Antifasisti Dimitri ”Kikkelikuva” Ollikainen: Keskustelun seuraaminen tekee voimankäytön asiantuntijan, musta vyö ei

Ollikainen kommentoi Twitter-tilillään viime päivien kohua, jossa espoolaiskauppakeskuksessa kiinnioton aikana kuollut nainen sai monet osallistumaan kuoroon ennen kuin byrokraattinen koneisto saa tapauksesta faktat esille.

Poliittiset viholliset

Dimitri Ollikainen pitää itseään parempana voimankäytön asiantuntijana kuin vuosia kamppailulajeja harrastaneet ihmiset.

Antifasisti Dimitri Ollikainen, joka tunnetaan siitä, että hän harrastaa oman peniksensä valokuvaamista ja kuvien säilömistä omaan kännykkäänsä, on jälleen täräyttänyt ilmoille mielipiteen. Hänen mukaan keskustelun seuraaminen tekee ihmisestä pätevämmän voimankäytön asiantuntijan kuin mustan vyön omaaminen kamppailulajissa. Mustan vyön saaminen tarkoittaa lajissa kuin lajissa käytännössä useiden vuosien aktiivista treenaamista sekä luontaista lahjakkuutta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Ollikaisen mukaan useat tuhannet kamppailulajitreenit eivät kuitenkaan kasvata urheilijasta samanlaista voimankäytön asiantuntijaa kuin keskustelun seuraaminen, mikä tässä tapauksessa tarkoittaa Twitterin hysteerisen huutokuoron ”keskustelun” seuraamista.

Ollikainen kommentoi Twitter-tilillään viime päivien kohua, jossa espoolaiskauppakeskuksessa kiinnioton aikana kuollut nainen sai monet osallistumaan kuoroon ennen kuin byrokraattinen koneisto saa tapauksesta faktat esille.

”Tää on typerä näkemys ja viimeisen viikon keskustelu on viimeistään osoittanut sen, että musta vyö kamppailulajissa x tai voimankäyttökoulutus ei tee susta varsinaisesti voimankäytön asiantuntijaa. Asiantuntija on ihminen, joka tuntee aihealueensa monipuolisesti ja seuraa aihealueen keskustelua”, hän kirjoittaa.

Dimitri ilmeisesti pitää itse itseään aiheen asiantuntijana, sillä hän on kommentoinut aihetta aktiivisesti. Mitään muuta titteliä hänellä ei ole voimankäytöstä ohjeistamiseen kuin jonkinlainen sosiaalisen median näkyvyys ja sen aiheuttama narsistinen harhaluulo, että on aina oikeassa.

Ainakaan Ollikainen ei ruhonsa perusteella ole elämänsä aikana viettänyt juurikaan aikaa kamppailulaji- tai muillakaan saleilla, mikä heijastuu myös siinä, ettei hän tiedä kamppailu-urheilutreeneissä jatkuvasti painotettavan paikkoja ja liikkeitä, jotka aiheuttavat tarpeettoman loukkaantumisriskin.

Ollikainen ei myöskään pidä fyysisestä kuormituksesta osana arkista elämää. Hän ei jaksa esimerkiksi polkea polkupyörällä ilman, että siihen on liitetty sähkömoottori. ”Ite tilasin sähkömoottorin ja asensin sen fillariin -> motivaatio palasi”, hän kirjoitti viime syyskuussa.

Dimitri tunnetaan kikkelikuvien lisäksi vähintään luovista elämänohjeista. Kun hänen läheinen aatetoverinsa Tuomas Tingander paljastui viime kesänä Partisaanin tutkimusten jälkeen alaikäisen raiskauksesta syytetyksi naisvihaajaksi, kirjoitti Ollikainen hänen voivan parantua, mikäli ensin lukee rasistisen mustan feministin kirjoittaman kirjan.

Kun Ollikainen alkuvuodesta 2020 oli syytteessä väkivaltaisesta mellakasta, kuvailivat hänen kanssasyytettyinä olleet aatetoverit häntä kylähulluksi. Ollikainen, joka oli tuolloin jo teini-iän ylittänyt eli ikänsä puolesta aikuinen ihminen, haastoi riitaa kansallismielisille mielenosoittajille, ja kansallismielisten vastatessa kutsuun Ollikainen juoksi paikalta karkuun huutaen samalla omille tovereilleen vaatimuksia olla pakenematta paikalta. Hän myös kuvasi koko tapahtuman ja julkaisi nauhan sellaisenaan. Tämän tapauksen tutkinnassa selvisi Ollikaisen eroottinen harrastus.

Lähde: Twitter

Dimitri Ollikainen Kotimaa Poliittiset viholliset Tuomas Tingander Varisverkosto

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ai että vuosikausia treenanneet ja aktiivisesti voimankäyttöä opetelleet eivät tiedä läheskään niin paljoa asioista kuin twitterissä möykkäävä soijapoika, joka puuskuttaa 100 metrin kävelynkin jälkeen?
  Vittu, että tuo on tyhmä jätkä.

  • Viisastelija

   Vastaa

   Nämä on taas näitä hetkiä, kun hävettää olla kansallismielinen. Skene on täynnä kaltaisiasi idiootteja. Kikkeli-Dimi ei missään kohtaa kirjoita, että hän olisi itse voimankäytön asiantuntija tai että pelkkä keskustelun seuraaminen tekisi kenestäkään voimankäytön asiantuntijan. Dimi tekee tosin itsekin samankaltaisen tulkintavirheen vastaamansa twiitin suhteen. Antti Haapakalliokaan kun ei väitä, että vapaaottelutausta itsessään tekisi kenestäkään voimankäytön asiantuntijan.

   ”Asiantuntija on ihminen, joka tuntee aihealueensa monipuolisesti ja seuraa aihealueen keskustelua.”

   Eihän tuosta väitteestä voi olla eri mieltä kuin kaltaisesi sisälukutaidottomat hölmöt. Tuon määritelmän mukaan voimankäytön asiantuntijalla voi olla musta vyö lajista X tai sitten voi olla olematta.

   Musta vyö lajissa X tekee enintään kyseisen lajin asiantuntijan. Lajista riippuen mustan vyön vaatima kokemus varmasti kartuttaa myös näkökulmaa voimankäyttöön yleisesti, mutta ei varsinaisesti takaa mitään. Mitä tekemistä esimerkiksi vapaaottelulla urheilulajina on vartijan tai poliisin tehtävissä tarvittavaan voimankäytön, jossa mennään pienimmän haitan periaatteella mahdollisimman turvallisesti, kanssa? Vapaaottelussa haetaan voittoa pääasiassa tyrmäyksellä, lukolla tai pisteillä. Lajissa allittuja tekniikoita voidaan kyllä soveltaa kehän ulkopuolellakin, mutta se ei mitenkään väistämättä tarkoita, että harrastaja ymmärtäisi esimerkiksi kiinniottotilanteen ja ottelutilanteen perustavanlaatuisia eroja ja lainalaisuuksia, jos ei ole asiaan erikseen perehtynyt. Useat varmasti ovat näitä asioita pohtineet, mutta se ei ole automaatio.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Mene sinä häpeämään ihan itseäsi.
    Mitä et ymmärtänyt tuosta ”aktiivisesti voimankäyttöä opetelleet”-kohdasta?
    Luitko kauhealla kiireellä vai menikö muuten vain ohi?
    He tietävät asioista paljon enemmän kuin nämä niin sanotut ”asiantuntijat”, jotka jonkun somekeskustelun analysoinnin takaa yrittävät päteä jotain kaikkitietävää.

    Olet kyllä harvinaisen typerä yksilö.

   • Heh

    Vastaa

    ”Viisastelija”, tuo kuulostaa samanlaiselta lässytykseltä kuin Dimillä. Vai onko kyseessä sama persoona?

    • GLGL

     Vastaa

     On pelkästään hienoa, että Dimi lukee Partisaania ja osallistuu keskusteluun.
     Dimin kanssa olisi ehkä joskus hauska käydä kaljalla. Kuulla, mitä äijä oikeasti ajattelee.
     Partisaani voisi alkaa järjestämään pub-iltoja, joissa eri laitojen kutsutut valistuneet edustajat voisivat vaihtaa ajatuksia stoben ääressä ilman somen aiheuttamaa muuria…?

    • Anarkot on anuksesta

     Vastaa

     Kikkelikuva-Ollikainen ei ole persoona, vaan hyypiö, ameeban tasolla oleva olento mitä moraaliin tulee.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Nainen ei tehnyt rikosta joten miksi hänet kaadettiin lattialle pidätysasentoon. Kyse oli poistamisesta. Vakaa tarkoitus on ollut kohdella naista huonosti. Poliisi kaipaa lisää tietoja ja rikosilmoituksia vertijoiden toiminnasta. Joita jo kymmeniä.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Vartijat muiluttivat joukolla mielestään hankalan asiakkaan. Että pysyisi poissa. Ja ei varmasti tule takaisin. Näitä tapauksia kymmeniä. Poliisi pyytää ottamaan yhteyttä jos muilutettu. Minut muiluttivat Ruotsinlaivalla. Yksi väärä sana riittää sano vartija.

 • JDA

  Vastaa

  Todistettu osaaminen ja kokemus jossakin asiassa ei tee sinusta em. asian kokenutta osaajaa? Mitä vattua minä luen? Mikäs vammainen tuo läskimooses taas mahtoikaan olla?

 • JDA

  Vastaa

  Dimalle tulee hiki lukiessa neekerifeministin kirjaa. Dimalle tulee hiki syödessä neekerin betonikopilleen kuskaamaa syyrialaisen paistamaa kinkkuananaspizzaa. Dimalle tulee hiki vessassa. On se ÄIJÄ.

 • Bella

  Vastaa

  No asiantuntija ei todellakaan ole ”joku, joka…seuraa aiheensa keskustelua”.
  ”Someajan” nakemyksia. Esimerkiksi omalla alallani somekeskustelu varhaiskeskiaikaisesta aldhelmilaisesta perinteesta ja sen suhteesta bysanttilaiseen arvoituskirjallisuuteen ei tee somekeskustelijasta tai keskustelun seuraajasta ”asiantuntijaa”, vaan asiantuntijan tekee aiheen monikymmenvuotinen tutkiminen ja yliopistokoulutus. Haluaisinkin nahda tuon esittamani keskustelun somessa…

  Toisekseen en ole viela kuullut sellaista kamppailulajien harrastajaa, joka ei olisi yksiselitteisesti tuominnut ompun vartijoiden / jarkkareiden toimintaa ko. tapauksessa. Tai sitten olen kuullut vain lajeja oikeasti vuosikausia harrastaneita. Toisaalta kamppailulajit ja vartijoiden voimankaytto eivat kuulemma ole oikein verrannollisia toisiinsa. Mutta mina en olekaan taman asian asiantintija, vaikka olen somekeskustelua jonkin verran kerennytkin seuraamaan.

 • Kamppailija

  Vastaa

  Jos tuo pälli olisi käynyt minkä tahansa itsepuolustuslajin peruskurssia, tietäisi hän, ettei mustia tai mitään muitakaan vöitä jaella kuin karkkia. Mustan vyön omaavaa voi ihan hyvällä omalla tunnolla sanoa voimankäytön asiantuntijaksi – varsinkin jonkun Twitterissä keskustelua seuraavan läskiperseen rinnalla.

 • Runtifa

  Vastaa

  Siis kaikki kamppailijat tietää, ettei voimankäyttöä opi muuta kuin treenaamalla. Kikkeli ei treenaa kuin kikkelikuvien ottoa, joten hän ei tätä asiaa tiedä. Eikä noissa piireissä tiedä kukaan muukaan, koska kamppailulajit edustavat toksista maskuliinisuutta.

 • Julli

  Vastaa

  Aatetoverit kuvanneet kylähulluksi..

  Tämä olio pitänee tuota kuvausta kehuna. Kuvaus ei kuitenkaan vastanne totuutta. Todellisuus lienee jotain synkempää kuin mitä kylähullulla tarkoitetaan. Käytös ja julkiset kommentit todentavat tämän.

  Kun tiedämme, että äänekkäimmillä ja eniten esiintymään pyrkivillä vihervassareilla (,joihin tämäkin olio on laskettava mukaan), on ongelmia mielensä kanssa, niin tämän olion osalta on kyse vain siitä kuinka poikkeuksellisen syvät ja laajat tämän olion miten terveysongelmat ovat.

  Elättääkö pippeli‑D itsensä työllä? 

  Onko pippeli‑D:llä puoliso ja lapsia? 

  Onko pippeli‑D:llä, jotain positiivista annettavaa suomalaiselle yhteiskunnalle?

  pippeli‑D taitaa olla ainoastaan kovan luokan kansainvälinen marxisti, joka palvelee kansainvälisen köyhälistön etuja, johon hän itsekin kuulunee.

  Onkohan pippeli‑D roskaväen jälkeläisiä, kun yleensä näillä asioilla on tapana kasautua sukupolvesta toiseen?

 • Mummo-55

  Vastaa

  Kukaan ei taida vieläkään tietää mitä noiden vartijoiden tapauksessa kävi, mutta nykypäivän trendi on juurikin tuo ”kokemusasiantuntijuus” ja someihmiset joita kuunnellaan ja jotka muodostavat ”totuuden” omassa kuplassaan. Vaikuttaa että ihmiset vain haluavat osallistua yleiseen lynkkaukseen ja näin tuntevat olonsa hyväksi. Miettikää esim. Jimi Karttusen tapausta, kaikki huusivat rasistista murhaa mutta kaikki hiljenivät kun kyseessä olikin itsensä kuoliaaksi narkannut narkkari.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi