Antifasisti Matias Heino esiintynyt raiskauksesta tuomitun reggaeartistin videolla

Heino soittaa saksofonia MEGA-Ertsin musiikkivideolla nimeltä Reggaeretki.

Poliittiset viholliset

Tällä viikolla uutisoitiin, että suomalainen reggae- ja dance hall ‑muusikko MEGA-Ertsi sai yli kahden vuoden vankeusrangaistuksen Jamaikalla suorittamastaan raiskauksesta. Raiskaajan oikea nimi on Eero-Lauri Aleksi Korhola.

Korhola päätyi raiskaamaan naisen alkoholilla ja huumeilla kyllästetyn yhteisen illan päätteeksi. Korhola yhtyi suojaamattomasti lähes tajuttomaan naiseen useaan otteeseen tämän kielloista huolimatta ja yritti pakottaa tämän myös suuseksiin.

”Käräjäoikeuden mukaan naisen kertomus oli uskottava. Uskottavuutta lisäsivät viestit, joita nainen oli lähettänyt ystävilleen heti raiskauksen jälkeen. Viesteissä nainen kertoi ystävillään tapahtumista pääpiirteissään samalla tavalla kuin esitutkinnassa ja käräjäoikeudessa,” Ilta-Sanomat uutisoi.

Raiskaaja MEGA-Ertsi vasemmalla, antifasisti Matias Heino oikealla.

Antifasisti ja raiskaaja

MEGA-Ertsin tapaus on Partisaanin lukijoiden kannalta mielenkiintoinen siksi, että hän on tehnyt yhteistyötä poliittista väkivaltaa avoimesti kannattavan antifasistin, helsinkiläisen Matias ”Syntikalisti” Heinon kanssa. Partisaani paljasti Heinon henkilöllisyyden vuosi sitten.

Heino soittaa saksofonia MEGA-Ertsin musiikkivideolla nimeltä Reggaeretki (katso video alla). Videolla väkivaltakiihottaja on pukeutunut Petteri Punakuonoksi. Heino on myös Jukka Pojan taustayhtyeen saksofonisti.

Myös Heinon läheinen ystävä Oskari Juvakka on väkivaltaa kannattava antifasisti, joka on toiminut pitkään Etelä-Suomen reggaepiireissä. Partisaanin paljastusten jälkeen Juvakka ja Heino ovat joutuneet pitämään matalaa profiilia, vaikka he eivät olekaan luopuneet väkivaltaisesta aatteestaan.

Lue myös:

Äärivasemmistolainen Matias Heino velkavaikeuksissa – minne anarkistien rahankeräysvarat päätyvät?
”Emme suostu pelkäämään”? Äärivasemmistolainen Matias Heino piilotti kuvansa ja tietonsa

Lähde: Ilta-Sanomat

A-ryhmä Äärivasemmisto Anarkismi Antifa Dance Hall Eero-Lauri Aleksi Korhola Huumausainerikos Huumeet Jamaika Jukka Poika Kotimaa Kulttuurimarxismi Matias Heino MEGA-Ertsi Oskari Juvakka Poliittiset viholliset Raiskaus Rappiokulttuuri Reggae Rikos Seksuaalirikokset Varisverkosto Vasemmisto

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Sakeaa on meno Suomen reggae-piireissä. On surkuhupaisaa, että 1970-luvun jamaikalaiset rastat ja Roots Reagge-artistit Bob Marley etunenässä lauloivat käsitteestä nimeltä Babylon, joka on melkein sama asia kuin nykypäivän globalismi. On häpeällistä, että nykypäivän reggae-artistit toimivat globalismin ja Babylonin suunnitelmien kuten väestösekoittamisen puolesta eivätkä niitä vastaan.

  Onko niin, että muusikoilla kaikki aivosolut menevät nuottien opiskeluun eikä politiikan hahmottamiseen jää lainkaan kapasiteettia?

  • Wilhelm Korpi

   Vastaa

   Jamaikan porukat on ihan helvetin rasistisia, seksistisiä jne. Bob Marley ite veti vaimoaan turpaan muiden katsellessa vierestä. Rita Marley syytti häntä muutama vuosi sitten vieläpä raiskauksesta. Ei ne rastahommat mitään peace and love menoa ole.

  • Tengen

   Vastaa

   Eihä nuo mitään musikaalisia lahjakkuuksia olekaan, vaan pelkkiä viihdyttäjiä, sirkuspellejä.
   Yleinen ongelma on se että suurella yleisöllä, joka antaa huomiota ja rahaa viihdyttäjille, on alkukantainen maku ja musikaalinen äly puuttuu. Tämä näkyy poliittisellakin kentällä äärivasemmistosta laitaoikeistoon.
   Toiset paukuttaa kehitysvammaista hiphop-elektro-hipsteriroskaa ja toiset punkkimoskaa.

   Sinänsä se on tutkittu juttu, että musikaalisilla on tiettyjä aivotoiminnallisia etuja, ja siksikin on ollut tavanomaista että oikeat nerot ovat myös olleet musikaalisia, eli korrelaatiota löytyy.

   Sen sijaan tyhjästä ei voi nyhjäistä. Jos ei ole muutenkaan mikään ruudinkeksijä, niin ei musiikin tekeminen tee viisaammaksikaan, tai äidin ja isän olisi ainakin pitänyt soittaa vaikkapa klassista, karnaattista ja vaikka laadukasta progressiivista musiikkia vauvalle ne ensimmäiset vuodet kun aivot kasvoivat kovinta vauhtia, jotta se pienikin potentiaali olisi voinut kasvaa optimaalisesti.

  • Bella

   Vastaa

   Naapurissani asuu naita rastakavereita, joista yksi on tappaja, jota ei saatu tuomittua oikeudessa ”nayton puutteessa”, vaikka poliisi teki hyvan taustatyon. Jotakin musiikkia ne soittavat, tosin en sita musiikiksi ole viela tunnistanut. Kannabis haisee rapussa sakeana ja osin tulee minunkin huoneistooni, mista en tykkaa. Isannoija pelkaa tata porukkaa, joutuu kuitenkin kohta tekemaan kannabiksen hajulle jotakin, koska hoidin asian niin, etta hanen on lain puitteissa pakko reagoida siihen.

  • Nimetön

   Vastaa

   Älä nyt tule faktojesi kanssa pilaamaan hyvää tarinaa rennoista reggae-jäbistä, jotka vaan haluaa musisoida ja polttaa kukkaa, muttei omaa muita neekereille kuuluvia elementtejä, kuten impulsiivisuutta.

   Nämä samat vasemmisto-pölvästit mm. kannattavat Che Guevaraa, joka vihasi mustia ja homoja.

 • tiina

  Vastaa

  Varmaan mielenkiintoista olla Jamaikalla suorittamassa vankeusrangaistusta. Katsoin ensin väärin että jouluvillapaidassa oli kirjaimet HH, mutta eipä ollut.

 • Ilmari

  Vastaa

  Tiina, ei häntä Jamaikalle lähetetä. Mistä tuollaista keksit?

 • Nimetön

  Vastaa

  Kuka yllättyi, että antifa jälleen raiskaa ja seksualisoi naisia, vaikka tekopyhänä väitetään aivan muuta? Mega-Ertsi pääsee ainakin kaltaistensa eli neekereiden seuraan liskolle lusimaan.

 • Julli

  Vastaa

  Tämäkin neekereiden kulttuuri on rappiokulttuuria.

  Nyt sen koki taas yksi tyhmä valkoinen suvakki. Oma valinta.

 • Missä Viikinki-nainen

  Vastaa

  Siinä oli silavaa toisekskin jouluks. Kun ne peruksiaan vatkas niin hyvin näkyi silava tärähtelevän eikä lihaksista ollut tietoakaan. No, ehkä jotkut pitävät hyllyvä-persuksista. Niinkuin esim, USA:laiset.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi