Antifasisti tappoi äitinsä – Hovioikeus korotti vankeustuomion 11 vuoteen

Rikos tapahtui uhriksi joutuneen 66-vuotiaan äidin kotona Itä-Pasilassa toukokuussa 2022. Antifasisti kertoi kuulleensa ääniä, jotka käskivät häntä surmaamaan äitinsä.

Poliittiset viholliset

Helsingin hovioikeus tuomitsi vuonna 1989 syntyneen Natalie Alina Schubinin (aiemmin Anniina Inga Evita Huhtiranta-Tscherep) 11 vuoden vankeuteen taposta. Helsingin käräjäoikeus oli tuominnut naisen taposta kymmenen vuoden ja seitsemän kuukauden vankeuteen.

Rikos tapahtui uhriksi joutuneen 66-vuotiaan äidin kotona Itä-Pasilassa toukokuussa 2022. Tytär ja äiti riitaantuivat tyttären vierailun aikana. Äiti oli jo pidempään ollut huolissaan tyttärensä päihteiden käytöstä. Tytär oli aiemmin päivällä ostanut USB‑C ‑latauskaapelin, jonka hän kiersi äitinsä kaulan ympäri 2,5 kertaa. Sen jälkeen tytär kuristi äitiään useiden minuuttien ajan. Oikeuslääkärin lausunnon mukaan tytär todennäköisesti myös istui äitinsä päällä.

Tappaja itse kiisti olleensa asunnossa lainkaan. Hänen dna:ta löytyi kuitenkin asunnon ovesta sekä asunnosta löytyneestä viinapullosta. Tappajan mukaan kyse oli törkeästä pahoinpitelystä. Hän kertoi kuulleensa ääniä, jotka käskivät häntä surmaamaan äitinsä.

Sosiaalisessa mediassa Schubin ihannoi rikollista elämäntapaa ja tunnustautuu antifasistiksi. Valtamedia vaikenee täysin tappajan antifakytköksistä.

Rankka rikostausta

Schubin oli tekohetkellä ollut ehdonalaisessa vapaudessa noin 15 kuukautta. Koeaikaa oli jäljellä vielä viisi kuukautta. Vuonna 2019 hänet tuomittiin tapon yrityksestä vankeuteen yli kolmeksi vuodeksi.

Helsingin käräjäoikeuden mukaan muun muassa tekniset todisteet osoittivat tyttären tekijäksi. Televalvonta esimerkiksi osoitti, että äiti ja tytär pitivät toukokuussa tiiviisti yhteyttä, kunnes yhteydenpito loppui täysin teon jälkeen.

Välittömästi teon jälkeen Huhtiranta-Tscherep suunnitteli pakomatkaa Eurooppaan. Hän ilmoitti asiasta myös tuttavalleen ja tyttärelleen.

Lähteet: HS, IL, Facebook

A-ryhmä Äärivasemmistolainen väkivalta Anarkismi Kotimaa Narkomaanit Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Varisverkosto

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Vapaamuurarit suck

  Vastaa

  Tommosii noi antifasistit just on. En tosin itse ole fasisti, mutta en antifasistikaan. Lisäksi tuo kuvituskuva iäkkäämmästä naisesta antamassa ”hys merkin” on hyvä ja tuo mieleen ajatuksen, että noi anttifantit on vapaamuurareiden luomuksia.

 • Sari Heinonen

  Vastaa

  Täysin tarpeeton ja hyödytön tämäkin kuten antifasistit yleensä. Mahdoton keksiä yhtäkään tarkoitusta tämän elämälle.

  • Nimetön

   Vastaa

   Kun ihminen on sekaisin ja aivopesty, siinä ei ole kyseessä enään se ihminen
   joksi on syntynyt ( puhun nyt sielusta ja persoonallisuudesta ), ei sillä ole merkitystä. Ellei häntä halua jotenkin pelastaa.

 • Eugen

  Vastaa

  Kiitos kun toitte tämän julki! valtamedia vaikenee täysin tuon antifantin taustoista.

 • Salomon

  Vastaa

  Joku sekarotuinenhan tää on.

 • hh1488

  Vastaa

  ruma narkkari huora.hyi saatana miten ruma otus.vois kuvitella et se hks imukupoi huora on tämän äiti

 • Luciferian Enlightenment

  Vastaa

  Antifasistin ohella vain kokoomuslainen möisi mummonsa tai tappaisi äitinsä.

 • Tres

  Vastaa

  Surullinen tarina. Siunausta ja rauhaa kaikkien osallisten sieluille.
  Kunpa tapauksessa olisi jokin valoisa puoli kuten että tarinan kuullessaan nuoret valtsevat paremmin seuran ja elämäntavat, joita seurassa oppii.

  Onneksi nykyään huonojen tapojen jengiläiset tunnistaa tietyistä tunnusmerkeistä. Se nopeuttaa valikointiprosessia. Toisaalta monenlaiset marxilaistyypit sattavat näyttää ja ensin vaikuttaa terveiltäkin vaikka heidän mielensä ovat sairaimpia. Sen takia pitääkin tarkastella ystäväpiiriäkin.

 • ..

  Vastaa

  Kiva olla tommosen lapsi

 • Loputon nauru

  Vastaa

  Vegepunkkareiden jakorasia.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Miten voi myöntää törkeän pahoinpitelyn, kun ei ole ollut lainkaan asunnossa. Onneksi mielenvikaisuuttaan ei luettu syyksi, takuulla olisi leikkinyt tervettä ja päässyt hetikohta tappamaan lisää kunnon ihmisiä.

  Toivottavasti olen ymmärtänyt oikein ja tuo istuu päivästä päivään, kun ei ensikertalainen ole. Pääsee vasta Bouananen jälkeen jatkamaan rikollista elämäntapaansa (voi sitä toki linnassakin rikoksia tehdä).

  • Salomon

   Vastaa

   Kyllä se meidän juutalais- sauli armahtaa, ei hätää. Saulihan on oikein kunnostautunut näissä armahduksissa

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi