Britannian uusi pääministeri: Värillinen Goldman Sachs ‑sionisti

Pääministeri on esiintynyt puhujana muun muassa lobbausjärjestö Conservative Friends of Israelin tilaisuuksissa.

Sionismi

Rishi Sunak.

Vain viikkoja sen jälkeen, kun kansainvälinen valtamedia ehti ylistää Britannian edellistä hallitusta sen linjauksesta sulkea valkoiset miehet pois kaikista avainasemista, hallitus ajautui kriisiin ja kaatui. Nyt kulttuurimarxisteilla on kuitenkin syytä entistä suurempaan iloon, sillä maahan on nimitetty ensimmäinen ei-valkoinen pääministeri sitten juutalaisen 1800-luvulla toimineen Benjamin Disraelin.

Uusi pääministeri on intialaistaustainen Rishi Sunak, joka on kaikkien suurten valtiomiesten tavoin juutalaisen rikollispankki Goldman Sachsin kasvatti. Ennen poliittista nousukiitoaan Sunak toimi juutalaispankin analyytikkona Lontoossa.

Sunak edustaa Britannian ”konservatiivipuoluetta”. Nimestään huolimatta puolueella ei ole mitään tekemistä perinteisten arvojen kanssa, vaan se asettaa Israelin, homolobbaajien ja jopa maahanmuuttajaraiskaajien edun valkoisten brittien edun yläpuolelle.

Sunak on ilmoittanut juutalaiselle lobbylle suhtautuvansa myönteisesti siihen, että Britannian lähetystö Israelissa siirrettäisiin Jerusalemiin, mikä on diplomaattinen sodanjulistus palestiinalaisia vastaan.

Pääministeri on esiintynyt puhujana muun muassa lobbausjärjestö Conservative Friends of Israelin tilaisuuksissa. Hän julisti olevansa valmis luomaan Britannialle uuden ulkopoliittisen linjan, jossa maa liitoutuu entistä voimakkaammin Israelin kanssa kaikissa Lähi-idän politiikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Lähteet: Business Insider, Jewish Telegraphic Agency

Benjamin Disraeli Britannia Britannian juutalaisyhteisö Conservative Friends of Israel Goldman Sachs Israel Juutalainen lobby Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Poliittiset viholliset Politiikka Rishi Sunak Rotu Sionismi Talous Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Sionistin ylivalta näkyy kaikessa.

  Kaikkien ns. Lännen valtioiden johtajat ovat selkeästi sionistien huoria, joko suoraan saamalla etuja, rahaa ja suojatyöpaikkoja (vrt, esim. stubbit) tai välillisesti toimimalla juutalaisten omistamissa pankeissa (sunakit, macronit, draghit jne.). Molempia huoraryhmiä yhdistää uuttera maanpetturuus: Maa ja kansa orjuutetaan jopa sadoiksi vuosiksi, jotta yksi perhe saa hyvän elämän yhden sukupolven ajaksi.

  Nämä huorat eivät tunne käsitettä Isänmaa ja Kansa, Oma Maa. Ehei, he kysyvät vain yhtä asiaa: ”Onko tämä hyväksi minulle juuri nyt?” ja/tai ”Onko tämä hyväksi sionisteille?”.

  Kuten tällä foorumilla joku jo sen sanoi. Kun me saamme vallan (ja me saamme sen), nämä maanpetturit, yksi toisensa jälkeen, vaikka maailman ääristä noudettuna, saavat niin oikeuslaitokselta kuin orjuutetulta kansalta tuomion, joka on ankarin tunnettu tuomio. He saavat, kirjaimellisesti, palkkansa. Heidän puolustuspuheensa ja toisaalta heidän tuomionsa ja sen toimeenpano, näytetään suorana.

  Mitä todennäköisimmin heidät tullaan tuomitsemaan myös tulevasta Kolmannesta Maailmansodasta ja jopa sadoista miljoonista uhreista, siltä tämä nyt näyttää, sillä Uuttera Sionisti suoraan helvetistä valmistelee parhaillaan uutta Suurta Teurastusta. Jos maailmassa on Jumala niin suokoon hän Uutteralle Sionistille sen saman kohtalon, joka nyt on varattu meille valkoisille, sionistisen ylivallan orjille.

  Meidän ikioma Uuttera Sionistimme, Presidentti Niinistö on jo pitänyt perskärpästensä ihastellessa, huolta siitä, että mekin olemme nyt, de facto, ydinasehyökkäyksen legitiimejä kohteita. Tulevaisuudessa näitä nykyisiä Lännen johtajia pidetään halveksittavimpina huorina koko sivistyneen maailman historiassa. He ovat johtaneet valkoiset maat juutalaisen ylivallan alla umpikujaan, jossa kukaan ei puhu rauhasta, kaikki kuolaavat sotaa ja kuolemaa, maa on itse tuhottu, täysin tarpeettomasti juutalaisen ylivallan alla piehtaroivien vihreiden johdolla energiakriisiin ja toisaalta ns. maatalouden puolustajat Keskustapuolueessa tuhoavat, omin käsin, suomalaisen maatalouden ja metsäteollisuuden. Sivusta seuraavat Kokoomuksen ja Perusuomalaisten huorat.

  Sanalla sanoen, elämme koko laänsimaisen sivistyksen alinta alhoa ja palvomme Petoa, joka meitä raatelee. Lapsemmekin heitämme tämän Pedon Molokin kitaan vain siksi, että idioottimaisesti palvomme ihmisryhmää, joka on narsistisin, kammottavin etninen ryhmä, jota maa päällään kantaa. Swidu, amen.

 • Schlageter

  Vastaa

  Britannian tämän päivän todellisuus.
  Hoviin naidaan neekereitä. Edes pääministeriksi ei löydy valkoista ihmistä.
  Tositarina Espanjasta. Naapurinani oli sikhiläinen eläkeläispariskunta Lontoosta. He kertoivat asuneensa Englannissa kymmeniä vuosia ja heidän poikansa ovat saaneet hyvän koulutuksen ja ovat sijoittuneet ministeriöissä hyville paikoille. Sikhiherra sanoi: ”Muuten Englanti on hyvä maa, mutta siellä on niin paljon englantilaisia. Englantilaiset ovat NIIIIIN typeriä, niiiin typeriä. Jos englantilaiset muuttaisivat pois, Englanti olisi vielä parempi maa”. Näin siis sikhiläiset maahanmuuttajat maan kantaväestöstä.
  (Englantilaisista olimme tosin aivan samaa mieltä)

 • TT

  Vastaa

  Palestiinalaisia puolustamaan erehtynyt Jeremy Corbyn on puolestaan haudattu syvälle entisten huippupoliitikkojen Ö‑mappiin. Tämä siitäkin huolimatta, että Corbyn on aika lailla viheliäinen kommunisti. 

  Sitten vielä tällekin palstalle tulee ihmisiä inttämään, ettei juutalaiskysymys ole tärkeä tai että ’valittu kansa’ kaipaa yhä erikoissuojelua rasismin muka pahinta muotoa eli antisemitismiä vastaan. Jossain vaiheessa aivopesusta on pakko luopua ja alkaa ajamaan valkoisten kansojen aitoa etua, vaikka se olisi kuinka vaikeaa ja mahdotonta hyvänsä. Päävihollisen nimeämistä ei tule arkailla, mutta taktisista syistä ei kannata paasata juutalaisista tai sionismista liikaa, koska se karkottaa luotaan aivopestyn väestönosan.

 • Ajatus

  Vastaa

  Tämä kaverihan tukee 110% Ukrainaa, niin täytyy olla tosi hyvä tyyppi. Kaikki nuo sio-’nistit’ tukee ja on Ukrainan puolella, eli ei tämä voi huono tyyppi olla?

  Nyt alkaisi Partisaaneilla olemaan silmien avauksen aika. Nämä kaikki myös Marin, Ursulat, Kokoomus, PS, Trumpit ja muut Q:t jne. Ukrainaa tukevat tyypit ja instanssit ovat tätä samaa kökköä. Miettikäähän kuinka nämä päättäjät raiskaa Ukrainaa? Ukrainan sotilaiden ja kannattajien olisi pikku hiljaa aika kääntää hyökkäys länteä kohti. Kuten Keyene West (vai miten tuo kirjoitetaan) sanoo; nyt on aika valkoisten ja mustien liittyä yhteen ja ajaa nuo sionistit koloistaan pois. Tämä lause on tällä hetkellä juurikin se mihin mm. Partisaanin pitäisi yhtyä. Niele ylpeytesi ja liity sellaiseen mikä oikeasti pystyy tämän sionismi sairauden lopettamaan.
  Saa ajatella ihan itse

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämäpä yllättys, että sionistit nostavat valtaan oman miehensä ja vieläpä ilman kansan mahdollisuutta vaikuttaa siihen asiaan.
  Britanniassa väestönvaihto on jo pitkällä, eikä tämä valinta tule helpottamaan tilannetta yhtään.

  • GLGL

   Vastaa

   En tiedä, mutta vähän kuulostaa siltä, että tuo nais-PM oli strateginen valinta: Kesäharjoittelija Downing street 10:in. Ehkä oli jo tiedossa, että lähtö tulee ja se positioon jo alunperin tarkoitettu hemmo laitetaan sitten ”pelastamaan Englannin”.

   Yllättävää oli, ettei Farange:n nimeä lausuttu missään vaiheessa.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Sionistien valkoisten huorien ehkä kammottavin nöyryytys on tämä sionistien operoima Ukrainan tuho,
  Sionismin yksi peruspilari on riidankylvö ja sodanlietsominen. Asia on niin, että maailman upporikas sionistieliitti ei voisi vähempää välittää Ukrainan eikä sen puoleen Venäjän kansasta. Itse asiassa sekä Venäjä että Ukrainan on vieläkin suossa juuri juutalaisten tähän asti suurimman saavutuksen eli Bolshevikkivallankumouksen ansiosta. Venäjän tuho eli Neuvostoliiton uho oli puhdasta sionismia: Ensin kovassa kiimassa tapettiin Tsaari perheineen ja sitten maatilojen omistajat eli maanviljelijät ja lopulta kaikki, jotka osasivat lukea ja kirjoittaa. Ja nyt tässä roolissa, juutalainen oli ensimmäisen kerran maailmahistoriassa Kapojen Kapo – ja se näkyi. Johonkin Stalinin kanavan rakentamiseen tapettiin miljoonia ja teurastaminen oli päivätyötä, ihanaa sellaista. Kerrankin sionisti oli Pomo.

  Ja nyt on taas sama tahti kiimassa. USA on ryöstetty tyhjiin, kansa loputtomasti velkaannutettu, miljoonia ihmisiä kävelee yli rajan ja USA muuttuu vähitellen samanlaiseksi maanpäälliseksi helvetiksi kuin neekeriparatiisi Haiti.

  Nyt kun sionistien korttitalo on romahtamassa ja mitään ryöstettävää ei enää ole, sionisti turvautuu aseisiin, jotka sionisti parhaiten tuntee: Hän lietsoo sotaa, hän lietsoo vihaa, hän vaatii meitä tappamaan toisiamme, vuodattamaan vertamme, jotta sionisti saisi Venäjän valtavat varat seuraavaksi.

  Ukrainalaisia, ja kohta meitä kaikkia Lännen sionistien ylivallan orjia, juoksutetaan kuolemaan, jotta sionisti saa rauhassa viedä ne kuuluisat tuhkatkin pesästä. Soros vaatii kuolemaa ja kurjuutta meille valkoisille, Nuland vaatii ydinaseita, jotta varmasti kymmenet miljoonat valkoiset kuolevat Euroopassa. 

  Tämä on sionismia. Näin toimii juutalainen ylivalta. Näin vajoaa suomalainen poliitikko huoraksi ja kansa kurjuuteen. Tätä on sodanlietsonta ja Kolmas Maailmansota. Amen. Swidu.

 • Salomon

  Vastaa

  Ehehe… Ei helvetti Conservative Friends of Israel mitä ulostetta

 • juha II

  Vastaa

  Sionisti pitää olla siinä missä pedofiilikin, jos ”piireihin” isojen poikien joukkoon tahtoo. Eräs eurooppalainen pankkiiri (ei enää) kertoi kuinka hänetkin aiottiin Nykissä ”sitouttaa”, mutta se jäi sillä kertaa ja hänen omasta halustaan EI toista kertaa tullutkaan sillä ”rajoitin hakkasi”!!! Ja ala vaihtui. Oli kaiketi vielä sen verran noviisi, että livistäminen vielä onnistui. ”Raha on likaista!”

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Ei ole konservatiiveista kansanpuolueeksi Briteissä. Eikä Kokoomuksesta Suomessa. Persut huijaripuolue…Miten tuo voisi edustaa Britannian kansaa…

 • Seppo Sepon Seppo

  Vastaa

  Tekevät virheen ajaessaan nurkkaan valkoiset miehet. Meidän tulisikin rakentaa oma rinnakkais yhteiskunta kaikilla mausteilla ja jättää kaikki sen vastustajat omilleen. Totuus on että me tämän sivilisaation rakensimme. Nämä sekasikiöt istuvat valmiiksi katettuun pöytään jonka jalat on sahattu poikki. Pöydän horjahtaessa ei näistä öyhöttäjistä ole minkään tekijöiksi. Valkoinen mies joutuu jälleen rakentamaan kaiken uudestaan. En taistele nyky suomen puolesta vaikka ryssä hyökkäisi. Ojennan tämän paskakasan niille tarjottimella.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi