Antifa epäonnistui jälleen soihtukulkueen blokkaamisessa!

Helsinki ilman natseja on toistanut viime vuotisen epäonnistumisensa.

Poliittiset viholliset

Helsinki ilman natseja ‑mielenosoitus pysähtyi Runeberginkadun ja Caloniuksenkadun risteykseen blokkaamaan 612-soihtukulkuetta. Tämän johdosta 612-kulkue marssii toistamiseen parasta mahdollista reittiä, eli Mannerheimintietä pitkin. Äärivasemmisto jatkoi kulkuaan Taivallahden kentälle tajuttuaan virheensä.

Samanlainen farssi nähtiin viime vuonna. Kuinkahan monta kertaa äärivasemmisto on valmis matkustamaan busseineen Helsinkiin toistuvia pettymyksiä varten?

Ha ha ha, antifa!

Aktivismi Helsinki ilman natseja Kotimaa Poliittiset viholliset

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Vitun varikset

  Vastaa

  Voi noita surkimuksia!

 • Antifanttien tallaaja

  Vastaa

  Ihme että näille häiriköille annetaan vuodesta toiseen lupaa ns. Mielenosoitukseen, kun ainoa tarkoitus on häiritä muita, ja aiheuttaa järjestyshäiriöitä itsenäisyyspäivänä. Ai niin, Helsingin Polpo vastaa lupien antamisesta, eipä ole mikään ihme.

  • Sanna Mirella

   Vastaa

   Polpo varmaan järjestää näitä ”antifa mielenosoituksia”. Niin hyvät suhteet niillä on ollut ainakin vuodesta 2015 alkaen. Varmasti polpossa mietitään taas kuumeisesti miten 612 ja Suomi herää saadaan kiellettyä jatkossa. Hyvä että osanottaja määrä nousee vuosi toisensa jälkeen. Polpon vaikeampi kieltää enää tapahtumaa.

 • Observer

  Vastaa

  Järki ja vasemmistoaate eivät sovi samaan kalloon, eivät edes samalle tontille.

 • Kansallismielinen

  Vastaa

  Sakkoja järjestelijöille kunnolla liikenteen häiritsemisestä! Häritsevät aivan tavallisia ihmisiä ja julkistaliikennettä, eivätkä asiallista 612 kulkuetta.
  Ja Neuvostoliiton lipun heiluttelijoille karkoitus Venäjälle tai Kiinaan olisi kohdillaan

 • Nationalisti

  Vastaa

  Äärivasemmiston toiminta on mennyt vuosi vuodelta surkeammaksi ja epäonnistumiset yritetään omassa kierossa ajatusmaailmassa kääntää jollain lailla ”saavutukseksi”.
  Huvittavaa luettavaa oli heidän analyysinsä viime vuodestakin, saas nähdä mitä sepustavat tänä vuonna, sillä tämä vuosi oli kaikista pahin rimanalitus heiltä.

 • Pete-76

  Vastaa

  Paras nuo olis päästää päiviltä, mutta valitettavasti saa saman kuin ihmisestäkin 😞😞
  Turpaan vetää ja kunnolla, eiköhän sekin hetkeksi antifantin jos toisenkin hiljennä 😂😂😂

 • Ano

  Vastaa

  Nämä soijaoletetut on nolompia kuin 70-luvun Hollywoodin b‑luokan filmit tänä päivänä. Säälittävää räkänokkien huomion hakuisuutta.

 • juha II

  Vastaa

  Siis toisin kuin minun BLOKKAAMISESSA! Ilmoitan täten etten aiheuta senkään vertaa vaivaa Ahdasmielisyyttä EI voi nähdä Ahdasmielisyydeltä! Onnea Taistelussanne YKSIN ilman MUITA!!! Teille! Kiitos ja HYVÄSTI

 • Esa

  Vastaa

  Näistä kommarien touhuista. Kuten isäni aikoinaan sanoi. Kun olisi pää klasia, niin näkis kun kusi lainehtii ja paska tekee patoja.

 • Rauhallista oli marssia

  Vastaa

  Todellakin, millä ihmeen logiikalla 612-kulkueen reittimuutos oli olevinaan joku ”valtava voitto” antifasisteille?

  Tämä oli nyt toinen 612-kulkue peräkkäin jossa sai kulkea aivan rauhassa ilman mitään huutelijoita kun ne kaikki mielenterveyskuntoutujat olivat seisomassa siellä risteyksessä.

  Antifasistit epäonnistuivat jälleen kerran siinä todellisessa tavoitteessaan joka on 612- sekä Suomi Herää-kulkueiden täydellinen lakkauttaminen. Siihen ne eivät pysy ikinä ilman poliisin ja oikeuslaitoksen apua.

 • TT

  Vastaa

  Näihin katutason riekkujiin ei pitäisi kiinnittää paljonkaan huomiota. Vastassa ovat Euroopan valtiot. Saksassa on taas pidätetty ”äärioikeistolaisia” toimijoita muka vallankumoukselliseen tai terroristiseen toimintaan syyllisinä. Saksa on todella paska maa ja kommunisti-Suomi seuraa perässä:
  https://www.youtube.com/watch?v=u0g8YWux1mU

  • society

   Vastaa

   Vastassa ovat juutalaiset, ei eurooppa. Juutalaiset haluavat tuhota Eurooppalaisen kulttuurin ja geeniperimän. Älä takerru Cia psy oppeihin

 • ms

  Vastaa

  Oliko niitä antifoita edes Helsingissä?! En nähnyt yhtään. Kovin on heillä rivit pienentyneet.

 • Jarno

  Vastaa

  Antifantit ovat paskahousuja. Kovat voimafantasiat mutta lopulta ei lainkaan rohkeutta.

 • Helga

  Vastaa

  Suljetun osaston syväpääty päästetty itsenäisyyspäivän kunniaksi kaupungille hillumaan.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Suomen antifasistit ovat mutaa todellisen demonin saappaissa.

  Euroopassa, USA:ssa ja kaikkialla valkoisissa maissa on kommunismin ja sionismin narttu taas kiimassa ja tämä narttu ei tunne sääliä. Jos et heti mene rähmällesi ja suutele saapasta, joka sinut ruhjoo, olet ”fasisti” ja ”natsi”. Katsokaa uutisia, juutalainen ylivalta on jo niin röyhkeä, että se tuskin pystyy hillitsemään itseään.

  Valkoisten maiden valtaapitävät on niin huorattu ja maanpetoksella vuorattu, että nykyiset valtaapitävät huorat saavat vielä nähdä omien lastensa häviävän tulevaisuuden Gulageihin. Gulagit, ne ovat juutalaista kulttuuria, ns. klassista sellaista. Solzhenitsyn on kuvannut tarkasti sen, kuinka ”poliittisia” (lue: kommunismin/sionismin vastustajat) ajettiin kuolemaan vain siksi, että he osasivat lukea ja kirjoittaa. Sionismi hyväksyy vain orjan, joka ei näe, ei kuule, ei ymmärrä, palvoo vain sortajan saapasta.

  Tämä sionismin narttu kuolaa jo seuraavaa suurta tappamisen orgiaa. Kukaan ei ole koskaan vaatinut kommunisteja vastuuseen sadoista miljoonista uhreista. Miksi kommunistit eivät polvistu ja pyydä anteeksi? Minäpä kerron: Koska kommunismi on juutalaisuutta, juutalaisuuden suuri saavutus, ensimmäinen globalistien riemuvoitto. Teurastus ja tuho. USA:n juutalaiset syyttävät nyt Putinia ”diktaattoriksi” omista torneistaan, kun näiden samojen juutalaisten isät ja isoisät olivat tappajien eliittiä Neuvostoliitossa (vrt. Kagan/Nuland etc. etc.). Se on täysin avointa, ei sitä edes yritetää salata, ja jos kysyt siitä niin vastaus on: ”Emme me ole syyllisiä, me halusimme vain parasta ja edistää kommunismia.” Katsokaas, se on niin, että jos kommunismi tappaa sata miljoonaa, se on vain välttämätön paha matkalla kohti parempaa eli juutalaista ylivaltaa…

  Antifapikkupaskat pyyhitään sionismin perseeseen, kun seuraava orgia alkaa. Lenin sanoi sen vallankumouksen liekeissä: ”Ottakaa raaimmat miehet ja heidän pitää tietää, että sääliä ei pidä tuntea!” Näin tehtiin selvää, ensimmäiseksi, maanviljelijöistä eli ns. kulakeista.

  Ja tämä paskasakki pitää meille luentoa jostakin swidun demokratiasta ja joistakin swidun arvoista. Minä pyyhin nämä ”arvot” ja nämä ”demokratiat”, swidu,…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi