasismiasiantuntijat” ovat tuominneet helsinkiläisopiskelijoiden Afrikan tähti ‑tapahtuman.

”Keijo Kaarisade”.

”Liikaa valkoisia yliopiston johdossa”

Viimeisimpänä Helsingin yliopiston varadekaani Samuli Siltanen valitteli valtamedialle sitä, että Suomessa sijaitsevan instituution johtoon kuuluu ”pääosin valkoista porukkaa”.

”Meillä on nyt Helsingin yliopistolla antirasismin teemavuosi käynnissä. Yliopistolla on antirasismin työpaja, jonka olen itsekin käynyt. Jatkossa myös opiskelutuutoreille tarjotaan antirasismi-koulutusta. On aivan selvää, että vaikka ennenkin asian eteen tehtiin paljon työtä, kyllä tämä juttu ravistelee uusiin muutoksiin,” Siltanen julisti medialle.

Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että koko kohu saattaa olla kuukausien suunnittelun hedelmänä syntynyt trollausoperaatio. Mustan vaihto-opiskelijan profiilit ovat kadonneet kuin savuna ilmaan. Mikä tärkeintä, kukaan ei vaikuta tavanneen opiskelijaa kasvotusten.

Kaarisade pitää yleisöä jännityksessä

Eilen Kaarisade twiittasi: ”Keijo kysyy: onko kukaan nähnyt saksalaista vaihto-opiskelijaa livenä Suomessa. Iltalehden toimittaja vastaa: FaceTime-puhelussa. FaceTime-puhelussa. Keijo kysyy uudestaan: onko kukaan nähnyt saksalaista vaihto-opiskelijaa livenä Suomessa.” Tämän jälkeen Kaarisade kirjoitti vielä: ”No, Helsingin yliopisto, iltapäivälööpit, teidän siirtonne. Vai pitäisikö sanoa nopanheitto? #afrikantähti”

”Yliopiston henkilöstön antirasismikoulutusleirit on hetkellisesti keskeytetty sen selvittämiseksi oliko mysteerihenkilön takana sittenkin Keijo. Siitäkö tämä oli kiinni? Vähättelisikö Helsingin yliopisto Keijon rasismikokemuksia sinisistä pelinappuloista? #huoltokatko #tasaarvo,” Kaarisade jatkoi.

Kaarisade on päättänyt pitää kansan toistaiseksi jännityksessä. Iltalehden toimittaja Koski ei ole suostunut julkaisemaan Face Time ‑haastatteluvideota. Vielä ei tiedetä, voisiko kyseessä olla esimerkiksi Kaarisateen kanssa yhteistyötä tehnyt näyttelijä tai vaikkapa animaatio. Kaikki merkit viittaavat kuitenkin tällä hetkellä historian rajuimpaan keijotukseen!

Lue myös:

Afrikan tähti ‑kohu: Helsingin yliopisto tarjoaa kriisiapua osapuolille

Afrikan tähti -”kohu” – miten helppoa instituutioiden kyykytys tänä päivänä on

Lähteet: Keijo Kaarisade (1, 2, 3), HYY, Ilta-Sanomat

Afrikan Tähti Afrikka Afrikkalainen kulttuuri Afrikkalaiset Helsingin yliopisto Keijo Kaarisade Kotimaa Kulttuurimarxismi Musta rotu Parodia Poliittiset viholliset Politiikka Rasismi Rotu Sami Koski Samuli Siltanen Satiiri Väestönvaihto Valtamedia Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Voi, kunpa tämä olisi totta, kyseessä olisi ennennäkemätön keijotus.
  Silloin Helsingin Yliopisto, valtamedia ja muutamat tutkijat olisivat tehneet itsestään kansan edessä entistä suurempia pellejä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei näytä järjenvalo loistavan yliopistossa. Ihan hyvin voi lakkauttaa turhan mädätyspesäkkeen.

  • Tomppa

   Vastaa

   Siinä vaiheessa, kun ”poliittinen korrektius” syrjäyttää oikean tieteen tekemisen, yliopisto lakkaa olemasta korkeakoulu ja siitä tulee pelkkä poliittisen agendan äänitorvi – niin kuin nyt Helsingin yliopiston tapauksessa on käynyt.

 • Juha

  Vastaa

  Huutonaurua. Kyllä Keijo on äijä.. huumorissaan osaa tauot ja äänenpainot, joilla saa kuulijan herpaantumattoman huomion. Nyt tarkkana kaikki.. pian saamme vielä nauraa itsemme kipeiksi

 • TT

  Vastaa

  Voimakas antirasimi-kampanja alkoi joskus vuoden 2008 finanssikriisin jälkeen, kun kansat erityisesti USA:ssa protestoivat rajusti finanssieliittiä vastaan. On väitetty, että antirasismi- ja anti-white-kampanjat on nostettu pystyyn huomion kiinnittämiseksi pois kansainvälisen eliitin puuhasteluista. Näillä erityisesti vasemmisto on kesytetty globalistien puudeliksi. Taustalla on globalistien halu sekoittaa kansoja ja toteuttaa länsimaiden ”kalergisointi”. Anti-rasismi-kampanja on myös uuden ajan puolisotilaallinen hybridioperaatio, jolla käydään eurooppalais-lähtöisiä kansoja vastaan ja tuhotaan näiden elintila. Rasismin vastustaminen on osoitus ihmisen kyvyttömyydestä havaita häntä ja ryhmäänsä vastaan kohdistettu hybridioperaatio. Vain älykkäimmät tai vaistonsa sälyttäneet ymmärtävät tilanteen. Kaarisateen metodit ovat varsin hyviä, kun yritetään käydä aivopesua vastaan. Normaali argumentointi ei toimi antirasismi-kulttiin ohjelmoitujen herättelyssä.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Luulisi yliopiston tietävän onko sillä kirjoillaan saksalaisia vaihto-oppilaita. Yliopiston tulisi nyt vahvistaa oppilaan olemassaolo tai olemassaolemattomuus. Mustuus ja saksalaisuus on harvinaisempi yhdistelmä. Vaikuttaa keijotukselta.

 • Eikka

  Vastaa

  Helsingin yliopisto on alkanut vaikuttamaan vuosi vuodelta yhä enemmän ja enemmän hullujenhuoneelta, tämä käy todistetusti ilmi mediassa uutisoitujen mielenterveyspalveluiden ja kriisiavun tarpeesta sen opiskelijoille.

 • Nimetön

  Vastaa

  Heh heh, kunnon kusetus. Valemedia ja punikkiyliopistot haistakaa Vee.

 • EV

  Vastaa

  En tiennytkään, että Saksasta aikoinaan karkoitettu Frankfurtin koulukunta siirtyikin Suomeen soluttautuen yliopistoihin. Siltanen, onhan se todella ikävää, että meillä SUOMESSA on suomalaisia johtavissa asemissa. Miten typerä ihminen pitää olla, että nielee kaiken tuon marxistisonnan ja propagandan tuosta vain sekä kehtaa vielä mennä avautumaan siitä lehdistölle? Luulin, että yliopistoissa on niitä fiksumpia yksilöitä, mutta olin väärässä.

 • Pertti Finnholma

  Vastaa

  Tottahan toki Suomessa on liikaa valkoisia joka paikassa! Onko Kiina myös liian kiinalainen, Intia liian intialainen, Japani liian japanilainen ja Afrikka liian musta? Miksi Suomen pitäisi olla suomalainen tai miksi suomalaisen kulttuurin tulisi olla suomalaista, sillä suomalainen kulttuuri voi myös olla afrikkalaista kulttuuria, kuten Afrikassa!

  Ja jos joku epäilee saksalaisia neekereitä olevan, niin todetaan tähän väliin Saksassa 0–6‑vuotiaista olevan jo 45 % ei-saksalaisia.

 • Minä

  Vastaa

  Jos tuo on keijotus, täytyy sanoa, että on se mestari. Paljasti miten helpolla oikea aihe lyö läpi maan median ja syntyy hurja kohu. Niin hurja, että yliopistolla tarjotaan jo kriisiapua loukkaantuneille ja muuten kärsineille.

 • Late

  Vastaa

  😂 kyllä irtos melkoset huutonaurut työporukassa kun tän ääneen luin. Ihan oikein valtamedioille ja yliopistoille. Näissä tyhmyys pesiytyy. Loistavaa

 • Rahoitusta leikattava

  Vastaa

  Toivottavasti oli keijotus. Ja iso keskari hy:lle.

 • Manne

  Vastaa

  Miksi neekeri tulee ”rasistiseen” Suomeen? Ei Suomi koskaan tule muuttumaan neekerien maaksi. Täällä on meidän tavat ja lait, ihmiset & kulttuuri. Eikö se neekerin päähän mahdu?

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Keijo on Volter Kilven luokkaa kun kirjoitetaan tajunnanvirrasta, ehkäpä Keijo kirjoittaa on Alastalon Salissa kirjan.

 • pää määrää

  Vastaa

  Johan jo pari äivää sitten epäilin Keijon olevan asialla. Tarkistakaa Turun Sanomista, kuka oli Aisa Kantola

  Tuntuu, että anteeksipyyntö on jälleen Aisa Kantolan parodiahorisontin ylittävä kirjoitelma. https://www.suomenuutiset.fi/turun-sanomat-lankesi-jaynaan-naistutkimuksen-tuotoksia-vaikeaa-erottaa-parodiasta/

 • Käry kävi

  Vastaa

  En ole varma onko tuo Keijon kaksoisveli vaiko Keijo itse:

  https://www.peaceunited.fi/pelaajat/page/13/

  Louis C.K. vähän niinkuin Kaarisade. No joka tapauksessa, kun en ole koskaan miestä tavannut niin kovasti näyttää samalta. 

  Tuleekohan seuraava Keijotus jalkapallon saralta?

  • JT

   Vastaa

   Louis C.K. (oikealta nimeltään Louis Székely, s. 12. syyskuuta 1967 Washington) on yhdysvaltalainen stand up ‑koomikko, käsikirjoittaja, elokuvaohjaaja, näyttelijä ja tuottaja. https://fi.wikipedia.org/wiki/Louis_C.K.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Ilta-Sanomat julkaisi 21.10.2021 uutisen ”Hurja huhu levisi Twitterissä – yliopisto vakuuttaa, että Afrikan tähti ‑kohun aiheuttaja on aito henkilö”

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008349182.html

  ”– Hän on meidän vaihto-opiskelijamme eli hänellä on määräaikainen opiskelijaoikeus tämän syksyn, Helsingin yliopiston kansainvälisen koulutusyhteistyön palveluiden päällikkö Minna Koutaniemi kertoo.

  Koutaniemi ei turvallisuussyistä kerro tarkemmin opiskelijasta.”

  Tiedämme muiden uutisten perusteella, että opiskelija ei ollut paikalla seuraamassa fuksitapahtumaa eikä hän tuntenut ”Afrikan tähti”- peliä. Hän valehteli orjista ja vaati seuraamuksia opiskelijoille tarkoituksenaan haitata elämäänsä. 

  Nyt tulee mieleen, että opiskelija olisi syyllistynyt kiihottamiseen ja levittänyt valheellisia väitteitä fukseista. Teko on törkeä ja aiheuttaa haittaa uhreille ja myös yliopiston ilmapiirille.

  Opiskelijan tulisi esittää anteeksipyyntönsä ja pyytää, että uhrit ja yliopisto eivät lähtisi oikeustoimiin häntä vastaan.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Piti siis kirjoittaa, että saksalaisen opiskelija halusi haitata fuksien elämää.

 • GLGL

  Vastaa

  Kai ne fuxit kuitenkin sellaisen afrikantähti-rooliperformassin olivat tehneet? Joko Keijo tiesi siitä jo etukäteen, tai sitten Keijolla oli valeprofiili valmiina odottamassa sellaista tilaisuutta, josta valeprofiili voi sensaationhakuisesti loukkaantua.

 • Jörgen Heinz

  Vastaa

  Keijo on äijä! Yliopisto maailma edustaa yhä kuitenkin ihmisten mielissä sitä instituutiota jonka edesottamukset huomioidaan tarkasti. Tuskin tämän jälkeen.. xD

 • Ilmari

  Vastaa

  Hesari ei ole kirjoittanut tästä mitään . Kun tämä nyt kuitenkin on herättänyt paljon huomiota, olisi siitä tok pitänyt uutisoida. Hesari pelkää, että kyseessä on keijotus eikä halua enää joutua naurunalaiseksi.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Aiheesta on julkaistu 19.10.2021 video:
  ”Rasismikohu Helsingin yliopistolla – kriisiapua Afrikan tähden uhreille”
  https://www.youtube.com/watch?v=Mu2i-ZoKH9k

  Videosta selviää tapahtumien kulku julkaisuhetkeen asti. Tekijä arvioi yliopistojen arvostuksen laskevan tällaisten vuoksi. Saksalainen vaihto-opiskelija on videolla. Esittää vaatimuksia. Omasta mielestäni on lapsellisen oloinen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi