Alexander Stubb esiintyi yhdessä George Sorosin juutalaisen manttelinperijän kanssa

Myös konferenssin järjestäjä on juutalainen.

Sionismi

Alexander Stubb vasemmalla, Alexander Soros oikealla.

Suomen entinen pääministeri, monikulttuurisuuskiihkoilija ja sionisti Alexander Stubb esiintyi tällä viikolla yhdessä juutalaisen George Sorosin homoseksuaalin pojan, Alex Sorosin kanssa globalistisessa konferenssissa. Myös konferenssin järjestäjä on juutalainen.

Alex Soros on isänsä manttelinperijä. Hän johtaa nykyään isänsä perustamaa Open Society Foundations ‑lobbausjärjestöä, joka on rappeuttanut lukemattomia valtioita globalistisilla, kulttuurimarxistisilla ja sionistisilla hankkeillaan. Länsimaissa Sorosin järjestö ajaa erityisesti homoagendaa ja avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa.

Tapahtuma oli Tukholmassa pidetty European Council on Foreign Relations (ECFR) ‑järjestön vuosikokous. ECFR:n perustaja ja johtaja on juutalainen aktivisti Mark Leonard, joka on Stubbin tavoin saanut poliittisen koulutuksensa juutalaisen Klaus Schwabin perustaman Maailman talousfoorumin Young Global Leaders ‑ohjelmassa. Leonard on aiemmin toiminut Maailman talousfoorumin ”geotaloudellisen” työryhmän johtajana.

"Playboyksi" kuvattu Alex Soros viihtyy mustien miesten kanssa.
”Playboyksi” kuvattu Alex Soros viihtyy mustien miesten kanssa.

”Ainoa todella yleiseurooppalainen ajatushautomo”

ECFR kutsuu itseään ”ainoaksi todella yleiseurooppalaiseksi ajatushautomoksi”, jolla on toimipisteet Brysselissä, Berliinissä, Lontoossa, Madridissa, Pariisissa, Roomassa, Sofiassa ja Varsovassa.

ECFR pyrkii edistämään globalistisia näkökulmia korkeimman tason valtiollisessa päätöksenteossa tuomalla yhteen ”päättäjät, aktivistit ja vaikuttajat”.

Stubb oli silminnähden innoissaan siitä, että hänet kutsuttiin isokenkäisten juutalaisten keskustelupaneeliin. Hän julkaisi sosiaalisessa mediassa muun muassa selfien itsestään ja Sorosista. Paneelissa Stubb ja Soros keskustelivat polarisoituneen Yhdysvaltojen ulkopolitiikan tulevaisuudesta.

Lue myös: Alexander Stubb hahmottelee ”liberaalia uutta maailmanjärjestystä”

Lähteet: ECFR (1, 2), Project Syndicate, World Economic Forum

Alex Soros Alexander Stubb European Council on Foreign Relations George Soros Homolobby Homoseksuaalisuus Homot Juutalainen lobby Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Klaus Schwab Kotimaa LGBT Maailman talousfoorumi Mark Leonard Poliittiset viholliset Politiikka Sionismi WEF Yhteiskunta Young Global Leaders

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Stubb oli silminnähden innoissaan siitä, että hänet kutsuttiin isokenkäisten juutalaisten keskustelupaneeliin. Hän julkaisi sosiaalisessa mediassa muun muassa selfien itsestään ja Sorosista.”

  Stubb on tehnyt poliittista uraansa siitä näkökulmasta, mikä tuhoaa parhaiten Euroopan väestörakennetta ja identiteettiä, varsinainen eurooppalainen ”arvojohtaja”.
  Hänen harjoittamansa politiikka on ollut jo todella kauan nähtävissä mitä se on, siitä huolimatta tästä maasta on löytynyt valtava määrä idiootteja, jotka aikanaan ovat menneet äänestämään tätä ”monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta” ‑tyyppiä.

 • otto suni

  Vastaa

  Stubb on ollut Suomen poliittisen historian eräs omituisimmista tyypeistä ja hänen asemansa kokoomuksen puheenjohtajana Kataisen jälkeen oli todella katastrofaalista poseerausta.

  Ihmettelen aina kansallismielisiksi itseään uskovien luottamusta yhteenkään poliittiseen puolueeseen kun tarkastelee Suomen joutumista täydelliseen sionistien kontrolliin!

  • Max ja Moritz

   Vastaa

   Se yhdesssä Jykän kanssa tuhosi Suomea ja sen kansantaloutta merkittävästi. Täysi idiootti joka veteli prosentteja hatustaan ja uskoi itsekkin niihin niin että lähti vänkäämään vastaan. No, Jykähän ei vitosen matikalla ymmärtänyt senkään vertaa mutta ei siis osannut johtaa Suomea muuhun kuin taloudelliseen harakiriin. 

   Siinä meillä kaksikko ”Hei me tehtiin taas 100 000 työtöntä lisää”.

   ”Pojat, joit ei saatu hyviks, nyt on jauhettuna jyviks”

 • Salomon

  Vastaa

  Mikä hemmetti noilla jutkuilla on ton toisen silmän kanssa, siis kyllähän ton rodun edustajat aina tunnistaa ja joka kerta se olo on yhtä epämukava, mutta toi laiska silmä. Stubb!! Osaatko laskea? Niitä patalappuja grillattais vielä tänäänkin

  • Tekijämies

   Vastaa

   Rikollinen katse, joka on mahdollisesti geneettinen?

 • TT

  Vastaa

  Kumpi on kumpi? Ajatella, että tälläkin mulkero-parivaljakolla on syvät yhteydet Globoomukseen ja sitä kautta tulevaan hallitukseen. Mädätys ja kansan köyhennys kiihtyy. Näiden kaikenlaisten taustapirujen ote poliittista päättäjistä on räikeää korruptiota ja kansanvallan pilkkaa. Alkaisiko ’holokausti’-velka olla jo maksettu ja alettaisiin tiedostaa taustapirujen toimintaa vähän paremmin? Ei käy, mieluummin mädätetään Suomi pois maailman kartalta.

 • Realisti

  Vastaa

  Pääseminen ”piireihin” on näille poliitikoille tärkeämpää kuin suomalaisten hyvinvointi. Eivät raukat tajua, että he ovat vain hyödyllisiä idiootteja todella vaikutusvaltaisten monopoli-pelissä.

 • Schlageter

  Vastaa

  Ehkä Stubb kutsuttiin sinne siksi, että hän on juutalaisten lasten isä? Vähän niin kuin perheenjäsen tuossa juutalaisheimossa.

 • Saari

  Vastaa

  Identtiset soijakolmoset perseestä.

 • kippaa päässä ja huivia kaulassa

  Vastaa

  Stubb on kaikkien aikojen ärsyttävin kaappipridettäjä, joka elelee valheessa aivan täysillä.

 • LurSo

  Vastaa

  Miten nuo runkkarit voi olla noin onnellisen näköisiä? Itselle vaikka loton päävoitto tulisi niin en tuolta näyttäisi

 • ValhallaX

  Vastaa

  Stubbelo, täysiverinen Juutalaisen Ylivallan Huora.
  Miespuolinen Marin, narsisti, kiipijä, maanpetturi. Muistattehan, hammaskeijukuvat. Kuten Marin, rakastaa peilejä. Psykopaatti, tietenkin, kuten Marin.

  Toisin sanoen, mitätön nolla. Juutalainen Ylivalta nostaa aina mitättömimmät Pikkupaskat valtaan. Kuvio toistui lähes kaikissa valkoisissa maissa. Yhdysvalloissa toki pannaan paremmaksi: Johdossa on kompasteleva, korruptoitunut, dementikko ja paskahousu.

  Tätä on Juutalainen Ylivalta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi