Alexander Stubb hahmottelee ”liberaalia uutta maailmanjärjestystä”

Ministeritehtäviensä ohella Stubb tunnetaan taustastaan juutalaisen Klaus Schwabin Maailman talousfoorumin Young Global Leaders -ohjelman kasvattina.

Poliittiset viholliset

Alexander Stubb.

Suomen entinen pääministeri, monikulttuurisuuskiihkoilija ja sionisti Alexander Stubb hahmottelee ”uutta maailmanjärjestystä” (New World Order, NWO) Financial Times ‑lehden kolumnissaan. Stubbin sanavalinnat herättivät sosiaalisessa mediassa hämmennystä, sillä valtamedia väittää usein, että ”NWO” on pelkkä äärioikeistolainen salaliittoteoria.

Stubbin mukaan länsimaat voivat rakentaa ”liberaalia uutta maailmanjärjestystä” vastapainona idän autoritaarisemmille hallintomalleille. Viime vuosina länsimainen liberalismi itse on kuitenkin saanut entistä autoritaarisempia piirteitä, kun ”demokraattiset” hallitukset ovat tiukentaneet sananvapauslakeja ja kansalaisiin kohdistuvaa vakoilua esimerkiksi ”ääriliikkeiden” torjunnan nimissä.

Kokoomuslainen eurofederalisti toteaa kolumnissaan, että Ukrainan sota on merkittävä uhka ”liberaalille uudelle maailmanjärjestykselle”. Venäjän lisäksi Stubb nimeää vaarallisiksi maiksi Kiinan ja Iranin.

Ministeritehtäviensä ohella Stubb tunnetaan taustastaan juutalaisen Klaus Schwabin Maailman talousfoorumin Young Global Leaders ‑ohjelman kasvattina. Vuoden vaihteessa hän pyrki itse edistämään siirtymää ”uuteen maailmanjärjestykseen” ehdottamalla käteisrahan kieltoa Euroopan unionissa, jotta kansalaisten valvonta ja kontrolli olisi eliitin kannalta helpompaa.

Lue aiheesta lisää: Alexander ”Young Global Leader” Stubb ehdottaa: Käteisrahalle kielto 2030 mennessä

Lähde: Financial Times

Alexander Stubb Globalismi Juutalainen lobby Juutalaisjärjestöt Klaus Schwab Kotimaa Maailman talousfoorumi Poliittiset viholliset Politiikka Raha Sionismi Talous Ukraina Ulkomaat Uusi maailmanjärjestys Venäjä Vladimir Putin Yhteiskunta Young Global Leaders

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Schlageter

  Vastaa

  Muistelen lukeneeni sellaisen väitteen, että Stubbin puoliso, jota väitetään englantilaiseksi, olisi juutalainen. – Pyydän tietäviä vahvistamaan tai kiistämään tämän.

  • Erityistason seksuaaliterapeutti

   Vastaa

   On se. Alun päätä sotkee oikea wef-eliitin agentti kotona. Stubidolla on oma koti-Agentti makuuhuoneessa.

  • ja sen kyllä huomaa

   Vastaa

   Sitä en tiedä, mutta Stubb on kumipää.

   • Universaalia Stubb-filosofiaa

    Vastaa

    Stubbin käsitys liberaaliudesta on se, kuinka ja mitä hänen porukkansa yhteiskunnallisesti SALLII.
    Eli ihminen on Stubbjärjestyksessä vapaa siinä missä Stubb&co määrittää vapauden.

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  Itse olen siirtynyt jo stubin ehdottamaan käteisen käyttämisen kieltoon, ei meinaan ole mitä käyttää, tässä asiassa ainakin olen kunnianhimoisesti saavuttanut mitä pyydetään, kaikissa muissa asioissa olenkin stubin höpinöistä täysin erilinjoilla. Stubbi voipi koikkelehtia tikkatauluna, huonona heittäjänä tunnetut kansalaiset kilvan jonottavat vuoroaan, niin minäkin…

 • Nationalisti

  Vastaa

  Petturi Orpo tulee ajamaan todella kovalla vauhdilla tätä nwo-agendaa, saattepahan nähdä. Stubb on aivan varmasti yksi taustanarujen vetelijöistä siinä agendassa, sillä Orpo on lievästi sanottuna hyvin yksinkertainen ihminen.

 • TT

  Vastaa

  Kuvottava pelle, mutta näillä on valta. On ironista, että autoritaarisina pidettävät itäiset ja eteläiset maat rakentavat nyt ainakin puheissaan reilumpaa maailmanjärjestystä, jossa kukin maa ja kansa saa järjestää omat sisäiset asiansa kuten haluaa ja arvostaa omaa kulttuuriaan tapojaan ja perinteitä, jos haluaa. Stubbin teknokraattisessa maailmassa ei ole kulttuureja eikä eroja maiden ja kansojen välillä – on vain hallintoalueita, joita asuttavat robotisoidut ihmiset. Näiden stubbien monikulttuuri lopulta tuhoaa kaikki kulttuurit ja muuttaa kaikki maapallon maat toistensa kaltaisiksi. Kehitys on varsin pitkällä jo nyt. Jos joku maa ei halua luopua omasta erikoislaadustaan, se altistetaan sodalle tai talouskurimukselle.

  • Bonzaï

   Vastaa

   Niin, mitä tämä autoritarismi sitten on? Ja mitä on liberalismi? Mitä on todellinen demokratia? Onko liberalismi analogioiden kentälle mennessämme sama, kun jos antaa lapsilleen vapaan kasvatuksen? Vapauksien antaminen ja luottaminen lastensa älyyn (vaikkakin se on vain lapsen älyä) ei ole sama asia kuin vapaa kasvatus. Missä menevät liberalismin rajat eli kuinka suvaitsevainen voi olla?

 • Salomon

  Vastaa

  Ei mee enää kauaa kun tuo pierun imiä joustaan kiinni, avataan ja ihmetellään porukalla mitä siellä sisällä on

 • ValhallaX

  Vastaa

  Stubido on klassinen Juutalaisen Ylivallan Huora.

  • (((Stubb)))

   Vastaa

   On itsekin sukua. Stubb kuten Tubb ja Tubbs jne. ovat tyypillisiä juutalaisia nimiä. Feikkiruotsalaisia. RKP on SDP:n ohella vanhin krypto-juutalainen puolue Suomessa.

 • GLGL

  Vastaa

  Valtamedia tituleeraa mielellään Caj-Görania ”Professori Stubb”. Yhdessä gretan ja sannan kunniatohtorinimityksien kanssa, tämä on akateemisten instituutioiden tietoista mädättämistä. 

  World ”Empire” Forum (WEF) on siinäkin takana. Mikä lie on hyötyodote?

 • Catilina

  Vastaa

  Stubbilla ei ole älynlahjoja yhteenkään omaan ajatukseen. Siitä huolimatta hänelle maksetaan 7k€ tunnissa puhumisesta. Hyvät veljet maksavat siis firman piikistä, ei omastaan tietenkään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi