Jukka Poika ja tämän väkivaltainen saksofonisti

Jukka Pojan levy-yhtiö on Kaiku Recordings Oy.

Poliittiset viholliset

Partisaani uutisoi maanantaina äärivasemmistolaisesta internet-uhoaja Matias Heinosta. Tämä on pitkän aikaa toistuvasti uhonnut poliittisella väkivallalla väärämielisiä kohtaan luullessaan olevansa anonyymi. Anonyymiys kuitenkin poistui maanantaina, minkä hän on myös itse myöntänyt.

Heino on kirjoittanut Twitterissä lupauksia pahoinpidellä kansallismielisiä ”ensi kerralla”, antanut tukeaan videoidulle poliittiselle väkivallalle, tukenut Saksassa vangittuna olevaa äärivasemmistolaista ja selitellyt äärivasemmiston epäonnistuneita väkivallan yrityksiä parhain päin jopa kiusallisuuteen saakka. Viime viikonloppuna hän osallistui paneeliin, jossa oli mukana myös naamioitunut henkilö, joka toi toistuvasti esille väkivaltaisen antifasismin suorittamisen. Vieressä istunutta Heinoa tämä vaikutti innostavan.

Heino soittaa myös kaupallisen reggae-artisti Jukka Pojan taustabändissä saksofonia. Kysymys kuuluukin, tukeeko Jukka Poika tai tämän levy-yhtiö avoimen väkivaltaista bändikaveriaan vai ei. Jukka Poika on Suomen mittakaavassa isohko artisti ja hän on esimerkiksi viimeisimpänä osallistunut Vain elämää ‑ohjelmaan, jota näytetään Nelosella. Ohjelmassa eturivin artistit kokoontuvat esittämään toistensa kappaleita ja itkemään joukolla.

Jukka Poika on siis ajankohtainen artisti, mitä tulee otsikoihin. Median luulisi kiinnostuvan myös hänen taustabändinsä jäsenten vapaa-ajan rikollisista touhuista.

Jukka Pojan levy-yhtiö on Kaiku Recordings Oy. Yhtiöllä on tallissaan esimerkiksi Maija Vilkkumaa, Juha Tapio, Laura Voutilainen, Anssi Kela ja monta muuta sellaista tyyppiä, jotka eivät ehkä välittäisi väkivaltaisesta ääriajattelusta omassa lähipiirissään. 

Onkin jännittävää seurata, miten media, Jukka Poika ja Kaiku Recordings tulevat reagoimaan Heinoon kuullessaan tämän taustasta. Mikäli hän saa edelleen jatkaa bändissä, kertoo se enemmän tekopyhästä asenteesta kuin mistään muusta.

Voit ottaa yhteyttä Jukka Poikaan täällä!

Kaiku Recordings-levy-yhtiön yhteystiedot löytyvät täältä!

Voit myös antaa sosiaalisessa mediassa palautetta niin julkisesti, yksityisviestein kuin merkkaamalla artisteja päivitykseesi. Vaadi artistilta julkista kannanottoa väkivaltaiseen käytökseen, jotta tämä ymmärtäisi asian vakavuuden paremmin.

A-ryhmä Äärivasemmisto Aktivismi Anarkismi Jukka Poika Kaiku Recordings Oy Kotimaa Kulttuuri Kulttuurimarxismi Matias Heino Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Talous Uutiset Valeoppositio Varisverkosto Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Onkohan Jukka Poika tietoinen, että taustabändissä olaan ajautumassa angstin valtaan? 😀

 • Pasi Hiltunen

  Vastaa

  Maija Vilkkumaalle väkivaltainen ääriajattelu ei ole lainkaan vierasta: Ei ole kauaakaan kun taiteilija harmitteli laiskuuttaan, ei kuulemma enää jaksa pyyhkiä persettään Suomen lippuun itsenäisyyspäivänä…

 • TT

  Vastaa

  Globaali kommunismi on ”Suuri Babylon”. Kulttuureja ja ihmisyyttä tuhoavalla kommunismilla ei tulisi olla mitään sijaa taiteen ja kulttuurin maailmassa. Musiikin laatu on mennyt koko ajan alas sitä mukaa, kun globalististen suuryhtiöiden saneluvalta skenessä on kasvanut. Antifa-pellet ovat suuryhtiöiden kätyreitä ja heidät tulee poista kulttuuritoiminnan, myös kaupallisen sellaisen piiristä.

 • harmin paikka

  Vastaa

  jukka poika omii jamaikalaista kulttuuria, mikä on synti!!!

 • jani

  Vastaa

  Oletteko huomanneet että ainoastaan äärivasemmistolaiset käyttävät tuota kommunistilakkia mikä jukkapojallakin on. Onkohan tuo joku sovittu juttu? Ei voi olla sattumaa. Tehkää juttu jos tiedätte mikä tuon lakin historia tai tarjoitusperä on. Siitä on ainakin helppo tunnistaa tämä porukka.

 • HenkkaR

  Vastaa

  Jonkun verran olen Jukka Poikaa diggaillut. En enää.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi