Klaus Schwab mässäili satojen eurojen arvoista pihviä G20-kokouksessa

Samaan aikaan Schwabin johtama Maailman Talousfoorumi kannattaa kuluttajien siirtymistä hyönteisruokavalioon.

Poliittiset viholliset

Maailman globalistieliitti kerääntyi hiljattain Indonesian Balille pitämään kansainvälistä G20-kokoustaan. Ruokapöydässä kansan laskuun mässäilevälle eliitille oli tarjolla muun muassa japanilaisia waguy-pihvejä, jotka tehdään 400 – 600 euroa kilolta maksavasta Kobe-lihasta.

Lihamaailman samppanjaksikin kutsutut waguy-pihvit olivat maistuneet myös tapahtumaan osaa ottaneelle, Maailman talousfoorumia (WEF) johtavalle globalistijuutalaiselle, Klaus Schwabille.

Schwab ja WEF ovat kuitenkin globaalin hyönteisruokavalioon siirtymisen ja lihansyönnin lopettamisen innokkaimpia kannattajia. ”Et tule omistamaan mitään ja tulet olemaan onnellinen” ‑tunnuslauseestaan tunnettu Schwab selvästikin kannattaa myös periaatetta ”kapitalismia eliitille, kommunismia kansalle.”

Lähde: Free West Media

Klaus Schwab Maailman talousfoorumi Poliittiset viholliset Sionismi Suuri nollaus Talous Ulkomaat Uutiset World Economic Forum

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jännä juttu, ettei hän ottanut ruokalistalta pakonomaisesti lobbaamiaan ötököitä…

  Tämä näiden kaksinaismoralismi on oikeasti todella noloa, ilmastokokouksiinkin lennetään valtavilla määrillä yksityiskoneita, kun ne kokoukset voisi pitää etänä esim. teams-sovelluksessa.

 • Kuvottava vanha pieru se vaan on

  Vastaa

  kuolis jo toikin sika.

 • otto suni

  Vastaa

  Tätä eliittiä kannattaa jokainen Ukrainan puolesta kiihkoileva sillä Zelensky pystyy saamillaan miljardeilla dollareilla nauttimaan shampanjaa ja kobe-lihasta tehtyjä pihvejä kun kansa kärsii vilua ja nälkää.

  Suomalaisen ihmisen rajoittunut näkäkulma asioihin on havaittavissa globalisti Hullu-Ahon hilluessa Putinin vaihtamisessa sopivaan juutalaiseen natohaukkaan ja isänmaan asialla uskovat eivät ymmärrä USA:n ja Britannian olleen Toisessa Maailmansodassa Suomen vihollisen Neuvostoliiton puolella tuhotessaan oikean valtion eli Saksan. Saksa on edelleen miehitetty valtio väittää kuka tahansa täällä muuta!

 • Nimetön

  Vastaa

  Hyönteiset, kuoriaiset ja madot ei ole kosher

 • TT

  Vastaa

  Luuleeko joku, että maailman talous- tai poliittisen eliitin jäsenet laskevat itselleen jotain hiilijalanjälkiä?. Eivät laske eikä niiden pidäkään laskea. Koko touhu on pelleilyä ja tarkoitettu helposti aivopestäville idiooteille, joita suurin osa maapallon väestöstä on.

  Klasu tietää, mitä hyvä ruoka on. ikävä kyllä mies on vain äärettömän vaarallinen uuden ajan tyranni, kommunisti, teknokraatti ja teknofasisti. Mies on jokaisen tavallisen ihmisen pahin mahdollinen vihollinen ja tympein painajainen. Elämme helvetissä.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Ällöttävä juutalainen! Oikea kansainvälisen kasaarin malli esimerkki.

  Suomen supersuvakit pääsee taas kommentoimaan, ettei mitää WEF ole olemassa. Eikä great reset suunnitelmia.

 • pzkw

  Vastaa

  Vittu mikä ihmissaasta.

 • Minä

  Vastaa

  Vastahan tuo Schwab kertoi julkisesti, että Kiinan yhteiskuntamalli on oikein ihanteellinen. Voiko kukaan enää väittää tosissaan, että weffiläisten totalitarismi tavoite olisi salaliittoteoriaa?

  • Kiinan lojalisti

   Vastaa

   Justin Trudeau:kin on maininnut ihannoivan tapaa jolla Xi Jinping pystyy totalitarismin tavoin ajamaan vihreitä arvoja. 

   Kiinassahan linnut ovat tapettu. Sähköautot/bussit vähän väliä syttyy palamaan, koska laadunvalvonta/standardit. Isoja nurmialueita ja vuoria maalattu öljypohjasilla maaleilla vihreiksi. Täällä ihmetellään Australian tai muiden maiden korona karateeneja Kiinassa ne ovat olleen huomattavasti pahempia, ihmiset jätetty karanteeneissa näkemään nälkää jopa kuolemaan. Kiinan rakennuksissa on ”tofu” ilmiö jossa mm. kerrostaloja sortuu, joista löytyy videomateriaalia betonitukipilaritkin ovat tyhjää sisältä. yms.. esimerkkejä kyllä löytyy.

   Kiinan yhteiskuntamalli on erittäin ihanteellinen, mikäli haluat tuhota kansasi.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Helkkari, nyt meni mittari raakasti punaiselle.

  Kuvassa tyypillinen narsistinen ja ylimielinen juutalaismiljonääri. Kaikki kansallissosialistisen Saksan jyrkimmätkin lausunnot elävät nyt, juuri nyt, tässä meidän maailmassamme. Tällaiset demonit suoraan helvetistä johtavat meidänkin huoriamme. Olettehan nähneet kuinka päähuora, pääministerimme, loistaa kuin Joulutähti samassa kuvassa tämän ihmissaastan kanssa. Ja yrittäkääpä löytää yksikin ihminen maamme päättäjien joukosta, siis sellainen ihminen, joka näkisi minkälaisen helvettiin meitä ollaan viemässä. Ei löydy, sillä kaikki nuolevat klausschwabien persettä siinä toivossa, että sieltä valuisi hunajaa, jonka nuolemisesta saa virkoja, rahaa ja ennen kaikkea kiitoksen siitä, että pettää oman kansansa ja oman maansa.

  Huomatkaa, kuinka meidän päättäjämme matelevat näiden kuvottavien paskojen edessä. Ministerit, presidentit, virkamiehet. Kaikki kuolaavat etua itselleen, pettämällä maata, pettämällä kansaa.

  Ihan vain hypoteettisesti. Toivon, vilpittömästi toivon, että klausschwabit ja muut hänen ryhmänsä globalistidemonit saavat kohta, aivan kohta, turpaansa, kirjaimellisesti, ja kuvaannollisesti. Niin sanotusti lopullisen ratkaisun. juuri sen, josta he itse ovat valheita kutoneet. Tulkoon heidän keskuuteensa se valhe, jota he ovat kutoneet jo kohta sata vuotta. Saakoon sen, jota ovat tilanneet vuosisadoista toiseen. Prkl, swidu prkl.

  • Bella

   Vastaa

   Olen taalla taman seuraavan ennenkin kertonut, mutta eliitti ei paasta ketaan sellaista, joka on ehdottomasti juutalaisvaltaa vastaan ja joka on tarpeeksi vakavastiotettava huipulle asti, siis EU:n tasolle, politiikkaan. Itseltani tiedusteltiin eurovaalien jalkimainingeissa sahkopostikeskustelussa, etta kumman puolella olen, Israelin vai palestiinalaisten. Olin jo kuukausia mielenkiinnosta keskustellut hanen kanssaan. Han ei kertonut nimeaan, mutta sanoi, etta heita on monta, ja he ”rahoittavat politiikkaa”. Han sanoi, etta jos vastaan Israel, niin he voivat ”nostaa” minut valtuustoon seuraavissa vaaleissa ja sita myota eduskuntaan ja niin edelleen. Aiemmin eurovaaleissa Ylen toimittajat hehkuttivat minulle lampiossa, etta he haluavat minusta seuraavan pm:n. Vastasin emailityypeille, etta olen palestiinalaisten ja inhimillisyyden puolella, eika mielipiteeni muutu. Mielestani tama ”politiikantekemisen tapa”, joka minulle paljastui naissa keskusteluissa, oli kuvottava ja huoraamista, pettamista, kansan kusettamista, ainoastaan oman kuvottavan rikkaan elakepostin ajamista, ei mitaan muuta, ei siina ollut hajuakaan yhteisten asioiden hoitamisesta. En halunnut olla missaan tekemisissa enaa koko aiheen kanssa, enka naiden ihmisten. Olen onnellinen ja tyytyvainen, etta valitsin tieteen politiikan sijasta, loppuelamani ajaksi.

 • juha II

  Vastaa

  Kyseisen Leninin uuden reinkarnaation pulju on kehottanut tavallisia ”maailman kaatajia” syömään pilaantunutta ruokaa. Myös YK, joka ajaa aivan intona samaa jauhomato linjaa niin sama korruption ja väärinpelaamisen instanssi aterioi liharuokia niin, että rasva vain suupielistä valui. Tällä hetkellä maailmassa on hyvin vaikutrusvaltaisissa asemissa erilaisissa korporaatioissa ja yksittäisinä ylirikkaina henkilöinä yhtäaikaisesti kaikkein suurin lukumäärä koko maailmanhistorian aikana. Kun tähän vielä lisätään jo tapissa oleva teknoraattinen ja tekninen tietotaito vahingoittaa ja harjoittaa ylivaltaa yli koko maailman ihmisten. Tietää tämä yksinkertaisesti sitä, ettei ihmiskunta ole vieläb KOSKAAN elänyt näin vaarallista ja juonikasta aikakautta, joka kohdistaa silmäänsäkään räpäyttämättä hengen ja terveydenuhkaa kuin mitä kylmäverisin psykopaattinen sarjamurhaaja. On aivan ERI asia joutua suurten luonnonkatastrofien, teknisten suuronnettomuuksien ja entisaikojen ”rehellisten” sotien uhreiksi kuin olla käytännössä mielivaltaisen hullujen täyttä moraalia vailla olevien tahojen mielenliikkeiden kohteena. Jota ohjaa silkka pahuus, turmeltuneisuus, rakkaudettomuus, epäempaattisuus ja lopulta silkka kyyninen halu tuhota KAIKKI elävä pois maan päältä!!!

 • Totuus

  Vastaa

  ja suomalainen usko Iltapaskoja, vaikka monilla on jo nälkää

 • Dupont

  Vastaa

  Klaus Schwab ei ole juutalainen.

  • ValhallaX

   Vastaa

   Samantekevää. Jos ei ole, on juutalaisten huora. Aivan samantekevää. Takana on joka tapauksessa sionismi eli juutalainen ylivalta. Miedän valkoisten ihmisten kannalta ei ole eroa siinä, onko tuhon tuoja juutalainen tai juutalaista ylivaltaa palvova huora.

   Juutalaisen ylivallan kannalta, tietenkin, hietä palvova huora on yhtä kui nolla ja arvokkainkin huora korvataan pienimmänkin virheen tehtyään jonossa olevalla seuraavalla huoralla. Juutalaiselle ylivallalle huora on vain maksettu apulainen, arvoa ei ole kuin sillä hetkellä kun maksu suoritetaan, muuten huoria kohdellaan kuin huoria eli hylätään heti kun huora tekee pienimmänkin virheen ja ei heti ryömi maassa armoa anoen. Näitä esimerkkejä on maailma täynnä.

   Juutalaiset kieltävät ylivallan ja samaan aikaan he rankaisevat niitä orjia, jotka rohkenevat heitä arvostella. Me olemme orjia juuri siksi, että juutalaiset ovat saaneet meidät tahdottomiksi idiooteiksi, jotka eivät enää uskalla sanoa totuutta, vaan ryömimme valehtelemassa saadaksemme isännältä armopalan.

   Kuka uskaltaa arvostella juutalaista ylivaltaa ? Iran, onko muita? Eipä tule heti mieleen… Juutaainen ylivalta on ylivaltaa juuri tämän takia. Totuus on valhe ja valhe on totuus, aina sen mukaan, mikä ”on hyväksi juutalaisille”.

   Samaan aikaan meitä orjuuttava ”hyvä” eli juutalainen ylivalta tappaa hävittäjillä silmää räpäyttämättä lapsia ja naisia Gazassa esim, pommituksilla sairaaloihin. Vrt. nykyinen propaganda Venäjää vastaan erilaisista iskuista esim. energiatuotantoon. Juutalainen ylivalta voi tehdä hirmutekoja ilman, että kukaan edes tunnustaa nähneensä ne.

   Sanalla sanoen: Elämme juutalaisen ylivallan alla. Ja juuri nyt juutalainen ylivalta syyttää, tietenkin, meitä valkoisesta ylivallasta. Olemme tahdottomia idiootteja. Pois lukien tämän palstan asioista ymmärtävät.

  • Heinrich

   Vastaa
 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi