Britannia: Mustan valtiovarainministerin pankkiiriystäville jättivoitot valuuttakeinottelulla – viitteitä sisäpiirikaupasta

Liz Trussin hallitus vaikuttaa jopa brittiläisillä standardeilla hämmästyttävän korruptoituneelta.

Rikos

päivitetty

Valtiovarainministeri Kwasi Kwarteng.

Britannian valtiovarainministeriksi rotunsa vuoksi nimitetty Kwasi Kwarteng on joutunut sisäpiirikauppaepäilyjen kohteeksi, kun hänen entinen työnantajansa teki valtavat voitot lyömällä hiljattain vetoa puntaa vastaan.

Finanssielitisti Crispin Odey ja joukko muita keinottelijoita ovat kartuttaneet nopeasti valtavasti varallisuutta punnan kurssin romahduksen vuoksi.

Finanssielitistit löivät vetoa puntaa vastaan juuri ennen kuin Liz Trussin tuore antivalkoinen hallitus paljasti suunnitelmansa dramaattisista veroleikkauksista. Valtamedia on ylistänyt Trussin hallitusta siitä, ettei sen huippupaikoilla ole yhtään valkoista miestä.

Historiallisen korruptoitunut hallitus

Trussin hallitus näyttäytyy jopa brittiläisillä standardeilla hämmästyttävän korruptoituneena. Punnan arvon romahduttanut tieto verouudistuksista vaikuttaa vuotaneen finanssieliitille ennen kuin siitä uutisoitiin kansalle. Tämän ansiosta Odey ja hänen kollegansa onnistuivat informaatioetunsa vuoksi höynäyttämään markkinoita keinottelemalla puntaa vastaan.

Kun tieto verouudistuksesta tuli julki, punnan arvo suhteessa dollariin romahti. Tämä johtui siitä, että veroleikkausten epäillään johtavan valtionvelan nopeaan kasvuun ja inflaation pahenemiseen.

Media on kysynyt Odeyltä suoraan, hyötyikö hän operaatiossaan siitä, että hän on istuvan valtiovarainministerin läheinen ystävä. Finanssielitistin mukaan kyseessä on ”hullu ajatus”. Odey totesi vain sattuvansa ”silloin tällöin saamaan vainun tulevasta”.

Lähteet: Financial Times, Bloomberg

Britannia Crispin Odey Eliitti Finanssikeinottelu Hedgerahastot Korruptio Kwasi Kwarteng Liz Truss Politiikka Punta Raha Rahoitusmarkkinat Rikos Rotu Rotukiintiö Sisäpiirikauppa Talous Talousrikos Ulkomaat Valkoisiin kohdistuva rasismi Valuutat Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Bisnes on bisnes ja Mooses on Mooses, sanoisi juutalainen. Tieto on valtaa myös rahan suhteen.

 • otto suni

  Vastaa

  Liz Trussin valinta oli myös USA:n etujen mukainen ja siksi Britannia on jälleen pian hakemassa erityislainoja USA:sta, kuten joutui Ensimmäisen ja Toisen Maailmansodan velkojen vuoksi lähes konkurssiin. USA:n pankkiirit tekivät jättivoitot brittien kustannuksella.

  Pörssi ja sen hintoihin vetoaminen on täysin sairasta, pörssikeinottelu aiheutti 30-luvun alun laman myös Euroopassa ja samaan mennään täyttä vauhtia, nyt on vain kysessä ”Great Reset”!

 • Sami

  Vastaa

  Englannista tulee rutiköyhä ja korviaan myöten velkainen banaanivaltio, jossa ei ole edes niitä banaaneja.

 • Divius Invictus

  Vastaa

  on itsevalitut onnistuneet Euroopan tuhoamisessa lähes täydellisesti. Absoluuttinen pahuus voitti 2:n maailmansodan. Todisteena on se mitä sen lopun jälkeen on tapahtunut. Häviäjät vastustivat kaikkea sitä ali-ihmismäisyyttä joka on nykyään valloillaan.

 • juha II

  Vastaa

  Naikkonen kuuluu mihinkäs muuhun kuin WEF;n terroristeihin, joka vastaa vielä enemmän pahasta kuin DDR:n Stasin luoma Vihreä puolue. Joka polkaistiin silloiseen Saksan-Liittotasavaltaam ”pehmeäksi” terroristijärjestöksi, jonka tehtäävänä oli ja on yhä tuhota Länsi-Saksan talous ja liike-elämä sekä infrakstruktuurin kehittämisen hidastaminen mielenosoituksilla ja erilaisilla rakennuskohteiden töimaiden häirintä. Aivan kuten nykyiset ilmasto vouhottajatkin. Ja kun Saksassa vihreät pääsivät puolueena Saksan Liittopäiville v. 1979 se pystyi muka ”ympäristöasioihin” keskittyneenä kasvamaan nopeasti ja näin vaikuttamaan politiikkaan solmimalla vasemmiston ja sossujen kanssa liittoja. Jotka vaikeuttivat Saksan markkinataloutta ja yhteiskunnallisia arvoja esim. opetusministeriössä ja lasten kasvauksessa kommunistiseen suuntaan erottamalla lapset ja nuoret konservatiivisemmista vanhemnmistaan radikalisoiden heidät ympäristöterroristeiksi! Suomen Vihreä liike polkaistiin käyntiin Koijärvellä v. 1979, jossa he keskeyttivät sitomalla itsensä kettingeillä puuhun ympäristöluvan saaneen työmaan rakennushankkeen, johon liittyi suon pahasen kuivaaminen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi