Konservatiiviäänestäjät vaativat kansallista sosialismia, puolue tarjoaa liberaalia kapitalismia Britanniassa

Konservatiivipuolueen äänestäjäpohja tahtoo kansallista sosialismia, mutta saakin puolue-eliitiltä vain globaalia ja kapitalistista liberalismia. Kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa lainkaan.

Poliittiset viholliset

Britannian rotumuukalaispääministeri konservatiivipuolueesta on Israelin ylivaltaa kannattava pankkiiri Rishi Sunak juutalaisesta Goldman Sachsista. Kuvassa Sunak puhumassa äärisionistisen CFI-järjestön tilaisuudessa.

Kulttuurimarxistinen professori Imogen Tyler nosti sosiaalisessa mediassa viikonloppuna esiin paljonpuhuvia poliittisia tilastoja Britanniasta. Professori yritti tilastoihin vetoamalla väittää, että Britannian rotumuukalaisten ja sionistilobbaajien johtama nykyhallitus olisi ”äärioikeistolaisuutensa” vuoksi irtaantunut äänestäjäpohjansa poliittisista realiteeteista.

Professorin esittämät tilastot kuitenkin paljastavat mielenkiintoisia tosiasioita. Niistä selviää, että Brexitin ja konservatiivipuolueen puolesta äänestäneet britit ovat pääosin vasemmistolaisen talouspolitiikan sekä hierarkkisten ja perinteisten arvojen kannalla. 

Samaan aikaan juutalaispankkiirien johtama konservatiivipuolue on kuitenkin siirtynyt arvokysymyksissä entistä lähemmäs liberalismia ja talouskysymyksissä äärikapitalismin kannalle. Puolue on siis entistä kauempana ”äärioikeistosta”, mikäli termillä viitataan radikaaliin nationalismiin.

Tylerin referoima Financial Timesin kuvaus siitä, kuinka konservatiivipuolue erkaantuu äänestäjiensä arvoista vuosi vuodelta.

Vaalikarja äänestää etujensa vastaisesti

Toisin sanoen konservatiivipuolueen äänestäjäpohja tahtoo kansallista sosialismia, mutta saakin puolue-eliitiltä vain globaalia ja kapitalistista liberalismia. Kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa lainkaan.

Tilastot julkaistiin alun perin Financial Times ‑lehdessä viime syksynä. Lehti painotti, että konservatiivipuolue on tehnyt jo täydellisen irtioton ydinäänestäjiensä taloudellisesta arjesta. 

Puolue ilmeisesti luottaa siihen, että konservatiivinen vaalikarja on valmis äänestämään omien etujensa sekä arvojensa vastaisesti, koska kansallissosialistiset ja fasistiset todelliset vaihtoehdot on kyetty demonisoimaan täydellisesti mediassa.

Lue myös:

Britannian uusi pääministeri: Värillinen Goldman Sachs ‑sionisti
Britannian Yleisradion johtoon nimitettyä juutalaispankkiiria epäillään korruptiosta
Britannia: Mustan valtiovarainministerin pankkiiriystäville jättivoitot valuuttakeinottelulla – viitteitä sisäpiirikaupasta

Lähteet: Financial Times, Imogen Tyler

Äärioikeisto Brexit Britannia Britannian juutalaisyhteisö Britannian muslimiyhteisö Globalismi Goldman Sachs Imogen Tyler Juutalaisomisteiset pankit Kapitalismi Kulttuurimarxismi Oikeisto Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rishi Sunak Rotu Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Britannia on entinen suurvalta ja puolueena Toryt ovat menettäneet konservatiivien todellisen arvon ja muuttuneet juutalaisten pankkiirien käskyläisiksi! Labour eli työväenpuolue on enemmän englantilainen kuin Toryt, joten tavallinen kansa hyötyy äänestämällä Labouria.

 • Anonymous

  Vastaa

  Hah. Vaalikarja. Täydellinen termi. Suomessa vaalikarja äänestää kokoomusta, SDP:tä , perussuomalaisten ja muita rappiopuolueita vuodesta toiseen. Kuinka säälittävää se on

 • KokenutMies

  Vastaa

  Briteistä on muodostunut hyvä koekenttä globalisteille, jotka ovat saaneet haluamansa poliittisen vaikutuskoneiston, jossa on samalla näennäinen demokratia, että oligarkimainen mahdollisuus päättää lopulta kaikesta. Kansahan ilmoitti jo liki 50-vuotta sitten ei halua Brittien siirtomaiden väkeä emosaarelle, mutta poliitikot päättivät silloinkin toisin. Talous on kuitenkin pääosin pyörinyt hyvin ja jalkapallo, sekä olut pitävät rahvaan tyytyväisenä. Samalla heidän maansa on totaalisesti muutettu väestövaihdolla, joka on nykyisin peruuttamaton. Lontoosta on tullut rahaeliitin mekka, jossa nämä voivat rauhassa nauttia elämästään. Eliitti tarvii kuuliaan alaluokan täyttämään sen vaatimuksia, jollainen asema on kansalle luotu.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Sama Persuissa. Puoluejohto ajaa Ukraina ja Nato yhteisvastuita ja EUkommunismin tukemista. Ukrainan sotaa ja se pakolaisia Suomeen. Rivipersut katsoo hämillään sivusta huijausta.

 • juha II

  Vastaa

  On sanottu, että puolueelta ”katoaa kannatuspohja” Nyt äänestäjiltä ovat kadoneet puolue ‑pohjat!!! Puolueet palvelevat eliittinä olevaa puolueapparaattia ja globalisteja sekä suurta rahaa. Äänestäjät, jotka haaveilevat äänestämällä vaikuttamisesta OMIEN asioidensa kohentamiseksi yhteiskunnassa saavat PETTYÄ KATKERASTI! Ja ne puolueet, jotka poliittinen eliitti leimaa ”populisteiksi” ja päällepäätteeksi KIELTÄVÄT niiden toiminnan, eivät voi näin saada KANSAN äänivyöryä taakseen! Tätä voi sanoa ”MARKKINA SOSIALISMIKS”I!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi