Ukraina alkaa rahoittaa sotaa IMF-lainoilla kansallisen valuutan sijaan

Asiasta ilmoitti keskuspankin tuore johtaja Andriy Pyshnyy, joka on WEF:n New Champions -koulutusohjelman kasvatti.

Talous

IMF:n johtaja Kristalina Georgieva ja Ukrainan keskuspankin johtaja Andriy Pyshnyy.

Ukrainan keskuspankki on linjannut, että tästä lähtien maan sotaponnistelut rahoitetaan Kansainvälisen valuuttarahasto IMF:n lainoilla oman kansallisen valuutan sijaan. Keskuspankin mukaan kansallisen valuutan käytön jatkaminen olisi ”vaarallista”.

Asiasta ilmoitti keskuspankin tuore johtaja Andriy Pyshnyy, joka on Maailman talousfoorumin (World Economic Forum, WEF) New Champions ‑nimisen koulutusohjelman kasvatti. New Champions kouluttaa globaaleja yritysjohtajia toteuttamaan WEF:n juutalaisen perustajan Klaus Schwabin filosofiaa globalistisesta ”sidosryhmäkapitalismista”.

Ukrainan juutalainen presidentti Volodymyr Zelenskiy nimitti Pyshnyyn keskuspankin uudeksi johtajaksi viime syksynä. Pyshnyy totesi lausunnossaan, että keskuspankin ja joidenkin Ukrainan hallituksen jäsenten välillä on viime kuukausina ollut ”konflikti” siitä, pitäisikö sodan rahoittamista jatkaa omalla rahalla vai ulkomaalaisten koronkiskojien tarjoamalla velalla. Konflikti on nyt ratkaistu globalistipankkiirien eduksi.

IMF tuhoaa velallisen itsenäisyyden

Pyshnyyn mukaan oman valuutan suosiminen olisi ollut ”rahanpainamista” ja ”valtava riski makrotalouden rahoituksen vakaudelle”. Vastaisuudessa Ukraina aikoo velkaantua IMF:lle, mikä merkitsee sitä, että maan poliittinen kohtalo on entistä vahvemmin ulkomaalaisen finanssieliitin käsissä.

Pyshnyyn vastustajat Ukrainassa vaativat, että sodan rahoitusta olisi jatkettu kotimaisten rahoituslaitosten avulla sekä tarvittaessa esimerkiksi verotusta ja tullimaksuja kiristämällä. Kääntymällä sen sijaan IMF:n puoleen Ukraina sitoutui välittömästi noudattamaan ulkomaalaisen suurpankin sanelemaa talouspolitiikkaa, Financial Times uutisoi.

IMF:n perusti juutalainen Harry Dexter White toisen maailmansodan jälkeen. Pankki on ollut perustamisestaan lähtien yksi globalistisen maailmanjärjestyksen kivijaloista. Kun valtio velkaantuu IMF:lle, finanssitalo pääsee automaattisesti ohjailemaan velallisen politiikkaa, mikä tuhoaa valtion itsenäisyyden.

Velkasopimus merkitsee sitä, että myös suomalaisten omaisuutta tulee kanavoitumaan Ukrainan kautta IMF:n finanssimiehille. Ulkoministeriön mukaan suomalaiset veronmaksajat ovat rahoittaneet Ukrainaa viimeisen vuoden aikana noin 930 miljoonalla eurolla.

Juutalainen finanssijohtaja Larry Fink ja juutalainen presidentti Volodymyr Zelenskiy videoneuvottelussa.

”Uudelleenrakentamisen” ohjakset luovutettu juutalaiselle finanssitalolle

IMF-velka on loogista jatkumoa juutalaispresidentti Zelenskiyn aiemmalle päätökselle, jonka mukaan Ukrainan ”jälleenrakennushankkeen” ohjat annetaan Yhdysvalloissa perustetulle ja juutalaisen Larry Finkin johtamalle BlackRock-finanssitalolle.

BlackRock käyttää poliittista valtaansa röyhkeästi hyväkseen eri puolilla maailmaa. Talousjulkaisu Bloomberg on arvioinut BlackRockin vallan niin suureksi, että yhtiötä kutsutaan jo Amerikan ”neljänneksi valtiomahdiksi”. Yhtiö tunnetaan siitä, että se kasvattaa valtaansa lahjomalla maailman tärkeimpiä poliitikkoja, virkamiehiä ja keskuspankkiireja.

Juutalaispresidentti Zelenskiy on ennalta-arvattavasti laskelmoinut voivansa kasvattaa kansainvälisesti toimivan heimonsa vaurautta ja valtaa tiivistämällä yhteistyötään paitsi IMF:n myös Blackrockin kanssa. Kärsijöitä asetelmassa ovat tavalliset ei-juutalaiset ukrainalaiset.

Uudet oligarkit

BlackRock Financial Markets Advisory ja Ukrainan valtiovarainministeriö allekirjoittivat marraskuussa sopimuksen, jonka nojalla finanssitalo tulee ”koordinoimaan” eli johtamaan ulkomaalaisten suursijoittajien rahavirtoja Ukrainaan sodan jälkeisen ”jälleenrakentamisen” nimissä.

Sopimuksen mukaan BlackRock keskittyy erityisesti rahoitushankkeisiin, jotka kohdistuvat ”Ukrainan talouden tärkeimpiin sektoreihin”. Rahoitushankkeet voivat liittyä niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin yrityksiin ja instituutioihin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Ukrainan taloudellinen päätöksenteko on ulkoistettu IMF:n ohella juutalaiselle Finkille.

Ukrainan tuoreet rahoitushankkeet muistuttavat vahvasti oligarkkien nousuun johtanutta Itä-Euroopan taloudellista ryöstöä Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen. Myös tuolloin Yhdysvalloissa päämajaa pitäneet juutalaiset finanssimiehet tekivät kriisin kourissa olleisiin talouksiin mittavia ”investointeja” eli ostivat kansallisomaisuuden yrityksistä aina luonnonvaroihin itselleen pilkkahintaan. Talouden kohentumisen hyödyt siirtyivät näin lopulta juutalaisglobalistien osakesalkkuihin samalla, kun tavalliset itäeurooppalaiset jäivät kärsimään köyhyydestä.

Lähteet: Financial Times, Maailman talousfoorumi (1, 2), Ukrainan keskuspankki, Kansainvälinen valuuttarahasto, Ulkoministeriö

Andriy Pyshnyy BlackRock Finanssiala Finanssikeinottelu Globalismi Harry Dexter White IMF Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalaisomisteiset pankit Kansainvälinen valuuttarahasto Klaus Schwab Korko-orjuus Koronkiskonta Korruptio Larry Fink Maailman talousfoorumi Oligarkia Politiikka Sionismi Sota Suuri nollaus Taloudellinen riisto Talous Ukraina Ukrainan juutalaisyhteisö Ulkomaat Valtionvelka Velka Volodymyr Zelenskiy WEF Yhteiskunta

Keskustelu

28 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Totuus

    Vastaa

    Kapitalismi on länsimainen uskonto, joka nyt ottaa ukrainassa vallan. Pankit ovat sen kirkkoja ja pankkiirit sen pappeja, taloustieteilijät ja ekonomistit taas profeettoja jotka saarnaavat markkinatalouden saarnoja. Kyllä ukrainan pojat ovat vielä ihmeissään kunhan totuus valkenee siitä mitä on markkinatalous. Mutta tämäkin on kestettävä, evoluutio on ihmeellinen voima.

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Sota on parasta aikaa pankkiireille. There’s no business like war business. Kuka tahansa sodan voittaa, pankkiirit voittavat.

  • pöh

    Vastaa

    Ei liene yllätys miksi USA:sta on alusta asti kielletty rauhanneuvottelut.

  • Oli tyhmyyttä aloittaa

    Vastaa

    Ukrainan olisi kannattanut jättää koko sota aloittamatta. Olisivat vaan pesseet USA:n dollareita. Mutta kun se ei sopinut USA:lle joka syöksi vallasta Janukovitsin ja aloitti tämän sodan.

    Taustallahan oli se että janukovits nauroi dollarille. Ja dollarillehan ei saa nauraa.

    • Seppo Lehto

      Vastaa

      Kaltaisesi otto-ville kusiset voivat mennä tänäänkin moskovaan.
      Kyllä sen sodan on kylvänyt moskovan oblasti, sama joka miehittää Suomenkin alueita.
      Seppo Lehto

  • TT

    Vastaa

    Ei Ukrainalla ole mitään hätää. Vaalien jälkeen Sota-Sanna tai Sota-Riikka tai Sota-Orpo laittaa pohjoisesta maasta hävittäjiä, tankkeja ja taistelijoita tulemaan. Eikä maksa mitään.

    • GLGL

      Vastaa

      Veikkaukseni on Sota-Sanna. PS voittaa vaalit, mutta hallitus kasataan sinipunan pohjalle. PS:lle tarjotaan kaikkien valiokuntien puheenjohtajuutta korvaukseksi oppositiopositiosta.
      Demarien silmiinpistävä rauhallisuus indikoi sitä, että asiasta on jo sovittu.

  • Nimetön

    Vastaa

    Sota on parasta bisnestä pankeille.

  • Ukki Väinämöinen

    Vastaa

    White taisi olla tai ainakin vahva epäilys siitä että oli ryssän spiooni. Ryssät olivat vahvasti penetroituneet Rooseveltin hallintoon. USA purki sotien jälkeen ennen sotia NL:n Washingtonin suurlähetystön ja Moskovan välistä kryptattua viestiliikennettä suomalaisten Petsamosta kaappaaman koodikirjan avulla.

    • Plääh

      Vastaa

      Selvät todisteet siitä on. Toisaalta Rooseveltin hallinto oli iin täynnä juutalaisia kommunisteja, että USA ja NL vaikuttivat kuin saman imperiumin eri osilta ja johto pelasi saumattomasti yhteen ja oli kaikki toimijat tarkoituksella ja tietoisesti valinnut

  • azov!!

    Vastaa

    Silti kaikki seikkailemaan Ukrainan ”itsenäisyyden” puolesta! Slava Kolomoiskyi!

    • Sensuroimaton Totuus

      Vastaa

      Jep! Kaikki vatipäät taistelemaan ukrainan puolesta ‑maan jota ei oikeasti edes ole olemassa.

  • starseed

    Vastaa

    Kyllä Ukrainan syytöntä kansaa käy sääliksi kun joutuivat tuollaisen lännen tukeman natsihallinnon kynsiin.
    Länsi ei ymmärrä että häviö on varma, nyt varsinkin kun Putinilla on Kiinan täysi tuki.
    Mitä enemmän länsi syöttää asetarvikkeita Ukrainaan, sitä enemmän ukrainalaiset joutuvat kärsimään. Lopputulos tulee kuitenkin olemaan 6–0 Venäjän hyväksi.

  • Jupi

    Vastaa

    siinä menee sitten rippeetkin itsenäisyydestä, olisi se pyydetty 10% pinta-alasta luopuminen halpaa, eihän siellä asu ku ryssiä

  • make

    Vastaa

    Eivät nyt ukrainalaiset tajua, että kun Black Rock ja Vanguard rahoittavat jälleenrakennusta niin ne elävät sen jälkeen vuokralaisina omassa maassaan.
    EU toki rahoittaa suuren osan mutta nekin omistukset siirretään meidän rahoista finanssitaloille.
    Ukranalaisista tulee torppareita.

  • Sensuroimaton Totuus

    Vastaa

    Jos ihan aikuisten oikeasti tutkii historiaa niin on hyvin helppo huomata että mitään ”ukraina” nimistä ”valtiota” ei ole koskaan edes ollut olemassa. ”ukraina” on pelkkä maa-alue jota on käytetty kautta aikojen rahanpesuun, ihmiskauppaan, huumeiden välittämiseen ja huorien värväämiseen ympäri maailmaa.

    Että ei muuta kuin slaaaavaaa vaan ja suomalaisten loputkin (velka)rahat tuonne helvetinkoneeseen. Vitun idiootit!

    • Plääh

      Vastaa

      Jos olisit rehellinen, niin myöntäisit Ukrainan yrittäneen itsenäistyä jo 1918. Silloinkin kaikki meni mönkään Saksan ja muiden suurvaltojen vuoksi. Saksa ei aseistanut tarpeeksi, vaikka loppu oli lähellä. Muut maat satsasivat valkoisiin venäläisiin senkin vähän, mitä satsasivat sitten sisällissodassa ja kommunisminhan perustivat USA ja Britannia Venäjälle. Saksakin avusti sodan aikana Lninin projektia.

      Suosittelen Hewrmann Gummeruksen kirjaa. Hän oli suurlähettiläänä nuoressa Ukrainassa 1918–19

  • Nimetön

    Vastaa

    Putin sai etsintäkuulutuksen ja pidätysmääräyksen evakuoidessaan Ukrainan Venäläiset lapset sodan jaloista itä Ukrainasta. Miettikää nyt hetki sitä. Ukrainan hallituksen yrittäessä tuhota omaa kansaansa idässä, hänestä on tehty sankari joka luovutti juutalaisille lieroille valtionsa. Ukrainan sota on sota Venäjää, sen kieltä, kulttuuria ja kirkkoa vastaan. Sillä ei ole tekemistä Ukrainan kanssa muuten kuin että heidän sotilaansa sotivat NATO:n puolesta viimeiseen mieheen. Tämä sota johtaa nopeutettuun perikatoon lännessä, perikatoon joka meitä olisi kohdannut joka tapauksessa. Kysymys kuuluukin että onko tämä osa suunnitelmaa vai menikö jutkujen suunnitelmat pieleen. Aika näyttää.

  • Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia

    Vastaa

    Ja niin se Suomen hallitus myöskin osana tuota paskaa. Banksterit!

  • Että näin

    Vastaa

    Koko soppahan keitettiin kasaan heti, kun ukrainaan oli saatu mieleinen näyttelijä ”johtajaksi”.
    IMF oli ensimmäisenä tarjoamassa halpakorkoista ”lainaa” maan jälleenrakentamiseen (puhumattakaan niistä miljardeista vuosikymmenten aikana joita Eu on sinne kipannut ”eurooppalaisuuden” nimissä), mutta ei ilman ehtoja. Ensimmäisenähän piti lopettaa maan oma keskuspankki (inflaatio piti saada aikaiseksi), jolloin oligarkit sulkivat esim. Harkovan suuret terästehtaat, maakaasua myytiin venäjälle lähes ilmaiseksi ja ostettiin takaisin 200% tappiolla yms. ihan samankaltainen valtion talouden tervehdyttämisoperaatio kuin suomessa tehtiin euroon siirryttäessä ja IMF:n ”suosituksesta”.
    Zelenskyhän oli vaatinut rahankerjuutourneella esim. Von Leyeniltä tukea rahana eikä aseina tai ns. humanitaarisena apuna, jotta saadaan kavereidenkin syviin taskuihin täytettä.
    Etelä amerikassa tämä rahalaitos on lainoittanut omilla ehdoillaan valtioita ja näin saanut velkojen takeiksi rajattomia kaivosoikeuksia, pohjavesivarantoja yms. joiden käyttöoikeudet sitten on annettu esm. Nestlelle, Blue Dragon Miningille etc. Toisin sanoen rahoituslaitos hallitsee valtion ja maan omaisuutta, joihin velallisella ei ole mahdollista puuttua.
    Näin tämä suuri hyväntekijä ottaa maita haltuunsa hyvillä lehmänkaupoilla ja tekee niille mitä haluaa globalismin nimissä.

  • Olavi Koskela

    Vastaa

    Kiovan juntta on pyyhkinyt demokratialla perseensä ja kohtelee huonosti kaikkia vähemmistöjään. Venäläismielinen presidentti karkotettiin maasta ja aloitettiin sisällissota maan venäläisalueita vastaan-. Juntta kieltänyt 11 puoluetta. Hylännyt kaikki Minsk sopimukset. Lännen tuella kaikki.

    • Seppo Lehto

      Vastaa

      Minskin sopimus oli pyssy niskassa kuten ns talvisodan, jatkosodan ja pariisin miehityssopimus 19147 Suomelle. Kuvittelivat Saksa ja Ranska että homma pedataan hyvin kun annetaan Ryssän ryöstää ukrainalaisten alueita, jopa niiden joiden äidinkieli ryssä.
      No vanhat sananlaskut kertovat miten siinä käy kun kuvittelee että Ryssään voi luottaa ;). Olettaisi olavi koskelan ikänsä puolesta tietävän mitä moskovan oblasti on Suomelle tarkoittanut, sitä samaa se on kaikille, jospa desanteilleen 😉 Muistele niitä 37 000 Suomesta ja muulta Kanadasta Neuvosto-Karjalaan menijää, jotka saivat niskalaukauksen 😉 1930-luvulla 😉
      Onko tullut mieleen että se olisi todennäköisesti sinunkin kohtalosi. Kuka nyt desanttia / petturia katselee kuuntelee 😉 Ei edes suurimperialisti moskova 😉

      Seppo Lehto https://Puna-armeija.blogspot.com luettavaa

    • Sanna Mirella

      Vastaa

      Siinä kirjoitettu lyhyesti ja ytimekkäästi Ukrainan todellisuus, joka on aivan toinen, kuin mitä Suomenkin valtavalhemediat työntävät kansan silmille.

      • Seppo Lehto oikea Suomen vapaussoturi

        Vastaa

        Minskin sopimus oli yhtäläinen kusetus kuin 1947 pariisin miehityssopimus Ryssän eduksi 🙂 se tiedoksi erilaisille Sanna Mirella tämän ajan moskovan tiltuille

        https://Miehitetyt-alueet-takaisin.blogspot.com

  • Nationalisti

    Vastaa

    ” Kun valtio velkaantuu IMF:lle, finanssitalo pääsee automaattisesti ohjailemaan velallisen politiikkaa, mikä tuhoaa valtion itsenäisyyden.”

    Tästä on tullut mainittua jo kauan aikaa sitten, silloin kuuli syyttelyä ”putinistiksi” ja ”kremlin trolliksi”
    Asia nyt vain on niin, että sionistit saa entistä tiukemman otteen Ukrainasta ja jos jotain jälleenrakennusta maassa tapahtuu, kansainvälinen klikki käärii hyvät rahat siitä hommasta.
    Mitään itsenäisyyttä ei jää jäljelle muuten kuin paperille, todelliset hallitsijat ovat muita kuin Ukrainan parlamentti.

  • HH

    Vastaa

    Nenistä päätellen juutalaisia

  • tyhmät suomalaiset

    Vastaa

    Missä nimimerkki ”Snif” itkemässä putinimista? Katsokun ei ukrainaa saa kritisoida se on putinismia. Jos ei kannata ukrainan juutalaista verenimijä presidenttiä on putinisti. Pitää myös kannattaa transutusta tai on putinisti

    • Seppo Lehto oikea Suomen vapaussoturi

      Vastaa

      Fakta on että ryssää vastaan pitää taistella kaikilla tasoilla, vaikka velaksi 😉 sillä kun Ukraina on hävinnyt niin eipä tarvitse veloista välittää, Ryssä ei niitä maksa, siksi kaikille on tärkeää että Ukraina voittaa joten parasta mahdollista aseistusta vaikka velaksi aina.
      Seppo Lehto

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi