Antifasisti Suvi Auvinen lähipiiristään: Parisuhdeväkivalta erittäin yleistä

Auvinen ei kysy itseltään, miksi juuri hänen helsinkiläisessä liberaalissa ja antifasistisessa kuplassa naiset päätyvät itkemään mustelmilla lasinsirujen keskelle.

Poliittiset viholliset

Suvi Auvinen.

Kuten #PunksToo-kohua ja lukuisten antifasistien raiskausrikoksia käsitteleviä uutisiamme lukeneet Partisaanin seuraajat tietävät, Suomen äärivasemmistolainen liike on yksi vaarallisimmista ympäristöistä naisille. Nyt asian vahvistaa myös aiemmin valtakunnan virallisena anarkistina esiintynyt helsinkiläinen Suvi Auvinen, joka tahkoo nykyään rahaa kokoomuslaisessa pr-toimistossa Ellun Kanoissa.

”Muistan varmasti ikuisesti sen päivän, kun sain tietää että ystävääni lyödään kotona,” Auvinen aloitti suurta huomiota sosiaalisessa mediassa keränneen kirjoituksensa. Seuraavaksi antifasisti kertoi ystävästään, jota mies hakkasi kotona.

”Kysyin mitä ihmettä on tapahtunut, jolloin hän purskahti itkuun ja kertoi, että kumppani lyö häntä, on lyönyt jo pitkän aikaa. Kerta ei jäänyt ainoaksi, eikä ystävä jolle tämä tapahtui. Tämän jälkeen olen vuosien varrella soittanut milloin poliiseja, milloin ambulanssia paikalle eri ystävilleni, siivonnut lasinsiruja ja verta, anellut ystäviäni eroamaan,” anarkisti vuodatti.

Raiskaajien eheytystä feministikirjallisuudella

Tekstissään Auvinen ei kykene alkeellisimpaankaan itsereflektioon. Toisin sanoen hän ei kysy itseltään, miksi juuri hänen helsinkiläisessä liberaalissa ja antifasistisessa kuplassa naiset päätyvät itkemään mustelmilla lasinsirujen keskelle.

Viime keväänä Partisaani paljasti, että Tampereen näkyvin antifasisti Tuomas Tingander oli vastannut käräjillä raiskaussyytteeseen ja saanut lukuisia tuomioita naisiin kohdistuvasta väkivallasta. Tapaus tarjoaa oivan kontekstin Auvisen avautumiselle.

Tuolloin antifasistit kieltäytyivät sulkemasta Tingaderia yhteisön ulkopuolelle – sen sijaan tätä vaadittiin kokeilemaan parantumista lukemalla äärivasemmistolaista feministikirjallisuutta. Ehkä Auvinen on ehdottanut samaa ystäviensä puolisoille.

Lue myös: Väkivaltaa kannattava anarkisti Suvi Auvinen uhriutuu saamastaan uhkauksesta

Lähde: Suvi Auvinen (arkistoitu)

Äärivasemmisto Anarkismi Antifa Ellun Kanat Kotimaa Kulttuurimarxismi Naisiin kohdistuva väkivalta Perheväkivalta Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Suvi Auvinen Tuomas Tingander Varisverkosto Vasemmisto

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Soijalla ei seiso ja siksi soija lyö.

 • Ääni muodostuu ilmavirrasta

  Vastaa

  Onks tää se sama joka ”ei saanut happee” mutta huusi niin että tori raikas?

  • Ilmari

   Vastaa

   On sama .

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vaikuttaa tuo parisuhdeväkivaltakin ja muut mielenvikaisuudet olevan todella yleisiä äärivasemmistopiireissä.
  Noilla tyypeillä ei olisi varaa arvostella yhtään ketään.

  • Joki

   Vastaa

   Ne jotka viherfemakkopunikin kanssa ryhtyvät suhteeseen ovat varmasti seköpäitä. Toisaalta ei kukaan pysty kestämään viherfemakkopunikin ulinaa ja uhriutumista joka asiasta, joten on varmasti ihan perusteltua että välillä tulee nyrkkiä. 

   Itse kierrän kaukaa vosut, joilla on yksikin noista piirteistä. Hyi helvetti!!!

   • Nimetön

    Vastaa

    ”Itse kierrän kaukaa vosut, joilla on yksikin noista piirteistä. Hyi helvetti!!!”

    Se on varmasti hyvä periaate. Vaikka olisi myöhemmin ’luopunut’ aatteestaan ja ruvennut esim persuksi.

    Kommari on aina kommari, vai miten se meni..

 • Näin se vaan on

  Vastaa

  hmmm..herää kysymys, että kainkakohan paljon noista on matuja? Ei sen puolen, kyllä suomestakin löytyy moisia miehiä ‑etenkin vasemmistosta, mutta silti. Nykyaikana aina kiinnostaa kemuilijoiden osuus, ja noissa avohoito-ongelmaisissa piireissä niitä varmasti on.

 • Hh1488

  Vastaa

  eikai nyt tollaselle anneta ku nyrkkiä

 • juha II

  Vastaa

  Raiskajat eivät ”eheydy” feministikirjallisuutta lukemalla sen enempää kuin 1970-luvulla kommunistisen Kemin kaupunginkirjaston tilaispannaan laittamaa Aku Ankkaakaan lukemalla. Kemissä ei pikku pioneerien päitä Amerikkalaisella hapatuksella pilattu! Raiskaaminen on miehellä luonne vika ja kun ”kynnyksen” ylittää. Loppu onkin ”kuin leikin tekoa”. Miehelle nimittäin. Nykyään on toki olemassa kakisi er luokkaa. Kantasuomalaisten miesten tekemät rikolliset raiskaukset ja haittamaahanmuuttajien ”pakko turvautua oireiluun”, jossa ”rakenteellista yhteiskunnallista rasismia” ja sen tuottamaa ”ahdistusta” puretaan suomalaisiin naisiin, tyttöihin ja mummoihin. Eli ”lääkkeiden” pitää olla montaa sorttia, sillä kun sairas on niin silloin ”parantiuakseen” käyttää kaikki konstit ja keinot. Lisäksi suomalainen yhteiskunta kaikkine viranomaisportaineen suhtautuu edelliseen myötätuntoisella ymmärryksellä, sillä se kuuluu osana ”kotoutukseen”! Jolla tietenkin pyritään loiventamaan kultturishokkia.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mikäs ihme tuo, jos anarkistin perheessä ja lähipiirissä esiintyy anarkiaa. Tilaustuote. Niin makaa kun petaa.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Todennäköisesti Suvin pikku päässä tuo kaikki väkivalta on äärioikeiston syytä. Anarkistien pää sekoaa kun heitä joku vastustaa. Ja sitten pitää vähän purkaa paineita. Noin se Suvin päässä menee.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi