Antifasistit yrittävät turhaan tukkia 612-kulkueen reittiä

612-kulkue koukkaa Mannerheimintien kautta.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Roskaväen Helsinki ilman natseja ‑kulkue on pysäytetty ilmeisesti savupommien takia, joten 612-kulkue muuttaa hieman reittiään. Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun antifasistit epäonnistuvat isänmaallisten pysäyttämisessä.

Päivitys 20.00

Ilmeisesti Varisverkosto pitää merkityksetöntä blokkiaan jonain voittona, vaikka 612-soihtukulkue marssi näyttävästi Mannerheimintietä pitkin ja onnistuneesti päämääräänsä asti.

612 Aktivismi Helsinki Itsenäisyyspäivä Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Uutiset Valeoppositio Viihde

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kuulkaas Joukot

  Vastaa

  Noi halpaa punaviiniä ja keskikaljaa litkivät harhaatikot kuvittelevat olevansa tämän maan selkäranka. No pieleen meni. Sielä ne nyt sitten istuvat kadulla. Hiiva voi hyvin ja munuaistulehduksia odotellessa.

  Useammankin nimi noista täytyy olla Jouko. Sillä joukossa tyhmyys tiiviytyy.

  • Bore

   Vastaa

   Ei Suomessa ole halpaa punaviiniä, joten vasemmistolaisia koetellaan totisesti. Ei auta kuin pää punaisena, itku kurkussa kirkua kimeällä äänellä: ”ei natseja mihinkään!” Surullinen näky.

 • Jupi

  Vastaa

  Toivossa on hyvä elää sanoi lapamato.

 • Mikael

  Vastaa

  Ei muuta kuin uuniin koko sakki kulkematta lähtöruudun kautta.

 • Pekka Janatuinen

  Vastaa

  Kyllä vituttas vanhempana jos kersa olis kommarina istuskelemassa jäisillä asfalteilla. Ei niinku ihan kasvatus onnistunut. Väriä päähän jossei järkeä ole ‚siinä komukan motto.

 • Poliisi on antifan suojelija

  Vastaa

  Helsingin poliisi valehteli taas oikein röyhkeästi 612-soihtukulkueen osallistujamäärästä.

  Suomi Herää mielenosoituksen osallistujamääräksi Helsingin poliisi ilmoitti Twitter-tilillään noin 200 osallistujaa, kun taas 612-soihtukulkueen lukumääräksi poliisit valehtelivat 300.

  Eli vain sata enemmän kuin Suomi Herää miekkarissa? Jokainen voi katsoa Partisaanin striimeiltä kuinka paljon isompi 612-soihtukuluke on Suomi Herää mielenosoitukseen verrattuna.

  Antifasistien lukumääräksi kytät taas liioitteli 1500.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kommarit pelasi tuolla typerällä toiminnallaan ainoastaan itsensä kokonaan ulos siitä mitä heidän piti vastustaa, huutelijoita ei näkynyt 612-kulkueen varrella, kun äärivasemmisto jäi pötkölleen pitkin katuja. Olikohan nyt ihan loppuun asti mietitty asia heidän puoleltaan?
  612-kulkue eteni rauhallisesti ja arvokkaasti kohti päämääräänsä.

  • pzkw

   Vastaa

   Millä ne voi mitään edes miettiä?😂 On ollut enemmänkin primitiivireaktio istua perse jäässä jossakin kadulla. Sviddu mitä idiootteja🤣.

 • Ossi_1488

  Vastaa

  Pitää kyllä kiittää Antifaa onnistuneesta blokista. 612-soihtukulkue pääsi kulkemaan heidän ansiosta paljon näkyvämmälle reitille.
  Myöskin 2019 vuoden marssiin nähden heistä tänä vuonna koitui vähemmän harmia, ei huutelua eikä näkynyt juurikaan. Kiitos tästä isänmaallisesta tempusta.

 • Nimetön

  Vastaa

  eipä kuulunut ei natseja helsinkiin huutoja niinkuin viime kulkueessa

 • Lahti Nationalists

  Vastaa

  Kaiken lisäksi, reitti oli mitä parhain. Käveltiin manskua pitkin, joka oli paras mahdollinen kulkueen paikka. Kiitos tästä kommarien mielenilmaukselle. Se vähän kuin ampui itseään jalkaan.

 • Robbe

  Vastaa

  Ällistyttää kyllä valtamedian puolueellinen uutisointi. Pääuutisissa kerrottiin pelkästään antifan tekemisistä ja ihmetyttää tuo poliisinkin noin räikeä vähättely osallistujien määristä. Kumpikohan noista ryhmistä kunnioitti enemmän itsenäisyyspäivää ja näytti arvostustaan? Ei ainakaan antifat.

 • James

  Vastaa

  Päästiin Manskulle näkyvästi marssimaan ja kulkueen kävelymatka vaan piteni. Niin missä kohtaa se antifan voitto tossa oli mitä ne tuola juhlii? En ihan hiffannu.

 • ms

  Vastaa

  Poliisi oli järkevästi motittanut Antifa-roskasakin Runeberginkadulle. Tämä roskasakki pitää sitä suurena voittonaan, mistä? Siitäkö, ettei kadunlakaisijat saapuneet paikalle ja vieneet heitä ongelmajätelaitokselle?

 • N.N.

  Vastaa

  Hienoa ja kunnioittava, että suomenmieliset ovat rauhallista väkeä eikä provosoidu roskasakin mielettömien uhkailujen edessä.
  Väkivalta ei kuulu tähän hommaan, hyvä naine menisi nopeasti pilalle.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi